Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έτσι συνηθίζεται....δεν ξέρω αν είναι "υποχρεωτικό"...

Ο νονός τα παίρνει μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα!

γιατί δε φοράς στράπλες?????

καλά να μη φοράω εγώ λόγω ανύπαρκτου στήθους, εσύ όμως???:confused:

καλα ετσι και αλλιως εγω θα τα παρω ολα...Απλα αυτο δεν το ηξερα και δεν ξερω αν ειναι υποχρεωτικο....

Στραπλες δεν φοραω απο αποψη....Δεν μου αρεσει...Και μπλουζακια με λεπτη τιραντα δεν φοραω και γενικα κρυβω πολλα πραγματα..........:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισαμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!

Μην με βρισετε σας παρακαλω παρα πολυ....:rolleyes::rolleyes:

Ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα αισιως φτασαμε στους 77 ποντους και πατησαμε τα 10 κιλα....Για την ακριβεια θελουμε αλλα 30 γρ για να φτασουμε τα 10 κιλα....:tongue::tongue:

Ολα καλα λοιπον σε καποιο γευμα ή στο κοτοπουλο ή στο κρεας μια φορα την εβδομαδα θα βαζω τραχανα αλλα πρεπει να βρω χωρις γαλα....:(:(

ρυζι δεν τρωμε λογω δυσκοιλιοτητας .....:(:(

Αυταααααααα

Μια χαρά το αντράκι σου, άντε παψε να ανησυχείς

Πικριζουν τα κολοκυθακια???????????????:confused::confused::confused:

Δεν τα εχω δοκιμασει...Μηοως πρεπει να αρχισω να το κανω και εγω.......:confused::confused::confused:

Ω ναι πικρίζουν , μια αηδία, να μη σου τύχει. Ναι να αρχίσεις να τα τσεκάρεις !

Αχ και κατι καποια στιγμη ειπε η Σοφια....για την βαφτιση βρηκε κατι...δεν θυμαμαι πως τα ειπε που ειναι στην ουσια κατι σαν σταυρουδακια απο οτι καταλαβα....Αυτα τι χρειαζονται ρε παιδια?πρεπει να αγορασω και εγω???????:confused::confused:

ΑΑΑΑΑΑΑ βρηκα φορεμα για την βαφτιση .....

[ATTACH]407[/ATTACH]

Ολο το σετ λεω να φορεσω...πως σας φαινεται????

Ωραίο , συμφωνώ με Σοφία όμως για το φουλάρι - το συγκεκριμένο, αν βρεις άλλο θα είναι σουπερ.

πω πω Κατερινάκι! πώς δεν τα'βγαλε να λες το παιδί! η γευση ειναι πραγματικα απάισια. πέταξες και όλο το φαγητο ε;

Άσε ρε συ Μακ, πόσο στεναχωρήθηκα που έδωσα στο παιδάκι μου αυτό το αίσχος . Έπρεπε να το είχα δοκιμάσει όπως κάνω πάντα αλλά…. Και ευτυχώς που δε τα βγάλε.. Πέταξα αυτό που είχα αλέσει, τη 2η μερίδα (που ήταν για αύριο ) την έβγαλα από το ψυγείο αφαίρεσα το κολοκύθι τη ζέστανα – τη δοκίμασα ήταν οκ κ του την έδωσα !

εγω εχω ερωτευτει αυτο (είναι το τεταρτο φορεμα)

https://www.custo-barcelona-store.com/categoria/166/0,1,0,2,0/dresses-custo

το εχω βρει στην αμαλιαδα αλλα μια μικρη λεπτομερεια ειναι ότι δεν ξερω πότε θα βαφτίσουμε τον junior!:(

Πάρα πολύ ωραίο ! Και το σχέδιο κ το χρώμα

XwAPp3.png

καλημερα!

πως ειστε μανουλες;

εγω παλι βαρια ξυπνησα ισως γιατι δεν κοιμηθηκα καλά ίσως γιατι διαβασα και το μηνυμα της Αννας (Αννίνα) εχθες, δεν ξερω...

ο μικρος πάλι ειχε την κοιλια του το βραδυ, το πιο πιθανό από τα δόντια) και κλαψουριζε από τις 11!!!! εχει μεγαλο ζορι και αυτό αλλά όπως λεει και ο γιατρος μου "καλά ανησυχεις για τα φυσιολογικα πράγματα;". μάλλον εχει δικιο...

