Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λεω κ εγω...! Ουφφφφ!!!!

Κ μενα μου χει πει οτι σιγα σιγα θα βαλουμε φραουλα, κερασι κ τετοια..

Α! Κι αλλο δε σας ειπα.. Μ εχει πιασει αποχτες τ αλλεργικο κ με χει τσακισει..

Μαααακ! Εισαι κατσικοποδαρη1!! Η μηπως Σαββατογεννημενη???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετο με μας, για τους σταυρους που λεγαμε...

Μια θεια μου, σημερα ειναι 58 χρονων να φανταστητε, οταν την βαφτησαν, η νονα της ηταν φτωχη, οπως αλλωστε κ πολυς κοσμος, κ δεν ειχε να της παρει σταυρο.. Κ της τον πηρε πριν μερικα χρονια!!!!!!!! Ετσι στο ξαφνικο! Την ειδοποιησε μια μερα να την επισκευτει, γρια γυναικα πια, κ της εδωσε εναν βαφτιστικο σταυρο επειδη τοτε δεν ειχε την δυνατοτητα να της τον παρει, αλλα το χε καημο!!! Απιστευτο??? Ειχαμε συγκινηθει ολοι πααρα πολυ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

ωΧ Μαριανθούλα περαστικά σου!άκου βρε τι γίνεται στο κόσμο!εμένα ο νονός μου είναι πολύ ευκατάστατος και πέραν τα της βάπτισης δεν μου έκανε τίποτα δώρο!και μέναμε και κοντά!! Μόνο όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο μου έδωσε ένα 5χίλιαρο και μου είπε!πάρε, για να πάς σε μια μπουτικ να πάρεις ότι θέλεις!!!ντοιγκ!ούτε μπλουζάκι δεν έφτανε να πάρω!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Γεια σας κοριτσάκια, πως είστε ? Τα μπεμπακια ?

Γιωτουλα έστω κ καθυστερημένα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κ εύχομαι να είναι ήδη καλλίτερα

Μαααακ μην αγχώνεσαι με τη πρώτη δοκιμή , σιγά σιγά βρε , μέρα με τη μέρα να δεις που θα το συνηθίζει, μη ξεχνάς ότι μέχρι τώρα δεν ξέρει κάτι άλλο εκτός από το γάλα. Μετά του έδωσες γάλα ?

Εμείς είχαμε ξεκινήσει με μήλο κ μετά συμπλήρωνα γάλα.

Μαριανθη πως είστε ? Περαστικά με το αλλεργικό

Με το κρέας θα τη φάει καλλίτερα είναι πιο νόστιμη η λαχανόσουπα βρε ;)

Εντωμεταξύ εμένα φράουλα μου είπε να δώσω μετά τα 2… :rolleyes: είναι λέει πολύ αλλεργιογονες εκτός αν έχουμε άνθρωπο έμπιστο να αγοράσουμε. Όλα τα άλλα φρούτα οκ

Αννούλα που είσαι ??? :confused::confused::confused:

XwAPp3.png

Eπ!!!Εδω ειμαι και εγω!!!!

Πηγαμε σημερα στους κουπαρους μας που εφεραν λαμπαδα στον μικρο και ενα σωρο γλυκα που εχω τσακισει....:tongue::tongue:

ΜΑκ μου εμεις αρχισαμε με 2 κουταλιες μπανανα που μας ειπε η γιατρος οτι ειναι το μονο φρουτο που δεχονται τα παιδια για αρχη!!!!

Τα εφαγε..την επομενη 4 κουταλιες και την μεθεπομενη 6 κουταλιες...

Μετα προσθεσαμε αχλαδι...

Τωρα βεβαια αφου εσεις αρχισατε με αχλαδι μηπως να ψαξεις να του δωσεις κανενα πιο γινομενο?Μηπως γλυκισει ρε παιδι μου...

ΜΑριανθη!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να μην το φατε το κουνελακι...

931382ue4zowshvt.gif

Γιωτουλα εμεις θα παρουμε δωρο στους κουμπαρους δεν ξερω ακομα τι...Αλλα ακομα τους χρωσταμε του γαμου μας....:tongue::tongue:

ΚΑτι για το σπιτι...Οσο για τα λεφτα δεν το σκεφτηκα...ΟΣο κανει αρκει να ειναι χρησιμο..ΝΑ σκεφτεις για το γαμο που μας παντρεψαν θα τους παρουμε ενα πληντυριο πιατων....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Λεω κ εγω...! Ουφφφφ!!!!

Κ μενα μου χει πει οτι σιγα σιγα θα βαλουμε φραουλα, κερασι κ τετοια..

Α! Κι αλλο δε σας ειπα.. Μ εχει πιασει αποχτες τ αλλεργικο κ με χει τσακισει..

