Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι κ πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Έχεις δίκιο για το πλύσιμο κ εγώ μάλλον αυτά θα πλύνω.

Στη φρουτοκρεμα του βάζω μισό μήλο (αν είναι μεγάλο ,αλλιώς ολόκληρο) 1 αχλάδι, 1/4 μπανάνα, μισό χυμό πορτοκαλιού κ κάθε 2-3 μέρες 1-2 φετουλες ακτινίδιο, αν δε βάλω ρυζάλευρο γίνεται χυμός κ όχι κρέμα. Εσύ βάζεις κ πορτοκάλι κ νερό ?

Α εμείς δε βάζουμε πορτοκάλι γιαυτό! ένα μήλο και ένα αχλάδι της βάζω και ρίχνω λίγο νεράκι αν το αχλάδι δεν είναι αρκετά ζουμερό...

το πορτοκάλι θα μας το βάλει αργότερα γιατί εκτός του οτι είναι αλλεργιογόνο και η μικρή είναι επιρρεπής, έχει και την ατοπική δερματίτιδα και πορτοκάλι και λεμόνι ερεθίζουν χειρότερα...

Καλημέρα!

εμεις εχθες είχαμε παιδιατρο κα μας βρηκε μια χαρούλα. είμαστε αισίως 72 πόντους και 9 κιλα (σύμφωνα με τη ζυγαρια του γιατρου γιατι η δική μου ελεγε 8640 :confused:).

από εβδομαδα ξεκιναμε τις χορτοσουπες γαι μεσημεριανο και μου ειπε το απογευματακι να του δινω φαριν λακτε. στην αρχη μου μιλησε και για ρυζαλευρο, του ειπα όχι και συμφωνησε αλλά για την φαριν λακτε μου ειπε ότι το παιδί έχει αναγκη τα δημητριακα και να του δινω λίγη κρεμουλα το απογευματακι. στην αρχη δεν ήθελα αλλά μετα συμφώνησα αφού σκέφτηκα ότι όντως δημητριακα δεν θα προσλαμβάνει από κάποια άλλη τροφη.

το προγραμμα λοιπόν έχει 10μερες χορτόσουπα, μετά τις 10 μέρες κρέας ήτοι μοσχάρι και κοτόπουλο και μετά από άλλες 10 μέρες ψάρι! για το ψάρι μου είπε να είναι φρεσκοτατο και να προσέχω πολύ τα κόκκαλα. γι αυτο πρότεινε μπακαλιαράκια (αν ειναι φρεσκα φυσικα).

οπότε: πρωί γάλα, κατά τις 10 φρουτόκρεμα, στις 14.00 χορτόσουπα αρχικά, το απόγευμα φαριν λακτέ (για τα δημητριακά) και βράδυ γάλα.

απορίες:

1) μόλις πολτοποιήσουμε τα λαχανικα ρίχνουμε 2 κουταλιές τις σούπας ωμό λάδι και λεμονάκι;

2) να ξεκινήσω με πατατα-καρότο- κολοκύθι; εχετε και καμια άλλη συνταγη;

3) σε κανενα μήνα που θα ξεκινησουμε το ψαρι δεν είναι λίγο νωρίς;

4) το κιλότο είναι καλό ή παιρνετε άλλο μερος από το μοσχάρι;

αυτααααααααα....:mrgreen:

τέλειος ο γαμπρούλης μου!!! φτου φτου!!!

εγώ της ρίχνω ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι γιατί δεν της αρέσει παραπάνω...λεμόνι καθόλου λόγω της ατοπικής...

πατάτα-καρότο-κολοκύθι είναι καλή αρχή!

εγώ τώρα της βάζω μπρόκολο-αρακά-πατάτα-καρότο.

Για το ψάρι νωρίς μου φαίνεται....συνήθως στο χρόνο το δίνουν, που δίνουν και το αυγό.

