Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε βρε Μακ που εισαι και αρχισα να ανησυχω!!!!!

Λοιπον μπισκοτακια αν ειναι να παρεις κοιτα αν εχουν ζαχαρη....Οχι τιποτα αλλο μην συνηθισει απο τωρα στις γλυκες τις γευσεις και μετα τι θα κανεις....

Οσο για τις αλεργιες και εγω τις φοβομουν....Αλλα του εδωσα και ακτινιδιο και πορτοκαλι που ειναι και τα δυο....Ομως δεν εβγαλε τιποτα και μαλιστα τρωμε καθε μερα....Που να φανταστεις εχουμε μια αλλεργια στο γαλα...Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα το δοκιμασεις να δεις αν εχει...Και αν εχει δεν θα του δωσεις δεν χαθηκε και ο κοσμος....

Αυταααααα!!!!!!!!!!!

Αχ σημερα βαριεμε πολυ...Εχει και κ@#$καιρο και ηθελα να παω τον μικρο για πρωτη φορα στις κουνιες αλλα δεν μου καθεται..........

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εδω χαλια καιρος... μουντίλα! ποτέ δεν μου αρεσε η ανοιξη!

τελοσπαντων! Ζωουλα εχεις δίκιο, θα το κοιταξω. πάντως μεχρι στιγμης ο πιτσιρικας δεν ειναι φαν των γλυκων. το εχω καταλάβει από τη φρουτόκρεμα. αν ειναι πολύ γλυκια πό τη μπανανα του ερχεται εμετος. αηδιαζει πολυ ;)

Γυρίσαμε!!!Πτώμα όπως φαντάζεστε!!!Τα δαχτυλάκια των ποδιών μου συμπιεσμένα!!Εχω να βάλω τακούνι από την πρωτοχρονιά όπου φυσικά δεν κράταγα αγκαλιά όρθια το 7.7 κιλά θηριάκι μου!!!Φυσικά έκλαιγε γιατί όλοι ήθελαν να τον πάρουν αγκαλιά και σάστιζε με αποτέλεσμα να τον πουν γκρινιάρη και μαμάκια!!!!Οπου δεν είναι καθόλου γκρινιάρης ο μικρός μου όλο γελάει!!Με τα πεθερικά μου δε ξέρω τι φρίκη τρώει!!!Την έβγαλα στη κρεββατοκάμαρα όπου έφαγε και κοιμήθηκε!!!Αλλά μετά είχαν ένα τέλειο κλόουν που έκανε και έλεγε τα απίστευτα και σάστισε κοίταγε και γέλαγε!!

Μακμαράκι μου γλυκό!!Μην αγχώνεσαι καταρχάς!!Ο μπεμπάκος θα φάει μια χαρά!!Αλλά μην έχεις φάτσα απόγνωσης όταν του το δίνεις!!Παιχνιδάκια και τέτοια!!!Στη χορτόσουπα εγώ βάζω και γλυκοπατάτα που το νοστιμίζει και λίγες σταγόνες λεμονάκι!!Το λαδάκι το ρίχνω αφού το περάσω στο μπλέντερ μέσα στο κατσαρολάκι και αφήνω το μάτι στο 2.Επίσης πολύ σημαντικό!!!Δε βάζω όλο το φαγητό στο πιάτο από την αρχή!!Το χωρίζω σε δυο δόσεις για να είναι ζεστό και την κατσαρόλα το έχω στο 2!Ετσι το τρώει πολύ ευχάριστα!!Γιατί η κρεατόσουπα ειδικά δεν τρώγεται κρύα!!Τώρα όσων αφορά τα μπισκότα μπορείς μεσα στα φρούτα να χτυπάς και 2-3 μεζούρες μπισκοτόκρεμα και να το νοστιμίζεις ή φαριν λακτε οπότε είναι το ίδιο σαν να έβαζες μπισκότα μέσα!αυτά!!!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

καλημέρα σας!

μαριάνθη μου ευχαριστώ για τις συμβουλες σου θα τις ακολουθήσω ;)!

εδώ βρέχει εντονα και δεν εχω καμια διαθεση για τίποτα. ελα όμως που εχω ενα καρο υποχρεωσεις και πρέπει να δουλεψω ... καταραμενη φτωχεια :tongue:.

το βράδυ καλα κοιμηθηκαμε μόνο που το βλαστάρι μου ξύπνησε στις 5 και ήθελε να φάει κάτι το όποιο πετυχε να κάνει γύρω στις 5.15 μετά από μουρμούρα :). τελικά ξύπνησε στις 7 (!!!!) γιατι ειχε κάνει κακα του και δεν άντεχε άλλο χα χα χα.

εσεις πως ειστε; ελπίζω καλύτερα από εμένα. να έχετε μια όμορφη ημερα και μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα

625413b99x2yrck4.gif

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

ΜΑκ?

Αχ εγω σημερα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατι.....Αλλα ουτε αυτο το αποφασιζω εγω τελικα....

Να σας βαλω καμια φωτο να χαζεψετε?

