Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έκανα η κακούργα στο παιδάκι μου :(…. Έφτιαξα κοτοπουλάκι με καρότο, ,πατάτα, κολοκύθι, αρακά κλπ . Το κολοκύθι πάντα το δοκιμάζω μη τυχόν κ είναι πικρό σήμερα δε το έκανα, το ετοιμάζω κ του το δίνω .. τρώει 2-3 κουταλιές κ μετά σφραγίζει , τι έπαθε λέω το κοτόπουλο το τρώει πολύ ευχαρίστα… και δοκιμάζω μήπως έχω βάλει πολύ λεμόνι …. Τι πίκρα ήταν αυτή… αφού δε μου το έφτυσε στη μούρη πάλι καλά κ δίκιο θα είχε το αγοράκι μου… ουφ

Πικριζουν τα κολοκυθακια???????????????:confused::confused::confused:

Δεν τα εχω δοκιμασει...Μηοως πρεπει να αρχισω να το κανω και εγω.......:confused::confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Αχ και κατι καποια στιγμη ειπε η Σοφια....για την βαφτιση βρηκε κατι...δεν θυμαμαι πως τα ειπε που ειναι στην ουσια κατι σαν σταυρουδακια απο οτι καταλαβα....Αυτα τι χρειαζονται ρε παιδια?πρεπει να αγορασω και εγω???????:confused::confused:

ΑΑΑΑΑΑΑ βρηκα φορεμα για την βαφτιση .....

post-17673-14825440160324_thumb.jpg

Ολο το σετ λεω να φορεσω...πως σας φαινεται????

Γυρισαμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!

Μην με βρισετε σας παρακαλω παρα πολυ....:rolleyes::rolleyes:

Ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα αισιως φτασαμε στους 77 ποντους και πατησαμε τα 10 κιλα....Για την ακριβεια θελουμε αλλα 30 γρ για να φτασουμε τα 10 κιλα....:tongue::tongue:

Ολα καλα λοιπον σε καποιο γευμα ή στο κοτοπουλο ή στο κρεας μια φορα την εβδομαδα θα βαζω τραχανα αλλα πρεπει να βρω χωρις γαλα....:(:(

ρυζι δεν τρωμε λογω δυσκοιλιοτητας .....:(:(

Αυταααααααα

ειστε μια χαρά παίδαροι και όχι δεν θα σε βρίσουμε αλλά παρ'το απόφαση πια ότι είσα πολύ καλή μαμά. οκ?

Εσυ ειχες να το ακουσιες καιροκαι εγω δεν το ακουσα ποτε αυτο το τραγουδι!!!!!!!!!!!!!
Πικριζουν τα κολοκυθακια???????????????:confused::confused::confused:

Δεν τα εχω δοκιμασει...Μηοως πρεπει να αρχισω να το κανω και εγω.......:confused::confused::confused:

δεν μπορεις να φανταστεις πόσο πικρά μπορούν να ειναι! για εμετο σου λεω! εχω φαεικαι ξέρω!

μικρη μου βγηκε γμτ...

Μηπως αυτη φαινεται καλυτερα?????

[ATTACH]408[/ATTACH]

ειναι πολύ ωραία η εμφάνιση και φωναζει από μακρι ΖΩΗ! κατσε να δω μηπως σου βρω και εγω κάτι! από που το βρήκες το outfit?

Διαφημίσεις

εγω εχω ερωτευτει αυτο (είναι το τεταρτο φορεμα)

https://www.custo-barcelona-store.com/categoria/166/0,1,0,2,0/dresses-custo

το εχω βρει στην αμαλιαδα αλλα μια μικρη λεπτομερεια ειναι ότι δεν ξερω πότε θα βαφτίσουμε τον junior!:(

Γυρισαμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!

Μην με βρισετε σας παρακαλω παρα πολυ....:rolleyes::rolleyes:

Ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα αισιως φτασαμε στους 77 ποντους και πατησαμε τα 10 κιλα....Για την ακριβεια θελουμε αλλα 30 γρ για να φτασουμε τα 10 κιλα....:tongue::tongue:

Ολα καλα λοιπον σε καποιο γευμα ή στο κοτοπουλο ή στο κρεας μια φορα την εβδομαδα θα βαζω τραχανα αλλα πρεπει να βρω χωρις γαλα....:(:(

ρυζι δεν τρωμε λογω δυσκοιλιοτητας .....:(:(

Αυταααααααα

που να σου φαινόταν οτι πάχυνε δηλαδή ο Τεό!!!

μια χαρά το παιδί!!! ολόκληρο παλικάρι!!!

Αχ και κατι καποια στιγμη ειπε η Σοφια....για την βαφτιση βρηκε κατι...δεν θυμαμαι πως τα ειπε που ειναι στην ουσια κατι σαν σταυρουδακια απο οτι καταλαβα....Αυτα τι χρειαζονται ρε παιδια?πρεπει να αγορασω και εγω???????:confused::confused:

ΑΑΑΑΑΑΑ βρηκα φορεμα για την βαφτιση .....

[ATTACH]407[/ATTACH]

Ολο το σετ λεω να φορεσω...πως σας φαινεται????

τα σταυρουδάκια ποπυ έλεγα λέγονται μαρτυρικά και τα μοιράζεις στους καλεσμένους στη βάφτιση γιατί θεωρούνται μάρτυρες του γεγονότος!

ωραίο το φόρεμα Ζωίτσα αλλά θα πρότεινα χωρίς το φουλάρι που το κάνει λίγο πιο καθημερινό...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το εχω βρει στην αμαλιαδα αλλα μια μικρη λεπτομερεια ειναι ότι δεν ξερω πότε θα βαφτίσουμε τον junior!:(

πάρα πολύ ωραίο!!!

μωρέ θα τον βαφτίσετε κάποια στιγμή....που θα πάει....οπότε πάρτο εσύ να το έχεις!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Βρε............Πολυ ωραιο φορεμα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχετε καποιο σχεδιο για την βαφτιση? ακομα μια ιδεα ειναι?

που να σου φαινόταν οτι πάχυνε δηλαδή ο Τεό!!!

μια χαρά το παιδί!!! ολόκληρο παλικάρι!!!

τα σταυρουδάκια ποπυ έλεγα λέγονται μαρτυρικά και τα μοιράζεις στους καλεσμένους στη βάφτιση γιατί θεωρούνται μάρτυρες του γεγονότος!

ωραίο το φόρεμα Ζωίτσα αλλά θα πρότεινα χωρίς το φουλάρι που το κάνει λίγο πιο καθημερινό...

Δηλαδη πρεπει να εχω και εγω τετοια σταυρουδακια?

Μωρε καθημερινο θα φαινεται αλλα ρε συ δεν φοραω ποτε στραπλες εκτος βεβαια και αν βαλω μπλουζα απο μεσα οποτε το συζηταω να βγαλω το φουλαρι.......

Δηλαδη πρεπει να εχω και εγω τετοια σταυρουδακια?

Μωρε καθημερινο θα φαινεται αλλα ρε συ δεν φοραω ποτε στραπλες εκτος βεβαια και αν βαλω μπλουζα απο μεσα οποτε το συζηταω να βγαλω το φουλαρι.......

έτσι συνηθίζεται....δεν ξέρω αν είναι "υποχρεωτικό"...

Ο νονός τα παίρνει μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα!

γιατί δε φοράς στράπλες?????

καλά να μη φοράω εγώ λόγω ανύπαρκτου στήθους, εσύ όμως???:confused:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...