Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

τι κάνετε???

εγώ εδώ χειροτερεύω αντί να καλυτερεύω....και κολλήσαμε και το μπαμπά και ετοιμάζεται να μου βγει και έρπης στα χείλια...ωραία εεε?????

κάποιος μας έχεις γλωσσοφάει και το κακό είναι οτι ξέρω και ποιός!!!

ή μάλλον ποιές....

τουλάχιστον όμως έχει πολύ μεγάλη βελτίωση η μπεμπίτσα μου!!!

Ζωή όταν γυρίσεις για δουλειά θα στον κρατάνε οι παπούδες ε? ωραία!

να τον αφήνεις σιγά σιγά έστω και για ένα μισάωρο για να τους συνηθίζει.

Εγώ κανέναν δεν έχω αλλά έτσι κι αλλιώς δεν προβλέπεται να γυρίσω σύντομα στη δουλειά...αν με το καλό κατά τα Χριστούγεννα βάλουμε μπρος για το δεύτερο (όπως καταλάβατε θέλω να ξαναείμαι Σεπτεμβριομανούλα!), τότε η δουλειά για 2 χρόνια μπαίνει στο ψυγείο...

Τουλάχιστον μπορώ και δουλεύω απο το σπίτι οπότε κάποια λεφτάκια τα παίρνω!

Μαριάνθη όσον αφορά το δεύτερο παιδάκι που απορείς πόσο θα το αγαπήσεις, θα σου πω κάτι που είχε γράψει η Αννούλα απο τις Αυγουστομανούλες και μου άρεσε πολύ:

η αγάπη της μάνας δε μοιράζεται....πολλαπλασιάζεται...;)

Συμπεθέρα πλέον μη φοβάσαι τα της καισαρικής!!! βάλε μπρος!!!

ο γιατρός μου μου είχε πει οτι μετά το εξάμηνο μπορώ άνετα να ξαναμείνω έγκυος!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμενα!

εγω ψυχολογικα ειμαι χειροτερα από εχθες :|. τέλοσπαντων...

Βουλίτσα όλα μια ιδεα ειναι....εγω όταν επεστρεψα στο γραφειο άφησα τον μικρουλη μου στη μαμα μου 40 ημερων. μου πηρε καποιες μερες να το συνηθισω αλλά όλα καλά. ίσως από μια πλευρα να ήτνα και καλυτερα που το άφησα από τόσο μικρακι γιατι και αυτος εμαθε τη μαμα μου και εγω ειμαι (λιγάκι) πιο ανετη τώρα. βέβαια δεν σου κρυβω πως αν και έχουν περασει τόσοι μήνες από τότε ακόμα τον σκεφτομαι συνεχεια όταν ειμαι στη δουλειά, έχω την φατσουλα του wallpaper στον υπολογιστή, κοιτάω φώτος του στο κινητο και άλλες τετοιες "ανωμαλίες" :tongue:

Ζωή τον οκτωβριο θα έχει χρονισει ο μικρουλης ε; μπορει τα πραγματα να ειναι κομματακι πιο δυσκολα για εσενα γιατι το παιδι θα καταλαβαινει και θα ειναι δυσκολο να σε αποχωριστεί. ποιος θα στον κραταει; και αλήθεια, τι δουλεια κανεις; μου εχεις πει; από καθαρη περιεργεια ρωταω :mrgreen:

καλε μην λες αντικοινωνικο το παιδι. ειναι μικρος ακόμα. εγω να σας πω φοβομουν ότι δεν θα θελει άλλους ανθρωπους γιατι μεχρι και 5 μηνων περιπου εμπηγε τα κλαματα όταν περνουσε ξενος (προς αυτόν) άνθρωπος το κατωφλι μας! τώρα όμως αφού περασει κανενα τεταρτο που του μιλανε και τους συνηθιζει αφηνει να τον παιρνουν όλοι αγκαλια! είναι καλό τωρα αυτο; :confused::mrgreen:

τι έχεις συμπεθερούλα μου και είσαι πεσμένη????

καλέ ναι...είναι μεγάλη ανωμαλία να σου λείπει το παιδάκι σου!!!!!!!!!:tongue::tongue:

εγώ τι να πω που όποιος και να την πάρει πάει????? ένα θεματάκι έχουμε μόνο και δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται....

