Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο φυσικός κύκλος συνήθως κυμαίνεται από 500-700 ευρώ ανάλογα αν κάνεις μέθη ή όχι. 

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα νεα μας:

δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ.... ο μικρος βγαζει τα επανω δοντια και γκρίνιαζε από τις 12 το βραδυ μεχρι τις 7.30 το πρωι ευτυχως όχι συνεχόμενα αλλά εφτανε να σηκωθω πάνω από 10 φορές!

παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι πτωμα. ίσως τα πούμε αργότερα :)

Μακ Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!Ηταν τρομερες!!!!!

Υπομονη να κανεις ΜΑκ μου....Και εμενα θα σου ελεγα οτι τα πανω δοντια δυσκολευτηκε παρα πολυ να ταβγαλει το μωρο μου!!!!Πονεσε οσο σε κανενα αλλο δοντι...

Γιατι πλεον εχουμε 5 δοντια!!!!!!!Σας το ειπα?Δεν σας το ειπα......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Σοφακι μου Ευχαριστω πολυ!!!!Που το θυμηθηκες βρε......:tongue::tongue::tongue:

Κανε πολλες αγκαλιτσες την μικρουλα...με αυτο τον καιρο δυσκολα κανεις δεν αρρωσταινει....Περαστικα και γρηγορα να ειναι Σοφακι.....

μα που το θυμήθηκα λέει....μα ξεχνάω εγώ ποτέ??????? απαπαπαπαπα!!!!

:tongue::tongue::tongue:

[/url]

ελα βρε Σοφάκι, δεν καλυτερευει το πουλακι μου; πω πω ις μασκες τις βρισκω "δυσκολες" τις εχω αγχος ,δεν ξερω ... τις δεχονται ευκολα τα παιδακια; σιγουρα πάντως πιο ευκολα από τις μαμαδες :oops:

περαστικα στο κοριτσακι μας

1650316uql9ygu01n.gif

τι εγινε ;;;;:confused:

τα νεα μας:

δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ.... ο μικρος βγαζει τα επανω δοντια και γκρίνιαζε από τις 12 το βραδυ μεχρι τις 7.30 το πρωι ευτυχως όχι συνεχόμενα αλλά εφτανε να σηκωθω πάνω από 10 φορές!

παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι πτωμα. ίσως τα πούμε αργότερα :)

άστα συμπεθερούλα....υποφέρει το κοριτσάκι μου...πριν έκανε εμετό απο τον βήχα...:(

και η μάσκα και οι σταγόνες που πρέπει να της δίνω είναι λούκι...γιατί αντέ κράτα το ταλιμπανάκι μου ακίνητο για 20 δευτερόλεπτα με τη μάσκα στο πρόσωπο....

και τις σταγόνες τις τις ρίχνω με σύριγγα στο στόμα....εκεί να δεις...

βγάζει και τα επάνω το αστέρι σου ε???

εμένα είναι τελείως φαφουτάκι!!!

σηκώθηκες 10 φορές ε???

για να σε παρηγορήσω, θα σου πω οτι έχω κοιμηθεί σπαστά 3 ώρες όλο το βράδυ, συνέχεια με τη μικρή αγκαλιά να κλαίει η καημενούλα και να πνίγεται απο το βήχα και φυσικά ο επόμενος ύπνος μου θα είναι απόψε Θεού θέλοντος και μπέμπας επιτρεπούσης φυσικά!!!:(

Και μια και λέω τον πόνο μου, ας πω οτι το παιδί μου αρνείται πεισματικά να φάει λαχανικά...τα φρούτα τα καθαρίζει σε χρόνο dt ενώ όταν έρχεται η ώρα του μεσημεριανού απλά το πετάμε...τίποτα δεν της αρέσει...εδώ και 2 εβδομάδες που έχουμε ξεκινήσει, ζήτημα να έχει καταπιεί συνολικά 5 κουταλιές φαγάκι...:(

τι καρότο-πατάτα, καρότο-πατάτα-κοτόπουλο, καρότο-αρακά-κοτόπουλο, μπρόκολο....όλα τα έχω δοκιμάσει σε συνδιασμούς αλλά αυτή τίποτα...το σφραγίζει το στόμα της...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σηκώθηκες 10 φορές ε???

