Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑλημερα!!!!

Πολυ ανησυχο υπνο ειχαμε χτες.....

Ξυπνησε και καποια στιγμη με πολυ κλαμα κατα τρομαξα...Σημερα φαινεται καλα...ΘΑ παρω και την παιδιατρο να αλλαξουμε το γαλα γιατι εχουμε περιορισει τις τροφες παρα πολυ και ακομα ζοριζεται ο μικρουλης μου....

Εντω μεταξυ πριν μια εβδομαδα ο μικρος προχωρουσε με την κοιλια τωρα παει να μποσουλησει κανονικα και σηκωνεται στα πισω ποδια!!!!Αλλο παλι και αυτο...:confused::confused:

ΜΑρακι ετσι ακριβως ειμαι και εγω με τις φωτο...ΠΑντα σε αθλια κατασταση.....

ΜΑριανθη μου τι ηταν και αυτο βρε κοριτσακι?Ολα μαζεμενα να σου τα λενε...ΠΑντως ρε κοριτσια για το παχος ειμαι καθετη...Εχουμε φερει στον κοσμο ενα παιδι...Δεν ειναι μικρη υποθεση!!!!Παντα κατι θα αλλαξει στο σωμα μας...Ειναι η φυσικη εξελιξη και η ζωη πρεπει να αφηνει σημαδια πανω στο σωμα μας για να μαρτυραει τις εμπειρειες μας....Ας μην αναφερω ποιος αποφασιζει για το τι ειναι ωραιο και τις αποψεις μου πανω σε αυτο γιατι θα σας κουφανω εντελως...

Αγγελικη εμενα η μικρη μου φανηκε οτι εχει μαλλια ξανθα και μαλιστα με μπουκλες!!!!!:rolleyes::rolleyes:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!τί μου κάνετε;όλα καλά;αχ!ειδα στον ύπνο μου οτι ο μπέμπης έβγαλε 2 δοντάκια!!είναι γρουσουζιά;Ζωή το υποαλλεργικό του δίνεις ακόμα;;;

Σαν να μην έφτανε η ήττα η χτεσινή σήμερα ξύπνησα με δυο σπυρούκλες νααααααααα!!!με έχουν μουτζώσει κανονικά ε;;;;χαχα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημεεεεερααααααα!

Ζωή μου ο μικρός στεκεται στα πόδια του;;;;; τι καλα! τελεια! αχ αντε και ο δικός μου ο τεμπελακος! ούτε μπρουμυτα δεν γυρναει ακόμα. το μόνο θετικό ειναι ότι καθεται στον πισινούλι του για ώρες χωρίς να κουράζεται. κατα τα άλλα δεν εχει δυναμη στα ποδαρακια του να στηριχθεί. καλα και για μπουσουλημα ούτε λόγος! για να δούμε!

σημερα θα φαμε 2η φορά αχλάδι (μπλιαξ). ελπίζω να μην ζοριστει πολύ γιατι και εγω ειμαι στο γραφειο. θα του το δωσει η μαμα μου με τον Αρη (αν δεν πλακωθούν και αυτοί!) η μανα μου ηρθε πρωι πρωι και αρχισε τις θεωριες περί του πως ταιζουν το παιδί. κατ' αρχην με "εκραξε" γιατι λεει τον βαλαμε στο καρεκλακι. τα παιδια λεει τρωνε καλύτερα όταν τα κρατας στα χερια :confused:. σιγα μωρε... εκανα λαθος που τον εβαλα στο καρεκλάκι;;;; ε δεν νομιζω.... τελος παντων!

κορίτσια για ελατε! κερναμε καφεδακι (χωρίς γαλα σημερα):tongue:!

Τατιααααανααααα μαζεψου! όλο αερα παιρνεις και μας εχεις εγκαταλείψει ;)

Καλημέρα κορίτσια!!!τί μου κάνετε;όλα καλά;αχ!ειδα στον ύπνο μου οτι ο μπέμπης έβγαλε 2 δοντάκια!!είναι γρουσουζιά;Ζωή το υποαλλεργικό του δίνεις ακόμα;;;

Σαν να μην έφτανε η ήττα η χτεσινή σήμερα ξύπνησα με δυο σπυρούκλες νααααααααα!!!με έχουν μουτζώσει κανονικά ε;;;;χαχα!!

καλημερα Μαριανθη! γιατι καλέ γρουσουζια; από την εννοια σου ειναι!

για τις "σπυρουκλες" μην ανησυχεις! για το ματι είναι, για να μην σε ματιάσουν :P. πέρα από την πλάκα μηπως ειναι να αδιαθετησεις;;;;;

Καλημέραααααααααα!!!

τι κάνετε?????

Συμπεθερούλα μου μην αγχώνεσαι! εντελώς φυσιολογικό είναι να μην φάει απο την πρώτη φορά! απλά να του ρίχνεις και λίγο νεράκι μέσα στο αχλάδάκι για να γίνεται πιο κρεμούλα.

και το σωστό είναι να τρώει στο καρεκλάκι το παιδί...άμα μάθει στα χέρια...θα τρέχεις και δε θα φτάνεις μετά!!!

