Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφια Ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1223447e4i7g20lmz.gif

χαχαχαχα!!!

μωρέ ας μην είχα τη γαμοβάφτιση και θα έβαζα μπρος και τώρα για το δεύτερο!!!

Μπαίνω και διαβάζω που και που το καφέ Απριλίου 2010 που γίνονται μανούλες τώρα τα κορίτσια και ζηλεύω!!!!

θυμάμαι τα δικά μου και το θέλω πάλι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Σοφακι να το ξαναπερασεις σου ευχομαι πραγματικα!!!!

Εγω δυστυχως ζηλευω με αλλον τροπο γιατι ηρθαν τοσο αναποδα τα πραγματα...

Και μια εγκυμοσυνη για μενα ειναι μια καταδικη στο κρεβατι!!!!!

Τρεμω στην ιδεα μην μεινω εγκυος!!!!! Αφου εκανα προσφατα τεστ γιατι ειχα καθυστερηση και δεν περιμενα ποτε να ευχομαι να μην δειξει θετικο........

Βλεπω γυναικα εγκυο στο δρομο και λεω αχ αυτη περπαταει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Τρεμω στην ιδεα μην μεινω εγκυος!!!!! Αφου εκανα προσφατα τεστ γιατι ειχα καθυστερηση και δεν περιμενα ποτε να ευχομαι να μην δειξει θετικο........

επειδή δε φημίζομαι για τη μνήμη μου βρε Ζωίτσα, αν θες θύμισε μου γιατί την πέρασες στο κρεβάτι...

Και δηλαδή αν ξαναμείνεις έγκυος θα γίνει το ίδιο στάνταρ ή απλά είναι μια πιθανότητα?

ζόρικο όμως να μένεις κρεβατωμένη...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

επειδή δε φημίζομαι για τη μνήμη μου βρε Ζωίτσα, αν θες θύμισε μου γιατί την πέρασες στο κρεβάτι...

Και δηλαδή αν ξαναμείνεις έγκυος θα γίνει το ίδιο στάνταρ ή απλά είναι μια πιθανότητα?

ζόρικο όμως να μένεις κρεβατωμένη...:(

Απο τον πεμπτο μηνα αρχισαν οι συσπασεις μπηκα 2 φορες νοσοκομειο

επαθα ταυτοχρονα μια ουρολοιμωξη και γενικα ειχα πολυ τρεξιμο...

τωρα παιζετε αν και η επομενη θα ειναι ετσι γιατι κανεις δεν ξερει γιατι ξεκινησαν οι συσπασεις...

Στην αρχη ο γιατρος ειπε απο την ουρολοιμωξη μετα ομως ειπε οτι συμβαινει καμια φορα και θα κρατησουν μεχρι τον 7ο και μια και στον 7ο δεν περασαν δεν μπορουσε να δωσει αλλη εξηγηση μου ειπε απλα οτι συμβαινει και με χαπακωνε....Βεβαια οπως ειπα δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη και σε μια επομενη εγκυμοσυνη θα προσεχω παρα πολυ και με εναν καλυτερο γιατρο ελπιζω να μην κρεβατωθω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απο τον πεμπτο μηνα αρχισαν οι συσπασεις μπηκα 2 φορες νοσοκομειο

επαθα ταυτοχρονα μια ουρολοιμωξη και γενικα ειχα πολυ τρεξιμο...

τωρα παιζετε αν και η επομενη θα ειναι ετσι γιατι κανεις δεν ξερει γιατι ξεκινησαν οι συσπασεις...

Στην αρχη ο γιατρος ειπε απο την ουρολοιμωξη μετα ομως ειπε οτι συμβαινει καμια φορα και θα κρατησουν μεχρι τον 7ο και μια και στον 7ο δεν περασαν δεν μπορουσε να δωσει αλλη εξηγηση μου ειπε απλα οτι συμβαινει και με χαπακωνε....Βεβαια οπως ειπα δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη και σε μια επομενη εγκυμοσυνη θα προσεχω παρα πολυ και με εναν καλυτερο γιατρο ελπιζω να μην κρεβατωθω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λογικό το βρίσκω αφού έχεις ταλαιπωρηθεί έτσι, να φοβάσαι μια δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά θα σου πρότεινα να αλλάξεις και γιατρό...