σημερα θα κανουμε και εμεις το διπλο εμβολιακι μας, θα ζυγιστουμε, θα μετρηθούμε και θα τσιρίξουμε μεχρι να πονεσουν τα πνευμόνια μας :rolleyes:.

αυτα....

Καλημέραααα!!!!!!!

τι κάνετε???????

εγώ πάλι χάλια είμαι ρε γμτ αλλά δεν πτοούμαι!!! την παλεύω ακόμα!!!

καλά κορίτσια σήμερα μάλλον θα κερδίσω το τζόκερ!!!

χθες έλεγα για το πότε θα αδιαθετήσω και σήμερα είδα κάτι δείγματα...:tongue:

Ζωίτσα μου είσαι σεμνό κορίτσι εσύ ε??????

καλά τι έχω να σου προτείνω για το καλοκαίρι....δεν παίζεται!!!

μαγιουδάκι σπέσιαλ!!!

post-17354-14825440162049_thumb.jpg

χαχαχαχαχα!!!

πλακίτσα κάνω εεεε???????????

καλά αυτό για τα κολοκυθάκια ούτε κι εγώ το ήξερα!!! αλλά έτσι κι αλλιώς δεν της βάζω!!! χρήσιμο για το καλοκαίρι όμως!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!!Δε θέλω να πέφτουμε!!!τί έπαθες μακμαρακι μου;;;Αντε λίγο να χαρούμε!!!ΘΑ βάλουν μαγιουδακια σε λίγο καιρό τα μπεμπάκια μας!Θα βγάλουν μπουτάκια εξω!!!!

Πήγαμε στη νεα μας γιατρό η οποία μοε ικανοποίησε απόλυτα!!Στα 5 πρώτα λεπτά που μας είδε ψυχολόγησε αμέσως τον μπέμπη και φυσικά με διαβεβαίωσε οτι ο μπέμπης δε θα σταματήσει να ξυπνάει τη νύχτα απλά γιατί τρώει μικρές ποσότητες κάθε 3 ώρες!Οπότε όταν χωνέυει και βγαίνουν υγρά στο στομάχι του ξυπνάει για να φάει!!Τέλεια!;;;;χαχα!!Μου είπε οτι το τρίτο της παιδί ξυπνούσε μέχρι 2 χρονών!!Κατά τ'αλλα είμαστε 7.700 και 71,5 εκατοστά!Και πολύ ζωηροί!:PΣηκώθηκε και στο παρκοκρέββατο όπου δεν έχει να πιαστείς από πουθενά!Πού θα τον αφήνω πια για να κάνω μια δουλειά;;;Μας είπε οτι ετοιμάζει δοντάκι για να δούμε!!!Για το νεσλακ μου είπε οχι ακόμα!!

Εχει γέλιο πάντως που αδημονούμε για όλα αυτά που σε λίγα χρόνια θα μας φαίνονται εντελώς αδιάφορα!!Ολοι περπατάμε, μιλάμε , τρώμε κτλ

Πολλά πολλά φιλάκια και καλημερούδια σε όλες!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!!!!

Αχ βρε ΜΑκ μου παλι καπως εισαι ε?

Εμεις εδω τα ιδια...Τον εβαλα να κοιμηθει τωρα αλλα εγω βαριεμαι να κανω καμια δουλεια...

Αρχισα χθες και το διαβασμα μηπως μπορεσω και δωσω την αλλη Τεταρτη ενα μαθημα αλλα ....Δεν ειναι και σιγουρο....

Σοφακι τα μαγιο ειναι ολα α λεφτα!!!!!Αν δεν αδυνατισω θα το σκεφτω σοβαρα να αγορασω ενα!!!!!!!!!!!!!!

Βρε τη ιωση ειναι αυτη που παθατε οικογενειακως...Πολυ βαρβατη ε?Εχεις και πυρετο?

Καλημέραααα!!!!!!!

τι κάνετε???????

εγώ πάλι χάλια είμαι ρε γμτ αλλά δεν πτοούμαι!!! την παλεύω ακόμα!!!

