Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααααααααααααααααααααα

Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυ για τις ευχες σας!!!

Ναι σημερα γιορταζω και θα ερθει η αδερφη μου απο ξανθη να κρατησει το βραδυ τον μικρο να την κανω!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:\

Αχ εχουμε τις τελευταιες μερες ο μικρος εχει γινει βδελλα πανω μου!!!!!

τι παιχνιδια του δινω τι τον κανω να γελαει τιποτα εκει αγκαλια!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορω να κουνηθω δυο βηματα πιο περα!!!!!!!!!Ειναι τρομερο!!!!!!!!!!!

ΜΑρακιιιιιιιιιι ουτε εγω ειχα παρανυφακια και στο Ησαια επειδη ειχε ουρα το νυφικο οποιο μικρο ηθελε επιανε και το νυφικο απο πισω!!!!Αφου καποια στογμη τρομαξα νομιζα θα μου το βγαλουν!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:Πανικος γινοταν γυρω γυρω απο το τραπεζι!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλώς την εορτάζουσα!!!! χρονια πολλά και από "κοντά"!

καλα μιλαμε (το στριμενο) δεν εχω χειροτερο από τα πιτσιρικια στο γαμο! ευτυχως στον δικο μου συμπεριφερθηκαν ¨κοσμια¨αλλα έχω παει σε γάμους που το ζευγαρι ούτε τον πρωτο χωρο δεν μπορει να χορεψει από την πιτσιρικαρια που ειναι στα πόδια τους. φυσικα δεν φταινε τα παιδακια αλλα οι γονεις τους!

Ζωούλα και ο δικος μου περναει κατι τετοιες φασεις αγκαλιας - μαμακιτιδας και πραγματικα απελπίζομαι :P. ούτε τουαλετα δεν μπορω να παω. ευτυχως που ο αρης ειναι δημόσιος υπάλληλος και από τις 4 το μεσημερι ειναι στο σπιτι οπότε του κανει λίγο το καραγκιοζάκι και του αποσπα την προσοχη!

Τσα!!!!!!

Μόλις τελείωσα με γενική στα υπνοδωμάτια, με τη βοήθεια της μαμάς βεβαίως βεβαίως.

Ζωή μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!

και φυσικά να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς το βραδάκι!!!

Αννούλα μου περαστικά στο κοριτσάκι σου, τι τραβήξατε μωρέ....εύχομαι περασμένα και ξεχασμένα.

Σοφάκι περαστικά και στη Βαλέρια.

Λιάκι καλώςήρθες και πάλι!Μη χάνεσαι, να πίνουμε κανένα καφεδάκι.

εμείς χθες είχαμε εμβόλιο. έκλαψε πολύυυυυυυ λίγο,μόνο στο τσιμπηματάκι. Κοντεύουμε τα 10 κιλά,9800 για την ακρίβεια. τον βρήκε πολύ καλό.

Αχ κορίτσια κοντεύει ο καιρός που θα τον αφήσω για να επιστρέψω για δουλειά:-(:sad::-(

Πώς θα τον αφήσω;μού λέτε;

Διαφημίσεις

Ζωουλα χρονια πολλα για χθες φιλη μου,,οτι καλυτερο ευχομαι,υγεια κ μονο υγεια σε σενα κ την οικογενεια σου...χθες ελειπα ολη μερα με την μικρη,,απο τις 1 μεχρι τις 5 ειμασταν μολ κ μετα γαλατσι βολτιτσες...Βουλιτσα τι κανει το αρειανακι μας??Χανομαι γιατι η μικρη οσο μεγαλωνει γινεται θηριο ανημερο,δεν καθεται πουθενα,δεν ξερω για τα δικα σας αλλα η δικη μου εχει αλλαξει πολλες συνηθειες,οπως ο υπνος,μια φορα το πολυ 2 κ εκεινο 20λεπτο....μετα γκρινια ολη μερα...ισως φτενε κ τα δοντακια που δεν εχει βγαλει ακομη,τι να πω!!