πέρασα κι εγώ ουρολοίμωξη και μάλιστα στην αρχή της εγκυμοσύνης και κολικό του νεφρού και μπήκα στην κλινική ...και συσπάσεις είχα απο τον 6ο και χαπακωνόμουν κι εγώ!

και στο τέλος τι κατάλαβα????? απο εκεί που φοβόμασταν μη γεννήσω, καταλήξαμε σε καισαρική στις 40w+1d γιατί η μπέμπα αντί να κατεβαίνει, ανέβαινε!!!!! μπέρδεψε το δρόμο το παιδί μου!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αααα....δεν τα έχω ξανακούσει αυτά της υδροπονικής καλλιέργειας....που τα βρίσκεις??? στα βιολογικά?????

Ευχαριστώ πολύ!!!

άντε και σένα σύντομα ο Τεό να τραγουδάει ροκιές!!!;)

βρε κορίτσια....να ρωτήσω κάτι???? τεστ παπ έχετε κάνει απ'όταν γεννήσατε?

εγω το εχω αμελήσει! μου ειχε πει ο γιατρος Φλεβαρη -Μάρτη και εγω καλα κρασια!:|

Απο Κοζανη ειμαι Μακ αλλα εχω φυγει απο εκει καμια 10αρια χρονια τωρα!!!!Ζητημα αν ξερω ενα ατομο εκει περα πια.....

ok then!

άρα....σιγά μην βρω εδώ...

τα μανάβικα εδώ δεν έχουν τέτοια πράγματα....

εμένα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω τεστ παπ μόλις περάσει εξάμηνο απο τη γέννα αλλά εγώ δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα και δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω...

Θα τον πάρω τηλ μου ΄φαίνεται να τον ρωτήσω!

κάλά τι μου είπε ο άντρας μου???????

συζητούσαμε για του χρόνου κάτι και μου λέει:

"πωπω....του χρόνου τέτοιο καιρό θα είσαι έγκυος!"

το έχει πάρει ζεστά λέμε!!!:-D

ετσι ετσι ο συμπεθερος! ταυρί :tongue:

καλά τα πήρα τώρα!!! μας δουλεύουν τα φαρμακεία μου φαίνεται!!!

πήραμε το αντηλιακό της μπέμπας της frezyderm απο το φαρμακείο 19,80 και κοιτάξτε πόσο το βρήκα:

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?cPath=231_666&products_id=4360

και να ήταν το μονο προιον που εχεις αγορασει πανακριβο!

ή να βαλω κατι τετοιο????????????????????????????

1038087l50oa9ngze.gif

τελειο!!!!!!

αχ βρε Ζωούλα μην το σκεφτεσαι ετσι. κάθε εγκυμοσυνη ειναι εντελως διαφορετικη. εγω δουλευα μεχρι τον 9ο και περπαταγα εννοειται (άλλο αν τα πόδια μου ειχαν γίνει σαν του ελεφαντα από το πρήξιμο από τον 6ο μηνα) αλλά κανεις δεν μου λεει ότι θα εχω μια δυσκολη επόμενη εγκυμοσύνη. περεπιμπτόντως και εγω θελω πολύ να ξαναζήσω την εμπειρία ξανα. αν δεν ειχα την καισαρικη θα ειχα βάλει μπροστα!

Καλησπέρα!

Πώς είστε;Τα μωράκια σας;

Σοφάκι η Βαλέρια είναι καλύτερα;άντε το κοριτσάκι μας να ηρεμήσει.

Ζωή ο Τεό μπουσουλάει;μπράβο μπράβο.είναι πολύ μπροστά το παιδάκι σου.

Κοριτσάκια μου όσο κοντεύουν οι μέρες για τη δουλειά, τόσο χειροτερεύει η διάθεσή μου. έχω κάτι μούτρα ναααααααααα. πώς θα το αφήνω ως τις 5 περίπου κάθε μέρα;

Μ' αρέσει που σκεφτόμασταν να πάμε ένα διήμερο με τον άντρα μου κι ένα ζευγάρι φίλους κάπου να χαλαρώσουμε.ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση.αν πάμε θα πάρω και το μωρό μου μαζί.

