Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμ Κατερινιώ μου τι ωρες ειναι αυτες που μπαινεις ε ε ε ε;

και εγω μόλις ειδα το μήνυμα σου γιατι ηρθα στο γραφειο να δουλεψω λιγάκι! εισαι καλα; το μικρο σου;:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eπ!!!!Να μαι και εγω!!!!!!!!!!

Ειπα να μπω να μην λενε μερικοι....(ονοματα δεν λεμε....)

Λοιπον ο μικρος μου ενω χτες ηταν μες την τρελλη χαρα σημερα αλλος ανθρωπος....γκρινια κλαμα στα καλα καθουμενα μονο αγκαλια και στην κουζινα καθεται!!!!!!!!!!!:confused::confused:

Υποψιαζομαι οτι ειναι δοντι αλλα ποιο δεν μπορω να καταλαβω!!!!!!

τωρα εχουμε.....

Μαρανθη νουμερο 1:

2532129xmfac489et.gif

ΝΑ χαιρεσαι τον μικρο σου ανθρωπακο που εκλεισε 7 μνες χθες και ελπιζω να μην μπαινεις επειδη πνιγεσαι στις παραγγελιες..........

ΜΑριανθη 2

2284505w2suwlehrn.gif

Να χαιρεσαι το μικρο σου τερατακι που τοσο πολυ σε τρεχει!!!!!!!

Αυταααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

εμ Κατερινιώ μου τι ωρες ειναι αυτες που μπαινεις ε ε ε ε;

και εγω μόλις ειδα το μήνυμα σου γιατι ηρθα στο γραφειο να δουλεψω λιγάκι! εισαι καλα; το μικρο σου;:P

ναι καλα.......και εγω που ημουν τις νορμαλ ωρες τι καταλαβα?σιγη ιχθυος επικρατουσε....

Λοιπον θα σας πω τα νεα μας και μετα παω να πλυνω κανενα πιατο...Ο γιος μου μπουσουλαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βεβαια οταν μπουσουλαει το αριστερο ποδι το παταει αντι να παταει στο γονατο δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι ακριβως κανει αλλα εχει πολυ φαση με το ενα παταει στο γονατο και το αλλο το παταει κανονικα!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

παντως εκει που θελει να παει πηγαινει...........

Διαφημίσεις

Αχ ρε ΜΑρακι ευχαριστω!!!!

Ειμαι παντως πολυ συγκινημενη ειδικα τωρα που επιτελους αρχισε να λεει μπαμπαμπαμπα γιατι ειλικρινα νομιζα οτι ειχε προβλημα επειδη η γιατρος μου ειπε οτι αππο τον 6ο επρεπε να το κανει αυτο και ημουν ετοιμη να ψαξω γιατρους να τον παω.....:(:(:(

Ειχα αγχωθει πολυ!!!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!Μ'εχει καταστρέψει η αλλαγή διάταξης στο σαλόνι γιατί δεν φτάνω τίποτα!!!Το λαπτοπ είναι μακρυά και δε βολεύομαι!!Βέβαια έχουμε και το θηριάκι μας που δεν κάθεται λεπτό!!!Σας ευχαριστώ όλες για τις όμορφες ευχές σας!!Όποτε τον κοιτάω δεν μπορώ να πιστέψω οτι έχω ένα τόσο υπέροχο μωράκι, χαρούμενο και γελαστό και ζωηρούλι!!Δεν μπορώ να πιστέψω οτι είμαι τόσο τυχερή και βρίζω τον εαυτό μου που δεν χάρηκα τους πρώτους μήνες μαζί του και που με όλα τα χαζά μου άγχη δεν κατάφερα να τον ευχαριστηθώ και που δεν είχα την υπομονή να τον θηλάσω παραπάνω!!Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αναθεώρησα την αποφασή μου για δεύτερο μπεμπάκι!Για να το απολάυσω!!

