Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αστα Μαράκι...μου λείπει το μικράκι και είναι δίπλα...θα συνηθίσουμε και οι 3!!!

Ρε Ντινααααααααααααα

διαβασα χθες αυτα που εγραψες και λιγο ελλειψε να τον ξαναφερω να κοιμηθουμε στο δωματιο μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστούμε κοριτσάκια μου! έχει πλάκα λες κι έχει ένα χαμόγελο κολλημένο στη φάτσα του! μόνο όταν του χαρίζει "καμιά" ο μεγάλος ψιλονιαουρίζει!

Χίο θα πάμε!!!!! αύριο απόγευμα σαλπάρουμε! το ελπίζω δηλ λέω στο νίκο αν δε περάσουμε κάβο ντόρο δε το χωνεύω!

θα κάνουμε και εκδρομή στη σμύρνη!

πρώτο ταξίδι χωρίς τα παιδιά!!!! και πρώτο ταξίδι γενικώς! απ την αρχή της σχέσης ήρθε το μητσάκι και δε προλάβαμε να κάνουμε πολλά μόνοι μας!

καλή μας αρχή λοιπόν!

και να περάσετε και όλες τέλεια ό,τι κι αν κάνετε!!!!

Αχ Αννουλα!!!Ζηλευωωωωωωωω!!!!!

Να περασετε τελεια και να το ευχαριστηθειτε οσο μπορειτε!!!!!!!!!!!!!

Ρε Ντινααααααααααααα

διαβασα χθες αυτα που εγραψες και λιγο ελλειψε να τον ξαναφερω να κοιμηθουμε στο δωματιο μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσάκι μου έχω γίνει πολύ ευαίσθητη με αυτό το αγγελούδι...άλλον άνθρωπο με κάνει το φώς μου...σας τα λέω εσάς γιατί ξέρετε απο πρώτο χέρι πως είναι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

το belair το ξέρω κι εγώ έχω πάει!

εμείς συχνάζαμε στα καφέ μπαρ της σβώλου και στα εκεί πέριξ.

αύγουστο θα ξανανέβουμε ένεκα η χαλκιδική. έχουμε να ρθουμε στο βορρά ένα χρόνο ήδη!

ενταξει αυτο εννοειτε οτι το ξερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το belair το ξερω και αυτο αλλα δεν εχω παει...

και το arthouse εννοεις αυτο στην Περαια?

οχι το arthouse λεγοταν μπαχτσε τσιφλικ στα χρονια μου (:rolleyes:) και ειναι στην Βογατσικου. στο μικρο καφε παραδίπλα με κατευθυνση προς παραλία!

Διαφημίσεις

το belair το ξέρω κι εγώ έχω πάει!

εμείς συχνάζαμε στα καφέ μπαρ της σβώλου και στα εκεί πέριξ.

αύγουστο θα ξανανέβουμε ένεκα η χαλκιδική. έχουμε να ρθουμε στο βορρά ένα χρόνο ήδη!

Την χαλκιδικη Αννουλα δεν την αλλαζω με τιποτα!!!!

Εσεις που πατε πρωτο ή δευτερο ποδι?

Εγω με το δευτερο ειμαι ερωτευμενη!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσάκι μου έχω γίνει πολύ ευαίσθητη με αυτό το αγγελούδι...άλλον άνθρωπο με κάνει το φώς μου...σας τα λέω εσάς γιατί ξέρετε απο πρώτο χέρι πως είναι...

Σε καταλαβαινω Ντινα μου και εγω εχω μαλακωσει παρα πολυ πια!!!!

Δεν μας ειπες ομως πως ταν η πρωτη μερα?Δεν πιστευω να κοιμηθηκες στρωματσαδα στο δωματιο του...

Εγω εχω βαλει μια πολυθρονα διπλα απο το κρεβατακι του και εχω μια κουβερλου εκει...καμια φορα οταν ξυπναει το βραδυ καθομαι εκει περα....