καλημερα κ καλο σαβατοκυριακο..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα...Χρονια πολλα Ζωη για χθες!!!! Να χαιρεσαι το μωρακι σου...Δεν μπηκα καθολου, γιατι τωρα αρρωστησα λιγακι εγω και ειχα εδω την πεθερα ολη μερα να κραταει την μπεμπα, μην την κολλησω παλι...Σοφια πολυ ωραιες οι ιδεες σου για τη βαφτιση και ωραια τα φορεματακια για τα παρανυφακια...Τρελαινομαι για φουξια...Η μπεμπα ειναι πολυ καλυτερα, αλλα εσκασε μυτη και το 2ο δοντακι και μας εχει τρελανει στην γκρινια και την αγκαλια. Πουθενα μονη της δεν καθεται και οχι πανω απο 10 λεπτα, μετα θελει σηκωμα και πανω κατω...Τι δοντι ειναι αυτο που μολις τη σηκωσουμε περναει δεν ξερω!!!!! Λια καλως μας ηρθες παλι!!!! Μη χανεσαι καλε...Τα λεω σε σενα για να τα ακουω και γω!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Φιλεναδίτσες μου καλημέρα!!!!!Τί κάνετε;;;Τώρα κατάφερα να μπω!!!

Ζωή χρόνια σου πάρα πολλά!!!Αννα περαστικά στο μωράκι σου!Πολύ λυπήθηκα!Στα υπόλοιπα κορίτσια έχω να δώσω πολλά πολλά φιλάκια!!!Μου έλειψε η παρέα σας!!

Ζώ ένα δράμα!!Ο μπέμπης χτες ξύπνησε από τις 9 30 στις 12 30 και μετά στις 3 30 και μετά στις 7!!Τί θα κάνω!Είναι 7 μηνών πια!!Ελεος!ΚΑι τώρα είναι καινούριο αυτό δεν ξεραίνεται αμέσως μετά αλλά μόλις τον βάλω στην κούνια αρχίζει και μουγγρίζει και σηκώνεται!!Τί θα κάνω!;Δεν αντέχω άλλο!!Καμιά ιδέα;Τρώει και τις 2 φορές!!Τί να κάνω;;;;;;;;;;

Μακμαράκι τι κάνεις;;Το κουκλί σου;

Στο καρότσι δεν κάθεται πέρα από 10 λεπτά!Θέλει συνέχεια να με βλέπει και καταλήγουμε αγκαλίτσα και να έχω και το καρότσι!Τί θα γίνει με το θηρίο μου;;Γυρνάει παντού!!Φτου να μην τον ματιάσω!

Εσεις τι κάνετε;;;;Τα μωρουλίνια σας;; οργιάζουν!!!!!!!!!!!!!ε;;

Τελικά μπορεί να του πάρω στράτα αν και ο ορθοπεδικός είπε οχι καλύτερα!!Οταν σκαρφαλώνει και στέκεται όρθιος στα κάγκελα έχει ένα χαμόγελο, μια περηφάνια!!!

O40a.jpgO40ap3.png

καλησπερα σας τι κανετε?Χρονια πολλα Ζωη για την γιορτη σου να χαιρεσαι την οικογενεια σου με υγεια αγαπη και ευτυχια.εσεις οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε?ολα καλα?θα ηθελα πολυ να σας εχω εδω τωρα να σας κερναγα και ενα κομματι τουρτα.......μεγαλωσα και εγω κατα ενα χρονο σημερα.εκλεισα αισιως τα 28!!!!!ειχα κανονισει να παω στον Μαρτακη που ειναι αποψε εδω Τριπολη αλλα μου την εκανε ο κουμπαρος μου γυριστη και το ακυρωσα.εγω κουκλιτσες τρεχω για την βαπτιση που εχουμε 2 Μαη στην Φλωρινα.εχτες εκλεισα τα βαπτιστικα και τον σταυρο.τωρα θα αρχιζω να τρεχω για του μπεμπη μου την βαπτιση.....φτιαχνω προσκλητηριο-εξωφυλλο περιοδικου.ειναι σουπερ....θα ειναι ως ποδοσφαιριστης!!!!βρηκα και μπομπονιερες με το σημα της ομαδας μας που ειναι ενα αστερι......θα βγαλω φωτο και θα σας τα δειξω.φιλια πολλα!!!

Kαλημεραααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?

Ειπα να μπω μηπως δει καμια το τικερακι μου!!!!

Αννουλα πως εισαι σημερα?

Σοφακι η Βαλερια συνηλθε?Μια ιωσουλα δεν ειναι τιποτα μωρε μην ανησυχεις...

Ελενιτσα τι λεει το καψαμε χθες??????????

Αυτα................

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ζωίτσα μου μπήκα στα γρήγορα για να ευχηθώ για τον Τεό!!!

Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός!

Δυστυχώς η Βαλέρια χειροτέρεψε...μάλλον βρογχιολίτιδα έχει και θα κάνει μάσκες αερολίν....υποφέρει η μικρούλα μου....δεν έχει κοιμηθεί όλο το βράδυ απο το βήχα...:(

πάω να την κανακέψω λιγάκι....

σας φιλώ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

Δυστυχώς η Βαλέρια χειροτέρεψε...μάλλον βρογχιολίτιδα έχει και θα κάνει μάσκες αερολίν....υποφέρει η μικρούλα μου....δεν έχει κοιμηθεί όλο το βράδυ απο το βήχα...:(

σας φιλώ!!!

Αχ Σοφακι μου Ευχαριστω πολυ!!!!Που το θυμηθηκες βρε......:tongue::tongue::tongue:

Κανε πολλες αγκαλιτσες την μικρουλα...με αυτο τον καιρο δυσκολα κανεις δεν αρρωσταινει....Περαστικα και γρηγορα να ειναι Σοφακι.....

Τι κανετε?

Αυτα................

Ζωιτσα μου να τον χαιρεσαι τον γιο.να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!εχτες δυστυχως δεν πηγα στον μαρτακη.......χαλια η κατασταση!!!!:(

Ζωιτσα μου να τον χαιρεσαι τον γιο.να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!εχτες δυστυχως δεν πηγα στον μαρτακη.......χαλια η κατασταση!!!!:(

ελα ρε συ ελενιτσα!!!!!!Και δεν υπαρχει περιπτωση να πατε καποια αλλη μερα?

Τι κανετε?

Αυτα................

1972666zr60mr1v44.gif

t.gife.gifo.gif

χα χα ό,τι πιο ροκ βρηκα!!!! :tongue: λοιπόν κατσε να βαλω κα΄τι πιο παιδικούλι γιατι μπορει να ειναι ροκ αλλα ειναι βρεφος ακόμα το πουλακι μου ;)

151110r65eh63b68.gif

αγαπημενε Τέο μου να τα διπλοχιλιάσεις χρόνια! να χαιρεσαι του τρελιαρηδες γονεις σου και να τους αγαπάς όσο και αυτοί εσενα!!!!!!

Καλημέρα!

σας φιλώ!!!

ελα βρε Σοφάκι, δεν καλυτερευει το πουλακι μου; πω πω ις μασκες τις βρισκω "δυσκολες" τις εχω αγχος ,δεν ξερω ... τις δεχονται ευκολα τα παιδακια; σιγουρα πάντως πιο ευκολα από τις μαμαδες :oops:

περαστικα στο κοριτσακι μας

1650316uql9ygu01n.gif

τι εγινε ;;;;:confused:

τα νεα μας:

δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ.... ο μικρος βγαζει τα επανω δοντια και γκρίνιαζε από τις 12 το βραδυ μεχρι τις 7.30 το πρωι ευτυχως όχι συνεχόμενα αλλά εφτανε να σηκωθω πάνω από 10 φορές!

παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι πτωμα. ίσως τα πούμε αργότερα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...