Τί κάνετε εσείς;;;Πώς είναι τα αρρωστούλια;Παραμυθένια;η μπεμπούλα;;

Ζωή μπράβο για τον μικρό Τεό!!Εμείς κανένα δόντι ακόμα!!Φαφούτης!!οπως είπα και χτες τζάμπα τα σάλιο και το ξενύχτι!Αλλά τουλάχιστον μπουσουλάμε τρέχοντας σχεδόν και σηκωνόμαστε αν πιαστούμε και παμε πέρα δώθε στην κούνια γελώντας σκανταλιάρικα!!!¨!!Μόλις ξύπνησε πάλι του έδωσα γαλατάκι και ελπίζω να μη ξαναξυπνήσει σύντομα!!!:tongue::tongue:Μακμαράκι τι κάνει ο κούκλος ο γιος σου;;;

Α:την τετάρτη θα πάω στην παιδίατρο της συνυφάδας μου που την έχουν 7 χρόνια και είναι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου έτσι απλά για να έχω μια καβάντζα μήπως συμβεί τίποτα σοβαρό (χτύπα ξύλο!!!) και να μου πει καμιά ιδέα που όλο ξυπνάει που δεν πίνει πολύ γάλα και που τρώει σαν σπουργιτάκι λίγο κάθε λίγο!

Φιλάκια σε όλεεεες!!

O40a.jpgO40ap3.png

Kαλημερα και απο εμενα!!!!!

Τι καλημερα καληνυχτα πρεπει να πω γιατι πολυ νυσταζω!!!!

Λοιπον εβαλα μμολις τον μικρο για υπνο και μου φαινεται παω να την πεσω και εγω γιατι πολυ νυστα λεμε!!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!

Καλημέρααααα!!!!

τι κάνετε????

Παρόλου που είμαι άρρωστη, βήχω, έχω κρυάδες και νυστάζω, ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση!!!

Η μπεμπού μου πάει καλύτερα ευτυχώς!!!

οπότε ακούστε και τραγουδάκι:

Ζωίτσα τέλειος ο Τεό!!! με τα δοντάκια του, με το μπουσούλημα του!!!! μπράβο!!!! καλέ αγχώθηκες που δεν είπε μπαμπαμπα απο τον 6ο???? σιγά!!! και εμένα μαμαμα το Πάσχα είπε αλλά και να μην έλεγε καθόλου δε θα με άγχωνε! κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του!

Συμπεθέρα ο γαμπρούλης μου τι κάνει???????

Κερνάω μηλόπιτα που έφτιαξα χθες!!! θέλει καμία?????????:)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε ΜΑρακι ευχαριστω!!!!

Ειμαι παντως πολυ συγκινημενη ειδικα τωρα που επιτελους αρχισε να λεει μπαμπαμπαμπα γιατι ειλικρινα νομιζα οτι ειχε προβλημα επειδη η γιατρος μου ειπε οτι αππο τον 6ο επρεπε να το κανει αυτο και ημουν ετοιμη να ψαξω γιατρους να τον παω.....:(:(:(

Ειχα αγχωθει πολυ!!!!!

αμαν βρε Ζωούλα! σε ειχα για πιο ψυχραιμη κοπελιά!!!!! το παιδί σου ειναι κάτι παραπάνω από αναπτυγμένο και ανησυχεις;;;; τσκ τσκ τσκ:tongue:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!Μ'εχει καταστρέψει η αλλαγή διάταξης στο σαλόνι γιατί δεν φτάνω τίποτα!!!Το λαπτοπ είναι μακρυά και δε βολεύομαι!!Βέβαια έχουμε και το θηριάκι μας που δεν κάθεται λεπτό!!!Σας ευχαριστώ όλες για τις όμορφες ευχές σας!!Όποτε τον κοιτάω δεν μπορώ να πιστέψω οτι έχω ένα τόσο υπέροχο μωράκι, χαρούμενο και γελαστό και ζωηρούλι!!Δεν μπορώ να πιστέψω οτι είμαι τόσο τυχερή και βρίζω τον εαυτό μου που δεν χάρηκα τους πρώτους μήνες μαζί του και που με όλα τα χαζά μου άγχη δεν κατάφερα να τον ευχαριστηθώ και που δεν είχα την υπομονή να τον θηλάσω παραπάνω!!Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αναθεώρησα την αποφασή μου για δεύτερο μπεμπάκι!Για να το απολάυσω!!