Για το μοσχάρι η αδερφή μου παίρνει ποντίκι.

αχ βρε Σοφάκι τι ατυχια και αυτη με τον πεθερο. οι γιατροί τι λένε; εχει ελπίδες ο ανθρωπος ή μπορεί να ταλαιπωρειται χρόνια; για να δειτε και εσεις τι θα κανετε...

πάντως το Σαββατο νομίζω βαφτίζει η Γιωτα το Ευφροσυνακι!

είναι τέτοια η κατάσταση Μαράκι μου που μπορεί να "φύγει" και αύριο το πρωί αλλά μπορεί να ζήσει και 5 χρόνια αλλά κατάκοιτος...άστα να πάνε...

εγώ το σκέφτηκα και αποφάσισα οτι θα κάνω τελείως στην άκρη τα του γάμου, θα έχω στα υπόψιν τα βασικά της βάφτισης και τέλος!

Γιατί είτε πεθάνει είτε όχι, τη μικρή θα τη βαφτίσουμε, έστω και παρουσία μόνο των οικογενειών μας...

Δεν ξέρω ρε γμτ....μου φαίνεται κάπως να μην ξέρουμε αν θα ζήσει κι εμείς να κανονίζουμε γάμους και γλέντια...θα δούμε....μέχρι την Τετάρτη είπε ο γιατρός οτι θα φανεί πως θα εξελιχθεί...

εν τω μεταξύ αν το ακύρωσουμε τελικά, θα με κυνηγάνε φωτογράφος, κομμώτρια και μακιγιέζ γιατί θα είναι η δεύτερη φορά που ακυρώνω! πέρσι το ίδιο έγινε λόγω εγκυμοσύνης!

και για άλλη μια φορά να ρωτήσω κάτι άσχετο:

την πρώτη φορά που αδιαθετήσατε μετά τη γέννα, πως ήταν? πονούσατε, είχατε μεγάλη ροή? ρωτάω γιατί αδιαθέτησα όπως σας είπα χθες μετά απο 17 μήνες και ούτε πονάω και απο ροή πολύ λίγα πράγματα....να χαρώ οτι έτσι θα είναι πλέον??????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και για άλλη μια φορά να ρωτήσω κάτι άσχετο:

την πρώτη φορά που αδιαθετήσατε μετά τη γέννα, πως ήταν? πονούσατε, είχατε μεγάλη ροή? ρωτάω γιατί αδιαθέτησα όπως σας είπα χθες μετά απο 17 μήνες και ούτε πονάω και απο ροή πολύ λίγα πράγματα....να χαρώ οτι έτσι θα είναι πλέον??????????

Σοφακι τι να πω...Ελπιζω οχι μονο να ζησει αλλα να μπορεσει να αυτοεξυπηρετειτε τουλαχιστον...Γιατι για εμενα η ποιοτητα ζωης εχει σημασια....

ια την περιοδο εμενα μου ηρθε τον προηγουμενο μηνα και εκτος οτι δεν καταλαβα τιποτα ειχα παρα πολυ αιμα και πολλες ημερες....Πριν την εγκυμοσυνη μου παντως καταλαβαινα οτι θα μου ερθει η περιοδος 1 εβδομαδα πριν...Πονουσα φριχτα χαπακωνομουν συνεχεια και γενικα ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα...Και ουτε την δευτερη φορα που μου ηρθε δηλαδη τωρα πονεσα αν και μια ενοχληση την ειχα....Τωρα θα δουμε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Kαλημεραααααααααααααααα

Αντε καλε Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεε

2041661rfbf411h3o.gif

Που ειστε ολες??????????????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σαββατο σημερα μαλιστα μαλιστα.....

Λοιπον ο μικρουλης μου χθες ξαναχτυπησε....Αυτη τη φορα επεσε με τα μουτρα στο πατωμα και δαγκωσε και εσκισε το χειλακι του....Δεν μπορω τα εχω παιξει...Ποσο να τον προσεχω πια!!!!!!!!!!Απο πισω του ειμαι συνεχεια!!!!!!!!!!