ενώ πάει σε όλους, ή γελάει σε όποιον της μιλάει, με το που βλέπει τη (μέλλουσα) νονά της, κλαίει και θέλει κανένα δεκάλεπτο για να τη συνηθίσει! και η κοπέλα μιλάμε της έχει τρελή αδυναμία, όλο της κουβεντιάζει,κλπ...τι στράβωμα έχει φάει το παιδί μου μου λέτε???????????

μα να κάθεται άνετα στην κουνιάδα μου που είναι αχώνευτη (εκτός απο χαζή) και να μην κάθεται στη νονά της που τη λατρεύει???????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ηχοληπτης στην ερτ3 ειμαι και επειδη η δουλεια μου και εμενα και του κοσμα ειναι με βαρδιες λεμε να τα βολεψουμε με τις βαρδιες και απλα σε κατι κενα 1 -2 ωρες να ερχεται ο παππους του να το κραταει γιατι η γιαγια του δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!!

Τον αφηνω Σοφακι στους παππουδες του και εγω ειμαι σε αλλο δωματιο και το πασχα ολη την ημερα μαζι τους ηταν ομως χθες που τον πηγαμε να τον δουν εβαλε κατι κλαματα παλι!!!!Αφου οταν γυρισαμε σπιτι δεν μπορουσαμε να τον συνεφερουμε!!!!Και εγω νομιζω οτι αμα αρχισει να καταλαβαινει θα ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι θα ξερει οτι ειναι ο παππους και η γιαγια και οχι κατι ξενοι...Δεν ξερω τι να πω....

Α ρε Σοφια αρχισες να το σκεφτεσαι το δευτερο ε?Μακαρι να γινεις ακομα μια Σεπτεμβριομανουλα να κανεις και τα γενεθλια τους μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα και από εμενα!

εγω ψυχολογικα ειμαι χειροτερα από εχθες :|. τέλοσπαντων... τώρα όμως αφού περασει κανενα τεταρτο που του μιλανε και τους συνηθιζει αφηνει να τον παιρνουν όλοι αγκαλια! είναι καλό τωρα αυτο; :confused::mrgreen:

Μαρακι ξερεις γιατι εισαι πεσμενη ή απλα ξυπνας με χαλια διαθεση και ολα σου φταινε?

Εμενα οταν πηγαινει σε αλλον που αρχιζει να τριβεται στα ρουχα τους?Τι ειναι αυτο ε?Ασε που στις γυναικες τραβαει την μπλουζα!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

Ηχοληπτης στην ερτ3 ειμαι και επειδη η δουλεια μου και εμενα και του κοσμα ειναι με βαρδιες λεμε να τα βολεψουμε με τις βαρδιες και απλα σε κατι κενα 1 -2 ωρες να ερχεται ο παππους του να το κραταει γιατι η γιαγια του δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!!

Τον αφηνω Σοφακι στους παππουδες του και εγω ειμαι σε αλλο δωματιο και το πασχα ολη την ημερα μαζι τους ηταν ομως χθες που τον πηγαμε να τον δουν εβαλε κατι κλαματα παλι!!!!Αφου οταν γυρισαμε σπιτι δεν μπορουσαμε να τον συνεφερουμε!!!!Και εγω νομιζω οτι αμα αρχισει να καταλαβαινει θα ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι θα ξερει οτι ειναι ο παππους και η γιαγια και οχι κατι ξενοι...Δεν ξερω τι να πω....

Α ρε Σοφια αρχισες να το σκεφτεσαι το δευτερο ε?Μακαρι να γινεις ακομα μια Σεπτεμβριομανουλα να κανεις και τα γενεθλια τους μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!

ε θα τους συνηθίσει μωρέ σιγά σιγά...έχετε καιρό ακόμη!!! ουουουου!!!

τώρα που μεγαλώνει και αντιλαμβάνεται περισσότερα πράγματα, θα τους συνηθίσει μια χαρά!

το σκέφτομαι καιρό τώρα το δεύτερο...μέχρι και που επεδή θα γεννηθεί με καισαρική, σκεφτόμουν πως θα γίνει να γεννηθεί κι αυτό 13 Σεπτέμβρη όπως η μπέμπα!!! παράνοια έτσι??????? χαχαχαχαχα!!!!

το μόνο που με "αγχώνει" είναι οτι αν δεν έχω αδιαθετήσει μέχρι τότε που θέλουμε να αρχίσουμε τις προσπάθειες, δυστυχώς θα πρέπει να αποθηλάσω νωρίτερα απ'όσο υπολόγιζα...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

το σκέφτομαι καιρό τώρα το δεύτερο...μέχρι και που επεδή θα γεννηθεί με καισαρική, σκεφτόμουν πως θα γίνει να γεννηθεί κι αυτό 13 Σεπτέμβρη όπως η μπέμπα!!! παράνοια έτσι??????? χαχαχαχαχα!!!!

