Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Ντινάκι μου! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου! πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε και να καμαρωνετε το λιονταράκι σας!!!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

καλό μήνα!!!

εγώ είμαι πολύ προκομένη συμπεθέρα μου!!!

αντί να βάφω αυγά και να φτιάχνω κουλούρια, φτιάχνω ένα φανταστικό υγρό κέικ σοκολάτας!!! οτι θυμάμαι χαίρομαι εν ολίγοις!

δυστυχώς όμως πήραμε τα ανεπίσημα αποτελέσματα του ραστ και η μικρή έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα οπότε πρέπει να κόψω τα γαλακτοκομικά...άρα θα φάω το κέικ που φτιάχνω και μετά θα χρησιμοποιώ μόνο κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα...

στο φρέντο καπουτσίνο μου όμως τι θα βάζω????????? εεε?????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια του καφέ.

Σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Πάσχα με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Εύχομαι στα μωράκια σας να είναι πάντα χαρούμενα,γελαστά γεμάτα υγεία και... πολλες πολλές σκανταλιές απο δώ και πέρα!!!!

1319572o2xbf8rjvq.gif

πωπω....απο τη βιασύνη μου πριν, ξέχασα να ευχηθώ! μη με περάσεις και για αγενή!!!

Καλές γιορτές να περάσεις με την οικογένεια σου και αυτό το Πάσχα μια και θα είναι το πρώτο με τα μωρουλίνια μας, να είναι το ομορφότερο που θα έχετε περάσει ως τώρα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

καλό μήνα!!!

αντί να βάφω αυγά και να φτιάχνω κουλούρια, φτιάχνω ένα φανταστικό υγρό κέικ σοκολάτας!!! οτι θυμάμαι χαίρομαι εν ολίγοις!

δυστυχώς όμως πήραμε τα ανεπίσημα αποτελέσματα του ραστ και η μικρή έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα οπότε πρέπει να κόψω τα γαλακτοκομικά...άρα θα φάω το κέικ που φτιάχνω και μετά θα χρησιμοποιώ μόνο κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα...

δεν θα σταματησεις τον θηλασμό;

μετα λες πως εφτασες 48,5 κιλά! 130 θερμιδες χάνεις καθε φορά που θηλάζεις! την μπουμπού την ταισες με το παραπάνω. ταίσου και εσυ τωρα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μας!!!Δυστυχώς ο μπέμπης δε με αφήνει να γράψω γιατί όταν βλέπει τον υπολογιστή θέλει να πατήσει όλααα τα κουμπιά και του τρέχουν τα σάλια πάνω και θα μου το χαλάσει!!χιχι!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Χτες τον βρήκα όρθιο μέσα στην κούνια του να κρατιέται από την αλλαξιέρα του!!Κάτι μου λέει οτι πρέπει να κατεβάσω κι άλλο την κούνια ε??χαχα!!

Επίσης όταν έφυγαν οι γονείς μου χτες άρχισε να τρεμοπαίζει το χειλάκι του και σπάραξε στο κλάμα και εγω ζήλεψα και αισθάνθηκα ένοχη που φεύγω για δουλειά κια τον αφήνω μόνο!!!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

δεν θα σταματησεις τον θηλασμό;

μετα λες πως εφτασες 48,5 κιλά! 130 θερμιδες χάνεις καθε φορά που θηλάζεις! την μπουμπού την ταισες με το παραπάνω. ταίσου και εσυ τωρα :mrgreen:

ίσα ίσα...τώρα με την αλλεργία είναι που δε θα σταματήσω το θηλασμό!

δεν το σκόπευα έτσι κι αλλιώς αλλά η αλλεργία είναι ένας παραπάνω λόγος για να συνεχίσω...μικρή θυσία είναι η αποχή μου απο τα γαλακτοκομικά...

Βέβαια θα πάω στη διατροφολόγο να μου βγάλει ένα πρόγραμμα για να πάρω κανένα 7άρι κιλά και να μην περιέχει και αγελαδινό γάλα. Ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο αν θα πρέπει να κόψω και το μοσχάρι όμως...:-(

Καλημέρα και από μας!!!Δυστυχώς ο μπέμπης δε με αφήνει να γράψω γιατί όταν βλέπει τον υπολογιστή θέλει να πατήσει όλααα τα κουμπιά και του τρέχουν τα σάλια πάνω και θα μου το χαλάσει!!χιχι!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Χτες τον βρήκα όρθιο μέσα στην κούνια του να κρατιέται από την αλλαξιέρα του!!Κάτι μου λέει οτι πρέπει να κατεβάσω κι άλλο την κούνια ε??χαχα!!

