Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

τι καλημερα δηλαδη;

δραμα... πολύ γκρινια ο μικρος. ξύπνησα στις 2.30 και μετα στις 4.00 μεχρι τις 6 γκρίνιαζε. αφού τον ταισα στις 6 και τον εβαλα να κοιμηθει 6.20... σεισμος. 4 ριχτερ νοτιοδυτικα της ζακύνθου. γαρίδα το ματι. σηκωθηκα, εφτιαξα καφε καιι τωρα γραφω. θα επιχειρησω να ξαπλωσω καμια ωρα μεχρι τις 8 αν δεν ξυπνησει ο μπεμπης νωριτερα. παλι θα σερνομαι...

και να προσθέσω οτι η κοπέλα είναι 20 χρονών και θα είναι το 3ο της παιδάκι!!!

εδω θα συμφωνησω με τη Ζωή! η κοπέλα το'χει και λόγω ηλικίας! και διαθεση εχει και σουπερ γονιμη ειναι. μια χαρα :P

Ε τοτε τι το ψαχνεις απο εσενα πηρε η μικρη!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Χαιρομαι παντως που ειναι καλυτερα...ΝΑ αρχισετε και τις βολτες σιγα σιγα...

Καληνυχτα κοριτσια....

1610674l3f8u9sya0.gif

Σας ευχομαι ενα ησυχο βραδυ!!!!!

δεν επιασε η ευχη σου !!!!!!:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Κοριτσια τι κανετε? Ελπιζω να ειστε ολες κ ολοι καλα! Παει τοσος καιρος που εχω να μπω, που ουτε ξερω απο που να αρχισω!!!

Προσπαθω να κυνηγησω τη δουλεια, η οποια δειχνει να πηγαινει καλα, αλλα χρημα δεν παιζει... Μου βγαζουν την πιστη αναποδα κ με τρεχουν ολη μερα! Τελοσπαντων, το παλευω κ εγω οπως μπορω... Ο Θοδωρης μου ακομα ειναι χωρις δουλεια, καθως τον ειχαν τοσο καιρο στο περιμενε, αλλα ακομα δεν εχουν προκυρηχθει θεσεις κ ετσι τον εχουμε ...πιει (!!!!) τολμω να πω, με το συμπαθειο κι ολας, αλλα πιο κομψα δεν περιγραφετε η κατασταση!

Τα ευχαριστα ειναι οτι ο μπεμπης μου ειναι η χαρα της ζωης μας, μεγαλωνει κ τον καμαρωνουμε σαν χαζοι καθε μερα, ολη μερα, οπως κ να χει η κατασταση!

Λοιπον, ελπιζω να μιλησουμε λιγακι, κ γενικα να σας προλαβω παλι, κ να μπαινω πιο συχνα, τωρα που εφυγε κ η φουρια των γιορτων!!

Πειτε μου, ειστε ολες καλα? Καντε μου κανα brief!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα!!!!!

ΜΑριανθη τι κανεις?Χαιρομαι που πανε οι δουλειες σου καλακ και ευχομαι να σε πληρωσουν συντομα.....

Το μικρακι σου μεγαλωνει ε?ΕΙναι τρομερο να το βλέπεις να κανει σιγα σιγα τοσα πολλα πραγματα!!!!!

Εμενα τωρα σιγα σιγα αρχισε να πηγαινει και στα αλλα δωματια...Μεχρι τωρα πηγαινε μεχρι το χωλ...Μαλλον φοβοταν να επιχειρησει να παεικαι αλλου!!!!Αλλα οταν βρισκει καινουρια πραγματα εχει ενα τεραστιο ενθουσιασμο!!!!!

να σου κανω και ενα συντομο brief απο οτι θυμαμαι βεβαια!!!!

η κορουλα της παραμυθενιας αρρωστησε αλλα τωρα ολα καλα...Η Σοφια κολλησε μετα και μαλλον παει και αυτη στο καλυτερο...Η αννα αν και δεν μπαινει συχνα ειχε και αυτη κατι τρεχαματα με την μικρουλα της...Την Τατιαννα εχουμε κατι χρονια να την δουμε....Η μαριανθη καλα τρεχει με το μικρο της ζιζανιο και προσπαθει να κανονισει τα της βαφτισης...Η Γιωτα πρεπει να βαφτισε και αυτη την μικρη της...Της ΜΑριας τα νεα τα ξερεις....Ποια μου ξεφυγε?

Α η Βουλα επεστρεψε χθες πρωτη μερα στη δουλεια και προς το παρων καλα τα καταφερνει...Και την ευμορφια που και αυτη αρρωστησε η ιδια εχουμε λιγο καιρο να την ακουσουμε....

Αυταααααααα

ΜΑκ μου τελειωσε δεν ξαναευχομαι ησυχο βραδυ!!!!Να δεις που ειναι δοντια του μικρου....