Καλησπέρα και από μένα!!!Τί κάνετε;Εγω όλη μέρα βγαίνω και ξαναβγαίνω στι μπαλκόνι και κοιτάω τον κήπο να δω αν χωράνε τα 140 άτομα που παίζουν για την βάφτιση!!Και να φανταστείτε οτι δεν ήθελα κανένα γλέντι τίποτα τέτοιο και πάλι αναγκάζομαι να κάνω!!!!Κάναμε στον γάμο 400 άτομα τώρα και στη βάφτιση!!Ωραία ε;;Εχω αγχωθεί τώρα!!Πρέπει ναρθει η κυρία από το κατερινγκ να μου πει τί και πώς!

Μακαμαράκι μου ναι είχα πει οτι δεν κάνω δεύτερο γιατί οι 3 πρώτοι μήνες μου ήταν η απόλυτη φρίκη!!Ο καλός μου έκανε σαν απροσάρμοστο έφευγε με το που χάραζε και επέστρεφε το σούρουπο, είχε πάει για καφέ με όποιον ήξερε από το νηπιαγωγείο μη σου πώ!!! και εγω ήμουν μόνη με ένα μπεμπάκο και τις ορμόνες στα κάγκελα και οταν γύριζε με κοίταγε σαν να ήμουν το θωρικτό αβέρωφ!!Τον είχε πιάσει κάτι γιατί με είδε ξαφνικά έτσι και γενικά φρίκαρε γιατί του ήρθε απότομο όλο το σκηνικό, επειδή έλειπε,τον συγχώρεσα μετά αλλά τότε ήταν πολύ δύσκολα και έκλαιγα όλη μέρα και έλεγα άντε να σηκωθεί να φύγει!!Και τότε σκεφτόμουν οτι δεν παίζει να είμαι έγκυος, να χω τον Βασιλάκη να τρέχει και να σκαρφαλώνει σε όλο το σπίτι, να μαγειρεύω, να πλένω να σκουπίζω και να χω και τον καλό μου να μ.........!!!!!Του τοπα και σ'αυτόν και στους υπόλοιπους συγγενείς οτι μόνο αν με πείσει με τη συμπεριφορά του θα το κάνω!!Μετά ακολούθησε η απόλυση κατά κάποιο τρόπο από το σχολείο, η οικονομική κρίση και όλα τα ωραία!!Τώρα ηρέμησα λίγο αλλά και πάλι το άγχος άγχος γιατί από Σεπτέμβρη πάλι άνεργη θαμαι, τέλος το επίδομα και τέλος και οι ωρομίσθιοι όπως ακούσατε!!Και με τον ασεπ πού φώς στο τούνελ;;;χαχα!!Σε κάλυψα πιστεύω!!!χαχα:D:D

Ο μπεμπάκος δεν τρώει την κρέμα του με τίποτα να δω πώς θα πάρει βάρος αυτό το παιδί!!!Γενικά μετά τις 6 δεν τρώει τίποτα παρά μόνο το γάλα του πριν τον βάλω για ύπνο και σήμερα ενω ήταν νηστικός από τις 5 στις 9 και 40 ήπιε μόνο 150μλ και φυσικά όχι μονορούφι!!!Καταλαβαίνετε τί ζω!!!:mrgreen:

Παραμυθένια εγω την αντιηλιακή τη φρεζυντερμ την πήρα 18 ευρώ από φαρμακείο στην Πεντέλη!Αλλά όλη μέρα το μουτράκι του είναι μέσα στο σάλιο πότε να του τη βάλω αυτή την κρέμα που θα γίνει μπλιάξ!!!!

Θέλω να του βάλω τα σορτσάκια που του πήρα να φανούν τα μπουτάκια του τα τοσοδούλικα!!!

Α!!Από χτες όλο πιάνει το πουλάκι του!!Τί γέλιο!!Α!Κατουρήσαμε και όρθιοι τον είχα βάλει πάνω στη ζυγαριά τη δική μας και τσουπ...!!!

Κοριτσάκια πολλα φιλάκια σε όλες!!!Καληνύχτα!!Ο Θεός να την κάνει!!

