Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μην μιλας για φρουτα! αγχώνομαι!:)

βρε τι νερο να ριξω στο αχλάδι;;;;;; εβγαλε ενα καρο ζουμί μόνο του!!!!!

α εγώ πάντα ρίχνω λίγο νεράκι για να γίνεται κρεμούλα αλλά εμένα δεν είναι τόσο ζουμερά τα αχλάδια!!!

παρεπιμπτόντως σήμερα η μπέμπα τσάκισε 200ml φρουτόκρεμα! επίτηδες την έβωαλα σε μπωλάκι δοσομετρητή γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν καλοέτρωγε και σήμερα δεν προλάβαινα να γεμίζω το κουτάλι!

και μετά στο καπάκι θήλασε κιόλας!!

Ακομα υποαλλεργικο πινουμε....Γιατι πστευεις οτι θα πιουμε καποια στιγμη κανονικο?

Δεν ξερω τι επαθε μωρε αλλα τρομαξα γιατι εκλαψε πολυ....Για δοντι δεν νομιζω....Τωρα μολις βγαλαμε και τα πανω.....

Ζωίτσα να κάνετε ένα ραστ να δείτε αν έχει αλλεργία το μικράκι σου στο γάλα...εμάς αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα για αλλεργία στο γάλα, στα σιτηρά, στο ψάρι και στο αυγό.

α καλά....έχω χάσει επεισόδια εγώ ή απλά για μια ακόμα φορά η μνήμη μου με πρόδωσε....έβγαλε και τα πάνω ο Τεό????????????????????

μισο....

..................

....................

[ATTACH]297[/ATTACH]

βουαλα!!!!!!!!!!!:tongue:

ε μα ναι.....σας δίνουμε κούκλα νύφη (κουκουβάου) αλλά και τι γαμπρό παίρνουμε!!!! θεός!!!!!!!!!!!!

[ATTACH]298[/ATTACH]

και μια απο τις πολλές φωτο που βγάλαμε στις κούνιες !

αστέρι και ο δικός σου Κατερινάκι!!!

φτου φτου σε όλα τα μωράκια!!!!!!!! κουκλιά είναι!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειδατε βρε τι νυφακι εχω;;;;;;;;

κουκλιτσα μου, στρουμπουλίτσα μου, μαναρακι μου, σμουτς σμουτς σμουτς!!!!!

κοριτσια ακουστε και αυτο:

με πηρε ο αντρας μου τηλ. ταιζει η μανα μου ΑΧΛΑΔΙ τον μικρό αγκαλια και το χλαπακιαζει!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Σοφιαααααα δε το πιστευωωωωω , τι παιδί είναι αυτό ????? Θεααααα, κουκλαααα , τι μαλλί είναι αυτό ???? Απίστευτο μουτράκι να τη χαίρεστε , φτου φτου , είναι γυναικάρα !!!

ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! απο μαλλί άλλο τίποτα!!!

καλά έχουμε και φωτό που είναι πιο ωραία και περιποιημένη! αυτή την έβαλα για να γελάσουμε!!! την κοιτάω και νομίζω οτι θα μου τραγουδήσει:

"come with me για να τη βρεις, να γλεντήσουμε together, η ανάμνηση απ'το Greece, να σου μείνει για forever!!!"

χαχαχαχαχαχα!!!

ειδατε βρε τι νυφακι εχω;;;;;;;;

κουκλιτσα μου, στρουμπουλίτσα μου, μαναρακι μου, σμουτς σμουτς σμουτς!!!!!

κοριτσια ακουστε και αυτο:

με πηρε ο αντρας μου τηλ. ταιζει η μανα μου ΑΧΛΑΔΙ τον μικρό αγκαλια και το χλαπακιαζει!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

μπραβο στο γαμπρούλη μου!!!

είδες που πάντα αγχώνεσαι άδικα????????

έφαγε το παιδί!!!

και το γεγονός οτι έφαγε αγκαλιά είναι τυχαίο!!!! μην το κάνετε σύτημα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! απο μαλλί άλλο τίποτα!!!

καλά έχουμε και φωτό που είναι πιο ωραία και περιποιημένη! αυτή την έβαλα για να γελάσουμε!!! την κοιτάω και νομίζω οτι θα μου τραγουδήσει:

"come with me για να τη βρεις, να γλεντήσουμε together, η ανάμνηση απ'το Greece, να σου μείνει για forever!!!"

χαχαχαχαχαχα!!!

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!

Kalimera sas!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!δεν πειράζει!να μας ζήσουν τα μωράκια μας..εγώ πάντυως μακ μου την ταιζω στα χέρια μου γιατί στο καρεκλάκι όλο παίζει γυρνάει από εδώ και από εκεί και τελικά το φαί το τρώει το καθισματάκι και όχι η μπέμπα..απορώ πως εσάς κάθονται ήσυχα και ανοιγουν το στόμα τους στο καρεκλάκι..της βάζω το ένα χεράκι κάτω από τον κόρφο μου, στο άλλο της δίνω να κρατάει ένα παιχνιδάκι και τρώμε..και τρώμε μια χαρούλα έτσι..είναι στο παιδί μου φαίνεται..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου ήρθα!Τι κάνετε;μου λείψατε πολύυυυυυυυ

Χάθηκα αλλά είχα δουλειές στο σπίτι, επισκέψεις, βόλτες!!!!!!

Δυστυχώς δεν είδα καμιά φώτο κλαψ κλαψ.Αλλά είμαι σίγουρη ότι τα παιδάκια σας είναι απίθανα!

΄Σήμερα κλείνουμε 12 χρόνια σχέσης με τον αντρούλη μου!!!!!!!!

Το Σάββατο ενδωμεταξύ βγήκανε το πρωί βόλτα στην παραλία μπαμπάς και γιος μόνοι τους για να με αφήσουν να καθαρίσω το σπίτι. Πολύ ωραία περάσανε και εγώ ζήλεψα!

Ωχ ξύπνήσε το αγγελούδι μου. Ταίζω και επιστρέφω.

Συμπεθέραααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!! είμαι απαράδεκτη αλλά τώρα το είδα!!!

να χαιρόμαστε τον γαμπρούλη μου!!!!!!!!

έγινε 6 μηνών το αγοράκι σου!!!!!!!!

να είναι πάντα υγιής, καλότυχος και ευτυχισμένος!!!!!!!!!

απο γκλίτερ δε σκαμπάζω αλλά αν έβαζα θα του έβαζα ένα τεράστιο φιλί!!! σμουτς!!!!

Βουλίτσα να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

να χαίρεστε το γιόκα σας και να του χαρίσετε όσα αδερφάκια επιθυμείτε!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...