Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μα σηκώνεται και σ'αυτό που δεν έχει μεγάλες τρύπες!!Φαντάσου να τον βάλω σε πάρκο με μεγάλες τρύπες!!!Και εγω του χω βάλει πάπλωμα και μόνο μαλακά παιχνίδια μέσα!!Το θέμα του είναι οτι θέλει να βγει απ'έξω από το πάρκο!!χαχα!!Αλήθεια μπισκοτόκρεμα και φαριν λακτε πότε σας είπε ο γιατρός να ξεκινήσετε;;

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

πως είστε σήμερα???

εγώ μάλλον τελικά άδικα κοιτάω για μπομπονιέρες και τα συναφή....δε νομίζω να γίνει τελικά η γαμοβάφτιση....

δυστυχώς ο πεθερός μου δεν είναι καθόλου καλά....χθες έπαθε κι άλλο εγκεφαλικό και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες...είδομεν...

Παραμυθένια μου ασε!!Και οι ανηψιές μου έτσι μέχρι 2 ετών!!Αλλά εσένα υποτίθεται οτι τρώει καλές ποσότητες ετσι δεν είναι;Εμένα πίνει το πολύ 100 μλ τη φορά και τα υπόλοιπα 50 σε δόσεις!!Εγω τον έχω στο δωματιό του από 2 μηνών απλά έχω βάλει ένα μονό στρώμα από ένα παλιό κρεββάτι και που και που ή στη μέση της νύχτας κοιμάμαι εκει!Ο σκοπός είναι και καλά για να τον προλαβαίνω πριν καλοξυπνήσει αλλά δεν τον καταλαβαίνω γιατί δεν κλαίει όταν ξυπνάει παρα μόνο όταν δει και αποδεί με φωνάζει!!Επίσης το έκανα για να μην ξυπνάω τον καλό μου στη μέση της νύχτας με το σήκω ξάπλωσε!!Δες μήπως σε βολέψει!!Σου ξαναλέω οτι εμένα μου αρέσει να ξυπνάω να τον έχω αγκαλίτσα και να τον κοιμίζω που είμαστε μόνοι και έχει ησυχία ,αλλά μόνο μια φορά αντέχω να ξυπνάω και αυτός ξυπνά 2 ή και 3 ή και 1!ανάλογα!!Ασε που από τη νύστα μου έχει τύχει να ρίξω το νερό έξω από το μπιμπερό και έκαψα το πόδι μου!!!χαχαχα!!Κάντε υπομονή κι ο ουρανος θα γίνει πιο καθαρός!!!!

εγώ Μαριάνθη μου δεν ξέρω πόσο τρώει γιατί θηλάζει...πάντως το καλό είναι οτι πλέον δε θέλει να την κοιμίζω! τη βάζω στην κούνια της με το μόμπιλε και αποκοιμιέται μόνη της! ελπίζω να συνεχίσει να γίνεται αυτό και όταν θα την πάω στο δωμάτιο της επιτέλους!!!

Σοφακι παρα πολυ μου αρεσαν οι μπουμπουνιερες!!!!!!

Αντε καλε που ειστε ολες?

Εγω σε λιγο θα μπανιαρω...

Αχ σημερα που μπουσουλουσε ο μικρος στο πατωμα τον εβλεπα εγω μια χαρα πηγαινε ξαφνικα σηκωνετε στα γονατα και παρτον πισω χτυπησε τσιμεντο με το κεφαλι....Καταγχωθηκα ακομα τον παρατηρω να δω αν ειναι καλα και δεν ξεω ποτε να ανησυχησω....Τι να κανω ομως?Να τονν περιορισω σε ενα παρκο?Δεν εχω ιδεα....Αλλα και αυτος πια ενα βημα και κινδυνος ειναι.....

Ζωίτσα μια χαρά θα είναι ο Τεό! είναι ανθεκτικά τα μωράκια!!!

πάντως για να είσαι πιο σίγουρη, μπορείς να τον περιορίσεις σε ένα χώρο που είνασι στρωμένος κάτω είτε με χαλί είτε με ένα πάπλωμα ώστε αν πέφτει, να πέφτει στα μαλακά!