το μόνο που με "αγχώνει" είναι οτι αν δεν έχω αδιαθετήσει μέχρι τότε που θέλουμε να αρχίσουμε τις προσπάθειες, δυστυχώς θα πρέπει να αποθηλάσω νωρίτερα απ'όσο υπολόγιζα...:(

Καλεεεεεεεεεεεε μεχρι ποτε θελεις να θηλασεις?????????????????

Και ακομα και αν αδιαθετησεις Σοφακι νομιζω θα χρειαστει ετσι και αλλιως να αποθηλασεις αν μεινεις εγκυος γιατι αν ειχες στην πρωτη εγκυμοσυνη προωρες συσπασεις δεν ειναι να το διακινδυνευεις.....

Καλεεεεεεεεεεεε μεχρι ποτε θελεις να θηλασεις?????????????????

Και ακομα και αν αδιαθετησεις Σοφακι νομιζω θα χρειαστει ετσι και αλλιως να αποθηλασεις αν μεινεις εγκυος γιατι αν ειχες στην πρωτη εγκυμοσυνη προωρες συσπασεις δεν ειναι να το διακινδυνευεις.....

αν αδιαθετήσω τότε θα θηλάσω μέχρι να μείνω έγκυος...δε θα ρισκάρω με θηλασμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

αν δεν αδιαθετήσω όμως θα πρέπει να αρχίσω να αποθηλάζω κατά τον Οκτώβρη-Νοέμβρη ώστε να αδιαθετήσω και να αρχίσουμε τις προσπάθειες...και αν είμαστε και τυχεροί και γίνει η σύλληψη αμέσως όπως και με τη μπέμπα, τότε θα πετύχω και να γίνω Σεπτεμβριομανούλα πάλι!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ηχοληπτης Ζωούλα; τι περιεργο επαγγελμα για γυναικα! ασυνήθιστος τυπος εισαι τελικά!:D

όχι ξερω πολύ καλά τι μου φταιει... ειναι και αυτό κατι δεν ειναι; το προβλημα μου ειναι ότι δεν ξερω πώς να το λύσω το προβλημά μου :confused:. αυτααααα....

Συμπεθερουλα το ξερω ότι μπορεις να μεινεις εγκυος σχετικα γρηγορα μετα την καισαρικη. φαντασου ότι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει 3 μηνες μετα. αλλά εγω φοβαμαι μωρε.... ίσως από Σεπτεμβριο, πρωτα ο θεος να το επιχειρησω πάλι :)

όχι ξερω πολύ καλά τι μου φταιει... ειναι και αυτό κατι δεν ειναι; το προβλημα μου ειναι ότι δεν ξερω πώς να το λύσω το προβλημά μου :confused:. αυτααααα...

Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε Μαράκι σε κάτι??????:confused:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε Μαράκι σε κάτι??????:confused:

μπαααααα.... η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!

και μόνο που μιλαμε για το οτιδηποτε μου κανετε παααραααα πολύ καλο και ας μην το γνωριζετε! δεν χρειαζεται να κανετε τιποτε άλλο και πραγματικα σας ευχαριστω πολύ που υπάρχετε

774714m7tshsraut.gif

Διαφημίσεις

μπαααααα.... η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!

και μόνο που μιλαμε για το οτιδηποτε μου κανετε παααραααα πολύ καλο και ας μην το γνωριζετε! δεν χρειαζεται να κανετε τιποτε άλλο και πραγματικα σας ευχαριστω πολύ που υπάρχετε

774714m7tshsraut.gif

αν έστω και εν αγνοία μας βοηθάμε, τότε αυτό είναι πολύ θετικό!

πάντως πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω απο κοντά βρε κορίτσια!!!!

και ένα άσχετο ως συνήθως:

έχεις κανένα νέο απο τη Μαριάνθη απο την Πάρο????????(ρωτάω επειδή έχεις το κινητό της!)

να μην αναφερθώ στις υπόλοιπες που εξαφανίστηκαν!!!

.....οι δυο Σοφίες, η Άννα, η Τάτι,κλπ....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα , πως είστε κ τι κάνετε ?

Περαστικά σας βρε Σοφακι , τουλάχιστον είναι καλλίτερα το λουλουδάκι σου.