για να σε παρηγορήσω, θα σου πω οτι έχω κοιμηθεί σπαστά 3 ώρες όλο το βράδυ, συνέχεια με τη μικρή αγκαλιά να κλαίει η καημενούλα και να πνίγεται απο το βήχα και φυσικά ο επόμενος ύπνος μου θα είναι απόψε Θεού θέλοντος και μπέμπας επιτρεπούσης φυσικά!!!:(

Και μια και λέω τον πόνο μου, ας πω οτι το παιδί μου αρνείται πεισματικά να φάει λαχανικά...τα φρούτα τα καθαρίζει σε χρόνο dt ενώ όταν έρχεται η ώρα του μεσημεριανού απλά το πετάμε...τίποτα δεν της αρέσει...εδώ και 2 εβδομάδες που έχουμε ξεκινήσει, ζήτημα να έχει καταπιεί συνολικά 5 κουταλιές φαγάκι...:(

τι καρότο-πατάτα, καρότο-πατάτα-κοτόπουλο, καρότο-αρακά-κοτόπουλο, μπρόκολο....όλα τα έχω δοκιμάσει σε συνδιασμούς αλλά αυτή τίποτα...το σφραγίζει το στόμα της...

Σοφακι θα περασει μωρε και αυτο....

Για τα λαχανικα μην ανησυχεις ετσι δεν εκανε και με το αχλαδι απο οσο θυμαμαι?

Γιατι δεν δοκιμαζεις την κλασικη πετυχημενη συνταγη πατατα καροτο κολοκυθι?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!Τώρα κατάφερα να μπώ!Θα σας διαβάσω σιγά σιγά!!Παραμυθένια μου περαστικά στην μπέμπα!!!Για να σου δώσω ιδέες εγω του βάζω γλυκοπατάτα μέσα ή γλυκιά κολοκύθα όπως και πράσο ή κρεμμυδάκι!!Αυτά τα λαχανικά κάνουν το φαγητό αρκετά γλυκό και νόστιμο!!Δοκίμασε κάτι από αυτά και πιστεύω οτι θα της αρέσει!!Εγω του βάζω αρκετά μαζί φασολάκια,αρακά πατάτα, γλυκοπατάτα, μοσχαράκι, γαλοπούλα ή κοτόπουλο καρότο και μπρόκολο απαραιτήτως σε κάθε γεύμα!!!Επίσης το λαδάκι και μερικές σταγόνες λεμονάκι για τη νοστιμιά!Καλή επιτυχία!!Ζωή να σου ζήσει ο άντρακλας!!!!!!Και εμένα το μπεμπάκι μου είναι εντελώς φαφούτης!!Οχι τίποτα άλλο.αλλά τρώω το σάλιο και το βραδυνό ξύπνημα τζάμπα!!!χαχα!Μακμαράκι πώς είναι ο μπεμπάκος σου;;

Εγω ταλαιπωρούμαι με τη βάφτιση και δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά!!Αυτάαααααααααααααααα!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!

ΑΑ!Μήπως δίνει καμιά σας το νεσλακ;;θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας!!Αυριο το αντράκι μας γίνεται 7 μηνών!!Πότε πέρασε ο καιρός!!!!!!!!!!:!::!::!:

O40a.jpgO40ap3.png

2220088orrmbh42xi.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πως είστε σημερα κοριτσια;

Σοφάκι η Βαλέριά μας ειναι καλύτερα μετα τις μασκουλες που κανει; φανταζομαι πρεπει να εχεις δει ήδη βελτίωση ετσι; περιμενω νεα από το νυφακι μου :)

Ζωή, Μαρίανθη 1 και Μαριανθη 2, Ελενίτσα, Αννα, Τατιανα (ναι σιγα μην ακους :tongue:), Κατερίνα, Βουλίτσα όλες καλα; για μπειτε να μαθω νεα σας!

εμεις δόξα τω θεω καλα κοιμηθηκαμε. μόνο γυρω στις 3 πετχτηκε το παιδακι μου αλλά ευτυχως κοιμηθηκε αμέσως και μαζί με αυτόν και εγω!

Διαφημίσεις

Μωράκι της Μαριάνθης και δικό μας μωράκι σου ευχομαι ολόψυχα να εισαι πάντα καλά, ζωηρούλης και υγιής! άντε με το καλό να γιορτάσουμε και τα πρωτα σου γενέθλια σε 5 μήνες από τώρα!!!!

1241567szh8gxijdh.gif

μα που το θυμήθηκα λέει....μα ξεχνάω εγώ ποτέ??????? απαπαπαπαπα!!!!