Μαααακ! Εισαι κατσικοποδαρη1!! Η μηπως Σαββατογεννημενη???

παψε ρε αμεσως να με κατηγορησεις!!!!!!!!!! αμαν πια, σε βαρεθηκα :tongue:

Γεια σας κοριτσάκια, πως είστε ? Τα μπεμπακια ?

Γιωτουλα έστω κ καθυστερημένα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κ εύχομαι να είναι ήδη καλλίτερα

Μαααακ μην αγχώνεσαι με τη πρώτη δοκιμή , σιγά σιγά βρε , μέρα με τη μέρα να δεις που θα το συνηθίζει, μη ξεχνάς ότι μέχρι τώρα δεν ξέρει κάτι άλλο εκτός από το γάλα. Μετά του έδωσες γάλα ?

Εμείς είχαμε ξεκινήσει με μήλο κ μετά συμπλήρωνα γάλα.

Μαριανθη πως είστε ? Περαστικά με το αλλεργικό

Με το κρέας θα τη φάει καλλίτερα είναι πιο νόστιμη η λαχανόσουπα βρε ;)

Εντωμεταξύ εμένα φράουλα μου είπε να δώσω μετά τα 2… :rolleyes: είναι λέει πολύ αλλεργιογονες εκτός αν έχουμε άνθρωπο έμπιστο να αγοράσουμε. Όλα τα άλλα φρούτα οκ

Αννούλα που είσαι ??? :confused::confused::confused:

ναι συμπληρωσα με γαλα εννοειται!

αλήθεια η Αννουλα εξαφανιστηκε, το Ευμορφακι, η Σοφία, η Βουλίτσα! καλε που ειναι ;;;;;;

Eπ!!!Εδω ειμαι και εγω!!!!

Πηγαμε σημερα στους κουπαρους μας που εφεραν λαμπαδα στον μικρο και ενα σωρο γλυκα που εχω τσακισει....:tongue::tongue:

ΜΑκ μου εμεις αρχισαμε με 2 κουταλιες μπανανα που μας ειπε η γιατρος οτι ειναι το μονο φρουτο που δεχονται τα παιδια για αρχη!!!!

Τα εφαγε..την επομενη 4 κουταλιες και την μεθεπομενη 6 κουταλιες...

Μετα προσθεσαμε αχλαδι...

Τωρα βεβαια αφου εσεις αρχισατε με αχλαδι μηπως να ψαξεις να του δωσεις κανενα πιο γινομενο?Μηπως γλυκισει ρε παιδι μου...

ΜΑριανθη!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να μην το φατε το κουνελακι...

931382ue4zowshvt.gif

Γιωτουλα εμεις θα παρουμε δωρο στους κουμπαρους δεν ξερω ακομα τι...Αλλα ακομα τους χρωσταμε του γαμου μας....:tongue::tongue:

ΚΑτι για το σπιτι...Οσο για τα λεφτα δεν το σκεφτηκα...ΟΣο κανει αρκει να ειναι χρησιμο..ΝΑ σκεφτεις για το γαμο που μας παντρεψαν θα τους παρουμε ενα πληντυριο πιατων....

ηταν πολύ γλυκο το παλιοαχλάδι :mad:! ειχα ρωτησει και εγω τον γιατρο για την μπανανα και μου ειπε κατηγορηματικα οχι. η μπανανα θα ειναι το ταταρτο ή πεμπτο φρουτο που θα προσθεσουμε! πρωτα αχλαδι, μετα αχλαδι μηλο, μετα αχλαδι μηλο πορτοκαλι και μετα η μπανανα! δεν ξερω γιατι!!!! και εγω την μπανανα την βρισκω σουπερ για αρχη!

αααααα οσο για τον λαγο, Μαριανθη καν'τον στιφαδο! μια μιαμ μιαμ!!! χα χα χα χα

ηταν πολύ γλυκο το παλιοαχλάδι :mad:! ειχα ρωτησει και εγω τον γιατρο για την μπανανα και μου ειπε κατηγορηματικα οχι. η μπανανα θα ειναι το ταταρτο ή πεμπτο φρουτο που θα προσθεσουμε! πρωτα αχλαδι, μετα αχλαδι μηλο, μετα αχλαδι μηλο πορτοκαλι και μετα η μπανανα! δεν ξερω γιατι!!!! και εγω την μπανανα την βρισκω σουπερ για αρχη!

Συγγνωμη βρε Μακ, εγω μπανανα της εδωσα στην αρχη!

Καλε μηπως δε του αρεσουνε τα πολυ γλυκα? παιζει κ αυτο!

Παντως το "κατηγορηματικα οχι" το βρίσκω πολυ τραβηγμένο...:evil:

δωσε καλε του παιδιου εκει περα να φάει να ευχαριστηθει!

Οχι το καημενο το λαγουδάκι στιφάδο μωρε..αμαρτία ειναι..

