Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα , πως είστε κ τι κάνετε ?

Περαστικά σας βρε Σοφακι , τουλάχιστον είναι καλλίτερα το λουλουδάκι σου.

Τα διάβασα όλα γρήγορα κ δε θυμάμαι πολλά να σχολιάσω , μόνο για το τεστ παπ το οποίο έκανα κ εγώ πριν 1 εβδομάδα. Ο γιατρός μου είχε πει όταν με είχε δει στις 40 ήμερες να μου έρθει 2-3 φορές η περίοδος κ μετά να κάνω αλλά το άφησα λίγο.

Εγώ πάλι που θα αρχίσω να ψάχνω για δουλειά σε 1-2 μήνες μου λέτε ποιος θα με προσλάβει ? Εν μέσω οικονομικής κρίσης , με προϋπηρεσία , με παιδί κ στην ηλικία μου ? Πάντως ακόμη κ χωρίς να με περιμένει δουλειά στην ιδέα κ μόνο πως θα τον αφήσω για 8 ώρες τρελαίνομαι. :?

βρε βρε σαν τα χιονια..........

Θα ψαξεις για δουλεια κατερινακι ε?

Κατι μπορει να γινει μωρε στην Αθηνα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα...Περισσοτερο θα κολλησουν στο μωρο νομιζω...Και τι επαγγελεσαι αν επιτρεπεται?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον στην δουλεια μου μπορω να σου πω οτι ειμαστε περισσοτερες γυναικες!!!!!!!!!!Δημοσιο βεβαια γι αυτο..........

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδια με βαζετε σε σκεψεις.............

Το συντομο διαλλειμμα ηταν γιατι πηγα να ταισω να παρω το εμβολιο κτλ...Σημερα εχουμε γιατρο.................

πω πω καλά που το ειπες! να παρω και εγω τον ντοκτορ......

τον πηρα μόλις. δεν μπορεί σημερα, θα έρθει αύριο ή θα παω εγω τον μικρό εκει!

κανουμε pentavac rotateq την 3η δόση

Λοιπον στην δουλεια μου μπορω να σου πω οτι ειμαστε περισσοτερες γυναικες!!!!!!!!!!Δημοσιο βεβαια γι αυτο..........

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδια με βαζετε σε σκεψεις.............

Το συντομο διαλλειμμα ηταν γιατι πηγα να ταισω να παρω το εμβολιο κτλ...Σημερα εχουμε γιατρο.................

έλα Ζωή πάρτο απόφαση κι εσύ τώρα που γυρίζει!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

με το καλό να πάτε στο γιατρούλη!!!

φεύγω γιατί μάλλον ξύπνησε η μπέμπα!!! (απο τις 11:30 κοιμόταν!:D)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κατι μπορει να γινει μωρε στην Αθηνα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα...Περισσοτερο θα κολλησουν στο μωρο νομιζω...Και τι επαγγελεσαι αν επιτρεπεται?

και εσυ κουτσομπολακι;;;;;:tongue:

Ευχαριστώ Κατερίνα μου!!!

καλά καταρχήν να σχολιάσω αυτό το "....στην ηλικία μου...."

χαχαχαχαχαχαχα!!!

λες και είσαι 60 χρονών βρε το είπες!!!!

τι δουλειά έκανες πριν Κατερινάκι? μπορείς να βρεις κάτι σε 4ωρο για αρχή πάντως!

Βρε Σοφακι διαβάζω αγγελίες κ γράφουν «ιδανική ηλικία 25-26» ή «μέχρι 28-30» εγώ δηλαδή που είμαι 34 άστα να πάνε. :rolleyes:

Ήμουν στέλεχος σε τμήμα εισαγωγών, πολύ τρέξιμο, προθεσμίες κλπ αλλά μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα .

Ναι το σκεφτομαι για part time

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Θα προτιμούσα το «σα τα μάραθα « :tongue::D

Ε να μην μαθω και εγω?????

Μονο που 3 ρωτησαμε και η Κατερινα δεν απαντησε........:tongue::tongue::tongue:

Απάντησα, απάντησα…

Μακ οκ ? Με καταχώρησες ? :tongue:

XwAPp3.png

Λοιπον σχολιαζω λιγο και παω να ετοιμαστω για τον γιατρο...θα σας πω και μια ανησυχια μου....Νομιζω ρε γμτ οτι ο μικρος μου εχει χασει βαρος....:(:(:(

Μπορει να ειναι η ιδεα μου αλλα ετσι μου φαινεται.....

Μακ μου μπορει να μην ξερω τι εχεις ομως να ξερεις οτι εμεις σε σκεφτομαστε και στεναχωριομαστε μαζι σου!!!!!

Σοφακι θα ηταν τελεια να βρισκομαστε ολες μαζ αλλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να δωσουμε ραντεβου Αθηνα!!!!!!!!!Ειναι στη μεση!!!!!

