Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την χαλκιδικη Αννουλα δεν την αλλαζω με τιποτα!!!!

Εσεις που πατε πρωτο ή δευτερο ποδι?

Εγω με το δευτερο ειμαι ερωτευμενη!!!!!!!!!!!!!!!

πρώτο πόδι Ζωή μου, Ποτίδαια, εκεί έχουν σπίτι τα πεθερικά. μου αρέσει κι εμένα πολύ η χαλκιδική αν και δε την έχω γυρίσει όσο θα πρεπε.

Γεια σας κοριτσαρες!!! Τι κανετε?

Εμεις στο τρεξιμο! Ο μικρουλης ανθρωπακος ειναι πολυ πολυ καλυτερα... Εμενα η μουρη μου εχει τα χαλια της! Μεχρι τ αυτια μου βουλωσανε! Τελοσπαντων, ας ειναι καλα ο μικρος, κ μεις δεν παθαινουμε τιποτα..

Λιγα θυμαμαι να σχολιασω, ζητω συγνωμη κοριτσια.. Θα πω τα εξης:

Μαρακι λυπαμαι για το συμβαν που εγραψες... Πραγματικα θλιβερο

Φιλη της συννονοματης μου (Μαριανθη κ εγω) περαστικα στο κοριτσακι σου..

Σοφακι-fairy, περαν της πλακιτσας που σου κανουμε οτι τρως οτι θες κ τετοια, γιατι δεν πηγαινεις βρε κοπελα μου σε ενα διατροφολογο...! Οχι τιποτ αλλο βρε καλη μου, αλλα απ το αγχος που φανταζομαι πως εχεις, ισως αυτο σε κανει χειροτερα... Αληθεια, εχεις θυροειδη?? Κατι ανεφερε η συμπεθερα σου.. Μηπως απ αυτο ρε συ?

Ζωιτσα μου που εισαι??? Ολα καλα? Ο μικρουλης σου? Ενταξει με το κρεας?

Παω να διαβασω τιποτα απ τα νεα σας κοριτσια... Αντε γιατι εχω μεινει πισω..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Βουλακι!!! Να τον χαιρεσαι το γιοκα σου!!!!!! 8 μηνων!!!!!! Να ναι παντα καλα κ ευτιχισμενος!!!

Αννουλα κ Ντινακι τι κανετε βρε κοριτσια? Τα αγορακια σας οσο παν κι ομορφαινουν εε??? Να σται καλα λοιπον κ να τα χαιρεστε.. Κ Καλο πασχα κι απο μενα,:D

Αννουλα, αλλος για Χιο τραβηξε ε?? Λοιπον, μας εχουν καλεσει κ εμας να παμε του χρονου τα Χριστουγεννα! Δεν εχω παει ποτε! Κι ο πεθερος μου να φανταστεις ειναι απ τα Ψαρα! Καλα να περασετε λοιπον με τον αντρουλη σου! Τα αγορια που θα αφησεις???

Σοφακι, διαβασα τα διαφορα, κ ειδα οτι επαναλαμβανω τις ιδιες ερωτησεις με τα κοριτσια, μη μου δινεις σημασια λοιπον:tongue:, ευχομαι ομως να βρεις ακρη!

Λια, μπραβο στο κοριτσακι σου!!! Κ εμενα ηταν σε κακο χαλι ο μικρος! Εβηχε ανα 2λεπτο κ δεν μπορουσε ουτε ανασα να παρει, ουτε να κοιμηθει υσηχα! Του κανα εισπνοες aerolin k flixotide, πηρα κ εναν υγραντηρα κ συνηλθε το μικρο μου..

Ευχομαι ολα καλα απο δω κ μπρος...

Διαφημίσεις

αχ επιτέλους έχω ίντερνετ.

nelke καλωσήρθες!!και περαστικά πολλά στην μπουμπούκα σου. εύχομαι να πάτε πολλές βόλτες τώρα το Πάσχα με τη Μαριάνθη και τα μωράκια σας.