Ας μην αναφερω τον σεισμο...Επειδη εζησα τον μεγαλο στην Κοζανη και μαλιστα ημουν μονη μου εχω παθει τοσο μεγαλο σοκ που τωρα πια...(μην γελασετε....)εχω ενα μπουκαλι νερο παντα κατω απο το τραπεζι που θα παω να κρυφτω αν γινει σεισμος....Ρουχα το βρ;αδυ παντα ετοιμα και τετοια....Ασε ακομα να το ξεπερασω....Και βεβαια κουνιεμαι με το παραμικρο ετσι?Ειμαι σωστος σεισμογραφος....:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημερα!!!!!

ΜΑριανθη τι κανεις?Χαιρομαι που πανε οι δουλειες σου καλακ και ευχομαι να σε πληρωσουν συντομα.....

Το μικρακι σου μεγαλωνει ε?ΕΙναι τρομερο να το βλέπεις να κανει σιγα σιγα τοσα πολλα πραγματα!!!!!

Εμενα τωρα σιγα σιγα αρχισε να πηγαινει και στα αλλα δωματια...Μεχρι τωρα πηγαινε μεχρι το χωλ...Μαλλον φοβοταν να επιχειρησει να παεικαι αλλου!!!!Αλλα οταν βρισκει καινουρια πραγματα εχει ενα τεραστιο ενθουσιασμο!!!!!

να σου κανω και ενα συντομο brief απο οτι θυμαμαι βεβαια!!!!

η κορουλα της παραμυθενιας αρρωστησε αλλα τωρα ολα καλα...Η Σοφια κολλησε μετα και μαλλον παει και αυτη στο καλυτερο...Η αννα αν και δεν μπαινει συχνα ειχε και αυτη κατι τρεχαματα με την μικρουλα της...Την Τατιαννα εχουμε κατι χρονια να την δουμε....Η μαριανθη καλα τρεχει με το μικρο της ζιζανιο και προσπαθει να κανονισει τα της βαφτισης...Η Γιωτα πρεπει να βαφτισε και αυτη την μικρη της...Της ΜΑριας τα νεα τα ξερεις....Ποια μου ξεφυγε?

Α η Βουλα επεστρεψε χθες πρωτη μερα στη δουλεια και προς το παρων καλα τα καταφερνει...Και την ευμορφια που και αυτη αρρωστησε η ιδια εχουμε λιγο καιρο να την ακουσουμε....

Αυταααααααα

ΜΑκ μου τελειωσε δεν ξαναευχομαι ησυχο βραδυ!!!!Να δεις που ειναι δοντια του μικρου....

Ας μην αναφερω τον σεισμο...Επειδη εζησα τον μεγαλο στην Κοζανη και μαλιστα ημουν μονη μου εχω παθει τοσο μεγαλο σοκ που τωρα πια...(μην γελασετε....)εχω ενα μπουκαλι νερο παντα κατω απο το τραπεζι που θα παω να κρυφτω αν γινει σεισμος....Ρουχα το βρ;αδυ παντα ετοιμα και τετοια....Ασε ακομα να το ξεπερασω....Και βεβαια κουνιεμαι με το παραμικρο ετσι?Ειμαι σωστος σεισμογραφος....:tongue::tongue:

... και όλα αυτά με εναν σεισμό;

εγω εχω ζησει πολλους μεγαλους με αποκορυφωμα αυτόν που εγινε πριν 2 χρονια στην Ηλεία! ευτυχως που δεν ήμουν εγκυος γιατι δεν θα ειχα παιδι τώρα! το μόνο που θυμαμαι ήταν ενα εκκωφαντικό τρίξιμο και πράγματα να σπάνε. δεν εμεινε τιποτα όρθιο. μεχρι τότε τους φοβομουν τους σεισμους αλλα σε λογικα πλαίσια. ειχα συνηθισει τόσα χρόνια. αυτος ο τελευταιος (μέγαλος) όμως ήταν κάτι άλλο. δεν το ειχα ξαναζήσει ποτε!:confused:

καλημέρα!!!

νυστάζωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

η μικρή κοιμήθηκε στις 21:30 και ξύπνησε 12-2-4-6-8 για μαμ!!!

με πέθανε!!!

΄

Μαριάνθη σαν τα χιόνια!!!

μπράβο που πάνε καλά οι δουλειές!!! άντε να σου έρθουν ακόμα περισσότερες και να σε πληρώνουν φυσικά!!!

α εγώ κορίτσια καθόλου δεν τους φοβάμαι τους σεισμούς! αν κοιμάμαι και κάνει, απλά γυρνάω πλευρό!!!

εκτός κι αν είμαι στο ίδιο σπίτι με την αδερφή μου που αρχίζει και φωνάζει πανικόβλητη οπότε πρέπει να τρέχω να την ηρεμήσω!!!

Ξεθάρρεψε ο Τεό Ζωή ε?????????

εμένα μόνο με την όπισθεν πάει!!! χαχαχαχαχαχα!!!

που θα πάει θα σου βρω και σένα κανένα σάιτ με πιο έθνικ ρούχα!!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εμ βεβαια αφου ευχηθηκε "ήσυχο βράδυ" το γκαντεμακι, τι περιμενες Σοφία μου προκοπή; πω πω όντως σε εξαντλησε....