Τα διάβασα όλα γρήγορα κ δε θυμάμαι πολλά να σχολιάσω , μόνο για το τεστ παπ το οποίο έκανα κ εγώ πριν 1 εβδομάδα. Ο γιατρός μου είχε πει όταν με είχε δει στις 40 ήμερες να μου έρθει 2-3 φορές η περίοδος κ μετά να κάνω αλλά το άφησα λίγο.

Εγώ πάλι που θα αρχίσω να ψάχνω για δουλειά σε 1-2 μήνες μου λέτε ποιος θα με προσλάβει ? Εν μέσω οικονομικής κρίσης , με προϋπηρεσία , με παιδί κ στην ηλικία μου ? Πάντως ακόμη κ χωρίς να με περιμένει δουλειά στην ιδέα κ μόνο πως θα τον αφήσω για 8 ώρες τρελαίνομαι. :?

XwAPp3.png

Τα διάβασα όλα γρήγορα κ δε θυμάμαι πολλά να σχολιάσω , μόνο για το τεστ παπ το οποίο έκανα κ εγώ πριν 1 εβδομάδα. Ο γιατρός μου είχε πει όταν με είχε δει στις 40 ήμερες να μου έρθει 2-3 φορές η περίοδος κ μετά να κάνω αλλά το άφησα λίγο.

Εγώ πάλι που θα αρχίσω να ψάχνω για δουλειά σε 1-2 μήνες μου λέτε ποιος θα με προσλάβει ? Εν μέσω οικονομικής κρίσης , με προϋπηρεσία , με παιδί κ στην ηλικία μου ? Πάντως ακόμη κ χωρίς να με περιμένει δουλειά στην ιδέα κ μόνο πως θα τον αφήσω για 8 ώρες τρελαίνομαι. :?

Ευχαριστώ Κατερίνα μου!!!

καλά καταρχήν να σχολιάσω αυτό το "....στην ηλικία μου...."

χαχαχαχαχαχαχα!!!

λες και είσαι 60 χρονών βρε το είπες!!!!

τι δουλειά έκανες πριν Κατερινάκι? μπορείς να βρεις κάτι σε 4ωρο για αρχή πάντως!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ηχοληπτης Ζωούλα; τι περιεργο επαγγελμα για γυναικα! ασυνήθιστος τυπος εισαι τελικά!:D

όχι ξερω πολύ καλά τι μου φταιει... ειναι και αυτό κατι δεν ειναι; το προβλημα μου ειναι ότι δεν ξερω πώς να το λύσω το προβλημά μου :confused:. αυτααααα....

Συμπεθερουλα το ξερω ότι μπορεις να μεινεις εγκυος σχετικα γρηγορα μετα την καισαρικη. φαντασου ότι εμενα ο γιατρος μου ειχε πει 3 μηνες μετα. αλλά εγω φοβαμαι μωρε.... ίσως από Σεπτεμβριο, πρωτα ο θεος να το επιχειρησω πάλι :)

Λοιπον στην δουλεια μου μπορω να σου πω οτι ειμαστε περισσοτερες γυναικες!!!!!!!!!!Δημοσιο βεβαια γι αυτο..........

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδια με βαζετε σε σκεψεις.............

Το συντομο διαλλειμμα ηταν γιατι πηγα να ταισω να παρω το εμβολιο κτλ...Σημερα εχουμε γιατρο.................

αν έστω και εν αγνοία μας βοηθάμε, τότε αυτό είναι πολύ θετικό!

πάντως πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω απο κοντά βρε κορίτσια!!!!

και ένα άσχετο ως συνήθως:

έχεις κανένα νέο απο τη Μαριάνθη απο την Πάρο????????(ρωτάω επειδή έχεις το κινητό της!)

να μην αναφερθώ στις υπόλοιπες που εξαφανίστηκαν!!!

.....οι δυο Σοφίες, η Άννα, η Τάτι,κλπ....

Εχω μιλησει με την Μαριάνθη και ειναι μια χαρουλα. εχει πολύ δουλεια (καλό αυτο) και δεν μπορει να μπει στο καφε. ο μπεμπης της ειπε "μπαμπα" και ειναι πολύ χαρουμενη :D

γεια σου Κατερινακι! υγεια να εχουμε και όλα θα γινουν μην μου αγχωνεσαι. κάνε την προσπάθειά σου για δουλεια και θα δεις. εσυ αλήθεια με τι ασχολεισαι; (θα σας φτιαξω μητρωο σημερα :tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...