Επίσης όταν έφυγαν οι γονείς μου χτες άρχισε να τρεμοπαίζει το χειλάκι του και σπάραξε στο κλάμα και εγω ζήλεψα και αισθάνθηκα ένοχη που φεύγω για δουλειά κια τον αφήνω μόνο!!!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

Μαριάνθη να του το κατεβάσεις το στρώμα!!! όσο μεγαλώνουν τόσο πιο απρόβλεπτα γίνονται τα μωράκια μας!

βρε τι λες? ζήλειες και ενοχές...να χαίρεσαι που αγαπάει τους παπουδογιαγιάδες! εμένα η μικρή δεν ξέρει παππού και γιαγιά...οι γονείς μου μένουν μακριά οπότε δεν τη βλέπουν αρκετά συχνά ώστε να καθιερωθούν στο μυαλό της ως παπούς και γιαγιά και τα πεθερικά μου...άστα να πάνε...ειδικά η πεθερά μου...4 φορές έχει δει τη μπέμπα απ'οταν γεννήθηκε και μάλιστα με δική μας πρωτοβουλία..ποτέ δε ζήτησε να τη δει!

οπότε όπως βλεέπις υπάρχουν και χειρότερα!μη στεναχωριέσαι! και έτσι κι αλλιώς τη μανούλα κανείς δε μπορεί να την αντικαταστήσει!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εχετε βγει βολτούλα όλες εεεε?Καλά να περνάτε!!Εμείς σε λίγο θα φύγουμε μόλις ξυπνησει το καμάρι μου!!Εχει λιώσει στον ύπνο αλλά καλύτερα γιατί πρόλαβα και ετοιμάστηκα!!Φιλάκια!!!εννοείται οτι θα το κατεβάσω τελείως!!

O40a.jpgO40ap3.png

κοριτσια καλο μηνα κ απο μενα! σημερα πηγα κομμωτηριο και εκανα γενικο service γιατι ειχα τα μαυρα μου τα χαλια! η μπεμπουλινα μου δεν καλοτρωει παλι! τι περιεργο!!!!!! τι να πω μ'αυτο το παιδι! ρε κοριτσια δεν εχει κλαψει ποτε αυτο το παιδι απο πεινα! αφηστε που αν την ωρα που τρωει κρεμα βηξει μου κανει και εμετο! η κακομοιρουλα μου! δε το γουσταρει το φαγητο! πωσ θα παρει βαρος ομως αυτο το παιδι? λετε ρε κοριτσια η αντιβιωση να της εχει φερει μεγαλυτερη ανορεξια? λοιπον σημερα οσο ημουν στο κομμωτηριο την ειχε αναλαβει ο αντρουλης μου τη μικρη! ειχε αδεια και τα καταφερε μια χαρα! λοιπον κοριτσια ευχομαι σε ολες καλο πασχα! να ειστε ολες καλα με τα μπεμπουλινια σας και τις οικογενειες σας! ελπιζω του χρονου η μικρουλα μου να τσακιζει αρνια και κατσικια γιατι αν εχει παρει απο εμενα δε βλεπω φως με το γαλα! φιλια κοριτσαρεςςςς!!!!!!!

Καλημέρα σε όοοοολες!!!Πώς μου αρέσει η Μ.Παρασκευή!Πάντα εχει συννεφιά!!Εμένα ο μπεμπάκος μου είχε κέφια και έχει ξυπνήσει 300 φορές μέσα στη νύχτα και σηκώθηκε στις 7 30 και μου φώναζε μου φώναζε να ξυπνησω!Είχε χώσει τη μουρίτσα του στα κάγκελα και με κοίταγε!!

Χτες πήγαμε γλυφάδα με την αδερφή του άντρα μου!!Οταν μπήκα στο δοκιμαστήριο να δοκιμάσω και εγω ενα ρούχο μου βγήκε ξυνό γιατί έκλαιγε που δε με έβλεπε!!Τρελλαίνομαι!!!!Τον λατρεύω!!

Πήγαμε όμως για καφέ και ήταν κύριος!!Τον είχα καλοντύσει και ευτυχώς δεν έκανε πολύ κρύο!!Μη φανταστείτε οτι καθόταν στο καρότσι του αγκαλιά ήταν αλλά χαλάλι του πέρασα πολύ ωραία!

