Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ξέχασα να σας πω!!!!

η κοράκλα μου το πρωί είπε μαμα!!!!!!!!!!

δεν κατάλαβε βέβαια οτι εγώ είμαι η μαμά αλλά και μόνο που το άκουσα.....έλιωσα!!!

χα χα άλλαζες πάνες πρωι πρωι Σοφάκι ε;;;; τελεια! αντε και μπα μπα τωρα ;)

αχ μωρε τι εχει η Βαλέρια; εκανε πολύ πυρετο; καλα και εγω αρρωσταινω και μόνο στην υποψία ότι μπορει ο μικρος να εχει εστω δεκατα! μπρρρρρρρ... ειναι καλυτερα τωρα;:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστός Ανεστη!

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια μου!

Μπήκα με τόσο καλή διάθεση να σας πω τα νέα μας και πώς περάσαμε αλλά έπεσα πάνω στα άσχημα νέα οπότε το κόβω, δεν έχω όρεξη.

Ένα γιατί τριγυρίζει στο μυαλό μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συμβαίνει αυτό!

Χριστός Ανεστη!

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια μου!

Μπήκα με τόσο καλή διάθεση να σας πω τα νέα μας και πώς περάσαμε αλλά έπεσα πάνω στα άσχημα νέα οπότε το κόβω, δεν έχω όρεξη.

Ένα γιατί τριγυρίζει στο μυαλό μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συμβαίνει αυτό!

Αληθως ανέστη Βουλίτσα μου!

αναφερεσαι στον Παναγιωτακη μας ε;

και εγω εχω αρρωστησει με αυτο το θεμα. δεν βγαίνει από το μυαλό μου. και ξερεις τι ειναι αυτό που με στεναχωρει περισσοτερο; τα βασανα του μωρου μας μεχρι να φυγει... δεν μπορω να το ξεπερασω αυτο το πραγμα. γιατι ενα τοσο δα μικρουλι πλασματακι επρεπε να υποφερει τόσο πολύ πριν μας αφησει; γιατι οι γονεις του επρεπε να το βιωσουν όλο αυτο;

δεν ξερω ειναι τραγικο...:-(

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! η μικρη κοιμαται και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγακι! τι κανετε? εμεις μετα απο τρελη αρνηση να ξαναπιουμε το γαλα μας καταληξαμε να το πινουμε κουτσα στραβα μονο οταν βαζω μεσα μαζι με το γαλα σκονη κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο!!!!!! τι να την κανω βρε κοριτσια που το μισει το παλιογαλα και πρεπει να εχει αλλη γευση για να το πιει!!!!!!σημερα τελειωνουμαι και με την αντιβιωση και πολυ εχω χαρει γιατι οι τελευταιες δεκα μερες ηταν μια φρικη! φιλια σε ολες σας και στα μπεμπακια σας!

καλημερα κοριτσια! η μικρη κοιμαται και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγακι! τι κανετε? εμεις μετα απο τρελη αρνηση να ξαναπιουμε το γαλα μας καταληξαμε να το πινουμε κουτσα στραβα μονο οταν βαζω μεσα μαζι με το γαλα σκονη κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο!!!!!! τι να την κανω βρε κοριτσια που το μισει το παλιογαλα και πρεπει να εχει αλλη γευση για να το πιει!!!!!!σημερα τελειωνουμαι και με την αντιβιωση και πολυ εχω χαρει γιατι οι τελευταιες δεκα μερες ηταν μια φρικη! φιλια σε ολες σας και στα μπεμπακια σας!

καλημερα!

δεν βαριεσαι κοριτσακι, από τη στιγμη που βρηκες τρόπο να πίνει το γαλα της πάλι καλά! άσε που το ρυζαλευρο ειναι και θρεπτικο- παχυντικο άρα θα πάρει τα πάνω του το μικρακι!!!;)

Καλημέρα !!! Πως είστε ? Τα μπεμπακια ?

Μακ βαλε ένα ωραίο κ χαρούμενο γκλιτερακι να αλλάξουμε «σελίδα» ;)

Εμείς καλά , πήραμε κ ψαράκι και θα το φτιάξω σκ , να είναι κ ο μπαμπάς μας εδώ .

Με το γιαουρτάκι βασανιζόμαστε ακόμη , ελπίζω να συνηθίσει σιγά σιγά , πήρα κ δελτα advance μπας κ του έρθει καλλίτερα , θα δούμε . :rolleyes:

Θα αρχίσω κ τα της βάφτισης που πρώτα ο Θεός θα γίνει 27 Ιουνίου :D (ανοιχτή πρόσκληση σε όσες θέλουν κ μπορούν ) .

