Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παλι στο γραφειο εγω! για να δουμε θα κανω προκοπή σήμερα!

Βούλα μου καλή αρχή! περιμενουμε εντυπώσεις! δυσκολη η πρωτη μερα του αποχωρισμου ε;

βρε Κατερινιώ ούτε που το εχω ματα-ακούσει αυτο το ασμα!:tongue:

ΜΑρακι?Σε πετυχα?

Εχεις δουλεια και τρεχεις ε?

ΑΝτε βουλα που εισαι??????Περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιμήθηκε για λίγο το μπουμπουκάκι μου και είπα να μπω να σας πω τα νέα μου.

Κορίτσια τέτοια αγκαλιά που μου έκανε μόλις με είδε!!!!!!!!!!!!!!!τρελάθηκα, έλιωσα από χαρά και ευτυχία!!!

ανάμικτα συναισθήματα.χαίρομαι που γύρισα στη δουλειά, γιατί μ' αρέσει πολύ αλλά το να αφήνω πίσω τον θησαυρό μου τόσες ώρες είναι κάπως απογοητευτικό..................

στη δουλειά όπως σας τα είπα το πρωί.στοίβες τα απέραστα τιμολόγια, τα παραστατικά πάσης φύσεως και πρέπει να κλείσουμε και τον Μάρτη σε λίγες μέρες. αγχώθηκα ακόμα δεν πήγα, αλλά είναι η εποχή τέτοια που βγάζουμε καινούργιο κατάλογο και τρέχουν όλοι πανικόβλητοι.

Ζωή ο Τεό απλά.....απίστευτος.καλέ τι μουρίτσα όμορφη είναι αυτή;βέβαια δεν πρόλαβα να δω τις πολλές, μόνο αυτή που είναι στο πάρκο αλλά είναι όλα τα λεφτά.και φυσικά δεν πρόλαβα να δω και την Βαλέρια.κρίμα.......

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

καλά χίλια μπράβο στο κορίτσι!!! τόσο σύντομα!!!

Βουλίτσα καλή αρχή στη δουλειά! αν σε πετύχω εδώ κανένα απόγευμα, θα σου βάλω φωτο της Βαλέριας!

Εμένα τώρα πάλι με τρώει η παλάμη μου να χαλάσω λεφτά και χαζεύω ένα σάιτ με πολύ ωραία και πολύ φτηνά πράγματα!!! λέω να πάρω κάτι για δοκιμή και αν ικανοποιηθώ με βλέπω να το σηκώνω όλο!!!

ρίξτε μια ματιά αν θέλετε:

http://www.newlook.com/

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Παραμυθένια στις 11/9 γεννήθηκε δηλαδή η μικρή?Την ίδια μέρα με τον μπαμπά μου και μια μέρα διαφορά με τον μπεμπάκο μου!!Τώρα το συνειδητοποίησα!!

όχι Μαριάνθη μου....Κυριακή 13/9 γεννήθηκε η μικρή!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=304367&posted=1#post304367

καλοοοοοοοο?????

αντε και στα δικα σας!!!!:tongue:

και να προσθέσω οτι η κοπέλα είναι 20 χρονών και θα είναι το 3ο της παιδάκι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

και να προσθέσω οτι η κοπέλα είναι 20 χρονών και θα είναι το 3ο της παιδάκι!!!

????????????????????????????????????????????

Τι λετε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτο τα πιανει με τη μυρωδια...........

Να ναι καλα και να τα χαιρεται η κοπελα!!!!

geia sas koritsia! xathika alla de sas ksexasa! i mikroula mou einai kalytera kai eimai xaroumeni! trwei ligo kalutera kai egw eimai pio iremi! pigame sto giatro opws sas eipa i fili marianthi kai mas iremise! einai kakofagi kai prepei na tis kanw ola ta xatiria! ti na kanw pou tin agapwwww! elpizw na mi kanei ta dika mou ta kala pou imouna xtikiara mwro kai sto gymnasio tou edwsa kai katalave! ti na pwww! loipon tha ta poume avrio giati twra koutoulaw apo ti nysta! smats koritsares se esas kai ta mpemponia sas! xxxxxxx

χαχαχα!!!!

Σας τσακωσα....Τελειωσα το διαβασμα και ειπα να ριξω μια ματια και σας βηκα ολες ε????????????????

Βουλααααααα Μια χαρα...Καλα θελω να σου πω οτι τρελαινομαι να περναω παραστατικα ε??Μηνν με παρεξηγησεις...Αλλα πολυ μου αρεσει!!!!!

Αχ σκεφτομαι και την αγκαλια πο σου εκανε ο μικρος σου και ειναι οντως τρομερος!!!!Τωρα θα εχεις ενα ακομη λογω για να πηγαινεις στην δουλεια!!!!!Γιατι γυρνωντας θα εχεις μια τετοια αγκαλια!!!!!

Σοφακι ενω στην αρχη μπηκα στο site λεω οπα εδω ειμαστε...Μετα ομως δεν μου πολυαρεσαν τα ρουχα.....Βεβαια μην περιμενεις και ποτε καλο λογο απο εμενα.....Βλεπεις πως ειμαι....Χαχαχαχαχα

geia sas koritsia! xathika alla de sas ksexasa! i mikroula mou einai kalytera kai eimai xaroumeni! trwei ligo kalutera kai egw eimai pio iremi! pigame sto giatro opws sas eipa i fili marianthi kai mas iremise! einai kakofagi kai prepei na tis kanw ola ta xatiria! ti na kanw pou tin agapwwww! elpizw na mi kanei ta dika mou ta kala pou imouna xtikiara mwro kai sto gymnasio tou edwsa kai katalave! ti na pwww! loipon tha ta poume avrio giati twra koutoulaw apo ti nysta! smats koritsares se esas kai ta mpemponia sas! xxxxxxx

Ε τοτε τι το ψαχνεις απο εσενα πηρε η μικρη!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Χαιρομαι παντως που ειναι καλυτερα...ΝΑ αρχισετε και τις βολτες σιγα σιγα...

Καληνυχτα κοριτσια....

1610674l3f8u9sya0.gif

Σας ευχομαι ενα ησυχο βραδυ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...