Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε  ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..

Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...

Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..

Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ συμπεθερούλα μου!!!!

να είσαι καλά και να απολαμβάνεις τις στιγμές με τον γαμπρούλη μου!!!!

Η Σοφία έχει μπει ελαφρώς στο περιθώριο αλλά που θα πάει...θα ανακάμψω!!! τουλάχιστον πήρα μισό κιλό!!!

πρεπει να ειναι αυτο που εχασα εγω!!!!!!!!!!!:tongue:

ααα και δεν το θελω πίσω, κρατα το!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρεπει να ειναι αυτο που εχασα εγω!!!!!!!!!!!:tongue:

ααα και δεν το θελω πίσω, κρατα το!

άμα έχεις κι άλλα που δε θέλεις, εδώ είμαι εγώ!!!

πωπω....προσπαθώ να οργανωθώ για τη γαμοβάφτιση και τελικά απο τα πολλά που σκέφτομαι μπερδεύομαι και δεν κάνω τίποτα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ε μα που πηγατε ολες πια???????????

Αντε βαρεθηκα να σας περιμενω!!!!

Α Σοφακι τωρα που το θυμηθηκα για τα λαχανικα εποχης εχεις ακουσει την υδροπονικη καλλεργεια?Λοιπον ειναι καλλειργεια σε θερμοκηπιο μεσα σε νερο ομως και οχι σε χωμα χωρις φυτοφαρμακα και προσθετουν στο νερο τα συστατικα που χρειαζονται τα φυτα....Λοιπον επειδη εμεις λογω δυσκοιλιοτητας τρωμε φασολακια και κολοκυθακια και μαλιστα υδροπονικης σου λεω οτι τετοια γευση δεν θα βρεις σε κανενα λαχανικο της εποχης...Που μακαρι βεβαια να βρεις υδροπονικη σε λαχανικα εποχης...Εμεις δεν εχουμε βρει....:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Α Σοφακι τωρα που το θυμηθηκα για τα λαχανικα εποχης εχεις ακουσει την υδροπονικη καλλεργεια?Λοιπον ειναι καλλειργεια σε θερμοκηπιο μεσα σε νερο ομως και οχι σε χωμα χωρις φυτοφαρμακα και προσθετουν στο νερο τα συστατικα που χρειαζονται τα φυτα....Λοιπον επειδη εμεις λογω δυσκοιλιοτητας τρωμε φασολακια και κολοκυθακια και μαλιστα υδροπονικης σου λεω οτι τετοια γευση δεν θα βρεις σε κανενα λαχανικο της εποχης...Που μακαρι βεβαια να βρεις υδροπονικη σε λαχανικα εποχης...Εμεις δεν εχουμε βρει....:confused::confused:

βρε βρε.... σαν τα μαραθα!

χαχαχαχαχα

Ολα τα εχω ακουσει αυτο δεν το εχω ακουσει!!!!!!!!!!!!!

Ειναι κατι σαν τα χιονια ή σαν τον μαιντανο?

:confused::confused::confused::confused::confused:

σαν τα χιονια βορειοελλαδίτισσα!

από κοζάνη εισαι; ξερει ο αντρας μου κατι παιδια. νομίζω από Βελβεντο!

αααα....δεν τα έχω ξανακούσει αυτά της υδροπονικής καλλιέργειας....που τα βρίσκεις??? στα βιολογικά?????

Ax βρε παραλιγο να το ξεχασω!!!!

Σοφακι να χαιρεσαι την Βαλερια να γινει εντελως καλα και να χαμογελαει παντα!!!!!

2088929uqc2qns07h.gif

Ευχαριστώ πολύ!!!

άντε και σένα σύντομα ο Τεό να τραγουδάει ροκιές!!!;)

βρε κορίτσια....να ρωτήσω κάτι???? τεστ παπ έχετε κάνει απ'όταν γεννήσατε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σαν τα χιονια βορειοελλαδίτισσα!

από κοζάνη εισαι; ξερει ο αντρας μου κατι παιδια. νομίζω από Βελβεντο!

Απο Κοζανη ειμαι Μακ αλλα εχω φυγει απο εκει καμια 10αρια χρονια τωρα!!!!Ζητημα αν ξερω ενα ατομο εκει περα πια.....

Διαφημίσεις

αααα....δεν τα έχω ξανακούσει αυτά της υδροπονικής καλλιέργειας....που τα βρίσκεις??? στα βιολογικά?????

βρε κορίτσια....να ρωτήσω κάτι???? τεστ παπ έχετε κάνει απ'όταν γεννήσατε?

Που τα βρισκεις ειναι καλη ερωτηση οχι στα βιολογικα...Συνηθως ειναι συσκευασμενα και γραφουν υδροπονικη καλλιεργεια...Εμεις σε μαναβη παμε και τα παιρνουμε αλλα επειδη δεν ειναι πολυ διαδεδομενη στην ελλαδα ειναι δυσκολο να τα βρεις...Παντως ψαξε σε κανενα μεγαλο μαναβη θα εχει σιγουρα...

Τεστ παπ εκανα εγω Σοφακι μολις σαραντησα τωρα δεν ξερω αν επρεπε γιατι τον γιατρο που ειχα δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη.....

Που τα βρισκεις ειναι καλη ερωτηση οχι στα βιολογικα...Συνηθως ειναι συσκευασμενα και γραφουν υδροπονικη καλλιεργεια...Εμεις σε μαναβη παμε και τα παιρνουμε αλλα επειδη δεν ειναι πολυ διαδεδομενη στην ελλαδα ειναι δυσκολο να τα βρεις...Παντως ψαξε σε κανενα μεγαλο μαναβη θα εχει σιγουρα...

Τεστ παπ εκανα εγω Σοφακι μολις σαραντησα τωρα δεν ξερω αν επρεπε γιατι τον γιατρο που ειχα δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη.....

άρα....σιγά μην βρω εδώ...

τα μανάβικα εδώ δεν έχουν τέτοια πράγματα....

εμένα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω τεστ παπ μόλις περάσει εξάμηνο απο τη γέννα αλλά εγώ δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα και δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω...

Θα τον πάρω τηλ μου ΄φαίνεται να τον ρωτήσω!

κάλά τι μου είπε ο άντρας μου???????

συζητούσαμε για του χρόνου κάτι και μου λέει:

"πωπω....του χρόνου τέτοιο καιρό θα είσαι έγκυος!"

το έχει πάρει ζεστά λέμε!!!:-D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά τα πήρα τώρα!!! μας δουλεύουν τα φαρμακεία μου φαίνεται!!!

πήραμε το αντηλιακό της μπέμπας της frezyderm απο το φαρμακείο 19,80 και κοιτάξτε πόσο το βρήκα:

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?cPath=231_666&products_id=4360

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κάλά τι μου είπε ο άντρας μου???????

συζητούσαμε για του χρόνου κάτι και μου λέει:

"πωπω....του χρόνου τέτοιο καιρό θα είσαι έγκυος!"

το έχει πάρει ζεστά λέμε!!!:-D

Σοφια Ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1223447e4i7g20lmz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...