καλά κορίτσια σήμερα μάλλον θα κερδίσω το τζόκερ!!!

χθες έλεγα για το πότε θα αδιαθετήσω και σήμερα είδα κάτι δείγματα...:tongue:

Ζωίτσα μου είσαι σεμνό κορίτσι εσύ ε??????

καλά τι έχω να σου προτείνω για το καλοκαίρι....δεν παίζεται!!!

μαγιουδάκι σπέσιαλ!!!

[ATTACH]413[/ATTACH]

χαχαχαχαχα!!!

πλακίτσα κάνω εεεε???????????

καλά αυτό για τα κολοκυθάκια ούτε κι εγώ το ήξερα!!! αλλά έτσι κι αλλιώς δεν της βάζω!!! χρήσιμο για το καλοκαίρι όμως!!!

πολύ μου αρεσεις κοριτσάκι μου γιατι εισαι αισιόδοξη και με χιουμορ! I LOVE MY SYBETHERA!!!!!! :D

Όσον αφορα στο μαγιο... τι να πω! σε λίγο όπως εχουν γινει τα πραγματα θα κανουμε μπανιο με μπουργκα! είδες τι βγάζουν βρε παιδί μου;:confused:

Καλημέρα!!!!Δε θέλω να πέφτουμε!!!τί έπαθες μακμαρακι μου;;;Αντε λίγο να χαρούμε!!!ΘΑ βάλουν μαγιουδακια σε λίγο καιρό τα μπεμπάκια μας!Θα βγάλουν μπουτάκια εξω!!!!

Πήγαμε στη νεα μας γιατρό η οποία μοε ικανοποίησε απόλυτα!!Στα 5 πρώτα λεπτά που μας είδε ψυχολόγησε αμέσως τον μπέμπη και φυσικά με διαβεβαίωσε οτι ο μπέμπης δε θα σταματήσει να ξυπνάει τη νύχτα απλά γιατί τρώει μικρές ποσότητες κάθε 3 ώρες!Οπότε όταν χωνέυει και βγαίνουν υγρά στο στομάχι του ξυπνάει για να φάει!!Τέλεια!;;;;χαχα!!Μου είπε οτι το τρίτο της παιδί ξυπνούσε μέχρι 2 χρονών!!Κατά τ'αλλα είμαστε 7.700 και 71,5 εκατοστά!Και πολύ ζωηροί!:PΣηκώθηκε και στο παρκοκρέββατο όπου δεν έχει να πιαστείς από πουθενά!Πού θα τον αφήνω πια για να κάνω μια δουλειά;;;Μας είπε οτι ετοιμάζει δοντάκι για να δούμε!!!Για το νεσλακ μου είπε οχι ακόμα!!

Εχει γέλιο πάντως που αδημονούμε για όλα αυτά που σε λίγα χρόνια θα μας φαίνονται εντελώς αδιάφορα!!Ολοι περπατάμε, μιλάμε , τρώμε κτλ

Καλημερα Μαριανθάκι! ο μπεμπης σου ειναι τελειος (καλά εχει και ενα ελαττωματακι δεν λέω :tongue:) αλλά χίλια μπράβο σου κοπέλα μου γιατι εσυ τον εφτασες σε αυτό το σημείο από την πολύ αγάπη, στοργη και αφοσιωση! ευγε!!!!

Καλημερα και απο εμενα!!!!!

Αχ βρε ΜΑκ μου παλι καπως εισαι ε?

Εμεις εδω τα ιδια...Τον εβαλα να κοιμηθει τωρα αλλα εγω βαριεμαι να κανω καμια δουλεια...

Αρχισα χθες και το διαβασμα μηπως μπορεσω και δωσω την αλλη Τεταρτη ενα μαθημα αλλα ....Δεν ειναι και σιγουρο....

Σοφακι τα μαγιο ειναι ολα α λεφτα!!!!!Αν δεν αδυνατισω θα το σκεφτω σοβαρα να αγορασω ενα!!!!!!!!!!!!!!

Βρε τη ιωση ειναι αυτη που παθατε οικογενειακως...Πολυ βαρβατη ε?Εχεις και πυρετο?

1678525v7uqz5qacy.gif

Λιτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!Χρονια πολλα στον μικρο σου!!!!ΝΑ τον χαιρεσαι.....