Μα σηκώνεται και σ'αυτό που δεν έχει μεγάλες τρύπες!!Φαντάσου να τον βάλω σε πάρκο με μεγάλες τρύπες!!!Και εγω του χω βάλει πάπλωμα και μόνο μαλακά παιχνίδια μέσα!!Το θέμα του είναι οτι θέλει να βγει απ'έξω από το πάρκο!!χαχα!!Αλήθεια μπισκοτόκρεμα και φαριν λακτε πότε σας είπε ο γιατρός να ξεκινήσετε;;

εμάς απ'οτι έχω καταλάβει, δεν πρόκειται να μας πει να βάλουμε μπισκοτόκρεμες και φαρίν λακτέ...δεν τα πολυσυμπαθεί τα ετοιματζίδικα...και η αλήθεια είναι οτι ούτε κι εγώ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαριανθη μου το παρκο αυτο ειναι πολυ ψηλο για να βγει εξω γι αυτο στο λεω....

Κρεμες εμεις δεν τρωμε και ουτε προκειτε ...Ασε που εχουμε και αυτη την μικρη αλλεργια στο γαλα...

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι μου ειναι δυσκολα τα πραγματα ε?Απο οτι καταλαβα επαθε και αλλο εγκεφαλικο προσφατα ε?Τι να πω....Και εμενα ο μπαμπας μου εχει την καρδια του...Αντε να πανε ολα καλα μωρε....

ΒΑσικα δεν θελω να τον περιορισω γιατι τωρα αρχιζει και αντιλαμβανετε τον χωρο...Οποτε ειναι καλο που τριγυρναει αλλα αυτο το τσιμεντο κατω πολυ το φοβαμαι....Και παντα παει εκει......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα κοριτσάκια , πως είστε ?

Σοφακι εύχομαι να πάνε όλα καλά με το πεθερό σου κ να κάνετε φοβερή γάμο-βάφτιση. :wink:

Μαριανθη εμείς έχουμε φάει μπισκοτοκρεμα αλλά μόνο 1 κουτί . Φαριν λακτε δε τρώει ούτε να τη φτύσει. Αυτό που μου είπε η δική μου παιδιατρος είναι ότι σιγά σιγά πρέπει να κόβουμε τις κρέμες κ να τρώει γιαουρτάκι. Τώρα είμαστε σε αυτή τη φάση κ ευτυχώς μέρα με τη μέρα τρώει καλλίτερα το γιαούρτι. Το ρυζάλευρο βανίλια το παίρνω μόνο για να πήζω τη φρουτοκρεμα με 1 κουταλιά αλλά κ αυτό θέλω να το κόψω μόνο που δε ξέρω πως θα πήζει η φρουτοκρεμα μετά….

Να ρωτήσω κ κάτι άσχετο αν ξέρετε (θα το ψάξω κ στο parents στην ενότητα βάφτιση) τα βαφτιστικά ρούχα, λαδόπανα, πετσέτες κλπ το πλένουμε πριν τη βάφτιση ? Εχτες έκανα μια βόλτα στα tricoteen να πάρω μια ιδέα (τίποτα δε μου άρεσε) κ τα έχουν σε κρεμάστρες μες στη σκόνη , τα πιάνουν χίλια δυο χέρια . Άσε τώρα που το σκεφτομαι μάλλον θα πρέπει να τα περάσω ένα χεράκι όταν με το καλό τα αγοράσουμε μαζί με τη νονά. .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι μου ειναι δυσκολα τα πραγματα ε?Απο οτι καταλαβα επαθε και αλλο εγκεφαλικο προσφατα ε?Τι να πω....Και εμενα ο μπαμπας μου εχει την καρδια του...Αντε να πανε ολα καλα μωρε....

ΒΑσικα δεν θελω να τον περιορισω γιατι τωρα αρχιζει και αντιλαμβανετε τον χωρο...Οποτε ειναι καλο που τριγυρναει αλλα αυτο το τσιμεντο κατω πολυ το φοβαμαι....Και παντα παει εκει......

έχει ιστορικό με εγεφαλικά αλλά αυτό ήταν το χειρότερο γιατί πλέον δε μπορεί ούτε νερό να πιεί μόνος του...άστα να πάνε...

άστον να εξερευνήσει το χώρο!!! απλά έχε τον απο κοντά!!!

αλλά και τούμπα να φάει, μην αγχώνεσαι! όλα τα παιδάκια μέχρι να μάθουν, τις τρώνε τις τουμπίτσες τους!