Άννούλα καλά να περάσετε στο ταξίδι σας!!!!!!!

Ντινάκι οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, θα συνηθίσετε μωρέ πού θα πάει. εγώ έχω έναν καναπέ στο δωμάτιό του.τις πρώτες μέρες κοιμόμουν εκεί μαζί του.τώρα πλέον βλέπω ότι και ο ίδιος ηρεμεί και κοιμάται καλύτερα.

εγώ κορίτσια ετοιμάζω βαλίτσες για Αθήνα.Φεύγουμε Μ.Πέμπτη και γυρίζουμε Τρίτη με το καλό. Αρραβωνιάζεται και ο ξαδερφούλης μου την Κυριακή και θα έχουμε γλέντι τρικούβερτο. θα είναι και το πρώτο μας ταξίδι με το αγγελούδι μας. ο αδερφός μου και ο ανιψιός μου τον περιμένουν πως και πώς.από καθαρά Δευτέρα έχουν να τον δουν.

Αχ καλέ ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας!

Και φυσικά αυτό για τον τυπά του καφέ μας που χθες είχε γενέθλια

632090va9mx8zeyt.gif

1133429d30852tasu.gif

και εσενα να σου ζησει Βουλίτσα μου! να τα εκατοστησει χρόνια!!!!!!!!!!!!

kala koritsia eiste toooooosooooo glukes oles edw mesa! ti na pwwww! marianthi euxaristw gia tis euxes sou! emeis pairnoume kai antiviwsi kai kanoume kai flixotide kai aeroline! makari na erthei de kserw to onoma sou, alla s;euxaristw gia ta kala sou logia! i mpempoula mou ksanaxamogelaei kai eimai poly xaroumeni! gema( marianthi) filenadistsa mou pou vriskese? koritsia twra pou tha mpoume sta froutakia kai sto fagitaki paigeila mia suskevi pou legetai beaba babycook pou einai atmomageiras kai blender k exw xarei! kala den ekana i volevei kalytera i katsarola gia ta fagita! peite mou giati i fili marianthi mou ta xwnei kai leei oti olo axristes vlekeies agorazw!!! xaxa! gia peite empeires kainouries filenaditses mou!

καλημεραααααααααααααααα!!!με θυμαστε εεεεε???ξερετε τωρα χαθηκα βολτιτσες,δουλειες,σπιτι κλπ...μην επαναλαμβανομαι κ γινομαι γραφικη....σας γραφω γρηγορα γρηγορα πριν ξυπνησει!!!

λοιπον να πω καταρχην χρονια πολλα στον μπεμπακο του μακμαρακιου!!!!

1591254ykhu414t9y.gif

και στον αγαπημενο μου γαμπρουλη(οχι οτι εχουμε κ αλλον)....

2248284fl2oh4a9py.gif

επισης να καλοσωρισω την καινουρια μας φιλη την Λια!!!

Λια.....

1127168qo8basv9g8.gif

δεν θυμαμαι πολλα να σχολιασω περα απο το να πω στη Ζωη οτι τις καλυτερες διακοπες μου ever (αν κ εχω γυρισει ολα τα νησια ) τις εχω περασει στην Κουρουτα!!!πηγα για 15 μερες εκατσα εφυγα κ ξαναγυρισα μετα απο μια βδομαδα για αλλες 15!!!εχω μια φιλη που μενει αθηνα αλλα οι γονεις της μενουν αμαλιαδα κ ξεσαλωσαμε τοτε!ειχα χωρισει κ με τον τοτε boyfriend κ πραγματικα τον ξεχασα εκει!!!!ολη μερα παραλια κ το βραδυ εξω στα μπαρακια της κουρουτας!ας μην συνεχισω γιατι θα με παρει απο κατω....τι αλλο να πω?αααα ναι λια εχω παρει κ εγω τον ατμομαγειρα....τον ιδιο!μου αρεσει πολυ!δεν θεωρω οτι ειναι αχρηστη αγορα καθως τα λαχανικα ετσι διατηρουν τις βιταμινες τους ενω με το βρασιμο χανονται...τωρα οσον αφορα το κοτοπουλο δυστυχως πρεπει να το βραζεις καθως εχει πολλα μικροβια κ δεν σκοτωνονται ολα με τον ατμο κ το κρεας θα το βραζεις 1-2 φορες δηλαδη εννοω να παρεις 2 βρασεις κ μετα στον ατμο για να διατηρουνται τα συστατικα του...ολα αυτα μου τα ειπε μια φιλη η οποια εχει σπουδασει βιοχημεια τροφιμων κ εχει κ 4 παιδια!εγω ημουν αποφασισμενη μονο κ για τα λαχανικα να τον αγορασω αλλα τελικα μπορω να κανω κ το κρεας εκει...