:tongue::tongue::tongue:

άστα συμπεθερούλα....υποφέρει το κοριτσάκι μου...πριν έκανε εμετό απο τον βήχα...:(

και η μάσκα και οι σταγόνες που πρέπει να της δίνω είναι λούκι...γιατί αντέ κράτα το ταλιμπανάκι μου ακίνητο για 20 δευτερόλεπτα με τη μάσκα στο πρόσωπο....

και τις σταγόνες τις τις ρίχνω με σύριγγα στο στόμα....εκεί να δεις...

σηκώθηκες 10 φορές ε???

σε καταλαβαινω απολυτα.και εγω δινω εισπνοες και στα τρια.με το μωρο δυσκολευτηκα στην αρχη αλλα τωρα του αρεσει.του μιλαω οταν του βαζω την μασκουλα και δεν κουνιεται.εν τω μεταξυ οταν της βαζεις την μασκουλα να κοιτας να κανει 5 εισπνοες απο την ενδειξη ψηλα που κουνιεται οταν αναπνεει.δεν ειναι αναγκη να περιμενεις 20 δευτερα.τωρα για το φαγητο μην στεναχωριεσαι....ρωτα τον γιατρο σου για κατι εναλλακτικο...

ελα ρε συ ελενιτσα!!!!!!Και δεν υπαρχει περιπτωση να πατε καποια αλλη μερα?

δεν πειραζει θα κανονισω για πλουταρχο.εχει και ωραιο σχημα......πλουταρχος-γιοκαρινης-μελισσες!!

Καλημέρα!

καλή εβδομάδα!

Σοφακι θα περασει μωρε και αυτο....

Για τα λαχανικα μην ανησυχεις ετσι δεν εκανε και με το αχλαδι απο οσο θυμαμαι?

Γιατι δεν δοκιμαζεις την κλασικη πετυχημενη συνταγη πατατα καροτο κολοκυθι?

πιστεύω να τελειώνουμε σύντομα...

η παιδίατρος μου έχει πει να μην της βάζω τίποτα απο λαχανικά που δεν είναι εποχής...και το κολοκυθάκι δεν είναι, γιαυτό δεν το έχω δοκιμάσει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

πως είστε σημερα κοριτσια;

Σοφάκι η Βαλέριά μας ειναι καλύτερα μετα τις μασκουλες που κανει; φανταζομαι πρεπει να εχεις δει ήδη βελτίωση ετσι; περιμενω νεα από το νυφακι μου :)

Καλύτερα είναι η μικρή συμπεθέρα μου....καλύτερα όμως, όχι καλά...και δε μου έφτανε αυτό, αρρώστησα κι εγώ...καταρροή, πονόλαιμο και δε συμμαζεύεται...

τουλάχιστον κοιμήθηκε το βράδυ το αστέρι μου!

σε καταλαβαινω απολυτα.και εγω δινω εισπνοες και στα τρια.με το μωρο δυσκολευτηκα στην αρχη αλλα τωρα του αρεσει.του μιλαω οταν του βαζω την μασκουλα και δεν κουνιεται.εν τω μεταξυ οταν της βαζεις την μασκουλα να κοιτας να κανει 5 εισπνοες απο την ενδειξη ψηλα που κουνιεται οταν αναπνεει.δεν ειναι αναγκη να περιμενεις 20 δευτερα.τωρα για το φαγητο μην στεναχωριεσαι....ρωτα τον γιατρο σου για κατι εναλλακτικο...

της κάνω 2 εισπνοές Ελενίτσα μου γιαυτό και τα 20 δεύτερα...κάνουμε την πρώτη, μετάω μέχρι το 10, ρίχνω και τη δεύτερη και πάλι μέχρι το 10.

τώρα όσο για το φαί...τώρα που είναι άρρωστη δεν της δίν καθόλου. Μόλις γίνει καλά θα αρχίσω τα πειράματα πάλι!

σταγονιτσες γιατι τις δινεις?