Ζωίτσα τι έπαθε ο Τεό? είδε κανέναν εφιάλτη και ξύπνησε το αστεράκι σου ή μήπως ετοιμάζεται κανένα δόντι?

Μαριάνθη βάστα γερά! οι κουμπάροι σου και η αδερφή σου πάντως με τον καλό λόγο στο στόμα!!!:tongue: χαχαχαχαχα!!!

πάω να ετοιμάσω τα φρούτα στη μικρή και θα επιστρέψω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααα!!!

τι κάνετε?????

Συμπεθερούλα μου μην αγχώνεσαι! εντελώς φυσιολογικό είναι να μην φάει απο την πρώτη φορά! απλά να του ρίχνεις και λίγο νεράκι μέσα στο αχλάδάκι για να γίνεται πιο κρεμούλα.

και το σωστό είναι να τρώει στο καρεκλάκι το παιδί...άμα μάθει στα χέρια...θα τρέχεις και δε θα φτάνεις μετά!!!

Ζωίτσα τι έπαθε ο Τεό? είδε κανέναν εφιάλτη και ξύπνησε το αστεράκι σου ή μήπως ετοιμάζεται κανένα δόντι?

Μαριάνθη βάστα γερά! οι κουμπάροι σου και η αδερφή σου πάντως με τον καλό λόγο στο στόμα!!!:tongue: χαχαχαχαχα!!!

πάω να ετοιμάσω τα φρούτα στη μικρή και θα επιστρέψω!

μην μιλας για φρουτα! αγχώνομαι!:)

βρε τι νερο να ριξω στο αχλάδι;;;;;; εβγαλε ενα καρο ζουμί μόνο του!!!!!

Μακμαρακι εγω βάζω και μια μεζούρα κρέμα βανίλια μέσα στα φρούτα και λίγο νεράκι και τα τρώμε μούρλια!!!αχλάδι μήλο μπανάνα και στίβω και λίγο πορτοκάλι!!!

Εννοείται να μη διανοηθείς να τον κρατάς στα χέρια παρά μόνο σε μεγάλη ανάγκη!!!εμεις στο καρεκλάκι τρώμε με τα παιχνίδια μας και όοοοοοο,τι άλλο μας γυαλίσει!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημεεεεερααααααα!

Ζωή μου ο μικρός στεκεται στα πόδια του;;;;; τι καλα! τελεια! αχ αντε και ο δικός μου ο τεμπελακος! ούτε μπρουμυτα δεν γυρναει ακόμα. το μόνο θετικό ειναι ότι καθεται στον πισινούλι του για ώρες χωρίς να κουράζεται. κατα τα άλλα δεν εχει δυναμη στα ποδαρακια του να στηριχθεί. καλα και για μπουσουλημα ούτε λόγος! για να δούμε!

σημερα θα φαμε 2η φορά αχλάδι (μπλιαξ). ελπίζω να μην ζοριστει πολύ γιατι και εγω ειμαι στο γραφειο. θα του το δωσει η μαμα μου με τον Αρη (αν δεν πλακωθούν και αυτοί!) η μανα μου ηρθε πρωι πρωι και αρχισε τις θεωριες περί του πως ταιζουν το παιδί. κατ' αρχην με "εκραξε" γιατι λεει τον βαλαμε στο καρεκλακι. τα παιδια λεει τρωνε καλύτερα όταν τα κρατας στα χερια :confused:. σιγα μωρε... εκανα λαθος που τον εβαλα στο καρεκλάκι;;;; ε δεν νομιζω.... τελος παντων!

κορίτσια για ελατε! κερναμε καφεδακι (χωρίς γαλα σημερα):tongue:!

Τατιααααανααααα μαζεψου! όλο αερα παιρνεις και μας εχεις εγκαταλείψει ;)

Βρε οχι που να σταθει στα ποδια του...Απλα ετσι οπως εχει τα χερια του κατω για να μπουσουλησει σηκωνει τα ποδια του και ειναι σε μια φαση να κανει τουμπα....

ΚΑλη επιτυχια Μαρακι με το αχλαδι σημερα...Θα δεις θα φαει καλυτερα αυτη τη φορα....

Ακομα υποαλλεργικο πινουμε....Γιατι πστευεις οτι θα πιουμε καποια στιγμη κανονικο?

Δεν ξερω τι επαθε μωρε αλλα τρομαξα γιατι εκλαψε πολυ....Για δοντι δεν νομιζω....Τωρα μολις βγαλαμε και τα πανω.....

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου είπε για την κρέμα για να παίρνει καμιά θερμίδα!!Και ναι είναι να αδιαθετήσω!!!!

μαγος ειμαι;;;;;:tongue:

ναι εσυ δίνε του κρεμουλα, δίκιο έχει ο γιατρός!

Βρε οχι που να σταθει στα ποδια του...Απλα ετσι οπως εχει τα χερια του κατω για να μπουσουλησει σηκωνει τα ποδια του και ειναι σε μια φαση να κανει τουμπα....

ΚΑλη επιτυχια Μαρακι με το αχλαδι σημερα...Θα δεις θα φαει καλυτερα αυτη τη φορα....

από το στόμα σου και στου θεου το αυτί! ή μάλλον στου μπέμπη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...