μαριανθουλα μου απο την παρο (για να μην μπερδευομαστε)τι κανεις???μου ελειψες,περαστικα στο αντρακι σου!

αχχχχχχχχ δεν θυμαμαι τι αλλο να σας πω????ααα εχουμε κ δοντι!δεν εχει βγει πανω πανω αλλα εχει σκασει κανονικα απλα πρεπει να μεγαλωσει για να φαινεται....δεν ξερω αν σας το περιγραφω σωστα!αυτα απο εμενα...φευγουμε σημερα για το εξοχικο θα γυρισουμε τριτη!χαλια ο καιρος σημερα με εχει εκνευρισει!φυσαει κ πολυ!

δεν σας ξεχναω!!!σας σκεφτομαι κ μου λειπετε!πολλα φιλια σε ολες σας!αν δεν μπορεσω να μπω ξανα μεχρι το μεσημερι να εχετε ολες καλη ανασταση κ ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος (καλα μην βαρατε πλακα κανω) καλο πασχα ηθελα να πω!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

επισης Λια περαστικα στη κορουλα σου!!

να σας πω επισης οτι η μικρη θυμωνει κιολας κ το δειχνει...σπρωχνει τα ποδια της δυνατα σφιγγεται κ λεει νταντα ντα!!!!

ντανταντα θα σε κανω εγω της λεω κ γελαει!!!κ επισης εχουμε ενα θεμα με το μπανιο!δεν θελει να βγει με τιποτα!ξετρελλαινεται με το ντους της το δινω το κραταει κ με κανει λουτσα κ μολις την βγαλω κλαψουριζει κ με κανει ντανταντα....

επισης εχει γινει πολυ μαμακιας....απλωνει χερακια κ θελει οταν την εχει αλλος να την παρω αγκαλια κ με κοιταει παραπονεμενα....

ηθελα να παω μια βδομαδα διακοπες το καλοκαιρι με τον αντρα μου οι δυο μας στα χανια αλλα δεν μπορω να την αφησω...θα μου λειπει...τα χριστουγεννα πηγαμε 5 μερες βουδαπεστη κ την ειχα αφησει στη μαμα μου,μου ελειπε αλλα την ειχα αφησει πιο ευκολα!τωρα δεν μπορω να την αφησω με τιποτα!δεν ξερω τι θα κανω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Τί κάνετε;Εμεις χτες το βραδυ δε κοιμηθήκαμε καλά!!ξύπνησε στις 12 30, στις 13 30 στις 5 30 και στις 8!!!αχχχχχ!!ολο αγκαλίτσες θέλει!Ηλιόλουστη καλημέρα!!!!Ούτε εγω μπορώ να τον αφήσω!!Τρελλαίνομαι!δεν πάω πουθενά!!για ψώνια θέλω να βγω και όλο το αναβάλω!!!τον λατρεύω και όλο κοιτάω φωτογραφίες στη δουλειά!!!!

Αχ!!ερωτας!!Αντε και σήμερα δουλειά και μετά διακοπές!!!