ναιιιιιιι βαλε βαλε βαλε!!!!!:P

Καλημέρα σε όλες!!Πάνω που αντικατέστησα τις παντόφλες με τις σαγιονάρες μέσα στο σπίτι,έβαψα και τα νυχάκια μου κάνει πάλι κρύο!!!!Θα αποφασίσει πια ο καιρός;;;;

Μακμαράκι μου δυστυχώς είναι απαραίτητη προυπόθεση 1) να έρθει η Δευτέρα για να φτάσουμε στην παρασκευή 2) να δουλέψουμε για να βγάλουμε κάνενα φράγκο!!!!!!Αυτό τον μήνα μου αρέσει η δευτέρα γιατί κλείνουμε βδομάδα κάθε δευτέρα!!χαχα!!

Εγω χτες και σήμερα πλακώνομαι με τον σύζυγο για την βάφτιση του μπέμπη γιατί βγαίνουν πολλά άτομα και αγχώθηκα για τα έξοδα!!

Η μπέμπα της φίλης μου της Λίας έχει πάρει τα πάνω της, έχει στρώσει επιδερμίδα και τολμώ να πω πως έχει και μαγουλάκι επιτέλους!!!!!Η Λία έχει ξεκολλήσει γιατί της είπε ο γιατρός να ηρεμήσει και εγω τη δουλεύω και της λέω και εγω τί σου έλεγα τόσο καιρό;;Τα μυαλά στα κάγκελα;;χαχα!!Αλ΄λο μου λέει ο γιατρός άλλο εσυ!!!Πάντως τρώει κρέμα με φρουτάκια!Το γάλα δεν τοχει ιδιαίτερα αλλά της το ρίχνει στη κρέμα και κουτσα κουτσα το τρώει!!!Είναι μια γαλανομάτα με σαντρέ σχεδόν άσπρο μαλλί!!Κούκλα!!:tongue:

Αυτά κοριτσάκια!!Μακμαράκι καλή επιτυχία με το φαγητό σας σήμερα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα!!!:D

το βλαστάρι μου μου έκανε τη χάρη σήμερα και πριν λίγο ξυπνήσαμε!!!

φυσικά ξύπνησε 1 και 5 για μαμ αλλά αυτά τα έχω συνηθίσει!!!!

Συμπεθέρα για τη ζάχαρη που σου είπε κι η Ζωή, σου είπα για τα μπισκότα!

Χθες της έβαλα ζυμαρικό στη σουπίτσα της και για καλή μου τύχη, έφαγε το μισό πιάτο!!! ποσότητα ρεκόρ για μας που δεν κατάπινε ούτε μια κουταλιά!!!

βρέχει σε εσάς ε??? εμάς εδώ όχι ακόμα ευτυχώς!!!

Θέλω να βγω απο το σπίτι!!!!!!!! δε μπορώ άλλο!!! τελευταία φορά βγήκα για καφέ τη Δευτέρα του Πάσχα!!! θέλω βόλτα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

Ζωήηηηηηηηηηη!!!

τέλειος ο Τεό και φαίνεται μεγαλύτερος απο την ηλικία του!!!

φτου φτου στον παίδαρο!!!

δεν ξέρω αν βάζετε και φωτο στο φέισμπουκ γιατί έχω να μπω πάνω απο 3 μήνες γιαυτό ενθουσιάζομαι όταν βλέπω εδώ τις φωτο σας!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εδω ρυθμιζει τον ενισχυτη για να παιξει μπασο....:tongue::tongue:

Εδω ειτε το πιστευετε ετε οχι κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑι μια φωτογραφια μαζι.....

ΚΑι εδω μολις βγαινουμε απο τη κλινικη ...Μοιαζουμε σαν να το σκασαμε απο το woodstock.....:rolleyes::rolleyes:

γεια Μαριάνθη, μεγεια το νύχι, γεια Σοφάκι!

ο Τεό ειναι κούκλος ζωγραφιστός Ζωή μου! να τον χαιρεσαι!!! πραγματικα λες και ειναι 1 έτους παιδί! το δικό μου ειναι μυξιαρικο μπροστα του χα χα χα χα!

Ζωή στο βάζω και εδω το τραγουδακι που σου αφιερωσα στο φεις

ΛΑΤΡΕΥΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Εδω ρυθμιζει τον ενισχυτη για να παιξει μπασο....:tongue::tongue:

Εδω ειτε το πιστευετε ετε οχι κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑι μια φωτογραφια μαζι.....

ΚΑι εδω μολις βγαινουμε απο τη κλινικη ...Μοιαζουμε σαν να το σκασαμε απο το woodstock.....:rolleyes::rolleyes:

Καλά έλιωσα με αυτή που κοιμάται!!!

είδες πως φαίνονται τα παιδιά που τον έχουν εύκολο τον ύπνο??????????

και η τελευταία που βγαίνετε απο την κλινική τέλεια!!!

επίσης Ζωή έχω να σου πω οτι μην μας ξαναπείς οτι είσαι χάλια και μπλα μπλα μπλα γιατί θα θεωρήσω οτι μας δουλεύεις!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ ευχαριστω!!!!!!

Φαιινεται μεγαλυτερος το ξερω...Ολοι αυτο μου λενε....

Σοφακι λιγα χαλια εχω δεν μπορεις να πεις...Απλα εσεις δεν μπορειτε να τα δειτε γιατι τα κρυβω....χαχαχα...ΤΑ εχω μαζεμενα στην κοιλια τα χαλια μου....:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...