Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθέραααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!! είμαι απαράδεκτη αλλά τώρα το είδα!!!

να χαιρόμαστε τον γαμπρούλη μου!!!!!!!!

έγινε 6 μηνών το αγοράκι σου!!!!!!!!

να είναι πάντα υγιής, καλότυχος και ευτυχισμένος!!!!!!!!!

απο γκλίτερ δε σκαμπάζω αλλά αν έβαζα θα του έβαζα ένα τεράστιο φιλί!!! σμουτς!!!!

Υποθετω κατι τετοι εννοει η συμπεθερα σου.............

613297zegamvbcj3.gif

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑι ελεγα εγω βρε ποιος γιορταζει ποιος γιορταζει.............

151110r65eh63b68.gif

ΝΑ χαιρεσαι το πιο στυλατο Μωρο του Σεπτεμβριου Μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ειναι παντα ευτυχισμενος και να σε κανει παντα να δακρυζεις απο χαρα!!!!!!!!!!!!!!

1082743n9sylta7q3.gif

φιλεναδες!!!!!

βουλίτσα μου πάντα ευτυχισμένοι!!!!!

2060571u9wdprp27c.gif

κοριτσια εγω πριν λιγο επεστρεψα. πήγα με μια φιλη μου για περπατημα στην παραλία. περπατησαμε 5 χιλιόμετρα!!!!! ωραια που ήταν!!!!!!!!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω πριν λιγο επεστρεψα. πήγα με μια φιλη μου για περπατημα στην παραλία. περπατησαμε 5 χιλιόμετρα!!!!! ωραια που ήταν!!!!!!!!!!!!!!:P

[/size][/color]

Ax ΘΑ ρωτησω κατι μη με γιουχαρεις....

Εχει η Αμαλιαδα παραλια?

Βασικα δεν ξερω που πεφτει....:confused::confused:

Αν με ξεθέωσε;;Με τρέλλανε!!!!Εντομεταξύ τον τάιζα και όσο έτρωγε έκλαιγε!!Εκλαιγε και κατάπινε!!Μυστήριο αυτό το παιδί!!

Το κοριτσάκι της φίλης μου,θυμάστε;;Βρογχίτιδα, 10 μέρες αντιβίωση και αερολιν!!Την έχει πάει ο Κρόνος μην πώ πως!!!Και φυσικά δυσκολεύεται να φάει γιατί βήχει και πνίγεται!Πολύ στεναχωρήθηκα με τη μπουμπόύκα!Είχαμε και σχέδια για το Πάσχα να πάμε βόλτες και τέτοια!!Πείτε της περαστικά και εσεις γιατί μπαίνει η τρελλοφίλη μου και μας διαβάζει καμια φορά!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Κοιμηθήκατε;;;Θέλω τις ιδέες σας!!Αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και να ξαναπάω σε μια πολύ καλή κυρία που είχα στην αρχή αλλά την είχα σταματήσει χωρίς να της πώ τίποτα γιατί είχε κάτσει μια στραβή με τον μπέμπη που δεν έτρωγε και η μαμα μου με είχε πρήξει να πάμε στην δική μου παιδίατρο!!Πιστεύω οτι είναι πολύ καλή και ήταν η μόνη που σήκωνε το τηλ και με έπαιρνε πίσω τηλ οταν δεν το σήκωνε αμέσως!Σκέφτηκα να ξανααλλάξω γιατί αυτός που έχω τώρα ναι μεν είναι καλός και κτλ αλλά εχω αγχωθεί με το γεγονός του οτι αν πάθει κάτι ο μπέμπης φτου φτου όπως η μπέμπα της φίλης μου δεν νομίζω οτι θα τρέξει να έρθει γιατί είναι πολυάσχολος και δε θα μου αρέσει!!Ενω τουλάχιστον η άλλη γιατρός έχει και ένα ιατρείο πουμπορώ να πάω ό,τι και να συμβεί!Είναι και στο Μητέρα που καλύπτει η ασφάλεια μας.

Το θέμα μου είναι τί δικαολογία να της πώ για το ότι σταμάτησα χωρίς να την ενημερώσω!2 φορές είχαμε πάει!Ε;Τί λέτε;:(:confused:

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Ax ΘΑ ρωτησω κατι μη με γιουχαρεις....

Εχει η Αμαλιαδα παραλια?

Βασικα δεν ξερω που πεφτει....:confused::confused:

να μαθεις κυρια μου που πεφτει η amaliada city!!!!

θα σου βαλω φωτος από την παραλία τωρα ή αυριο! θα ψαξω στο ιντερνετ....

η παραλια ειναι στα 5 χλμ από την πόλη και εχει μηκος γυρω στα 80 χιλιομετρα και βάλε. φτανει μεχρι Πάτρα!