αλλιώς βάλτου ένα κράνος!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια , πως είστε ?

Σοφακι εύχομαι να πάνε όλα καλά με το πεθερό σου κ να κάνετε φοβερή γάμο-βάφτιση. :wink:

Να ρωτήσω κ κάτι άσχετο αν ξέρετε (θα το ψάξω κ στο parents στην ενότητα βάφτιση) τα βαφτιστικά ρούχα, λαδόπανα, πετσέτες κλπ το πλένουμε πριν τη βάφτιση ? Εχτες έκανα μια βόλτα στα tricoteen να πάρω μια ιδέα (τίποτα δε μου άρεσε) κ τα έχουν σε κρεμάστρες μες στη σκόνη , τα πιάνουν χίλια δυο χέρια . Άσε τώρα που το σκεφτομαι μάλλον θα πρέπει να τα περάσω ένα χεράκι όταν με το καλό τα αγοράσουμε μαζί με τη νονά. .

Ευχαριστώ Κατερίνα μου!

αλλά δυστυχώς πολύ φοβάμαι οτι ακόμα κι αν τα κανονίσω όλα, θα γίνει το μπαμ κάποια στιγμή και απλά θα μείνουν όλα στον αέρα....

τεσπα, δεν έχουν σημασία αυτά....αρκεί να είναι καλά ο άνθρωπος.

Εγώ λέω να τα πλύνω όλα εκτός απο το φουστανάκι γιατί φοβάμαι μην τσαλακωθεί και ακόμα κι αν το σιδερώσω, δε θα φαίνεται ωραίο!!!

αλλά τα εσώρουχα και λαδόπανα και πετσέτες που θα μέρθουν σε απευθείας επαφή με το σωματάκι της, στάνταρ θα τα πλύνω!

Γιατί ρίχνεις ρυζάλευρο βανίλια για να πήξει η φρουτόκρεμα??? την τρώει πολύ πηχτή? εγώ κάνω το ακριβώς ανάποδο! της προσθέτω νεράκι γιατί δεν τη θέλει πολύ πηχτή!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστώ Κατερίνα μου!

αλλά δυστυχώς πολύ φοβάμαι οτι ακόμα κι αν τα κανονίσω όλα, θα γίνει το μπαμ κάποια στιγμή και απλά θα μείνουν όλα στον αέρα....

τεσπα, δεν έχουν σημασία αυτά....αρκεί να είναι καλά ο άνθρωπος.

Εγώ λέω να τα πλύνω όλα εκτός απο το φουστανάκι γιατί φοβάμαι μην τσαλακωθεί και ακόμα κι αν το σιδερώσω, δε θα φαίνεται ωραίο!!!

αλλά τα εσώρουχα και λαδόπανα και πετσέτες που θα μέρθουν σε απευθείας επαφή με το σωματάκι της, στάνταρ θα τα πλύνω!

Γιατί ρίχνεις ρυζάλευρο βανίλια για να πήξει η φρουτόκρεμα??? την τρώει πολύ πηχτή? εγώ κάνω το ακριβώς ανάποδο! της προσθέτω νεράκι γιατί δεν τη θέλει πολύ πηχτή!

Σοφακι κ πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Έχεις δίκιο για το πλύσιμο κ εγώ μάλλον αυτά θα πλύνω.

Στη φρουτοκρεμα του βάζω μισό μήλο (αν είναι μεγάλο ,αλλιώς ολόκληρο) 1 αχλάδι, 1/4 μπανάνα, μισό χυμό πορτοκαλιού κ κάθε 2-3 μέρες 1-2 φετουλες ακτινίδιο, αν δε βάλω ρυζάλευρο γίνεται χυμός κ όχι κρέμα. Εσύ βάζεις κ πορτοκάλι κ νερό ?

XwAPp3.png

Καλημέρα!

εμεις εχθες είχαμε παιδιατρο κα μας βρηκε μια χαρούλα. είμαστε αισίως 72 πόντους και 9 κιλα (σύμφωνα με τη ζυγαρια του γιατρου γιατι η δική μου ελεγε 8640 :confused:).

