Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακ σε ωραιο μερος ζεις ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου απαγορευω να νιωσεις ξανα χαλια ψυχολογικα!!!!!ΝΑ ριχνεις μια ματια γυρω σου!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΑριανθη μου....Συμφωνω με την Μαρια θα της ελεγα και εγω την αληθεια...Βεβαια αυτο που σε αφηνει να περιμενεις μαζι με αρρωστα παιδια ειναι καπως...Η δικη μας εκτος του οτι ερχαιτε στο σπιτι εχει και διαφορετικο δωματιο για τα βρεφη για να μην κολλησουν αν περιμενεις στο ιατρειο της....

Τωρα θα σο ελεγα επισης να μεινεις σε αυτον που εχεις αν εισαι ικανοποιημενη προσωπικα...αν ομως δεις κατι που εσενα δεν σου αρεσει τοτε αλλαξε τον....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

τωρα μπηκες που φευγω;;;;

μαλιστα....

ομορφα ειναι δεν λεω αλλά και οι φωτος αυτες ειναι πολύ ωραιες!

όπως και να 'χει... σαν την Θεσσαλονικη ΠΟΥΘΕΝΑ!

βρε Ζωούλα ξερεις σε ποιο μαγαζι πηγαινα ως φοιτήτρια; στον Παπαγάλο! υπάρχει ακόμα ε;; μια άλλη μπουατ που λεγοταν chic υπάρχει αραγε :confused:

λοιπόν παω να φαω κανα κιλο φυστικια γιατι πειναω και λίγη σοκολατα υγειας. πήρα και κατι αστυνομικα βιβλία μουρλια σημερα και ανυπομονω να τα ξεκινησω. φιλακια πολλά ζωή, καληνυχτα

2086445uuvgidrcfu.gif

Διαφημίσεις

τωρα μπηκες που φευγω;;;;

μαλιστα....

ομορφα ειναι δεν λεω αλλά και οι φωτος αυτες ειναι πολύ ωραιες!

όπως και να 'χει... σαν την Θεσσαλονικη ΠΟΥΘΕΝΑ!

βρε Ζωούλα ξερεις σε ποιο μαγαζι πηγαινα ως φοιτήτρια; στον Παπαγάλο! υπάρχει ακόμα ε;; μια άλλη μπουατ που λεγοταν chic υπάρχει αραγε :confused:

Τον παπαγαλο τον ξερω!!!!!!!!Υπαρχει αν και ειναι καπως κατεστραμενος!!!!

Το chic δεν το γνωριζω...

Εβλεπα ταινια μωρε και δεν πιστευα οτι καποιος θα ειναι μεσα...........:tongue::tongue:

λοιπόν παω να φαω κανα κιλο φυστικια γιατι πειναω και λίγη σοκολατα υγειας. πήρα και κατι αστυνομικα βιβλία μουρλια σημερα και ανυπομονω να τα ξεκινησω. φιλακια πολλά ζωή, καληνυχτα

2086445uuvgidrcfu.gif

Καληνυχτα αστυνομε Μπεκα...φυστικια ε ?ωραια ακουγεται!!!!!!!!

geia sas koritsia! eimai i fili marianthis me ti mikri mpoumpou pou tin exei smparaliasei o vrwmokronos! egw eimai manoula oktwvriou alla eseis tou septemvriou ta lete wraia edw kai eipa na sas episkeftw mpas kai to cafe sas mas ferei ligi tyxi! i mpempoula mou exei ta xalia tis! vixei sunexeia, den mporei na parei anasa, den trwei giati einai mpoukwmeni! afiste koritsia eimai na skasw! de ftanei pou pairnei varos me to stagonometro giati me to zori to pinei to gala....mas vrike kai i iwsi kai oi antiviwseis! eimai poly stenaxwrimeni! afiste pou eixame plana gia voltoules me ti marianthi kai to valentino mas kai twra paei! aerolin kai antiviwseis mas klirwse! pragmatika megali evdomada tha perasoume! paw na parw agalitsa ti mikroula mou! steilte ligi thetiki energeia vre koritsia!

