Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!

Χρόνια πολλά!!! Χριστός ανέστη!!!

Εμείς περάσαμε πολύ ήσυχα και πολύ όμορφα! όλο βόλτες ήμασταν και μας έφερε η νονά μας κάτι καταπληκτικές μπαλαρίνες μαζί με ένα τέλειο φόρεμα!!! πάντως γενικά ήταν αστέρι η μικρή μου! κουκουβάου!!!

Ευμορφία μου περαστικούλια! ήσουν κρεβατωμένη και δε μπορούσες να θηλάσεις?

πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί επικρατεί ένα χάος στο σπίτι!!!

φιλάκια και θα ξαναμπώ αργότερα!!!

Καλησπερα!Τωρα που ειπα να καθησω να χαζεψω λιγο λειπετε ολες:(

Σοφακι χρονια πολλα!

Ειχα 39,2 πυρετο και διαροια για 3 μερες.Δεν μπορουσα να τον θηλασω γιατι πρωτον ημουν στο κρεβατι κουκουλωμενη με 2 κουβερτες και δευτερον ετρεχα καθε τρεις και λιγο στην τουαλετα.Πιστευα οτι δεν θα μου κοβοταν αλλα μαλλον απο τον πυρετο κοπηκε:(Μιλαμε κοπηκε μαχαιρι.Με πειραξε πολυ στην αρχη γιατι ηθελα να τον θηλασω τουλαχιστον ενα χρονο αλλα τωρα το ξεπερασα.

Μια χαρα η νονα σας ε?Κι εμας μας εφερε κατι τελεια παπουτσακια-μοκασινια.Μαλλον θα τα φορεσουμε στην βαφτιση οταν παμε στην εκκλησια.Το εχετε κι εσεις η νονα να παιρνει παπουτσακια το Πασχα στο βαφτηστηρι της?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεα!!!!Χρονια Πολλα!!!

Ευμορφια μου παει περασε και αυτο μωρε....Αρρωστησες ασχημα ε?

Εμεις πηγαμε στο χωριο φαγαμε ηπιαμε ο μικρουλης μου βγηκε εντελως εκτος προγραμματος...ΤΑ παιξε το παλληκαρι μου κοιμηθηκαμε και μια νυχτα εκει...Αλλα ηταν ωραια γιατι και σκυλακια ειδαμε και κοτουλες και προβατακια και καναμε και κουνια και τα δεντρα επιασε που τοσο πολυ τα λατρευει....

Αυτα!!!!!

Γεια σου Ζωη!Χρονια πολλα!

Τελεια περασατε ε?Ειναι ωραια να εχεις χωριο.Και αργοτερα οταν μεγαλωσει και καταλαβαινει περισσοτερα θα ειναι τελεια.Εχει και επαφη με ζωακια...γιατι στην πολη,που να τα δεις αυτα?

Καλησπερα!Τωρα που ειπα να καθησω να χαζεψω λιγο λειπετε ολες:(

Σοφακι χρονια πολλα!

Ειχα 39,2 πυρετο και διαροια για 3 μερες.Δεν μπορουσα να τον θηλασω γιατι πρωτον ημουν στο κρεβατι κουκουλωμενη με 2 κουβερτες και δευτερον ετρεχα καθε τρεις και λιγο στην τουαλετα.Πιστευα οτι δεν θα μου κοβοταν αλλα μαλλον απο τον πυρετο κοπηκε:(Μιλαμε κοπηκε μαχαιρι.Με πειραξε πολυ στην αρχη γιατι ηθελα να τον θηλασω τουλαχιστον ενα χρονο αλλα τωρα το ξεπερασα.

Μια χαρα η νονα σας ε?Κι εμας μας εφερε κατι τελεια παπουτσακια-μοκασινια.Μαλλον θα τα φορεσουμε στην βαφτιση οταν παμε στην εκκλησια.Το εχετε κι εσεις η νονα να παιρνει παπουτσακια το Πασχα στο βαφτηστηρι της?

μη στεναχωριέσαι βρε...αρρωστούλα ήσουν!

δηλαδή τον έβαλες να θηλάσει και τίποτα μετά?

μου κάνει εντύπωση...απ'όσο έχω διαβάσει δεν κόβεται το γάλα απο πυρετό...