Ρε συ αγγελικη προσπαθω να δω την φωτο στο avatar που πρεπει να πω οτι ειναι τρομερη και να μοιραστω μαζι σας οτι εγω βγαινω αθλιες φωτογραφιες και δεν εχω καμια που να ειμαι ωραια με τον γιο μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!μπουχουουουουου

Αλλα ας επανελθω στο θεμα...Στην φωτο η μικρη εχει ξανθα μαλλια ή της φορας σκουφο?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ευχαριστουμε Ζωη!

Τη βγαλαμε στην 25η προχθες.

Μη νομιζεις και γω σα χαζη βγαινω, πολυ λιγες εχω με το μωρό που να αξιζουν.

Μαλλια??? τι ειναι αυτο??? χαχαχαχα!!!!!!!!!

Οχι δε φοράει σκούφο,η μικρη μου εχει λιγα μαλλάκια αλλά ναι ειναι ανοιχτόχρωμα.

Ρε συ αγγελικη προσπαθω να δω την φωτο στο avatar που πρεπει να πω οτι ειναι τρομερη και να μοιραστω μαζι σας οτι εγω βγαινω αθλιες φωτογραφιες και δεν εχω καμια που να ειμαι ωραια με τον γιο μου.!!!!!!!!!!!!!!!!!μπουχουουουουου

Αλλα ας επανελθω στο θεμα...Στην φωτο η μικρη εχει ξανθα μαλλια ή της φορας σκουφο?

οι τουλουμπες δεν εχουν μαλλια χαζουλι! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen:

Διαφημίσεις

οι μονες φωτο που εχω με τον γιο μου ειναι κατι χαζες που τραβηξα μονη μου με το κινητο! γιατι δεν με τραβαει κανενας με το σπλαχνο μου;;;;:confused:

από την αλλη να μου πεις... τι να τραβηξουν κυρια μου που εισαι μονιμως με πυτζαμα και κοτσο σαν την πλυστρα;;;;

Κοριτσακια καλησπέρα!!!Τι κανετε?Μου λειψατε!!Ειχαμε κοσμο και δεν προλάβαινα!!Ελπίζω να εισαστε ολες καλα!!Είμαι μόνη με τον μπεμπάκο και δεν προλαβαίνω πολλά πολλά!!Σήμερα ήρθαν οι κουμπάροι μου με τα δυο τους αγοράκια και πήρα μια γεύση με το τί θα ακολουθήσει αργότερα!!!:tongue::tongue: Η κουμπάρα μου δεν ακούμπησε την πλάτη της πίσω στον καναπέ ούτε ένα λεπτό,έφαγε όρθια κυνηγώντας τα μικρά και με το ζόρι ήπιε έναν καφέ!!!Αχαχαχ!!!Ο μπεμπάκος μου απορρυθμίστηκε τελείως από τον κόσμο και έχασε τον ύπνο του,δεν καλοφαγε και δεν έκανε κακά του!!

Πώς σας φαίνεται να του βάλω ανανά στο φρούτο του;;

O40a.jpgO40ap3.png

Επίσης ο κουμπάρος μου μου είπε να αδυνατίσω,οτι άλλιως με ήξερε, η κουμπάρα μου οτι μεγαλώσαμε γιατί έβλεπε κατι φωτογραφίες μας προ τέκνων και η αδερφή μου μου είπε οτι δε μου πάει το βάψιμο που είχα κάνει με eyeliner!!!Τέλεια?Επίσης πήγα να βάλω κάτι γοβάκια μου ανοιξιάτικα αλλά πού;;;Δεν μου κάνανε!!!:confused::confused:Από αύριο νηστεία και ράψιμο κανονικό!!

O40a.jpgO40ap3.png

Επίσης ο κουμπάρος μου μου είπε να αδυνατίσω,οτι άλλιως με ήξερε, η κουμπάρα μου οτι μεγαλώσαμε γιατί έβλεπε κατι φωτογραφίες μας προ τέκνων και η αδερφή μου μου είπε οτι δε μου πάει το βάψιμο που είχα κάνει με eyeliner!!!Τέλεια?Επίσης πήγα να βάλω κάτι γοβάκια μου ανοιξιάτικα αλλά πού;;;Δεν μου κάνανε!!!:confused::confused:Από αύριο νηστεία και ράψιμο κανονικό!!

γεια σου Μαριανθουλα! εγω ειμαι μεταξυ υπνου και ξύπνιου! καλε τι ηττα εφαγες σημερα; μεγαλωσες, παχυνες, δεν σου παει το eyeliner! μιλαμε για τις 7 πληγες του φαραω!:tongue:

χαλαρωσε ... θεα εισαι! παντως και εγω από αυριο ειπα να το ραψω και ελπιζω να κρατησω τον λόγο μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...