Τι εγινε περπατησατε εσεις?

καλως το "μελετηρο" :tongue:

εμενα αν μου ελεγες παντως να διαβασω για να δωσω μαθημα θα εβαζα τα κλάματα (που τα'χω και ευκολα τον τελευταιο καιρό).

καλέ που το ανακάλυψες ότι εχει γενεθλια το Λιτσο-παιδάκι; κατσε να βάλω και εγω γκλίττερ να μην εκτεθω στην φιλεναδα:

ΛΙΤΣΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ΜΟΥ για τον γιο σου:

993161u1qle7vbg3.gif

υγεια ευχομαι και υγεια, υγεια υγεια υγεία!

α δηλαδή Μαριάνθη μοιυ να μην ελπίζω οτι μπορεί η μπέμπα να κοιμηθεί σερί κανένα βράδυ εεε????????

κοιμάται 10 και ξυπνάει 1:30-2 για φαί και μετά πάλι 4:30-5!

και καλά τώρα την έχω δίπλα μου....όταν θα την πάω στο δωμάτιο της (πότε άραγε????), πως θα τρέχω όλο το βράδυ?????? και το κακό είναι οτι αν ξυπνήσω τελείως, μετά δύσκολα κοιμάμαι...

πολύ μου αρεσεις κοριτσάκι μου γιατι εισαι αισιόδοξη και με χιουμορ! I LOVE MY SYBETHERA!!!!!! :D

Όσον αφορα στο μαγιο... τι να πω! σε λίγο όπως εχουν γινει τα πραγματα θα κανουμε μπανιο με μπουργκα! είδες τι βγάζουν βρε παιδί μου;:confused:

συμπεθέρα έτσι είμαι σαν άνθρωπος! για να με δεις εμένα στεναχωρημένη πρέπει να έχει γίνει κάτι πολύ πολύ σοβαρό!!!

πλέον μόνο με τη μπέμπα αγχώνομαι λίγο παραπάνω αλλά και πάλι καλά με βρίσκω! χειρότερα περίμενα οτι θα είμαι!!!

βρε τα μαγιουδάκια σούπερ είναι! τέτοια θα μάθω στη μπέμπα να φοράει, μη μου γίνει καμία σουρλουλού!!!!!!! χαχαχαχαχα!!!

ευτυχώς δεν έχω πυρετό!!! αν είχα και πυρετό, τότε θα βλέπατε πως είμαι πεσμένη ψυχολογικά...

μα αυτές τις μέρες μου έχουν κάτσει όλα στραβά...

ίωση μπέμπας, μετά κόλλησα κι εγώ, μετά έβγαλα έρπη και το αποκορύφωμα: μετά απο 17 μήνες μου ήρθε περίοδος!!!

με έχουν γλωσσοφάει καλέεεε!!!! αλλά ξέρω ποιές είναι και δε μασάω!!!

(κουνιάδα και πεθερά εννοείται έτσι?????)

Λιτσάκι γιούχουουουουουουου!!!!!!!!!

να χαίρεσαι το Λιτσόπαιδο σου!!! γερό και χαρούμενο να είναι πάντα!!!!!!!

(είπαμε γκλίτερ δεν ξέρω να βάζω οπότε φαντάσου οτι ρποτιμάς και θα'ναι σα να έβαλα!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

α ξέχασα να σας πω!!!

μάλλον κατέληξα σε μπομπονιέρα βάπτισης!!!

http://www.narlis.gr/cat/bobonieres/parissis.pdf

στη σελ81, η χιονόμπαλα με την πριγκήπισα με κωδικό 76Ρ650988-48!!!