Στον γυρισμό πλάνταξε και μετά κοιμηθηκε!!

Εσείς πώς τα περάσατε;;;;;:D:D:D:D

Φιλενάδα ανυπομονώ να σε δω με το νεο κοντλο μαλλί σου!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ τα μπεμπακια !

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα !!!!

Να περάσετε σουπερ με τα μπεμπακια αγκαλιά κ όλους τους αγαπημένους σας !

Ελπίζω να μη τρομάξουν πολύ τα μωράκια μας από τα βεγγαλικά.

Φιλιά

XwAPp3.png

Καλησπερα Μανουλες!!!!!!!!!!

Μ.Παρασκευη και τετοια ωρα σπιτι , περιεργο μου φαινεται!! Δεν πειραζει του χρονου με τον γιο μου θ απαω στον επιταφιο!!

Και ναι οπως καθε χρονο ετσι και σημερα ειχε συννεφια

Και παλι εξαφανισμενοι εμεις.... δεν προλαβαινω να μπαινω θελει συνεχια να ειναι ορθιοσ και να χοροπηδαει,περπαταει κλ.π. και το βραδυ που κοιμαται ν ακανω καμια δουλεια κανενα μπανιο....και να χαλαρωσω....μου λειψατε βρε!!!

Καλημέρα κοριτσάκια.

Σήμερα κλείνουμε 8 μήνες !!!:D Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν , αχ !!! Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε κ γιαουρτάκι κ ψάρι άντε να δούμε !

Τατιανακι μεγεια το δοντάκι άντε κ καλές μασες !:D Μεγαλώνουν τα ζουζούνια κ καταλαβαίνουν τα πάντα πλέον , δε τα ξεγελάς.

Καλά να περάσετε κ καλό Πάσχα

Μαριανθη κ εγώ θέλω να του πάρω αντηλιακό, θα ρωτήσω κ τη παιδίατρο κ θα σου πω

Λια εγώ είμαι η Κατερίνα. Είδες που πάει καλλίτερα το μικρούλι σου, μην αγχώνεσαι έχουμε να τραβήξουμε πολλά ακόμη. Για τα φρουτακια θέλει υπομονή τις πρώτες μέρες , καινούργιες γεύσεις κ θέλει το χρόνο της για να συνηθίσει.

Κατερινιω να σου ζησει ο γιοκας κοπελα μου !!!!!!:):)

Καλημέρα!!!

καλό μήνα!!!

ΣΟφακι καλως ηρθατε κι εσεις στο club της αλλεργιας στο γαλα!!! Μην κανεις το λαθος και σταματησεις τον θηλασμο τωρα ..οντως ειναι το καλυτερο για το παιδι ,εμεις ταλαιπωρηθηκαμε με τα γαλατα γιατι το προβλημα εμφανισθηκε οταν αρχισα να του δινω περισσοτερο ξενο. Λιγο κουραγιο για την πριγκιπισσα σου οσο για το φρεντο θα χτυπας αφρογαλα με προβειο!!!χαχα ...θα βρεις λυση βρε!!

ΜΑΜΑΔΕΣΣΣΣΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ , ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ

ας παω να διαβασω και κανενα νεο!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Λια, μπραβο στο κοριτσακι σου!!! Κ εμενα ηταν σε κακο χαλι ο μικρος! Εβηχε ανα 2λεπτο κ δεν μπορουσε ουτε ανασα να παρει, ουτε να κοιμηθει υσηχα! Του κανα εισπνοες aerolin k flixotide, πηρα κ εναν υγραντηρα κ συνηλθε το μικρο μου..

Ευχομαι ολα καλα απο δω κ μπρος...

Μαριανθουλα , περαστικα σας κοριτσακι , τον κακομοιρη πωπω . Εμεις μεχριστιγμης την εχουμε γλυτωσει με κατι συναχακια (μυξουλες, φτερνισματα)

kala koritsia eiste toooooosooooo glukes oles edw mesa! ti na pwwww! marianthi euxaristw gia tis euxes sou! emeis pairnoume kai antiviwsi kai kanoume kai flixotide kai aeroline! makari na erthei de kserw to onoma sou, alla s;euxaristw gia ta kala sou logia! i mpempoula mou ksanaxamogelaei kai eimai poly xaroumeni! gema( marianthi) filenadistsa mou pou vriskese? koritsia twra pou tha mpoume sta froutakia kai sto fagitaki paigeila mia suskevi pou legetai beaba babycook pou einai atmomageiras kai blender k exw xarei! kala den ekana i volevei kalytera i katsarola gia ta fagita! peite mou giati i fili marianthi mou ta xwnei kai leei oti olo axristes vlekeies agorazw!!! xaxa! gia peite empeires kainouries filenaditses mou!