οχι το arthouse λεγοταν μπαχτσε τσιφλικ στα χρονια μου (:rolleyes:) και ειναι στην Βογατσικου. στο μικρο καφε παραδίπλα με κατευθυνση προς παραλία!

Αυτο τωρα θα το ψαξω δεν γινεται να μου ξεφυγε εμενα κατι τετοιο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Tο βράδυ ήταν έτσι και έτσι!Αφού το πήραμε απόφαση και οι 2 και κοιμηθήκαμε κατα τις 4.30 ο Δημήτρης τον έφερε τον μπέμπη στο κρεβάτι μας.Είχε ξυπνήσει και φώναξε "μπαμπά"!Τον έφερε λοιπόν ,τον έβαλα στο στήθος και εκείνος γραπώθηκε επάνω μου για μισή ώρα!!!Μέτα τον βάλαμε στο κρεβάτι του αλλά έβαζε τα κλάματα και πάλι αγκαλιές εναλλάξ εμείς!Τον πήρε ο ύπνος κατα τις 6 παρά αλλά δεν πειράζει πρώτο βράδυ ήταν...θα συνηθίσουμε όλοι σιγά σιγά.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Tο βράδυ ήταν έτσι και έτσι!Αφού το πήραμε απόφαση και οι 2 και κοιμηθήκαμε κατα τις 4.30 ο Δημήτρης τον έφερε τον μπέμπη στο κρεβάτι μας.Είχε ξυπνήσει και φώναξε "μπαμπά"!Τον έφερε λοιπόν ,τον έβαλα στο στήθος και εκείνος γραπώθηκε επάνω μου για μισή ώρα!!!Μέτα τον βάλαμε στο κρεβάτι του αλλά έβαζε τα κλάματα και πάλι αγκαλιές εναλλάξ εμείς!Τον πήρε ο ύπνος κατα τις 6 παρά αλλά δεν πειράζει πρώτο βράδυ ήταν...θα συνηθίσουμε όλοι σιγά σιγά.

Αχ μωρε η φατσουλα μου!!!!!Πρεπει να κανετε λιγο υπομονη και κουραγιο ολοι σας...

Καλα ρε ντινα ο μικρος μιλαει κιολας??????????

Μπραβο!!!!!!!!!!!!

Εμενα μονο φωναζει.....:confused::confused:

Αντε και καμια φορα να του ξεφυγει κανενα μαμα πανω που παραπονιεται αλλα καταλαθος....

Διαφημίσεις

από δοντάκια τίποτα αλλά από αρθρωση σκίζει ο Λεο!!!!:P

Ντινάκι όσο μπορείς να μην τον παιρνεις αγκαλίτσα όταν διαμαρτυρεται. πρεπει να του μιλας από μια κάποια απόσταση με λόγια καθησυχαστικά και τρυφερα. πριν τον βαλεις για ύπνο να τον κρατας αγκαλιτσα για περιπου 30 δευτρόλεπτα, να τον φιλησεις και να του πεις καληνυχτα για μην νομιζει ότι το εγκαταλείπεις. αν μουρμουρισει λιγακι στην αρχη κανε του απαλα "σσσσσσσσ" και θα ηρεμήσει.;)