συγνώμη που επιμένω απλά επειδή λες οτι ήθελες να θηλάσεις μέχρι το χρόνο και επειδή σε θεωρώ αξιοθαύμαστη που και με τη δουλειά το πάλευες, μήπως να έπαιρνες τηλ μια σύμβουλο θηλασμού να ρωτήσεις? μπορεί να μπορεί να γίνει κάτι!

ναι αυτό με τα παπουτσάκια το έχουμε κι εμείς!

βέβαια εδώ λένε οτι πρέπει να του παίρνει παπούτσια του παιδιού αφού το βαφτίσει και μετά αλλά τελοσπάντων....δεν τα καταλαβαίνω αυτά!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μη στεναχωριέσαι βρε...αρρωστούλα ήσουν!

δηλαδή τον έβαλες να θηλάσει και τίποτα μετά?

μου κάνει εντύπωση...απ'όσο έχω διαβάσει δεν κόβεται το γάλα απο πυρετό...

συγνώμη που επιμένω απλά επειδή λες οτι ήθελες να θηλάσεις μέχρι το χρόνο και επειδή σε θεωρώ αξιοθαύμαστη που και με τη δουλειά το πάλευες, μήπως να έπαιρνες τηλ μια σύμβουλο θηλασμού να ρωτήσεις? μπορεί να μπορεί να γίνει κάτι!

ναι αυτό με τα παπουτσάκια το έχουμε κι εμείς!

βέβαια εδώ λένε οτι πρέπει να του παίρνει παπούτσια του παιδιού αφού το βαφτίσει και μετά αλλά τελοσπάντων....δεν τα καταλαβαίνω αυτά!

Τιποτα Σοφια μου:(Προσπαθησα για 2 μερες πρωι και βραδυ γιατι ετσι τον θηλαζα αλλα δεν ετρεξε ουτε σταγονα.Και αυτος τσατιζοτανε.Εβγαλα μετα με το θηλαστρο και μεσα σε ενα τεταρτο εβγαλα μια σταγονα απο καθε στηθος.Απογοητευτηκα πολυ.Δεν το περιμενα.Αυριο θα παμε στον παιδιατρο και θα τον ρωτησω μηπως ξερει να μου πει αν οφειλεται στον πυρετο.Σ'ευχαριστω πολυ παντως για τα καλα σου λογια:)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τισ ευχες σας!!!

Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη πολλα φιλια στα μεπμεπακια σας !!!

Ευμορφια μου περαστικα κοπελα μου.....

Ναι Σοφακι κατεβηκαμε στα μερη σας και περασαμε πολυ ωραια!! Η νονα μας ειχε παρει ρουχαλακια και λαμπαδα...εμεινε ετσι αναμηνηστικη μαλλον

Οσο για τα μπαμ μπουμ τιποτα χαμπαρι ο μπε μπης ...παλι καλα γιατι λυσαξανε

ΜακΜαρακαι μου εμεις με τα φρουτα εχουμε ενα θεμα....δεν μας τρελενουν κιολα, τωρα του αλλαξα και ωρα μπας και ...αλλα τιποτα.Του δινω το ρθζαλευρο το πρωι και το φρουτα το απογευμα αλλα ειναι με τις ωρες του . Εκτος του οτι παρατηρησα οτι του αρεσουν τα ξινα και αγουρα...εμιασε και σε κατι στην μαμα , εγω αν δεν ειναι αγουρο το φρουτο δεν το τρωω.

Πορτοκαλι εμεις ακομα λογω της αλλεργιας δεν...απο τον 8ο μαλλον

Και βεβαια και το φαγητο παει αναλογα με την ορεξη μας γιατι καποιες μερες τρωμε μετρημενες κουταλιες και μετα θελουμε γαλα.Το γαλα παλι καλα το τσακιζει ,οταν δεν τρωει του δινω και γαλα απο πανω τι νακανω. Παλι καλα δεν εχουμε αλλαξει γαλα ακομα ο γιατρος ειπε να πιουμε το πρωτης και αυτον τον μηνα ..για να δουμε

Οσο για το Πασχα πολυ ησυχα με πολλε βολτες αφου ειχε τοσο καλο καιρο και επειδη ημασταν συνεχεια βολτες οταν εφτανε η ωρα και δεν βγαιναμε γκρινιαζε απιστευτα ... το σκατο!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!Εχω αρχίσει 300 φορές να σας γράφω αλλά άλλαξα διάταξη τα έπιπλα στο σαλόνι και τώρα δεν φτάνω τον υπολογιστή!!!χαχα βέβαια δε με αφήνει και το θηριάκι μου να γράψω γιατί πέφτει όλος πάνω μου!!!χαχα!