η παιδίατρος μου τις έδωσε ίσως για να αποφύγουμε καμία λαρυγγίτιδα, αλλά μάλλον δε θα της δώσω σήμερα γιατί έχουν κορτιζόνη και φοβάμαι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!Τώρα κατάφερα να μπώ!Θα σας διαβάσω σιγά σιγά!!Παραμυθένια μου περαστικά στην μπέμπα!!!Για να σου δώσω ιδέες εγω του βάζω γλυκοπατάτα μέσα ή γλυκιά κολοκύθα όπως και πράσο ή κρεμμυδάκι!!Αυτά τα λαχανικά κάνουν το φαγητό αρκετά γλυκό και νόστιμο!!Δοκίμασε κάτι από αυτά και πιστεύω οτι θα της αρέσει!!Εγω του βάζω αρκετά μαζί φασολάκια,αρακά πατάτα, γλυκοπατάτα, μοσχαράκι, γαλοπούλα ή κοτόπουλο καρότο και μπρόκολο απαραιτήτως σε κάθε γεύμα!!!Επίσης το λαδάκι και μερικές σταγόνες λεμονάκι για τη νοστιμιά!Καλή επιτυχία!!Ζωή να σου ζήσει ο άντρακλας!!!!!!Και εμένα το μπεμπάκι μου είναι εντελώς φαφούτης!!Οχι τίποτα άλλο.αλλά τρώω το σάλιο και το βραδυνό ξύπνημα τζάμπα!!!χαχα!Μακμαράκι πώς είναι ο μπεμπάκος σου;;

Εγω ταλαιπωρούμαι με τη βάφτιση και δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά!!Αυτάαααααααααααααααα!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!

ΑΑ!Μήπως δίνει καμιά σας το νεσλακ;;θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας!!Αυριο το αντράκι μας γίνεται 7 μηνών!!Πότε πέρασε ο καιρός!!!!!!!!!!:!::!::!:

Μαριάνθη μου να χαίρεσαι ο αντράκι σου!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! ελπίζω σύντομα να είναι καλά η μικρούλα μου!

όσο για το φαί...είδομεν!

σιγά σιγά θα της κάνω δοκιμές....μόνο που δεν κάνει να φάει μοσχαράκι, οπότε θα δοκιμάσουμε αρνάκι ή κατσικάκι είπε η παιδίατρος.

Το Νέσλακ εννοείς το εβαπορέ???? αν ναι, δε νομίζω οτι κάνει για τόσο μικρά...νομίζω οτι το πίνουν απο 1 έτους και πάνω.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

καλή εβδομάδα!

πιστεύω να τελειώνουμε σύντομα...

η παιδίατρος μου έχει πει να μην της βάζω τίποτα απο λαχανικά που δεν είναι εποχής...και το κολοκυθάκι δεν είναι, γιαυτό δεν το έχω δοκιμάσει...

Καλύτερα είναι η μικρή συμπεθέρα μου....καλύτερα όμως, όχι καλά...και δε μου έφτανε αυτό, αρρώστησα κι εγώ...καταρροή, πονόλαιμο και δε συμμαζεύεται...

τουλάχιστον κοιμήθηκε το βράδυ το αστέρι μου!

της κάνω 2 εισπνοές Ελενίτσα μου γιαυτό και τα 20 δεύτερα...κάνουμε την πρώτη, μετάω μέχρι το 10, ρίχνω και τη δεύτερη και πάλι μέχρι το 10.

τώρα όσο για το φαί...τώρα που είναι άρρωστη δεν της δίν καθόλου. Μόλις γίνει καλά θα αρχίσω τα πειράματα πάλι!

η παιδίατρος μου τις έδωσε ίσως για να αποφύγουμε καμία λαρυγγίτιδα, αλλά μάλλον δε θα της δώσω σήμερα γιατί έχουν κορτιζόνη και φοβάμαι...

δεν το ηξερα οτι κανετε 2 εισνοες.τοτε ενταξει.εμεις 3!!!!να ξερεις οτι το γαλα δημιουργει περισσοτερα φλεματα σε τετοιες περιπτωσεις με βρογχικα.μην την πιεζεις ομως οτι θελει και οσο θελει.και τις σταγονιτσες καλα θα κανεις και θα τις σταματησεις.

Μαριάνθη μου να χαίρεσαι ο αντράκι σου!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! ελπίζω σύντομα να είναι καλά η μικρούλα μου!

όσο για το φαί...είδομεν!

σιγά σιγά θα της κάνω δοκιμές....μόνο που δεν κάνει να φάει μοσχαράκι, οπότε θα δοκιμάσουμε αρνάκι ή κατσικάκι είπε η παιδίατρος.

Το Νέσλακ εννοείς το εβαπορέ???? αν ναι, δε νομίζω οτι κάνει για τόσο μικρά...νομίζω οτι το πίνουν απο 1 έτους και πάνω.

οχι βρε κανει να το πιει!!εγω του δινω αλλα μου το βγαζει γιατι εχουμε ενα θεμα με το γαλα.ειμαστε στα πειραματα.......δωσ του αφοβα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...