από εβδομαδα ξεκιναμε τις χορτοσουπες γαι μεσημεριανο και μου ειπε το απογευματακι να του δινω φαριν λακτε. στην αρχη μου μιλησε και για ρυζαλευρο, του ειπα όχι και συμφωνησε αλλά για την φαριν λακτε μου ειπε ότι το παιδί έχει αναγκη τα δημητριακα και να του δινω λίγη κρεμουλα το απογευματακι. στην αρχη δεν ήθελα αλλά μετα συμφώνησα αφού σκέφτηκα ότι όντως δημητριακα δεν θα προσλαμβάνει από κάποια άλλη τροφη.

το προγραμμα λοιπόν έχει 10μερες χορτόσουπα, μετά τις 10 μέρες κρέας ήτοι μοσχάρι και κοτόπουλο και μετά από άλλες 10 μέρες ψάρι! για το ψάρι μου είπε να είναι φρεσκοτατο και να προσέχω πολύ τα κόκκαλα. γι αυτο πρότεινε μπακαλιαράκια (αν ειναι φρεσκα φυσικα).

οπότε: πρωί γάλα, κατά τις 10 φρουτόκρεμα, στις 14.00 χορτόσουπα αρχικά, το απόγευμα φαριν λακτέ (για τα δημητριακά) και βράδυ γάλα.

απορίες:

1) μόλις πολτοποιήσουμε τα λαχανικα ρίχνουμε 2 κουταλιές τις σούπας ωμό λάδι και λεμονάκι;

2) να ξεκινήσω με πατατα-καρότο- κολοκύθι; εχετε και καμια άλλη συνταγη;

3) σε κανενα μήνα που θα ξεκινησουμε το ψαρι δεν είναι λίγο νωρίς;

4) το κιλότο είναι καλό ή παιρνετε άλλο μερος από το μοσχάρι;

αυτααααααααα....:mrgreen:

αχ βρε Σοφάκι τι ατυχια και αυτη με τον πεθερο. οι γιατροί τι λένε; εχει ελπίδες ο ανθρωπος ή μπορεί να ταλαιπωρειται χρόνια; για να δειτε και εσεις τι θα κανετε...

πάντως το Σαββατο νομίζω βαφτίζει η Γιωτα το Ευφροσυνακι!

1) μόλις πολτοποιήσουμε τα λαχανικα ρίχνουμε 2 κουταλιές τις σούπας ωμό λάδι και λεμονάκι;

2) να ξεκινήσω με πατατα-καρότο- κολοκύθι; εχετε και καμια άλλη συνταγη;

3) σε κανενα μήνα που θα ξεκινησουμε το ψαρι δεν είναι λίγο νωρίς;

4) το κιλότο είναι καλό ή παιρνετε άλλο μερος από το μοσχάρι;

αυτααααααααα....:mrgreen:

ρε τον παιδαρο τον γιο σου βρε ΜΑρακι....Δινει μποι ε?

Λοιπον εγω βαζω λαδι και οταν βραζω την χορτοσουπα και μετα φρεσκο στο μπλεντερ....Βεβαια εγω ξαναλεω ειναι δυσκοιλιος οποτε οτι μπορω κανω...Λεμονι ριχνω που και που αλλα παντα την νοστιμιζει την χορτοσουπα...

Πατατα καροτο κολοκυθι ειναι κλασικη συνταγη που ολα τα παιδια τρωνε μαλλον...Εγω ετσι αρχισα αλλα τωρα τρωμε μονο φασολακια κολοκυθι.....

Ψαρι και εμας δεν μας ειπε...αλλα να σου πω κατι?και το πορτοκαλι και το ακτινιδιο θεωρουνται αλλεργιογονα αλλα εμεις τα φαγαμε απο τα μεσα του 6ου μαλιστα και δεν ειχαμε κανενα προβλημα!!!!!Μαλιστα τρωμε ενα ακτινιδιο καθε μερα και εναμιση χυμο πορτοκαλι...Οποτε μη φοβασαι απλα θα του το δωσεις σιγα σιγα υποθετω ε?

Εγω παιρνω κιλοτο και ειμαι ευχαριστημενη...Τωρα τι να σου πω....

Οσο για τα δημητριακα λοιπον εμας μας ειπε να φαμε τραχανα που ειναι δημητριακα βεβαια χωρις γαλα γιατι εχουμε και το θεματακι μας....:tongue::tongue:

Ελπιζω να σε καλυψα ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...