Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ τι λες??? το παιδί με τίποτα! το παιδί καλά κάνει και χέζει αυτή είναι η δουλειά του!!!... και η δική μας να τα καθαρίζουμε... εκείνη δεν τα καθάρισε και γι' αυτό δεν έβλεπε!!!

Καλά εννοείτε ότι έκανα πλάκα , δεν νομίζω να το πήρε κανείς στα σοβαρά

XwAPp3.png

Αννούλα είναι κούκλα η μπέμπα! Και το δέντρο απλά εκπληκτικό!

Αλήθεια μας έχεις πει το όνομα του κοριτσιού σου;

Ευχαριστω βρε Μαρακι μου και συ να χαιρεσαι το ροκα σου!!! Και το ονομα αυτης: Ειρηνη (πεθερα)!!!! Δεν ειναι ομως πεθερομαρμαγκα σαν τη δικη σου, μια χαρα ειναι!!!! Οποτε δεν ειχα προβλημα με το ονομα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αχ βρε Κατ ... μας έχεις για σοβαρές???? πως να πάρουμε εσένα στα σοβαρά τότε???

ααααα και τώρα μου ήρθε ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ!... για πείτε μου για γουτσου γουτσου έχετε όρεξη απο τότε που γυρίσατε σπίτι??? οεο?

Διαφημίσεις

έχω πεθάνει στα γέλια μαζί σου σήμερα!

Αφού θήλαζα και διάβαζα και από τα γέλια γλυστρούσε το παιδί από το βυζί και νευρίασε μαζί μου...χαχαχαχαχαχα :tongue:

Τρελοκερκυραια προσεχε το παιδι μην το γκρεμισεις κατω ή μην το "φκιερεσεις", οπως λεμε και στα Κρητικα!!!

ovvZp2.png

Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε η οθόνη του laptop, αλλά πιστεύω να το ξεπεράσει μέχρι το πρωί :tongue:

Ευχαριστω βρε Μαρακι μου και συ να χαιρεσαι το ροκα σου!!! Και το ονομα αυτης: Ειρηνη (πεθερα)!!!! Δεν ειναι ομως πεθερομαρμαγκα σαν τη δικη σου, μια χαρα ειναι!!!! Οποτε δεν ειχα προβλημα με το ονομα...

Να είναι γερή να το χαίρεται! Είναι πολύ όμορφο όνομα ;)

αχ βρε Κατ ... μας έχεις για σοβαρές???? πως να πάρουμε εσένα στα σοβαρά τότε???

ααααα και τώρα μου ήρθε ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ!... για πείτε μου για γουτσου γουτσου έχετε όρεξη απο τότε που γυρίσατε σπίτι??? οεο?

Καθολου μα καθολυο ομως ορεξη!!!! Παει η λιμπιντο μου, εχει πεσει στο πατωμα και πως να τη σηκωσω;;; Επαθα και μια φλεγμονη κολπικη, ε και η μια στις τοσες εγινε καμια στις τοσες, μεχρι να τελειωσει η θεραπεια και μετα περιμενω και περιοδο, απο του χρονου παλι το βλεπω..

ovvZp2.png

χαχα ωραίο αστείο! για τον καινούργιο χρόνο το βλέπω...εσείς τίποτα;

Διαφημίσεις

προσωπικα καμια ορεξη...μια φορα ολη κ ολη εγινε απο τοτε που γυρισαμε σπιτι...κατι τα γυναικολογικα μου κατι το συχνα πυκνα μου σπαει τα νευρα που διαθεση...

ασχετο το site με τα παστακια πολυ καλο...ειμαι κ σε φαση που ψαχνω διαφορα για τη βαφτιση...ευχαριστω πολυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

προσπαθώ να θυμηθώ πως γίνεται.... χι χι χι... το μυαλό μου είναι αλλού δεν μου έρχεται με τπτ... ασε που σκέφτομαι ότι εάν αρχίσει το παιχνίδι και αρχίσει να κλαίει το παιδί??? θα παρατήσω τον μεγάλο με το στόμα ανοιχτό? γιατί να αφήσω το παιδι να κλαιει δεν παίζει... ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι ότι μπορεί να συμβεί εκείνη τη στιγμή.

ωραιο ονομα!με το καλο κ η βαφτιση της!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Οκ, βρε κορίτσια αλλά καμιά φορά ο γραπτός λόγος που λεμεεεε…. Σχετικά με το ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ , εγώ έχω όρεξη ;) (είμαι η Κατερίνα και είμαι καλά) Ώρα δεν έχω γιατί ο μικρός δεν πολυκοιμαται την ημέρα και το βράδυ όταν κοιμάται εγώ κουτουλαω, πως θα γίνει ???

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...