Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωούλα καλημέρα και σε σένα και στο όμορφο αντράκι σου!!!!Καλή Ανάσταση και καλή διασκέδαση και ελπίζω από Δευτέρα να τα ξαναλέμε στο καφέ μας!!!

Βρε κορίτσια πείτε στην πονεμένη μάνα!!!Ξυπνάνε και τα δικά σας τα μωράκια ακόμη τη νύχτα;;;Εμένα ξύπνησε χτες πάλι στις 2 στις 5 και μισή και στις 7 και μισή ήταν το τελειωτικό!!!Τί θα κάνω;;;Τρώει και τις δύο φορές!!Βρε τον μπεμπάκο μου!!!Τί λάθος κάνω;;Αλλες μέρες κοιμάται και ξυπνάει στις 6 και μετά στις 9 ,λίγες είναι αυτές οι φορές!!Για πείτε καμιά ιδέα!!!:confused::confused:Βέβαια ομολογώ πως νιώθω πολύ όμορφα οταν τον κρατάω αγκαλίτσα στη μέση της νύχτας αλλά καμιά φορά κουτουλάω!!!

O40a.jpgO40ap3.png

ΣΟφακι καλως ηρθατε κι εσεις στο club της αλλεργιας στο γαλα!!! Μην κανεις το λαθος και σταματησεις τον θηλασμο τωρα ..οντως ειναι το καλυτερο για το παιδι ,εμεις ταλαιπωρηθηκαμε με τα γαλατα γιατι το προβλημα εμφανισθηκε οταν αρχισα να του δινω περισσοτερο ξενο. Λιγο κουραγιο για την πριγκιπισσα σου οσο για το φρεντο θα χτυπας αφρογαλα με προβειο!!!χαχα ...θα βρεις λυση βρε!!

Ταλαιπωρείστε κι εσείς Λιτσάκι με αλλεργία ε?

ναι το θηλασμό δεν τον σταματάω έτσι κι αλλιώς!

και για το φρέντο βρήκα λύση! θα πίνω εσπρέσο αντί για καπουτσίνο!!!:D

Σοφακι εγω εχω της Frezyderm την κρεμα για σωμα-προσωπο και αφρολουτρο και ειμαι παααααρα πολυ ευχαριστημενη , ειναι λιγο τσουχτερα αλλα αξιζουν. ο γιατρος ειπε οτι ειναι ελληνικη εταιρεια και επαθα σοκ !!Κι εμεις πρεπει να παμε γι ααντιηλικη γιατι ημαστ εκαθε μερα βολτα.

ΑΑΑΑ πηγαμ εκαι το 1ο μας υαξιδι με το αυτοκινητο το 4ημερο της 25ης πρωτη φορα ελειπα στην γιορτη μου απο το σπιτι αλλα μια χαρα.Πηγαμε στις νονες του στην Πυλο ...αρχοντας στο αυτοκινητο την περισσοτερη ωρα κοιμοταν βεβαια ξεκινησα να ψαχνω για καινουργιο καρεκλακι γιατι θελει να κοιταει μπροστα ο κουτσομπολης μην και δεν δει και χασει τιποτα. Εχει παρει καμια σας μεγαλυτερο η εχετε ακομα το μπεμπε μεχρι 13 κιλα???

ήρθατε στα μέρη μου Λιτσάκι?????? μπράβο που ο μικρός ήταν καλά στο ταξίδι! εμείς όταν ανεβήκαμε Αθήνα η μικρή ζαλίστηκε κ έκανε εμετό...:(

Πάντως νομίζω οτι είναι νωρίς για να τον βάλεις σε κάθισμα που κοιτάει μπροστά...πρέπει να είναι τουλάχιστον 9 μηνών για να γυρίσει για να έχουν δυναμώσει τα κόκκαλά στο σβέρκο.

Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!!! κι εγώ δεν ήξερα οτι σε λένε Ευαγγελία!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ μου καλά να περασετε όλες με υγεια και ευτυχία αλλά και πολλές πολλές βόλτες καθως όπως φαινεται ο καιρος τις ευνοεί!!!!

Λιτσάκι μου δεν ηξερα ότι σε λενε Ευαγγελία! Χρόνια σου πολλά εστω και καθυστερημενα (σαραντα μερες λενε κραταει η γιορτη :rolleyes:). Να χαιρεσαι τον πασακο σου και να σε χαιρεται και αυτος!!!!

Συμπεθερα εχεις απόλυτο δίκιο σχετικα με το ότι δεν πρεπει να διακοψεις τωρα τον θηλασμο. μα τι κοτσανα πεταξα;;;;; αφου το ξενο γαλα ειναι αγελαδινο. πω πω εχω ξεκουτιανει τελειως, μην μου δινεις σημασια! συγγνωμη παντως αλλά γενικα μην παιρνεις και πολύ τοις μετρητοις αυτα που λεω... το εχω χασει (αποδεδειγμενα πια) και πεταω"παντοφλες" ωρες ωρες :oops:

τελος πάντων σας ευχομαι καλή ανασταση και στο επανιδειν!!!!!!!!!

2119604hye9h1ov8g.gif

ναι σε παρεξήγησα συμπεθέρα που μου είπες για το θηλασμό και δε σου ξαναμιλάω!!!

αιντεεεεεεεε....ζητάς και συγνώμη κιόλας!!! χαχαχαχαχα!!!