kalimera koritsia! sas euxaristw polu gia tis euxes sas kai tin kali sas energeia! simera meta apo misi mera antiviwsi eimaste polly poly kalytera! efage xwris na kanei emeto apo ton poly vixa... afiste xthes apo ton trelo tis vixa ta evgaze sto telos! den perigrafetai pws itan i mikroula mou! eixan petaxtei ta matakia tis eksw kai eixe asprisei apo tin talaipwria! alla pane auta twra.. thelw na pistevw oti tha ginetai oso paei kalutera! simera efage ligo pio euxarista, alla megales kouventes de lew giati to paidi mou trwei apla gia na epiviwsei! kaimo to exw na piei mia fora ena mpimpero monoroufi! ti na tin kanw omws tin latrevw ki as einai zoriki! ki egw vevaia mikri etsi imoun me to fagito! den etrwga tipota! oute gala epina oute fagito etrwga meta! kai twra psaxnw na vrw diaites gia na mazeutw...afiste! apo galata ta exoume piei oooolaaaa! exw ginei rezili sta farmakeia! kathe vdomada ki allo epairna me tin elpida kathe fora oti vrika to katallilo pou tha tis aresei kai tha to piei euxarista! afou ta perasa ola apo 3 fores kai meta apo odigeia tou kainouriou giatrou mou eipe na sunexisw kai na epimeinw sto guigoz pou tis edina ton teleutaio kairo giati opws mou eipe nai to pio eugesto! einai kata tou na allazoume galata sta mwroulinia etsi epeidi mas kapnise! loipon euxomai se oles sas kales giortes kai kalo pasxa kai tha mpainw na ta leme giati eiste oles polu glukies kai xaroumenes kai mou xreiazetai extra aisiodoxia gia na ti metadidw sti mikroula mou pou talaipwreitai pasxaliatika! filakiaaaaa

αχ επιτέλους έχω ίντερνετ.

nelke καλωσήρθες!!και περαστικά πολλά στην μπουμπούκα σου. εύχομαι να πάτε πολλές βόλτες τώρα το Πάσχα με τη Μαριάνθη και τα μωράκια σας.

Άννούλα καλά να περάσετε στο ταξίδι σας!!!!!!!

Ντινάκι οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, θα συνηθίσετε μωρέ πού θα πάει. εγώ έχω έναν καναπέ στο δωμάτιό του.τις πρώτες μέρες κοιμόμουν εκεί μαζί του.τώρα πλέον βλέπω ότι και ο ίδιος ηρεμεί και κοιμάται καλύτερα.

εγώ κορίτσια ετοιμάζω βαλίτσες για Αθήνα.Φεύγουμε Μ.Πέμπτη και γυρίζουμε Τρίτη με το καλό. Αρραβωνιάζεται και ο ξαδερφούλης μου την Κυριακή και θα έχουμε γλέντι τρικούβερτο. θα είναι και το πρώτο μας ταξίδι με το αγγελούδι μας. ο αδερφός μου και ο ανιψιός μου τον περιμένουν πως και πώς.από καθαρά Δευτέρα έχουν να τον δουν.

Αχ καλέ ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας!

Και φυσικά αυτό για τον τυπά του καφέ μας που χθες είχε γενέθλια

632090va9mx8zeyt.gif

Γεια σας κοριτσάκια πως είστε ?

Καταρχήν χρόνια πολλά στο γόη μας (α ρε Μακ από τώρα απέκτησε τη φήμη του ο γιόκας σου ) να είναι πάντα γερός κ ευτυχισμένος και μυστηριώδης τύπος με τα γυαλιά του και το τέλειο μουτράκι του !!! :D

Βουλιτσα να τα εκατοστίσετε τα χρόνια με πολλή αγάπη πάντα ! Καλά να περάσετε στην Αθήνα.

Nelke καλωσόρισες να χαίρεσαι τη μπουμπου σου κ περαστικά της , αλήθεια πως σε λένε ?

Τα διάβασα όλα αλλά δε θυμάμαι άλλα να σχολιάσω :mrgreen:

Εμείς εχθες είχαμε πολύ ανήσυχο βραδύ κάθε μισή ώρα ξυπναγε με γκρίνια , στο τέλος δεν αντέξαμε κ τον πήραμε μαζί μας στο κρεβάτι :?. Δεν έδειχνε να πονά , μάλλον κάτι τον ενοχλούσε, σα να μη βολευόταν δεν ξέρω, εκτός αν ετοιμαζόμαστε κ για άλλα δόντια και έρχονται σιγά σιγά τα συμπτώματα :confused:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...