Την πέμπτη θα κάνω βαφή ξανθιά λέω να παρατήσω τις αντάυγιες!Τί λέτε;

O40a.jpgO40ap3.png

Μακαμαράκι μου ναι είχα πει οτι δεν κάνω δεύτερο γιατί οι 3 πρώτοι μήνες μου ήταν η απόλυτη φρίκη!!Ο καλός μου έκανε σαν απροσάρμοστο έφευγε με το που χάραζε και επέστρεφε το σούρουπο, είχε πάει για καφέ με όποιον ήξερε από το νηπιαγωγείο μη σου πώ!!! και εγω ήμουν μόνη με ένα μπεμπάκο και τις ορμόνες στα κάγκελα και οταν γύριζε με κοίταγε σαν να ήμουν το θωρικτό αβέρωφ!!Τον είχε πιάσει κάτι γιατί με είδε ξαφνικά έτσι και γενικά φρίκαρε γιατί του ήρθε απότομο όλο το σκηνικό, επειδή έλειπε,τον συγχώρεσα μετά αλλά τότε ήταν πολύ δύσκολα και έκλαιγα όλη μέρα και έλεγα άντε να σηκωθεί να φύγει!!Και τότε σκεφτόμουν οτι δεν παίζει να είμαι έγκυος, να χω τον Βασιλάκη να τρέχει και να σκαρφαλώνει σε όλο το σπίτι, να μαγειρεύω, να πλένω να σκουπίζω και να χω και τον καλό μου να μ.........!!!!!Του τοπα και σ'αυτόν και στους υπόλοιπους συγγενείς οτι μόνο αν με πείσει με τη συμπεριφορά του θα το κάνω!!Μετά ακολούθησε η απόλυση κατά κάποιο τρόπο από το σχολείο, η οικονομική κρίση και όλα τα ωραία!!Τώρα ηρέμησα λίγο αλλά και πάλι το άγχος άγχος γιατί από Σεπτέμβρη πάλι άνεργη θαμαι, τέλος το επίδομα και τέλος και οι ωρομίσθιοι όπως ακούσατε!!Και με τον ασεπ πού φώς στο τούνελ;;;χαχα!!Σε κάλυψα πιστεύω!!!χαχα:D:D

Κοριτσάκια πολλα φιλάκια σε όλες!!!Καληνύχτα!!Ο Θεός να την κάνει!!

Την πέμπτη θα κάνω βαφή ξανθιά λέω να παρατήσω τις αντάυγιες!Τί λέτε;

εχεις απόλυτο δίκιο καλή μου και καταλαβαίνω πώς σκεφτεσαι. πραγματι οι 3 πρωτοι μηνες που ερχεται στο κοσμο το παιδακι ειναι οι χειροτεροι (και κατα τη δικη μου εκτιμηση)! εκει εχεις την απόλυτη ανάγκη του συντρόφου σου κυρίως αλλά και όλων όσων ειναι διατεθιμενοι να βοηθησουν με κανενα , πλυντηριο, σιδερωμα κλπ κλπ. δεν ηξερα ότι περασες τόσο δύσκολα. όμως... όπως και να εχει σκεψου ότι στο 2ο μωρό τα πράγματα ειναι πιο ευκολα γιατι πλεον ξερεις τι να περιμενεις και το σπουδαιοτερο ξερεις και πως να το κανεις! αρα λιγοτερος πανικος και άγχος. επιπλέον σκεψου τον Βασιλάκη. δεν πρεπει να ειναι μόνος του στη ζωη όταν οι γονεις του δεν θα ειστε εκει (σύμφωνα παντα με την φυσιολογικη εξελιξη των πραγματων). εχω δει μοναχοπαίδια που περνουν πολύ άσχημα όταν μενουν μόνα. ασε που ενα αδερφακι ειναι απαραίτητο γιατι ακόμα και με τους γονεις σου να εχεις πρόβλημα, δεν το αντιμετωπιζεις μόνος σου αλλά εχεις και ενα αδερφο-η να το μοιραστεις. μπορω να μιλαω μεχρι αυριο και αν μου υποσχεθεις ότι μπορω να σε πεισω θα το κανω :D ...

Διαφημίσεις

αααααααααααααααα και να μην κανεις βαφη, θα το μετανιωσεις (καθε 20 μερες ριζα). ασε τις ανταυγειες. εγω εχω σωθει. κανω καθε 3 μηνες και το καλοκαιρι δεν κανω και καθόλου!:D

Ναι το ξέρω για την βαφή αλλά έλεγα να αλλάξω λίγο!!Θα δούμε!!Ερχεται η κοπέλα στο σπίτι και μου κάνει τα μαλλιά και έλεγα να μου πει τις βαφές και να 'ερχεται μήνα παρά μήνα!!