θέλω γνώμες παρακαλώ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Παραμυθένια μου ασε!!Και οι ανηψιές μου έτσι μέχρι 2 ετών!!Αλλά εσένα υποτίθεται οτι τρώει καλές ποσότητες ετσι δεν είναι;Εμένα πίνει το πολύ 100 μλ τη φορά και τα υπόλοιπα 50 σε δόσεις!!Εγω τον έχω στο δωματιό του από 2 μηνών απλά έχω βάλει ένα μονό στρώμα από ένα παλιό κρεββάτι και που και που ή στη μέση της νύχτας κοιμάμαι εκει!Ο σκοπός είναι και καλά για να τον προλαβαίνω πριν καλοξυπνήσει αλλά δεν τον καταλαβαίνω γιατί δεν κλαίει όταν ξυπνάει παρα μόνο όταν δει και αποδεί με φωνάζει!!Επίσης το έκανα για να μην ξυπνάω τον καλό μου στη μέση της νύχτας με το σήκω ξάπλωσε!!Δες μήπως σε βολέψει!!Σου ξαναλέω οτι εμένα μου αρέσει να ξυπνάω να τον έχω αγκαλίτσα και να τον κοιμίζω που είμαστε μόνοι και έχει ησυχία ,αλλά μόνο μια φορά αντέχω να ξυπνάω και αυτός ξυπνά 2 ή και 3 ή και 1!ανάλογα!!Ασε που από τη νύστα μου έχει τύχει να ρίξω το νερό έξω από το μπιμπερό και έκαψα το πόδι μου!!!χαχαχα!!Κάντε υπομονή κι ο ουρανος θα γίνει πιο καθαρός!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Σοφακι παρα πολυ μου αρεσαν οι μπουμπουνιερες!!!!!!

Αντε καλε που ειστε ολες?

Εγω σε λιγο θα μπανιαρω...

Αχ σημερα που μπουσουλουσε ο μικρος στο πατωμα τον εβλεπα εγω μια χαρα πηγαινε ξαφνικα σηκωνετε στα γονατα και παρτον πισω χτυπησε τσιμεντο με το κεφαλι....Καταγχωθηκα ακομα τον παρατηρω να δω αν ειναι καλα και δεν ξεω ποτε να ανησυχησω....Τι να κανω ομως?Να τονν περιορισω σε ενα παρκο?Δεν εχω ιδεα....Αλλα και αυτος πια ενα βημα και κινδυνος ειναι.....

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Ζωή μου εμένα σηκώθηκε και στο πάρκο και βάζει δύναμη στα χέρια σηκώνει τα πόδια για να βγει εξω!Δεν ξέρω που θα τον βάλω!!Πρέπει να καλύψεις όποια πιθανή επιφάνεια για να μην τραυματιστεί!!Αυτό το διάστημα μέχρι να περπατήσουν είναι λίγο ζόρικο!!Ετσι μουρχεται να του πάρω μια στράτα για να μη χτυπήσει το κεφάλι τουλάχιστον αλλά προκαλούνται και άλλα ατυχήματα γιατί με τη φόρα που έχει θα γυρίσει τούμπα!!Τί να πώωωω!!Δε μπορώ ούτε τουαλέτα να πάω!!!Φοβάμαι μην χτυπήσει!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Ζωή μου εμένα σηκώθηκε και στο πάρκο και βάζει δύναμη στα χέρια σηκώνει τα πόδια για να βγει εξω!Δεν ξέρω που θα τον βάλω!!Πρέπει να καλύψεις όποια πιθανή επιφάνεια για να μην τραυματιστεί!!Αυτό το διάστημα μέχρι να περπατήσουν είναι λίγο ζόρικο!!Ετσι μουρχεται να του πάρω μια στράτα για να μη χτυπήσει το κεφάλι τουλάχιστον αλλά προκαλούνται και άλλα ατυχήματα γιατί με τη φόρα που έχει θα γυρίσει τούμπα!!Τί να πώωωω!!Δε μπορώ ούτε τουαλέτα να πάω!!!Φοβάμαι μην χτυπήσει!!

Αχ ΜΑριανθη μου σε καταλαβαινω και εγω με ραντεβου παω τουαλετα πια!!!Εμενα πιανεται να σηκωθει απο παντου...Τωρα εχει βαλει στο ματι το τραπεζακι στο σαλονι για να σηκωθει αλλα δεν το φτανει ακομα....Ασε που με το που σηκωνεται θελει να αφησει και τα χερια του να σταθει αλλα ακομα ειναι αδυναμος....Παρολα αυτα επιμενει....εγω εχω παρει ενα παρκο με μεγαλες τρυπες για να πιανεται να σηκωνεται και εχω βαλει παπλωμα κατω για να μην χτυπησει αμα πεσει....Γιατι δεν παιρνεις και εσυ ενα τετοιο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...