Καλησπέρα!!!!!!!

Σοφακι τι να πω...Ελπιζω οχι μονο να ζησει αλλα να μπορεσει να αυτοεξυπηρετειτε τουλαχιστον...Γιατι για εμενα η ποιοτητα ζωης εχει σημασια....

ια την περιοδο εμενα μου ηρθε τον προηγουμενο μηνα και εκτος οτι δεν καταλαβα τιποτα ειχα παρα πολυ αιμα και πολλες ημερες....Πριν την εγκυμοσυνη μου παντως καταλαβαινα οτι θα μου ερθει η περιοδος 1 εβδομαδα πριν...Πονουσα φριχτα χαπακωνομουν συνεχεια και γενικα ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα...Και ουτε την δευτερη φορα που μου ηρθε δηλαδη τωρα πονεσα αν και μια ενοχληση την ειχα....Τωρα θα δουμε....

κι εγώ αυτό λέω Ζωή....οτι αν είναι να ζήσει κατάκοιτος, χωρίς να μπορεί ούτε τα βασικά να κάνει, καλύτερα να "φύγει"...η ποιότητα ζωής όπως είπες είναι που μετράει...

τεσπα....θα δούμε...

Kαλημεραααααααααααααααα

Αντε καλε Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεε

2041661rfbf411h3o.gif

Που ειστε ολες??????????????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σαββατο σημερα μαλιστα μαλιστα.....

Λοιπον ο μικρουλης μου χθες ξαναχτυπησε....Αυτη τη φορα επεσε με τα μουτρα στο πατωμα και δαγκωσε και εσκισε το χειλακι του....Δεν μπορω τα εχω παιξει...Ποσο να τον προσεχω πια!!!!!!!!!!Απο πισω του ειμαι συνεχεια!!!!!!!!!!

σήμερα έφαγε και η μπέμπα την πρώτη της του τούμπα αλλά ήταν κινηματογραφική...εγώ δεν έχω παιδί, κασκαντέρ έχω!!!

την είχα στο καρότσι, δεμένη μόνο στη μέση κι εγώ καθόμουν στο γραφείο....κάποια στιγμή μου έπεσε το στιλό κάτω και έσκυψα κι έψαχνα να το βρω...μόλις σηκώθηκα η μπέμπα είχε πέσει στα πλακάκια...

πως κατάφερε και βγήκε απο τις ζώνες, πότε πρόλαβε και πήδηξε, ένας Θεός ξέρει...

κόντεψα να μείνω απο καρδιά απο το φόβο μου!!!

πήρα την παιδίατρο, μου είπε τι να προσέξω κι ευτυχώς όλα καλά....

παρολαυτά τρελλάθηκα...

Ο Τεό πως έπεσε μωρέ το καημενούλι???

πραγματικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω στράτα στη μικρή παρόλο που η παιδίατρος ήταν αρνητική...έστω 20 λεπτά τη μέρα να τη βάζω....θα δω...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!Τί κάνετε;;Λυπάμε πολύ παραμυθένια για τον πεθεροπαππούλη σας!!Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον άνθρωπο!!

Είμαι πτώμα!!!Πήγα μια μικρή βόλτα με τον μπέμπη και εξουθενώθηκα!!!Βάλε καρότσι βάλε κάθισμα βγάλε κάθισμα!!Εχω το πεγκ περεγκο πλ3 αλλά το καμάρι μου κλαίει όταν δε με βλέπει και έτσι επέστρεψα στο κάθισμα αυτοκινήτου για να με βλέπει οπότε κάνω τετραπλό κόλπο!!Επίσης το μπεμπάκι μου δεν κάθεται σε χλωρί κλαρί, ζωή να χει!!Αυτό με κουράζει όπως καταλαβαίνετε γιατί τη μισή βόλτα την κάνει στην αγκαλιά μου και έχω καιτο καρότσι με το άλλο χέρι!!Σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναπάω πουθενά μέχρι να έρθει ο άντρας μου να αναλάβει τα οικογενειακά του βάρη!!!χαχα!!Το μπεμπάκι μου!!Επίσης αποφάσισα να πάρω άλλο καρότσι πιο ελαφρύ για να μην παιδεύομαι!!Φιλάκια πολλά!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρες πολλές!