Ζωούλα καλημέρα και σε σένα και στο όμορφο αντράκι σου!!!!Καλή Ανάσταση και καλή διασκέδαση και ελπίζω από Δευτέρα να τα ξαναλέμε στο καφέ μας!!!

Βρε κορίτσια πείτε στην πονεμένη μάνα!!!Ξυπνάνε και τα δικά σας τα μωράκια ακόμη τη νύχτα;;;Εμένα ξύπνησε χτες πάλι στις 2 στις 5 και μισή και στις 7 και μισή ήταν το τελειωτικό!!!Τί θα κάνω;;;Τρώει και τις δύο φορές!!Βρε τον μπεμπάκο μου!!!Τί λάθος κάνω;;Αλλες μέρες κοιμάται και ξυπνάει στις 6 και μετά στις 9 ,λίγες είναι αυτές οι φορές!!Για πείτε καμιά ιδέα!!!:confused::confused:Βέβαια ομολογώ πως νιώθω πολύ όμορφα οταν τον κρατάω αγκαλίτσα στη μέση της νύχτας αλλά καμιά φορά κουτουλάω!!!

Μαριάνθη και η δικιά μου ξυπνάει για μαμ 2 φορές το βράδυ! μια στις 2 και μια στις 6! αλλά δε νομίζω οτι κάνουμε κάτι λάθος! απλά έχουμε κάνει φαγανά παιδιά!!!

Κοριτσάκια μου εύχομαι σε όλες Καλή Ανάσταση και να περάσετε τέλεια!

πρώτο Πάσχα με τα μπεμπάκια μας!!! σούπερ!

Πολλά φιλιά σε μανούλες και μπεμπάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Παραμυθένια μου μακάρι να ήταν φαγανό το παιδί μου απλά τρώει λίγο λίγο και έτσι πεινάει κάθε τρεις ώρες!!γι αυτό !!Για να δουμε!!Καλή Ανάσταση σε όλες, υγειά και ευτυχία και στις οικογενειές μας!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες σας!!!!!

Μου λειψατε!Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να τα περασατε σουπερ!

Εγω εχω να μπω γενικα στο ιντερνετ περιπου 2 εβδομαδες.

Αυτο το διαστημα ειχα αρρωστησει με πυρετο (και δυστυχως εγινε η αιτια να τελειωσουμε με τον θηλασμο),δουλευα απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι ανοιξαμε καινουργιο τμημα με ρουχα και μετα ηρθε και η Μ.Εβδομαδα οπου δουλευα παλι ολη μερα.

Ο μικρος μου μου εχει παρει τα μυαλα και οταν εχω ελευθερο χρονο βγαινουμε βολτιτσες.Ευτυχως μας κανει και πολυ καλες μερες τωρα και ειναι οτι πρεπει.

Σας φιλω ολες και τα μπεμπακια σας στα μπουτακια τους!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

χρονια πολλά φιλεναδες, Χριστός Ανέστη!

ελπίζω να ειστε όλες καλά και να περασατε πολύ όμορφα με τα παιδακια σας!

θα τα λέμε περισσοτερο από βδομάδα ε; μην χαθειτε!!!!!:P

σας φιλω!

Χριστός Ανέστη αγαπημένες μου!!Μα τί ωραίος καιρός!!Εγω εχω μπλέξει με τις φρουτόκρεμες και τα φαγητά και δεν εχω καταφέρει να τον πάω πολλές βόλτες!Πολλα φιλάκια σε όλες!!Α!!Πάλι αυπνη είμαι!

O40a.jpgO40ap3.png

καλημέρα και χρόνια πολλά! πως είστε καλές μου; ελπίζω όλα καλά!

εμεις περασαμε όμορφα αυτες τις μερες με συγγενεις, ήσυχα, οικογενειακα. ο μικρός έπαθε overdose από τον πολύ κόσμο, κουραζόταν αρκετά κατά την διαρκεια της ημέρας αλλά θέλω να ελπίζω ότι απέκτησε "εμπειριες". κάναμε βολτίτσες, παππούδες γιαγιάδες θείες (που μένουν μακριά) κλπ ξετρελαθηκαν με τον μικρούλη μου. είμαι μια περήφανη χαζομαμά.

περιμένω και τα δικά σας νέα!:P

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!

Χρόνια πολλά!!! Χριστός ανέστη!!!

Εμείς περάσαμε πολύ ήσυχα και πολύ όμορφα! όλο βόλτες ήμασταν και μας έφερε η νονά μας κάτι καταπληκτικές μπαλαρίνες μαζί με ένα τέλειο φόρεμα!!! πάντως γενικά ήταν αστέρι η μικρή μου! κουκουβάου!!!

Ευμορφία μου περαστικούλια! ήσουν κρεβατωμένη και δε μπορούσες να θηλάσεις?

πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί επικρατεί ένα χάος στο σπίτι!!!

φιλάκια και θα ξαναμπώ αργότερα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημεα!!!!Χρονια Πολλα!!!

Ευμορφια μου παει περασε και αυτο μωρε....Αρρωστησες ασχημα ε?

Εμεις πηγαμε στο χωριο φαγαμε ηπιαμε ο μικρουλης μου βγηκε εντελως εκτος προγραμματος...ΤΑ παιξε το παλληκαρι μου κοιμηθηκαμε και μια νυχτα εκει...Αλλα ηταν ωραια γιατι και σκυλακια ειδαμε και κοτουλες και προβατακια και καναμε και κουνια και τα δεντρα επιασε που τοσο πολυ τα λατρευει....

Αυτα!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...