Αυτα θυμαμαι τωρα αγχωθηκα με τον γιατρο και φευγω να ετοιμαστω!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ θυμηθηκα και κατι αλλο για το θεμα της καισαρικης που λεγατε...Εχω μια φιλη που εκανε 3 στο χρονο με καισαρικη....Στο τριτο βεβαια εκατσε ξαπλα γιατι δεν αντεχε η μητρα της αλλλα τελικα πηγαν ολα καλα!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

Διαφημίσεις

Λοιπον σχολιαζω λιγο και παω να ετοιμαστω για τον γιατρο...θα σας πω και μια ανησυχια μου....Νομιζω ρε γμτ οτι ο μικρος μου εχει χασει βαρος....:(:(:(

Μπορει να ειναι η ιδεα μου αλλα ετσι μου φαινεται.....

Μακ μου μπορει να μην ξερω τι εχεις ομως να ξερεις οτι εμεις σε σκεφτομαστε και στεναχωριομαστε μαζι σου!!!!!

Σοφακι θα ηταν τελεια να βρισκομαστε ολες μαζ αλλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να δωσουμε ραντεβου Αθηνα!!!!!!!!!Ειναι στη μεση!!!!!

Αυτα θυμαμαι τωρα αγχωθηκα με τον γιατρο και φευγω να ετοιμαστω!!!!!!!!!!

περιμενουμε νεα από το γιατρο!

Τσουπ!σας βρήκα!ψόφησα πάλι σήμερα.κουρτίνες, παντζούρια, παράθυρα κλπ κλπ.τελείωσα όμως γιατί από Δευτέρα δουλειά:(:(:(.

Ζωή η μαμά μου θα τον κρατάει, η πεθερά μου(ευτυχώς) δουλεύει.την έχει συνηθίσει όμως κι έτσι δε θα είναι δύσκολη η προσαρμογή.έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Περιμενουμε νέα από τογιατρό. και μην αγχώνεσαι για το βάρος του Τεό.Μια χαρά είναι το παιδί.

Κατερινιώ μου πραγματικά είναι δύσκολα να βρεις δουλειά στις μέρες μας αλλά στην Αθήνα νομίζω τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

Μακ μου γιατί κορίτσι μου είσαι πεσμένη; κοίτα το αγγελούδι σου και ξέχνα τα όλα!!!!!!!!!!!!

Αλο κ πάλι..

Ζωίτσα μια χαρά θα είναι τα νέα από το γιατρό κ μη ξεχνάς από δω κ πέρα θα βάζουν δυσκολότερα βάρος ίσως κ να χάνουν μόλις ξεκινήσουν μπουσουλισμα, περπάτημα κλπ . έτσι νομίζω :rolleyes:

Βουλιτσα υπομονή εύχομαι , θα σκεφτεσαι το παιδάκι σου κ θα περνά η ωρα. :wink:

Εμένα οοοοοοταν θα πιάσω δουλειά θα τον κρατά η πεθερά μου :?… αλλά κ πάλι σκεφτομαι καλλίτερα δικοί μας άνθρωποι, τα νοιάζονται κ τα αγαπανε τα μωράκια μας, φαντάσου να μην είχαμε κ αυτούς κ να έπρεπε να τα αφήσουμε σε ξένους, να κλαίει κ να μη του δίνει σημασία κανείς, να αργεί να το αλλάξει… τουλάχιστον ξέρουμε ότι στα βασικά θέματα θα είμαστε ήσυχες .

Τι έκανα η κακούργα στο παιδάκι μου :(…. Έφτιαξα κοτοπουλάκι με καρότο, ,πατάτα, κολοκύθι, αρακά κλπ . Το κολοκύθι πάντα το δοκιμάζω μη τυχόν κ είναι πικρό σήμερα δε το έκανα, το ετοιμάζω κ του το δίνω .. τρώει 2-3 κουταλιές κ μετά σφραγίζει , τι έπαθε λέω το κοτόπουλο το τρώει πολύ ευχαρίστα… και δοκιμάζω μήπως έχω βάλει πολύ λεμόνι …. Τι πίκρα ήταν αυτή… αφού δε μου το έφτυσε στη μούρη πάλι καλά κ δίκιο θα είχε το αγοράκι μου… ουφ

XwAPp3.png

Γυρισαμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!

Μην με βρισετε σας παρακαλω παρα πολυ....:rolleyes::rolleyes:

Ο μικρουλης μου ειναι μια χαρα αισιως φτασαμε στους 77 ποντους και πατησαμε τα 10 κιλα....Για την ακριβεια θελουμε αλλα 30 γρ για να φτασουμε τα 10 κιλα....:tongue::tongue:

Ολα καλα λοιπον σε καποιο γευμα ή στο κοτοπουλο ή στο κρεας μια φορα την εβδομαδα θα βαζω τραχανα αλλα πρεπει να βρω χωρις γαλα....:(:(

ρυζι δεν τρωμε λογω δυσκοιλιοτητας .....:(:(

Αυταααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...