Βαφτιστικό μου αρέσει κάτι τέτοιο http://an-agapas.gr/node/544/?page=5 ( όχι αυτό, αλλά θα θελα λινό παντελονάκι , πουκάμισο κ καζακουλα ή ζακέτουλα )

Παπουτσάκια αυτά http://an-agapas.gr/node/825/?page=2 ή αυτά http://an-agapas.gr/node/818/?page=3

Μπομπονιέρα κάτι τέτοιο http://an-agapas.gr/node/946/?page=2

Δείτε κ αυτά τα γλυκάκια http://www.passarella.gr/ πάτε εκεί που λέει βάφτιση και δείτε τα λαγουδάκια κ τα ψαράκια

Θέμα κ τέτοια δε είναι τα στυλ μου , απλά τα θέλω χαρούμενα και χρωματιστά όλα. :cool:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?

Εμεις καλα...Δεν μπαινω συχνα τελευταια αλλα δεν μπορω ρε γμτ.....:(:(

Κατερινα καλα που αλλαξες θεμα!!!!

Λοιπον δεν ειδα ακομα τις φωτο θα τις δω μετα και θα σου πω την αποψη μου...Αν την θες βεβαια.....:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κατερινιω:

τα ρουχα μου αρεσουν πολύ!

από παπουτσακια, τα δευτερα, οι μπομπονιερες μια χαρα και από γλυκακια τα ψαρακι!

επίσης επειδη και εγω θελω θεμα τους πειρατες, από βαφτιστικα ρούχα (τα οποία γιατι να ειναι κατ' αναγκη βαφτιστικα ;;;;) εγω ψαχνω λευκο παντελονι, μπλουζα μαρινιερα ασπρο -μπλε και κατακοκκινο καλοκαιρινο πουλοβερακι καθ'οτι πιστευω ότι το χρωμα των πειρατων ειναι ασπρο-μπλε - κοκκινο!

κατσε να βάλω γκλιττερ πειρατικό:

1038403rb1i4g1m9w.gif

Ζωούλα μάλλον καμιά μας δε μπορεί αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κ πολλά . Δυστυχώς η ζωή γίνετε πολύ άδικη πολλές φορές κ η φύση πάει ενάντια στους νόμους της . Πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας να τα βλέπουμε ευτυχισμένα να κάνουν δικά τους παιδάκια κ να φεύγουμε εμείς πρώτα , το γράφω κάπως αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

Λοιπόν Ζωή …. Κ βέβαια τη θέλω τη γνώμη σου γιαυτο άλλωστε έβαλα κ φωτο , αν κ είσαι λίγο σκληροπυρηνική ροκου εσύ κ σε φοβάμαι μη προτείνεις τίποτα αρβύλες για παπουτσάκια , μπομπονιέρα cd με τα καλλίτερα ροκ κομμάτια όλων των εποχών κλπ κλπ χιχιχ :tongue::tongue::tongue:

Μακ ιδέες που μου αρέσουν είναι οι φωτο δε θα πάρουμε ακριβώς αυτά , αλλά χαίρομαι που σου αρέσουν ;). Και εγώ δε θέλω ντε κ καλά βαφτιστικά ρούχα …

Καλά ο γόης σου με αυτούς του χρωματικούς συνδυασμούς θα είναι Θεός , θα τονίζονται κ οι ματαρες του, άστα φιλενάδα μόνιμο ξεματιαστη πρέπει να προσλάβεις !!! :D:lol:

XwAPp3.png

Ζωούλα μάλλον καμιά μας δε μπορεί αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κ πολλά . Δυστυχώς η ζωή γίνετε πολύ άδικη πολλές φορές κ η φύση πάει ενάντια στους νόμους της . Πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας να τα βλέπουμε ευτυχισμένα να κάνουν δικά τους παιδάκια κ να φεύγουμε εμείς πρώτα , το γράφω κάπως αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

Λοιπόν Ζωή …. Κ βέβαια τη θέλω τη γνώμη σου γιαυτο άλλωστε έβαλα κ φωτο , αν κ είσαι λίγο σκληροπυρηνική ροκου εσύ κ σε φοβάμαι μη προτείνεις τίποτα αρβύλες για παπουτσάκια , μπομπονιέρα cd με τα καλλίτερα ροκ κομμάτια όλων των εποχών κλπ κλπ χιχιχ :tongue::tongue::tongue:

Μακ ιδέες που μου αρέσουν είναι οι φωτο δε θα πάρουμε ακριβώς αυτά , αλλά χαίρομαι που σου αρέσουν ;). Και εγώ δε θέλω ντε κ καλά βαφτιστικά ρούχα …

Καλά ο γόης σου με αυτούς του χρωματικούς συνδυασμούς θα είναι Θεός , θα τονίζονται κ οι ματαρες του, άστα φιλενάδα μόνιμο ξεματιαστη πρέπει να προσλάβεις !!! :D:lol:

ναι ... γιατι ο δικος σου ο παιδαρος ειναι ασχημος :tongue:

επεισης: ΔΕΝ ΜΑΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! αφενός μεν γιατι εγω δεν πιστευω στο μάτι αφετερου δε διότι το παιδακι μου ειναι (σχεδον) γαλανοματικο και δεν τον πιάνουν τα "ματια" χα χα χα χα!!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...