Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι λεει παλι στο ξενυχτι το ριξατε?

ρε συ... τι ειναι και αυτό με τα αερια του γιου μου;;;;; τα φρούτα του προκαλούν φούσκωμα και ξυπνάει μες την νύχτα με πορδίτσες (τι πορδίτσες δηλαδη, μιλάμε για κανονιές!!!!!) και κλάματα φοβερά! εχθες ήταν ξύπνιος από 1,30 εως 3,00. μετά ξύπνησε 5,30 έφαγε και τέλος στις 8.00! κουρέλι σας λέω!!!!

Καλημερα γειτονισσες!

Χρονια πολλά και καλα!

Να χαιρεστε τις οικογένειές σας!

Ελπιζω να περάσατε πολυ ομορφα!!!!

Αγγελικούλα αρνί μασουλάει το τουλουμπίδιο :tongue:;;;;;;;;;; η φρουτόκρεμα δεν της αρέσει αλλά ο οβελιας ε;;;;;; χα χα χα

πως τα περασατε με την Αννούλα;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συ... τι ειναι και αυτό με τα αερια του γιου μου;;;;; τα φρούτα του προκαλούν φούσκωμα και ξυπνάει μες την νύχτα με πορδίτσες (τι πορδίτσες δηλαδη, μιλάμε για κανονιές!!!!!) και κλάματα φοβερά! εχθες ήταν ξύπνιος από 1,30 εως 3,00. μετά ξύπνησε 5,30 έφαγε και τέλος στις 8.00! κουρέλι σας λέω!!!!

Μηπως ρε συ εχει ευαισθητη κοιλιτσα και κρυωνει ευκολα?

Δεν εξηγειτε αλλιως....Γιατι τα φρουτα ρε συ τι φρουτα του βαζεις ας πουμε και του δημιουργουν προβλημα?

Εμενα ας πουμε εχει ευαισθητο στομαχακι και αμα κρυωσει λιγο αρχιζει τις γουλιες....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημερα γειτονισσες!

Χρονια πολλά και καλα!

Να χαιρεστε τις οικογένειές σας!

Ελπιζω να περάσατε πολυ ομορφα!!!!

Αγγελικουλα χρονια Πολλα!!!!!!!!!

Αν κρινω απο την φωτογραφια πρεπει να περασατε καλα ε?

Βρε την μικρη πως τα κατεβαζει ετσι τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Μηπως ρε συ εχει ευαισθητη κοιλιτσα και κρυωνει ευκολα?

Δεν εξηγειτε αλλιως....Γιατι τα φρουτα ρε συ τι φρουτα του βαζεις ας πουμε και του δημιουργουν προβλημα?

Εμενα ας πουμε εχει ευαισθητο στομαχακι και αμα κρυωσει λιγο αρχιζει τις γουλιες....

τι να σου πω βρε Ζωή μου;

το πορτοκαλι ξερω ότι προκαλει αερια. δεν ξέρω τι παιζει πια, ειλικρινα. με τους κολικούς νόμιζα ότι ησυχασαμε αλλά και αυτο σαν τους κολικους ειναι :(

ασε που καθε πρωι που θα ξυπνησει ειναι χεσμ@νος!

ΚΑλα το πρωι χεζονται νομιζω τα περισσοτερα παιδια!!!

Του εδωσες πορτοκαλι?Ολα καλα?

Εμεις σημερα το δοκιμαζουμε πρωτη φορα γιατι και που του δινω ακτινιδιο παλι δυσκοιλιος ειναι ρε γμτ....

Την αλλη εβδομαδα που θα παμε παιδιατρο θα τις πω να αλλαξουμε το γαλα...Αν βεβαια δεν διορθωθει η κατασταση με το πορτοκαλι....

Διαφημίσεις

ΚΑλα το πρωι χεζονται νομιζω τα περισσοτερα παιδια!!!

Του εδωσες πορτοκαλι?Ολα καλα?

Εμεις σημερα το δοκιμαζουμε πρωτη φορα γιατι και που του δινω ακτινιδιο παλι δυσκοιλιος ειναι ρε γμτ....