Τί κάνετε εσείς;;;Πώς είναι τα αρρωστούλια;Παραμυθένια;η μπεμπούλα;;

Ζωή μπράβο για τον μικρό Τεό!!Εμείς κανένα δόντι ακόμα!!Φαφούτης!!οπως είπα και χτες τζάμπα τα σάλιο και το ξενύχτι!Αλλά τουλάχιστον μπουσουλάμε τρέχοντας σχεδόν και σηκωνόμαστε αν πιαστούμε και παμε πέρα δώθε στην κούνια γελώντας σκανταλιάρικα!!!¨!!Μόλις ξύπνησε πάλι του έδωσα γαλατάκι και ελπίζω να μη ξαναξυπνήσει σύντομα!!!:tongue::tongue:Μακμαράκι τι κάνει ο κούκλος ο γιος σου;;;

Α:την τετάρτη θα πάω στην παιδίατρο της συνυφάδας μου που την έχουν 7 χρόνια και είναι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου έτσι απλά για να έχω μια καβάντζα μήπως συμβεί τίποτα σοβαρό (χτύπα ξύλο!!!) και να μου πει καμιά ιδέα που όλο ξυπνάει που δεν πίνει πολύ γάλα και που τρώει σαν σπουργιτάκι λίγο κάθε λίγο!

Φιλάκια σε όλεεεες!!

1) Παρακαλώ για τις ευχές! το παιδάκι σου τις αξίζει και με το παραπάνω!

2) το αστερι μου ειναι μια χαρά και πρεπει επιτελους να του εσκασε και το τριτο δόντι. Ευτυχώς γιατι περιοριστηκε και η γκρινίτσα! :P

3) τι εννοεις αναθωρησα για το δευτερο μπεμπακι;;;;; δεν θα κάνεις άλλο;;;;; θα σε δειρω, πρόσεχε τι ξεστομίζεις! και αν δεν το καταλάβεις με τις φαπες θα στο εξηγησω και με λόγια, αλλά πρώτα ... θα τις φας, δεν το γλιτώνεις!!!!!!:tongue:

Kαλημερα και απο εμενα!!!!!

Τι καλημερα καληνυχτα πρεπει να πω γιατι πολυ νυσταζω!!!!

Λοιπον εβαλα μμολις τον μικρο για υπνο και μου φαινεται παω να την πεσω και εγω γιατι πολυ νυστα λεμε!!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!

πάλι ξενύχτισες νυχτοπούλι;:confused:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Καλημέρααααα!!!!

τι κάνετε????

Παρόλου που είμαι άρρωστη, βήχω, έχω κρυάδες και νυστάζω, ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση!!!

Η μπεμπού μου πάει καλύτερα ευτυχώς!!!

οπότε ακούστε και τραγουδάκι:

Ζωίτσα τέλειος ο Τεό!!! με τα δοντάκια του, με το μπουσούλημα του!!!! μπράβο!!!! καλέ αγχώθηκες που δεν είπε μπαμπαμπα απο τον 6ο???? σιγά!!! και εμένα μαμαμα το Πάσχα είπε αλλά και να μην έλεγε καθόλου δε θα με άγχωνε! κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του!

Συμπεθέρα ο γαμπρούλης μου τι κάνει???????

Κερνάω μηλόπιτα που έφτιαξα χθες!!! θέλει καμία?????????:)

Καλώς το μου!

Περαστικά σου κοριτσάκι μου! μια χαρά το νυφάκι μου ε; μπράβο! πρόσεχε λίγο και τη Σοφία τωρα όμως ε;;)

ευχαριστουμε για το τραγουδάκι είναι σούπερ!

και για το Βαλεριακι μας:

701820ls3o9h6xup.gif

χαρούμενη και ευτυχισμένη να είναι, πάντα με ανθρώπους που την λατρευουν δίπλα της!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς το μου!

Περαστικά σου κοριτσάκι μου! μια χαρά το νυφάκι μου ε; μπράβο! πρόσεχε λίγο και τη Σοφία τωρα όμως ε;;)

ευχαριστουμε για το τραγουδάκι είναι σούπερ!

και για το Βαλεριακι μας:

701820ls3o9h6xup.gif

χαρούμενη και ευτυχισμένη να είναι, πάντα με ανθρώπους που την λατρευουν δίπλα της!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ συμπεθερούλα μου!!!!

να είσαι καλά και να απολαμβάνεις τις στιγμές με τον γαμπρούλη μου!!!!

Η Σοφία έχει μπει ελαφρώς στο περιθώριο αλλά που θα πάει...θα ανακάμψω!!! τουλάχιστον πήρα μισό κιλό!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...