Παραμυθένια μου περαστικά!!Και εμένα έτσι κόπηκε το γάλα πήγα να κάνω το αντιγριπικό εμβόλιο και δεν θήλασα μια μέρα και τσούπ ούτε το ήθελε ούτε κατέβαινε γάλα!!Ποιός ξέρει!!Μη στεναχωριέσαι!!Ασε που μπορεί να επανέλθει!!

Χαίρομαι που όλες περάσατε τέλεια γιατί δε μπορώ να πω το ίδιο και για μας!!Συμπαθητικά ήταν α΄λλά μέσα στο σπίτι και βόλτες ο μικρός με τον παππού και το καρότσι!Δεν μπορώ να τον αφήσω πουθενά!Του έχω κατεβάσει την κούνια κάτω κάτω αλλά αυτός επιμένει και πιάνεται στα κάγκελα και τσουπ όρθιος!!!!Και είναι τόσο περήφανος!!!Χτες έκανα το τραγικό λάθος να κοιμηθούμε αγκαλιά στο στρώμα που έχω στο δωματιό του γιατί ξύπνησε στις 4 και δεν κοιμόταν μετά!Μαζί μου κοιμήθηκε μέχρι τις 8 και 30!!!Είναι αντράκι!!!!Τον λατρεύω!!!

Πολλά φιλάκια σε όοοοολες τις φιλενάδες και τα όμορφα μπεμπάκια!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

καλημέρα σας!

ειστε όλες καλά;

Ευμορφούλα μου ηρεμησες τωρα λιγάκι ή εισαι πάλι στο τρεξιμο;

Μαριάνθη μου γιατι είχα την αίσθηση ότι ο αντρα σου θα ερχοταν το Πάσχα;;; γιατι δεν παω καλα πες... πού μυαλο!

Συμπεθερούλα ακόμα γενικό στο σπίτι κανεις; μπες να πουμε καμια κουβέντα!

Κατερίνα, Ζωή , Μαριανθη (εκ Πάρου), Γιωτούλα εισαι ακόμα αθηνα;

καλά την Τατιανα δεν την φωνάζω γιατι εκει που θα παιρνει αερα δεν φτανει η φωνή μου (τσάμπα που θα ξελαρυγγιαστω) χα χα χα

Καλημέρα!

άστα συμπεθέρα....δεν έκανα γενική!

αρρώστησε το αστέρι μου και είμαι αγχωμένη! με ένα θερμόμετρο στο χέρι κυκλοφορώ!!!

Πήραμε τα επίσημα αποτελέσματα του ραστ και τελικά η μικρή έχει πολύ λίγο αλλεργία στο αγελαδινό την οποία θα ξεπεράσει απ'οτι μας είπε η παιδίατρος!

αρνείται να φάει φαγητό...ενώ τα φρούτα τα κατεβάζει στο 5λεπτό!

θα αρχίσω δοκιμές με λαχανικά όπως μπρόκολο, αρακά και βλέπουμε...

Ο γαμπρούλης μου πως πέρασε το βράδυ???

Ελενίτσα τι κάνεις??? πως πάνε τα παιδάκια σου???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!Εχω αρχίσει 300 φορές να σας γράφω αλλά άλλαξα διάταξη τα έπιπλα στο σαλόνι και τώρα δεν φτάνω τον υπολογιστή!!!χαχα βέβαια δε με αφήνει και το θηριάκι μου να γράψω γιατί πέφτει όλος πάνω μου!!!χαχα!

Παραμυθένια μου περαστικά!!Και εμένα έτσι κόπηκε το γάλα πήγα να κάνω το αντιγριπικό εμβόλιο και δεν θήλασα μια μέρα και τσούπ ούτε το ήθελε ούτε κατέβαινε γάλα!!Ποιός ξέρει!!Μη στεναχωριέσαι!!Ασε που μπορεί να επανέλθει!!