Χτες ειχα μια ώρα κενό και πήγα και του πήρα 3 καπελάκια ενα κασκέτο και αλλα 2 εκστρατείας με σκριτσ σκρατσ στο σαγονι για να μη φεύγει!!!Αφασία!!Αλήθεια έρευνα για αντιηλιακό έχετε κάνει;

Είδα και μαγιω!!κάτι μπικινάκια και κάτι βερμουδίτσες μούρλια!!!!Το φαντάζεστε;;;;

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα κοριτσιααααα! sunny ευχαριστω για τις ευχες! πολυ χαρηκα που εχεις τον ιδια ατμομαγειρα και εισαι ευχαριστημενη γιατι αγχωθηκα μηπως εκανα χαζη αγορα! παρακαλεστε βρε κοριτσια η γλυκουλα μου να τρελαθει με τα φρουτα και το φαγητο γιατι διαφορετικα με το γαλα δε θα δουμε ππροκοπη με το βαρος της! αυριο παω να κανω ανταυγειες μπας και αλλαξει κατι στην ψυχολογια μου και παρω μπρος και αρχισω να το ραβω και χασω κανα κιλο! αφηστε εχω γινει τεραστια και με το αγχος με τι μικρη δεν εχω μυαλο να ασχοληθω με τον εαυτο μου και πεφτω ψυχολογικα! σκαταααα! αλλα που θα παει... sunny καλες γιορτες και να περασεις υπεροχα! μαριανθακι φιλεναδιτσα μου ο μπεμππουλης σου σε εχει τρελανει κανονικα! να του πεις οτι η κορη μου αρρωστησε επειδη εκανε να τον δει τοσες μερες τον βαλεντινο της και φρικαρε! μολις γινουμε καλα τα ραντεβουδακια τους πρεπει να γινονται σε πιο εντατικους ρυθμους! οπως βλεπετε αποφασισα να γραφω και εγω με ελληνικους χαρακτηρες γιατι το αλλο συστημα ειναι αρκετα κουραστικο οταν διαβαζεις! τονους ομως κοριτσια βαριεμαι προς το παρον να βαζω! τι αλλα για πειτε?....

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Μαριάνθη μεγεια τα πραγματακια σου! εγω του πήρα εχθες αντηλιακό της aveeno baby με 50 δεικτη προστασιας. η φαρμακοποιος μου ειπε ότι το προτεινουν πολοί παιδιατροι και αυτό και το αντηλιακό της avene. τωρα ειμαστε σε αναζητηση μαγιο αν και κατι εχω υπόψη μου:

http://www.littletrekkers.co.uk/shop/index.php/flypage/9198/cb4b6da721169aa37a053ffcf771d32e

ή

http://www.littleredfish.com/fullsuits.htm

Καλημέρα!!!

Βουλίτσα να χαίρεσαι τον παίδαρο!!!

Λιάκι θα δεις οτι όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα της ανοίγει η όρεξη της μικρής!!!

Τατιάνααααα!!! καλέ εσύ εξαφανίστηκες τελείως!!!

Μαριανθούλα περαστικά στον ανθρωπάκο σου!!!

Κορίτσια για αντηλιακό εμένα η παιδίατρος μου είπε να πάρω της Frezyderm με φυσικά φίλτρα. Το φαρμακείο είχε δυο τέτοια: ένα με δείκτη 15 και ένα με 25 και π΄΄ηρα το 2ο.

Συμπεθερούλα έχω διαβάσει και μου το επιβεβαίωσε και η παιδίατρος οτι τα αντηλιακά φτάνουν μέχρι δείκτη 20-25...οτι βλέπεις παραπάνω δεν ισχύει...δηλαδή ένα αντηλιακό με δείκτη 50 δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απο αυτό με 25....συν το γεγονός οτι για να το φτάσουν στο 50, προσθέτουν χημικά φίλτρα.

Για κοίταξε το λίγο γιατί η παιδίατρος μου επέμεινε ιδιαιτέρως στο να είναι το αντηλιακό με "φυσικά φίλτρα".

Καλά για τα μαγιώ τι να πω!!!! θα κάψει καρδιές στην Κουρούτα ο γαμπρούλης μου!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...