Την αλλη εβδομαδα που θα παμε παιδιατρο θα τις πω να αλλαξουμε το γαλα...Αν βεβαια δεν διορθωθει η κατασταση με το πορτοκαλι....

ναι του δινω πορτοκαλι εδω και 3 μερες, ολα καλά εκτος από τα αέρια....

τωρα τρωει αχλαδι, μηλο, πορτοκαλι και σημερα μπανανα. δεν ειναι φανατικος παντως της φρουτοκρεμας και από οτι φαινεται το πορτοκαλι δεν το πολυθελει. και να φανταστεις οτι του βαζω σαγκουινι που ειναι πιο γλυκο!

ειναι κάπoιος από εσας δυσκοιλιος; εμενα ειναι ο αντρας μου και εγω ακριβως το αντίθετο :oops::tongue:

ο μπεμπης ειναι νορμαλ νομίζω και μάλλον τεινει να μου μοιασει. οπότε καταλαβαινεις τι θα γινει!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by makarinaerthei

Καλημέρα κοριτσάκια κ μπεμπακια. Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη.

Και εμείς μια χαρά περάσαμε ! Ευτυχώς δε τρόμαξε ούτε ξύπνησε από τα βεγγαλικά, είδε πολύ κόσμο , είχε πολλές αγκαλιές κ σάστισε όταν τον πήγαμε βόλτα στη θάλασσα.

Ξεκινήσαμε γιαουρτάκι ! Αρχικά του έδωσα σκέτο αλλά τέτοια ξινίλα δε έχω ξαναδεί . Έκανε κάτι γκριμάτσες αηδίας άλλο πράγμα . Εγώ κ άντρας μου δε κρατηθήκαμε γελάσαμε , όταν άνοιξε το στόμα του να γελάσει του έχωσα μια κουταλιά στα κλεφτά κ μετά το πήρε είδηση ότι τον ταΐζω με ύπουλο τρόπο , σφράγισε το στόμα , πίεζε τα χειλάκια του κ γελαγε με το στόμα κλειστό, δε το έχω ξαναδεί αυτό, τρελαθήκαμε !

Την επόμενη του έδωσα με φρούτα κ το έφαγε καλλίτερα όποτε θα κινηθώ έτσι κ σε καμιά 10 μέρες θα ξαναδοκιμάσω να του δώσω σκέτο.

Πάλι ταλαιπωρείται με τη κοιλίτσα του το αντράκι σου βρε Μακ ? Πάρε ένα τηλ το γιατρό κ πες του μπας κ σου πει να κόψεις κάποιο φρούτο που ίσως να του προκαλεί αέρια

XwAPp3.png

καλημερα Κατερινακι μου!

ωραια περασατε και εσεις ε; μπραβο και του χρονου ακόμα καλύτερα :)

αααα δεν του αρεσει το γιαουρτακι ε; να φανταστεις ότι και εγω όταν ερθει η ωρα θελω να του δωσω κανονικο γιαουρτικι όχι με φρουτα παιδικο.... χμμ για να δουμε! μηπως αν του ελιωνες μια μπανανούλα μεσα; λεω εγω τωρα....

εμεις τα διαβασες παλι ταλαιπωρια αλλά δεν μπορω να πω ότι σταματησαμε και ποτε. αραια και που ξυπναγε τα βραδια από αέρια αλλά τώρα ειναι χειροτερα τα πραγματα. τι να πω!:shock:

καλημέρααααα

χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια και τα αγοράκια!

είστε όλες καλά;;;

βρε παιδιά λίγο το χω να ξαναμπω στο καράβι και να ξαναφύγω λέμε!!!!! ήταν τόοοοοοσο τέλεια!!!!

άντε το καλοκαίρι πλησιάζει δε μπορεί!!!