Μαριανθη Νο2 καλως ηριες στην παρεα μας και περαστικουλια στην μπουμπουκα σου

Καλημέρα!!!

Βουλίτσα να χαίρεσαι τον παίδαρο!!!

Λιάκι θα δεις οτι όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα της ανοίγει η όρεξη της μικρής!!!

Τατιάνααααα!!! καλέ εσύ εξαφανίστηκες τελείως!!!

Μαριανθούλα περαστικά στον ανθρωπάκο σου!!!

Κορίτσια για αντηλιακό εμένα η παιδίατρος μου είπε να πάρω της Frezyderm με φυσικά φίλτρα. Το φαρμακείο είχε δυο τέτοια: ένα με δείκτη 15 και ένα με 25 και π΄΄ηρα το 2ο.

Συμπεθερούλα έχω διαβάσει και μου το επιβεβαίωσε και η παιδίατρος οτι τα αντηλιακά φτάνουν μέχρι δείκτη 20-25...οτι βλέπεις παραπάνω δεν ισχύει...δηλαδή ένα αντηλιακό με δείκτη 50 δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απο αυτό με 25....συν το γεγονός οτι για να το φτάσουν στο 50, προσθέτουν χημικά φίλτρα.

Για κοίταξε το λίγο γιατί η παιδίατρος μου επέμεινε ιδιαιτέρως στο να είναι το αντηλιακό με "φυσικά φίλτρα".

Καλά για τα μαγιώ τι να πω!!!! θα κάψει καρδιές στην Κουρούτα ο γαμπρούλης μου!!!!!!!!

Σοφακι εγω εχω της Frezyderm την κρεμα για σωμα-προσωπο και αφρολουτρο και ειμαι παααααρα πολυ ευχαριστημενη , ειναι λιγο τσουχτερα αλλα αξιζουν. ο γιατρος ειπε οτι ειναι ελληνικη εταιρεια και επαθα σοκ !!Κι εμεις πρεπει να παμε γι ααντιηλικη γιατι ημαστ εκαθε μερα βολτα

ΑΑΑΑ πηγαμ εκαι το 1ο μας υαξιδι με το αυτοκινητο το 4ημερο της 25ης πρωτη φορα ελειπα στην γιορτη μου απο το σπιτι αλλα μια χαρα.Πηγαμε στις νονες του στην Πυλο ...αρχοντας στο αυτοκινητο την περισσοτερη ωρα κοιμοταν βεβαια ξεκινησα να ψαχνω για καινουργιο καρεκλακι γιατι θελει να κοιταει μπροστα ο κουτσομπολης μην και δεν δει και χασει τιποτα. Εχει παρει καμια σας μεγαλυτερο η εχετε ακομα το μπεμπε μεχρι 13 κιλα???

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ μου καλά να περασετε όλες με υγεια και ευτυχία αλλά και πολλές πολλές βόλτες καθως όπως φαινεται ο καιρος τις ευνοεί!!!!

Λιτσάκι μου δεν ηξερα ότι σε λενε Ευαγγελία! Χρόνια σου πολλά εστω και καθυστερημενα (σαραντα μερες λενε κραταει η γιορτη :rolleyes:). Να χαιρεσαι τον πασακο σου και να σε χαιρεται και αυτος!!!!

Συμπεθερα εχεις απόλυτο δίκιο σχετικα με το ότι δεν πρεπει να διακοψεις τωρα τον θηλασμο. μα τι κοτσανα πεταξα;;;;; αφου το ξενο γαλα ειναι αγελαδινο. πω πω εχω ξεκουτιανει τελειως, μην μου δινεις σημασια! συγγνωμη παντως αλλά γενικα μην παιρνεις και πολύ τοις μετρητοις αυτα που λεω... το εχω χασει (αποδεδειγμενα πια) και πεταω"παντοφλες" ωρες ωρες :oops:

τελος πάντων σας ευχομαι καλή ανασταση και στο επανιδειν!!!!!!!!!

2119604hye9h1ov8g.gif

ΜΑκ μου εδω ειμαι μπηκα να σας ευχηθω καλο πασχα

αλλα ειδα για τον ΠΑναγιωτακη...

Δεν θα πω τιποτα σημερα....Αυριο θα σας ευχηθω...

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...