Μαριάνθη μου η Ευμορφία ήταν αρρωστούλα!!!;)

Τιποτα Σοφια μου:(Προσπαθησα για 2 μερες πρωι και βραδυ γιατι ετσι τον θηλαζα αλλα δεν ετρεξε ουτε σταγονα.Και αυτος τσατιζοτανε.Εβγαλα μετα με το θηλαστρο και μεσα σε ενα τεταρτο εβγαλα μια σταγονα απο καθε στηθος.Απογοητευτηκα πολυ.Δεν το περιμενα.Αυριο θα παμε στον παιδιατρο και θα τον ρωτησω μηπως ξερει να μου πει αν οφειλεται στον πυρετο.Σ'ευχαριστω πολυ παντως για τα καλα σου λογια:)

δεν ξέρω πριν πόσες μέρες έγινε αυτό αλλά αφού βγάζεις έστω και μια σταγόνα, αν θες να επανέλθει, βάζε τον πολλές φορές μέσα στη μέρα στο στήθος ώστε να πάρει σήμα και να ξανακατέβει!(αν και με τη δουλειά πρέπει να είναι λίγο δύσκολο....).

Πιστεύω οτι δεν φταίει ο πυρετός γιατί κι εγώ όταν πέρασα τη γουρουνογρίπη που είχα πυρετό, συνέχισε ο θηλασμός...το πιο πιθανό είναι να ελλατώθηκε πάρα πολύ γιατί αν κατάλαβα καλά θήλαζες μόνο πρωί και βράδυ ε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

άστα συμπεθέρα....δεν έκανα γενική!

αρρώστησε το αστέρι μου και είμαι αγχωμένη! με ένα θερμόμετρο στο χέρι κυκλοφορώ!!!

Πήραμε τα επίσημα αποτελέσματα του ραστ και τελικά η μικρή έχει πολύ λίγο αλλεργία στο αγελαδινό την οποία θα ξεπεράσει απ'οτι μας είπε η παιδίατρος!

αρνείται να φάει φαγητό...ενώ τα φρούτα τα κατεβάζει στο 5λεπτό!

θα αρχίσω δοκιμές με λαχανικά όπως μπρόκολο, αρακά και βλέπουμε...

Ο γαμπρούλης μου πως πέρασε το βράδυ???

Ελενίτσα τι κάνεις??? πως πάνε τα παιδάκια σου???

μια χαρα εσυ?περαστικα το μπεμπακι σου.....

τι εξεταση του εκανες για αλλεγια?θελω να την κανω και εγω στο μπεμπακι μου γιατι εχω μεγαλη υποψια οτι ειμαστε και εμεις αλλεργικοι στο γαλα......σημερα που καναμε και εμεις εξετασεις αιματος, ο μικροβιολογος μας ειπε οτι μαλλον εχει αλλεργια(ηταν στο παιδων πριν και τον καταλαβε). τι να πω.....εχω τρελαθει και αγχωθει πολυ με το μικρο μου......δεν μεγαλωνει οσο θα επρεπε και το λεω στον γιατρο και εκεινος λεει να του δινουμε μονο κρεμες αντι για γαλα και οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.μου φαινεται θα το παω στο παιδων......

μια χαρα εσυ?περαστικα το μπεμπακι σου.....

τι εξεταση του εκανες για αλλεγια?θελω να την κανω και εγω στο μπεμπακι μου γιατι εχω μεγαλη υποψια οτι ειμαστε και εμεις αλλεργικοι στο γαλα......σημερα που καναμε και εμεις εξετασεις αιματος, ο μικροβιολογος μας ειπε οτι μαλλον εχει αλλεργια(ηταν στο παιδων πριν και τον καταλαβε). τι να πω.....εχω τρελαθει και αγχωθει πολυ με το μικρο μου......δεν μεγαλωνει οσο θα επρεπε και το λεω στον γιατρο και εκεινος λεει να του δινουμε μονο κρεμες αντι για γαλα και οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.μου φαινεται θα το παω στο παιδων......

είναι εξέταση αίματος που λέγεται ραστ. Εμείς κάναμε τεστ για αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, στο αυγό, στο ψάρι και στα σιτηρά και βγήκε λίγο στο αγελαδινό γάλα, οπότε κόβω εγώ τα γαλακτοκομικά...

μια και του έκανες εξέταση αίματος, πάρε τον μικροβιολόγο να τον ρωτήσεις αν φτάνει το αιματάκι που πήραν για να τον τσεκάρουν και για αλλεργία στο γάλα! εμάς της πήραν και απο τα 2 χεράκια γιατί ήθελαν αρκετούτσικο γιατί τσεκάραμε και σίδηρο,κλπ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και ξέχασα να σας πω!!!!

η κοράκλα μου το πρωί είπε μαμα!!!!!!!!!!

δεν κατάλαβε βέβαια οτι εγώ είμαι η μαμά αλλά και μόνο που το άκουσα.....έλιωσα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...