Αν με ξεθέωσε;;Με τρέλλανε!!!!Εντομεταξύ τον τάιζα και όσο έτρωγε έκλαιγε!!Εκλαιγε και κατάπινε!!Μυστήριο αυτό το παιδί!!

Το κοριτσάκι της φίλης μου,θυμάστε;;Βρογχίτιδα, 10 μέρες αντιβίωση και αερολιν!!Την έχει πάει ο Κρόνος μην πώ πως!!!Και φυσικά δυσκολεύεται να φάει γιατί βήχει και πνίγεται!Πολύ στεναχωρήθηκα με τη μπουμπόύκα!Είχαμε και σχέδια για το Πάσχα να πάμε βόλτες και τέτοια!!Πείτε της περαστικά και εσεις γιατί μπαίνει η τρελλοφίλη μου και μας διαβάζει καμια φορά!!!

645861fu661ex79q.gif

μπουμπου της φίλης της Μαριάνθης!!!!!!!!!!!!!

Κοιμηθήκατε;;;Θέλω τις ιδέες σας!!Αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και να ξαναπάω σε μια πολύ καλή κυρία που είχα στην αρχή αλλά την είχα σταματήσει χωρίς να της πώ τίποτα γιατί είχε κάτσει μια στραβή με τον μπέμπη που δεν έτρωγε και η μαμα μου με είχε πρήξει να πάμε στην δική μου παιδίατρο!!Πιστεύω οτι είναι πολύ καλή και ήταν η μόνη που σήκωνε το τηλ και με έπαιρνε πίσω τηλ οταν δεν το σήκωνε αμέσως!Σκέφτηκα να ξανααλλάξω γιατί αυτός που έχω τώρα ναι μεν είναι καλός και κτλ αλλά εχω αγχωθεί με το γεγονός του οτι αν πάθει κάτι ο μπέμπης φτου φτου όπως η μπέμπα της φίλης μου δεν νομίζω οτι θα τρέξει να έρθει γιατί είναι πολυάσχολος και δε θα μου αρέσει!!Ενω τουλάχιστον η άλλη γιατρός έχει και ένα ιατρείο πουμπορώ να πάω ό,τι και να συμβεί!Είναι και στο Μητέρα που καλύπτει η ασφάλεια μας.

Το θέμα μου είναι τί δικαολογία να της πώ για το ότι σταμάτησα χωρίς να την ενημερώσω!2 φορές είχαμε πάει!Ε;Τί λέτε;:(:confused:

κατα την γνωμη μου πες την αλήθεια! θα το εκτιμησει και θα της αρεσει να ακουσει ότι κατεληξες στο συμπερασμα ότι αυτη ειναι καλύτερη!:)

εγω σαν επαγγελματιας θα σε εκτιμουσα αν μου ελεγες την αλήθεια και εαν μετα από τη συγκριση που εκανες με εβρισκες εμενα καλύτερη!

Ζωή:

http://www.amaliada.gr/Default.aspx?tabid=258&language=el-GR

αυτη ειναι η παραλία μας, η Κουρούτα!

http://www.digital-camera.gr/index.php?option=photos&action=browse&search_str=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B1

επίσης μπορείς να ρωτησεις και τηνΤατιάνα (αν την πετυχεις πουθενα!) που εχει ερθει διακοπες εδω !:tongue:

Επεξεργάστηκαν by makarinaerthei

Ντρέπομαι βρε μακμαρακι να της το πω και έλεγα ή να κάνω την πάπια χιχι ή να της πώ πως ήθελα να έρχεται κάποιος σπίτι όσο είναι μωρό για να μην τον βγάζω εξω με την γρίπη και τέτοια!Τα χω κανει και γω μαντάρα με τους γιατρούς!εχω αλλάξει 4!!!!!!Ο πρώτος από το Ιασω ο γνωστός μαϊντανός που πάει στη Μενεγάκη, ήταν πολύ απότομος και μένα οι ορμόνες μου πολύ χάλια!Μετά ήταν αυτή η κυρία η οποία δε μου έκανε τίποτα απλά εκείνη τη μέρα που είχε μείνει νηστικός ο μπέμπης ταχα δει όλα γιατί ούτε στήθος ήθελε ούτε μπουκάλι και έτσι πήγαμε στη δική μου αλλά αυτή με έβαζε και περίμενα όλες τις επισκέψεις γιατί ήταν χύμα το ιατρείο χωρίς ραντεβού και φοβόμουν τα μικρόβια συν του οτι ήταν παλιάς σχολής(αποστείρωση 1 χρόνο) και τέλος ο τωρινός που έκανε τη βλακεία με το χάπι στη φίλη μου και εχω αμφιβολίες για το πόσο θα είναι παρών!!

Σας ζάλισα!!Συγνώμη!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...