Τι κάνετε μανούλες;΄

Σοφάκι μου να ευχηθώ να πάνε όλα καλά για τον πεθερό σου.

Είμαι ψιλοχάλια με πονόλαιμο απ' την Παρασκευή, λίγο καταρροή, πονολαιμο και έχουν βουλώσει τα αυτιά μου και αύριο δουλειά. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που λένε. και ο καιρός συννεφιασμένος και μουντός.Γιατί δεν βγαίνει λίγο ο ήλιος να πάμε καμιά βόλτα παραλία;

Εσείς τι πρόγραμμα έχετε για σήμερα;

Αχ Ζωίτσα και Σοφάκι τώρα είδα που πέσανε τα μπεμπάκια σας!πωπω θέλει μεγάλη προσοχή από εδώ και πέρα.κι εμένα μια φορά έπεσε προς τα πίσω,τον είχα να κάθεται στο χαλί, αλλά ευτυχώς βρήκε στο χαλί και όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι θα δούμε πολλές τούμπες και χτυπήματα, εύχομαι μόνο να είναι ανώδυνα!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα!!!!

Βουλα Καλη αρχη αυριο!!!!Ελπιζω να περασουν τοσο γρηγορα οι ωρες που να μην καταλαβεις ποτε γυρισες στον μικρουλη σου....

Σοφακι εμενα επεσε με τα μουτρα καθως μπουσουλουσε ηθελα να πιαστει απο τον καναπε να σηκωθει και γλυστρισε οποτε επεσε στο τσιμεντο!!!!Και γενικα στο τσιμεντο πεφτει γιατι ακομα και στο χαλι ππου τον βαζω μπουσουλαει για να κατσει στο τσιμεντο....Βιτσια ειναι αυτα!!!!

Μαριανθη εσυ για να βγαλεις τον μικρο βολτα μια οδυσσεια περνας βρε...Τωρα που θα φτιαξει ο καιρος κοιτα να παρεις ελαφρυ καροτσι...Θα σε βολεψει......

Αυτα οι αλλες που ειστε βρε?????????

Αντε μπειτε να πειτε ενα γεια!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια!!!Τί κάνετε;Βούλα περαστικά!!Πώς είναι τα μικρά μπεμπάκια που φάγανε τούμπες;;;;Εμένα χτες από τις 10 ξύπνησε στις 3 και 30 και μετά στις 5 και 30 όπου έκλαιγε και δε κοιμήθηκε μέχρι τις 6 και και μετά ξύπνησε φωναζοντάς μου στις 8 παρα τέταρτο!!!Τώρα κοιμάται από τις 9!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!Πονάει η μέση μου τρελλά και κλείνουν τα μάτια μου!Επίσης έχουμε παιδικό πάρτυ της ξαδερφούλας του στη Γλυφάδα!Ελπίζω να κάτσει με την πεθερά μου καθόλου γιατί δεν παίζει να τη βγάλω όλη την ώρα αγκαλίτσα!!Λέω να βάλω και τις καινούριες μου πλατφόρμες!!Μη μου βγει η πίστη!!χαχα!!Επίσης σκεφτείτε οτι σε λίγο καιρό θα τους κάνουμε και το πάρτυ γενεθλίων τους!!Εγω έλεγα να κάνω και τη βάφτιση ανήμερα!!Φιλάκια σε όλες!!Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα σας!