Θα κάνω δεύτερο αλλά δεν του το λέω ακόμα για να τον τσιτσιρίζω!!Ασε να έρθει να ζήσει με τον μπεμπάκο να το λαχταρίσει μόνος του το δεύτερο και να το ζητήσει!!Γιατί για το πρώτο μπορώ να πω οτι επέμενα και οτι το κανε για να με ευχαριστήσει!Οχι πως δεν ήθελε αλλά δεν τον χάλαγε να περιμέναμε λίγο!Είναι που είμαστε και συνομήλικοι και δεν έχουμε σταθεροποιηθέί στις δουλειές και ειδικά αυτός που έχει μεγαλύτερη ευθύνη!

Αλλά κρυφά μέσα μου το λαχταράω, αλλά κλασσικά απορώ πόσο πολύ μπορώ να αγαπήσω ένα δεύτερο μωρό αφού λατρεύω τόσο πολύ το αντράκι μου;;;;

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!

Πως ειναι τα κεφια σημερα?

Σοφακι καλυτερευεις? η μπουμπου?

Το σιγουρο ειναι Σοφια οτι ειμαι στο ψαξιμο για γυναικολογο!!!!!!

Μαριανθη μου οι πρωτοι μηνες ηταν για ολους δυσκολοι!!!!ΕΙναι μια τεραστια αλλαγη στη ζωη μας και θελει χρονο και κατανοηση και απο τις δυο πλευρες για να συνηθισουν!!!Ευτυχως δεν κραταει πολυ!!!!!

Βουλα μου ειναι δυσκολα φανταζομαι να πλησιαζει ο καιρος να πας στην δουλεια!!!!Ποιος θα κραταει τον μικρο?Μηπως να παρει ο αντρας σου καμια αδεια καμια εβδομαδα για να μην ερθει ολη αυτη η αλλαγη μαζεμενη για τον μικρο?

Εγω εδω που γυρναω οκτωβριο και το σκεφτομαι απο τωρα!!!!Αχ και δεν μπορει να συνηθισει τους παππουδες ου καθολου ο μικρος και πολυ προβληματιζομαι!!!!

Δραματα θα εχουμε!!!!!

Ειναι και το παιδι μου εντελς αντικοινωνικο!!!!Μονο σε δυο ατομα γελαει στην μικρη μου αδερφη και σε μια γκαρσονα στον Χατζη!!!!! Ολους τους αλλους τους εχουμε σε μια αποσταση...........

καλημερα και από εμενα!

εγω ψυχολογικα ειμαι χειροτερα από εχθες :|. τέλοσπαντων...

Βουλίτσα όλα μια ιδεα ειναι....εγω όταν επεστρεψα στο γραφειο άφησα τον μικρουλη μου στη μαμα μου 40 ημερων. μου πηρε καποιες μερες να το συνηθισω αλλά όλα καλά. ίσως από μια πλευρα να ήτνα και καλυτερα που το άφησα από τόσο μικρακι γιατι και αυτος εμαθε τη μαμα μου και εγω ειμαι (λιγάκι) πιο ανετη τώρα. βέβαια δεν σου κρυβω πως αν και έχουν περασει τόσοι μήνες από τότε ακόμα τον σκεφτομαι συνεχεια όταν ειμαι στη δουλειά, έχω την φατσουλα του wallpaper στον υπολογιστή, κοιτάω φώτος του στο κινητο και άλλες τετοιες "ανωμαλίες" :tongue:

Ζωή τον οκτωβριο θα έχει χρονισει ο μικρουλης ε; μπορει τα πραγματα να ειναι κομματακι πιο δυσκολα για εσενα γιατι το παιδι θα καταλαβαινει και θα ειναι δυσκολο να σε αποχωριστεί. ποιος θα στον κραταει; και αλήθεια, τι δουλεια κανεις; μου εχεις πει; από καθαρη περιεργεια ρωταω :mrgreen:

καλε μην λες αντικοινωνικο το παιδι. ειναι μικρος ακόμα. εγω να σας πω φοβομουν ότι δεν θα θελει άλλους ανθρωπους γιατι μεχρι και 5 μηνων περιπου εμπηγε τα κλαματα όταν περνουσε ξενος (προς αυτόν) άνθρωπος το κατωφλι μας! τώρα όμως αφού περασει κανενα τεταρτο που του μιλανε και τους συνηθιζει αφηνει να τον παιρνουν όλοι αγκαλια! είναι καλό τωρα αυτο; :confused::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...