Ζωή κοιτα φουστανακι με σουπερ πεδιλο από το σαιτ της συμπεθερας! δεν το εψαξες καλα μου φαινεται :)

http://www.newlook.com/browse/productDetail.jsp?icCategory=cat10019&icProduct=187643279

εμενα μου αρεσει πολύ και αυτο αλλά για μπλούζα. δεν το φοραω σαν φουστανι με τιποτα!

http://www.newlook.com/browse/productDetail.jsp?icProduct=187638239&icClicked=addToBag&icCategory=cat10019&_requestid=704846

σας αφηνω να κανω καμια δουλεια

Καλημέρα

Πάλι ψωνίζετε ? :tongue:

Για τα αντηλιακά που λέγαμε εχτες ρώτησα τη παιδίατρο μου για αντηλιακό κ μου πρότεινε το hydrovit baby sun protection (κάπως έτσι) εμείς χρησιμοποιούμε κ την hydrovit base από νεογέννητο κ είμαι σουπερ ευχαριστημένη

XwAPp3.png

Καλημέρα

Πάλι ψωνίζετε ? :tongue:

Για τα αντηλιακά που λέγαμε εχτες ρώτησα τη παιδίατρο μου για αντηλιακό κ μου πρότεινε το hydrovit baby sun protection (κάπως έτσι) εμείς χρησιμοποιούμε κ την hydrovit base από νεογέννητο κ είμαι σουπερ ευχαριστημένη

κατερινακι καλημέρα!

εγω ενα της aveeno πηρα χωρις να ρωτησω παιδιατρο. ελπίζω να ειναι καλό. τα προιοντα αυτα είναι αμερικανικα και η κουμπαρα μου που μενει ΝΥ μου ειπε οτι ειναι πολύ καλά! θα δούμε :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεε

Που ειστε ολες?

Λοιπον εγω χαθηκα γιατι διαβαζω...Αυριο λεω να παω να δωσω....Δεν το βλεπω βεβαια να γραφω...Αλλα ας κανω καμια βολτα....Δεν χαθηκε ο κοσμος....

Τα ρουχα που διαλεξες μακ για εμενα ειναι....ενα και ενα...Ειδικα εκεινο το φτηνιαρικο....:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα σας παιδιά!!χαχα!!Παλιμπαιδισμός!!χαχα!!Βαριέμαι!Το μπεμπάκι μου το λατρεύω!!Θαθελα να ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου να μπορώ να κάθομαι σπίτι να ευχαριστιέμαι το μωρό μου και να το γλυκοφιλάω!!Αχ!Ερωτας.......

Βλέπω ψωνίσατε ε??Εγω κι αν θέλω να ψωνίσω!Κάνω δίαιτα η γυναίκα εδω και 7 μήνες εχω αντικαταστήσει ένα γεύμα με κορν φλεικς τρώω μόνο ψητά και σαλάτες και θεαματική προκοπή δε βλέπω!!!!Τι θα γίνει;;;Εσας έχει φύγει η γραμμή από την κοιλιά σας;;Εγω δεν είμαι μελαχρινή αλλά δεν έχει φύγει ακόμα!!!Πωπω κορίτσια είχα μια κοιλούμπα τεράστια όμως!!!Τεράστια!!!Αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει!!Τώρα που βλέπω φωτογραφίες το καταλαβαίνω!!

O40a.jpgO40ap3.png

315878kf54mbtzyx.gif

καλημέρα!

και που δεν ευχηθηκε η Ζωή "καληνύχτα" εγω πάλι ξενύχτησα. αχ αυτά τα δόντια. εχουμε 3 σκαει και το τέταρτο αλλα τα ουλάκια του ειναι πρησμενα γενικά, προετοιμαζονται και τα άλλα. γκρινιαζει το σπλαχνακι μου, δεν κλαιει, υποφέρει :-(. στεναχωριεμαι μωρε αν και ειναι όλα απολυτως φυσιολογικα. η μανα μου λεει να κανω το στευρο μου που το παιδι ειναι καλά και να μην παραπονιεμαι για τετοια πραγματα. εχει απόλυτο δίκιο αλλα είπαμε...

Μαριανθη μου μακαρι να ειχα κερδισει τα 19εκατομυρια του τζοκερ και να σου εδινα 1 εκατομυριακι να κανεις δουλειά σου. δεν θα χρειαζόταν να δουλευεις και θα εμενες όλη μερα στο μπεμπακι σου. δεν εχω τυχη όμως...:-(

Μαριανθη 2 σουπερ το καινουργιο τικερ με τον "χαρίλαο"! ειναι φατσουλα όμορφη :-P. αντε δουλεψε, βγάλε εσυ κανενα φράγκο να μας δανεισεις γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα χα χα χα.

Αννουλα μου και Ευμορφια που ειστε; μπειτε για λιγακι να μας πειτε νεα σας.

Τατιανα και εσυ... αντε μας ξεχασες τελειως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...