ΜΑκμαρακι μου!!!! έστω και καθυστερυμένα!!!!

να χαίρεσαι το αγγελουδάκι σου!!!!Χρόνια πολλά στον όμορφο με το γυαλι ηλίου1αλλήθεια βρε μαράκι υπάρχουνγυαλάκια για βρέφη??γιατί τη μικρή την ενοχλεί πολύ ο ήλιος και δεν ήξερα ότι μπορώ να της παρω..

Βουλίτσα χρόνια σας πολλά!!!Πότε προλάβατε και είστε 12 χρόνια μαζί βρε?να τα εκατοστήσετε και να αυξάνεστε και να πληθύνεστε!!!

νεικε περαστικά στη μπεμπούλα σου!!υπομονή και όλα θα πάνε καλά!

Συμπεθέεεεερα!!!που είσαι????ευμορφία μου!|!!!!που είναι ο παντελάκης μας????

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!Επιτέλους μου πέρασε ο πονοκέφαλος και αδιαθέτησα!!Φρίκη μεγάλη πήγε να σπάσει το κεφάλι μου!!Ευχαριστώ για τις ευχές στη φίλη μου!!!!!!!!!!!!!!αντε μπας και πάρει τα πάνω της λίγο!!!!Σήμερα θα φάμε γλυκειά κολοκύθα και φασολάκια για πρώτη φορά!!!και γαλοπούλα!!μμμμμμ!!Τί κάνετε φιλενάδες;;;Θέλω να πάω στα μαγαζιά να τα σηκώσω όοοοοοοολα!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα!

τι κάνετε?

εγώ ξύπνησα μια χαρά αλλά τώρα είμαι σκ...τά...

ζυγίστηκα...και ρε γμτ έχω πάει 48,5 κιλά...έλεος δηλαδή...που θα φτάσω?:(:(:(

νελκε περαστικά να είναι όλα στο κοριτσάκι σου και σύντομα να είναι καλά και να καταβροχθίζει όλο της το φαγητό!!!!

Μαριάνθη κι εγώ συμφωνώ οτι η καλύτερη λύση είναι να πεις την αλήθεια στη γιατρο!

Καλημέρα Αννούλα!!!

καλά είδα τη φωτο του Μάνου στο καφέ σας...τι να πω....αυτό το παιδί είναι λες και έχει βγει απο διαφήμιση! φτου φτου στο παιδάκι σου!

δηλαδή φαντάζομαι αν κάνεις κόρη τι θα γίνει!!!

έκανα την παραγγελία στο mothercare!!!!!!!!!! επιτέλους!!!

της πήρα της μπεμπούς μου μόνο καλοκαιρινά συν μπόλικα δωράκια γιατί έχει πέσει γκαστρόσπορος γύρω μου!!! και έμαθα χθες και για μια φίλη μου που είναι έγκυος και καταχάρηκα γιατί είχε μια αποβολή πριν κανένα 4μηνο και τώρα είναι ήδη στον 3ο!!! τέλειααα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

geia sas koritsia! eimai i fili marianthis me ti mikri mpoumpou pou tin exei smparaliasei o vrwmokronos! egw eimai manoula oktwvriou alla eseis tou septemvriou ta lete wraia edw kai eipa na sas episkeftw mpas kai to cafe sas mas ferei ligi tyxi! i mpempoula mou exei ta xalia tis! vixei sunexeia, den mporei na parei anasa, den trwei giati einai mpoukwmeni! afiste koritsia eimai na skasw! de ftanei pou pairnei varos me to stagonometro giati me to zori to pinei to gala....mas vrike kai i iwsi kai oi antiviwseis! eimai poly stenaxwrimeni! afiste pou eixame plana gia voltoules me ti marianthi kai to valentino mas kai twra paei! aerolin kai antiviwseis mas klirwse! pragmatika megali evdomada tha perasoume! paw na parw agalitsa ti mikroula mou! steilte ligi thetiki energeia vre koritsia!

