Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααα έχεις παρει χαμπάρι και εσυ τι παλιοχαρακτηρας είναι ε?????

Κοίτα τώρα που το ξαναβλέπω νομίζω ότι προσέβαλλες το πισινό του Νικόλα γιαυτο και σε εξύβρισε και είχε δίκιο!!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και οπως σας υποσχεθηκα, η μπεμπιτσα μου και το δεντρο μας!!!!

attachment.php?attachmentid=22&stc=1&d=1259685724attachment.php?attachmentid=24&stc=1&d=1259685724attachment.php?attachmentid=25&stc=1&d=1259685724attachment.php?attachmentid=23&stc=1&d=1259685724attachment.php?attachmentid=26&stc=1&d=1259685724

Κούκλα το κοριτσακι σου, να σου ζήσει!!!.. όσο για το δέντρο τέλειο... μάλλον μόνη σου το στόλισες και εσύ γιατί δεν ξεφεύγει ούτε ένα λαμπάκι... συμμετρικά και στριφογυριστά... δλδ αποκλείεται να τα έβαλε αντρικό χέρι!;) ... Και του χρόνου!

Κοίτα τώρα που το ξαναβλέπω νομίζω ότι προσέβαλλες το πισινό του Νικόλα γιαυτο και σε εξύβρισε και είχε δίκιο!!

καλέ τι λες??? το παιδί με τίποτα! το παιδί καλά κάνει και χέζει αυτή είναι η δουλειά του!!!... και η δική μας να τα καθαρίζουμε... εκείνη δεν τα καθάρισε και γι' αυτό δεν έβλεπε!!!

Αχ πολυ συγκινουμαι που σας αρεσουμε!!!! Σας ευχαριστω ολες παρα παρα παρα πολυ!!!! Ζωη μη νομιζεις οτι μου ξεφευγει τετοιο μαγουλο, ολη μερα το τσιμπαω και το φιλαω!!!! Ελευθερια μονη μου τα εβαλα τα λαμπακια, φαινεται ε;;; Στο στολισμα με βοηθησε λιγο, αλλα γενικα την πιο πολυ δουλεια εγω την εκανα...Που να τους αφησεις να ανκατευτουν, μπαχαλο τα κανουν. Ζηλευω που θα συναντηθειτε!!!!!!!!!!!!! Και γω θελω...Ελατε ενα ταξιδακι Κρητη, για Χριστουγεννα!!!! Τι λετε;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

χαρη θα μου κανεις :)

ότι χάρη θες εσύ και εμείς μπορούμε θα σου την κάνουμε... να είσαι καλά είναι σημαντικό!!! Τι λες να φάμε απο τη σοκολατόπιτα της Μαρίας για αρχή??? yummy... :)

Διαφημίσεις

Αχ πολυ συγκινουμαι που σας αρεσουμε!!!! Σας ευχαριστω ολες παρα παρα παρα πολυ!!!! Ζωη μη νομιζεις οτι μου ξεφευγει τετοιο μαγουλο, ολη μερα το τσιμπαω και το φιλαω!!!! Ελευθερια μονη μου τα εβαλα τα λαμπακια, φαινεται ε;;; Στο στολισμα με βοηθησε λιγο, αλλα γενικα την πιο πολυ δουλεια εγω την εκανα...Που να τους αφησεις να ανκατευτουν, μπαχαλο τα κανουν. Ζηλευω που θα συναντηθειτε!!!!!!!!!!!!! Και γω θελω...Ελατε ενα ταξιδακι Κρητη, για Χριστουγεννα!!!! Τι λετε;;;

μα καλά υπάρχει άντρας που βάζει τα λαμπάκια στο δέντρο??? απλά δεν έχουν την υπομονή ... και επίσης τέτοιου είδους δραστηριότητες (διακοσμητικές) δεν τους αρέσουν και δεν τους ενδιαφέρουν πότε λογικό να τα βάλουν, εάν τα βάλουν όπου τύχει...

ότι χάρη θες εσύ και εμείς μπορούμε θα σου την κάνουμε... να είσαι καλά είναι σημαντικό!!! Τι λες να φάμε απο τη σοκολατόπιτα της Μαρίας για αρχή??? yummy... :)

αγαπω σοκολατοπιτα αλλα την κοβω για λιχουδω, δεν θα μεινει ψιχουλο!!!!

Διαφημίσεις

μα καλά υπάρχει άντρας που βάζει τα λαμπάκια στο δέντρο??? απλά δεν έχουν την υπομονή ... και επίσης τέτοιου είδους δραστηριότητες (διακοσμητικές) δεν τους αρέσουν και δεν τους ενδιαφέρουν πότε λογικό να τα βάλουν, εάν τα βάλουν όπου τύχει...

Ο μπαμπάς μου! Φτιάχνει τέλεια συμμετρικό δέντρο!

Και γενικά είναι πρώτος σε όλες τις δουλειές και μεθοδικός

Ο μπαμπάς μου! Φτιάχνει τέλεια συμμετρικό δέντρο!

Και γενικά είναι πρώτος σε όλες τις δουλειές και μεθοδικός

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! είδες και μετά λένε ότι δεν γίνονται...

καλέ τι λες??? το παιδί με τίποτα! το παιδί καλά κάνει και χέζει αυτή είναι η δουλειά του!!!... και η δική μας να τα καθαρίζουμε... εκείνη δεν τα καθάρισε και γι' αυτό δεν έβλεπε!!!

έχω πεθάνει στα γέλια μαζί σου σήμερα!

Αφού θήλαζα και διάβαζα και από τα γέλια γλυστρούσε το παιδί από το βυζί και νευρίασε μαζί μου...χαχαχαχαχαχα :tongue:

έχω πεθάνει στα γέλια μαζί σου σήμερα!

Αφού θήλαζα και διάβαζα και από τα γέλια γλυστρούσε το παιδί από το βυζί και νευρίασε μαζί μου...χαχαχαχαχαχα :tongue:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ σταμάτα γιατί τώρα θηλάζω εγώ και στο τέλος τα βλέπω να μας κοπανανε τα laptop στο κεφάλι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...