σας φιλώωωωω

Διαφημίσεις

πηρα τον παιδιατρο τηλ και προβληματιστηκα τωρα. μου ειπε ότι ειναι λίγο απίθανο να οφειλονται τα αερια στα φρούτα αφού τρωει την φρουτοκρεμα γύρω στις 11 το πρωι..... αν εντοπισω βεβαια μου ειπε ότι τον ενοχλει καποιο φρουτο συγκεκριμενα να του το κοψω. από την άλλη ίσως λεει να ειναι επειδη ειναι λίγο μυγιαγγιχτος να κλαιει επειδη εχει τα αερια και νυσταζει.... με φωτισε λεμε...:-(

καλημέρααααα

χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια και τα αγοράκια!

είστε όλες καλά;;;

βρε παιδιά λίγο το χω να ξαναμπω στο καράβι και να ξαναφύγω λέμε!!!!! ήταν τόοοοοοσο τέλεια!!!!

άντε το καλοκαίρι πλησιάζει δε μπορεί!!!

σας φιλώωωωω

Αννούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! μπραβο βρε κοριτσακι μου που περασες ομορφα. το χρειαζοσουν γιατι πολλή κούραση εχεις και εσυ! σου ευχομαι συντομα να ξανακανεις ένα ταξιδι το ίδιο όμορφο!!!!

αλήθεια πως ηταν χωρις παιδια; ανησυχουσες καθόλου;:tongue:

καλημερα Κατερινακι μου!

ωραια περασατε και εσεις ε; μπραβο και του χρονου ακόμα καλύτερα :)

αααα δεν του αρεσει το γιαουρτακι ε; να φανταστεις ότι και εγω όταν ερθει η ωρα θελω να του δωσω κανονικο γιαουρτικι όχι με φρουτα παιδικο.... χμμ για να δουμε! μηπως αν του ελιωνες μια μπανανούλα μεσα; λεω εγω τωρα....

εμεις τα διαβασες παλι ταλαιπωρια αλλά δεν μπορω να πω ότι σταματησαμε και ποτε. αραια και που ξυπναγε τα βραδια από αέρια αλλά τώρα ειναι χειροτερα τα πραγματα. τι να πω!:shock:

Να σου πω βρε Μακ το σκέφτηκα αυτό για τη μπανάνα κ θα το δοκιμάσω. Νουλακ του δίνω κ είναι αρκετά γλυκό θα έλεγα .

Η/ο παιδίατρος τι σου λέει , γιατί ταλαιπωρείται έτσι το μωράκι ? Τι του προκαλεί τόσα αέρια ? Ενεργείται κανονικά έτσι δεν είναι ?

XwAPp3.png

πηρα τον παιδιατρο τηλ και προβληματιστηκα τωρα. μου ειπε ότι ειναι λίγο απίθανο να οφειλονται τα αερια στα φρούτα αφού τρωει την φρουτοκρεμα γύρω στις 11 το πρωι..... αν εντοπισω βεβαια μου ειπε ότι τον ενοχλει καποιο φρουτο συγκεκριμενα να του το κοψω. από την άλλη ίσως λεει να ειναι επειδη ειναι λίγο μυγιαγγιχτος να κλαιει επειδη εχει τα αερια και νυσταζει.... με φωτισε λεμε...:-(

Πολύ διαφωτιστικός ο παιδίατρος ! Άρχισε τις δοκιμές – συνδυασμούς Μακ για να βρεις τι είναι !

XwAPp3.png

Αννούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! μπραβο βρε κοριτσακι μου που περασες ομορφα. το χρειαζοσουν γιατι πολλή κούραση εχεις και εσυ! σου ευχομαι συντομα να ξανακανεις ένα ταξιδι το ίδιο όμορφο!!!!

αλήθεια πως ηταν χωρις παιδια; ανησυχουσες καθόλου;:tongue:

μπα δεν ανησυχούσα για τα παιδιά για τους παππού/γιαγιά ανησυχούσα η αλήθεια είναι. αν θα τη πάλευαν. και όντως κουράστηκαν πολύ. πάει η άδειά τους και κλείστηκαν και μέσα. ήταν όμως η πρώτη φορά που τους τ αφησα οπότε οκ. τα ξανακρατάνε λενε....για να δούμε.....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...