αχ βρε κοριτσάκι πολύ σε καταλαβαινω αν και εγω με τον μικρο μου δεν ειχα ποτε τετοιες περιπετειες. έναν πυρετακο 3ημερο μου εκανε όταν ηταν 2 1/2 μηνων και αυτό ήταν. θυμαμαι όμως πόσο ειχα αγχωθει τότε και πόσο είχα στεναχωρηθεί οπότε φανταζομαι και εσυ πως νιώθεις :?. πάντως μην στεναχωριεσαι γιατι από τη στιγμη που γιναμε μανουλες αυτα θα τα εχουμε και κατα γενικη ομολογία είναι πολύ light καταστασεις σε σχεση με το τι εχουμε να περασουμε στη συνεχεια με τα βλαστάρια μας! κατσε να ζωηρέψουν, να περπατησουν, να πάνε σχολείο και να δεις τι τούμπες εχουν να φάνε και τι αρρωστιες θα μας κουβαλανε.... αααα και ψείρες! χα χα χα χα! χαλαρωσε μωρε, δυσκολο ειναι το ξερω αλλά και εγω αυτα σκεφτομαι για να "παρηγοριεμαι" :)

ΜΑκμαρακι μου!!!! έστω και καθυστερυμένα!!!!

να χαίρεσαι το αγγελουδάκι σου!!!!Χρόνια πολλά στον όμορφο με το γυαλι ηλίου1αλλήθεια βρε μαράκι υπάρχουνγυαλάκια για βρέφη??γιατί τη μικρή την ενοχλεί πολύ ο ήλιος και δεν ήξερα ότι μπορώ να της παρω..

Βουλίτσα χρόνια σας πολλά!!!Πότε προλάβατε και είστε 12 χρόνια μαζί βρε?να τα εκατοστήσετε και να αυξάνεστε και να πληθύνεστε!!!

νεικε περαστικά στη μπεμπούλα σου!!υπομονή και όλα θα πάνε καλά!

Συμπεθέεεεερα!!!που είσαι????ευμορφία μου!|!!!!που είναι ο παντελάκης μας????

Καλημερούδια!!!Επιτέλους μου πέρασε ο πονοκέφαλος και αδιαθέτησα!!Φρίκη μεγάλη πήγε να σπάσει το κεφάλι μου!!Ευχαριστώ για τις ευχές στη φίλη μου!!!!!!!!!!!!!!αντε μπας και πάρει τα πάνω της λίγο!!!!Σήμερα θα φάμε γλυκειά κολοκύθα και φασολάκια για πρώτη φορά!!!και γαλοπούλα!!μμμμμμ!!Τί κάνετε φιλενάδες;;;Θέλω να πάω στα μαγαζιά να τα σηκώσω όοοοοοοολα!!!!!!!!

να πας λοιπόν στα μαγαζια και να τα σηκωσεις ΟΛΑ! μην αφησεις τίποτα (γιατί ούτως ή άλλως εγω δεν προκειται να ψωνίσω για πάρτη μου :mrgreen:)

καλημέρα κοριτσάκια!!!! όλες καλά;

εύχομαι να χετε ένα όμορφο και ξεκούραστο Πάσχα!

καλώς μας βρήκε η άνοιξη!

:P:p:p

καλώς το κορίτσι το όμορφο, το φευγάτο! θα μου πεις τελικα που θα πας εσύ ή θα σκασω από την περιεργεια Πασχαλιάτικα;;;;;;:tongue:

Καλά να περάσεις Αννούλα!

Τον παπαγαλο τον ξερω!!!!!!!!Υπαρχει αν και ειναι καπως κατεστραμενος!!!!

Το chic δεν το γνωριζω...

Εβλεπα ταινια μωρε και δεν πιστευα οτι καποιος θα ειναι μεσα...........:tongue::tongue:

ειναι κατεστραμμενος ε; αχ πριν μια 14 χρόνια που ήμου εγω εκει (πω πω 14!!!! κλαψ) ήταν σούπερ!!!!! ειχαμε περασει κατι φοβερα βραδυα εκει :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...