ευτυχως ο μικρος μου κοιμηθηκε (σχεδόν) σερί το βράδυ από τις 9,30 μεχρι τις 6,30 που ξυπνησε για να φαει και μετα μέχρι τις 9 παρα. ξύπνησε μόνο γυρω στις 00,30 για λιγάκι και έπειτα όλα καλά. ήταν ήρεμο φαίνεται το πουλάκι μου και από δοντάκια και από κοιλίτσα. τώρα έχω ερθει στο γραφειο για να δουλεψω λιγάκι γι αυτο βρηκα ευκαιρία να πω ένα "γεια".

φρουτόκρεμα δεν φαγαμε καθόλου σημερα και σκέφτηκα, πειτε μου τη γνωμη σας, να του πάρω μπισκοτα παιδικα εμπλουτισμενα με διαφορα ιχνοστοιχεια, βιταμινες κλπ της nutricia να του τα βάζω στην φρουτόκρεμα και για να νοστιμίζει αλλά και για να του προσθετω όλα τα παραπάνω στοιχεία. την φαριν λακτέ (του δωσαμε 2 κουταλιες εχθες) την "τσάκισε" του αρεσε πολύ :P. σήμερα θα φάμε 4 κουταλίτσες! από αύριο χορτόσουπα. για να δουμε.... βλέπω να μου την φτύνει στα μούτρα. του πήρα βιολογικα καροτακια και κολοκυθακια.

Ζωούλα και Σοφάκι μου ξεκινησαν οι τούμπες ε; μεγάλη προσοχη θελουν πια τα διαολάκια διότι δυστυχως από πεσίματα θα εχουμε μπόλικα. να φροντίσουμε μόνο να είναι όσο το δυνατό ακίνδυνα.

Μαριάνθη μπέρδεμα η βόλτα ε; :P. καλά ο άντρας σου θ απάθει σοκ μόλις επιστρέψει και να μην περιμενεις μεγαλη βοήθεια. πέραν του ότι θα του είναι όλα πρωτογνωρα σκεψου ότι έχει χάσει όλα σχεδόν τα στάδια εξέλιξης του μικρού και μπει στα βαθιά κατ'ευθείαν. έρμε πατερα!!!! χα χα χα...

αλήθεια η φίλη σου με την μπουμπου της πως τα πάει;

κοριτσακια σας αφηνω προς το παρόν να δουλέψω και τα λέμε μετα (αν μπορεσω δηλαδη...:confused:)

σας φιλώ!

Καλημέρα!!!

πωπω Μαριάνθη κουράστηκα και μόνο που διάβασα τι κάνεις!!!!

Βουλίτσα περαστικούλια!!! καλωσήρθες στο κλαμπ!!!

εγώ ακόμα τα χάλια μου έχω!!!

ευτυχώς τουλάχιστον που δε μου κόβεται η όρεξη!!! χαχαχαχαχα!!!

Εμείς βόλτα γιοκ...τόσες μέρες κλεισμένες σπίτι με τη μικρή λαλήσαμε!!! αλλά που θα πάει....δε θα γίνουμε καλά??????? τότε να δείτε τι θα γίνει!!!

Συμπεθερούλα γνώμη μου είναι να μην του βάλεις τα μπισκοτάκια...

μην ανησυχείς και παίρνει όλα τα απαραίτητα απο τις τροφές!

θα τα συνηθίσει τα φρουτάκια σιγά σιγά!

εγώ λέω να της πάρω ανανά να της βάλω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γιατι να μην παρω μπισκοτακια;;;; εγω το βρήκα εξαιρετικο αυτο που σκεφθηκα :tongue:

εγω ακτινιδιο θελω να προσθεσω αλλά εχει φοβηθει το μάτι μου με τόσες αλλεργιες :shock:. ωραιος μου ακουγεται ο ανανας.... τι βιταμινες εχει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...