Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρια μου μην αγχώνεσαι καθόλου!εμένα τη πρώτη φορά που έφαγε (κι εμείς με αχλαδάκι ξεκινήσαμε)τα έφτυνε όλα κι έκλαψε κιόλας!με το ζόρι έφαγε μια κουταλίτσα του γλυκου..τη δεύερη μέρα έφαγε 4 κουταλίτσες του γλυκου χωρίς κλάμα και με χαρά,τώρα τρώει γύρω στις 6 κουταλιές της σούπας γεμάτες-γεμάτες και όταν ετοιμάζω τη φρουτόκρεμα κάνει χαρές!! πάντως καμμια σχέση με τη χορτόσουπα!επειδή είναι γλυκεια 9λόγω της πατατούλας)τρώει πολύ και με ευχαρίστηση,ενώ στο φρούτο ξινίζεται λίγο ακόμη και τώρα..μην αγχώνεσαι βρε!είναι κάτι τελείως καινούριο γι αυτόν.Να δεις ότι μέρα με μέρα θα τρώει όλο και πιο πολύ και όλο με πιο μεγάλη χαρά!επίσης σιγά σιγά θα βρεις και φρούτα που του αρέσουν ενώ άλλα μπορει να μην τα θέλει!Εμένα όταν της έβαλα λίγο μανταρίνι για δοκιμή έφαγε μόνο 2 κουταλίτσες.δεν την πίεσα..όσο θέλει..μην αγχώνεσαι καθόλου!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Εννοω οτι δε θα πάρει τιποτα τωρα το Πάσχα.

Εσας θα πάρουν? μαλλον ναι ε?

Μακ,μην αγχωνεσαι,εγω της ξεκινησα αχλάδι-μπανανα μετα κ λιγο μηλο,εβαζα μεσα κ λιγο σκόνη βανίλια ή μπισκοτοκρεμα..

Κάνε καμιά δοκιμή και συ..

Εμενα πάντως εκανε 1 μηνα για να φάει ολοκληρη μερίδα,ειναι κάτι τοσο καινουριο,θελει το χρόνο του το μωράκι.

Διαφημίσεις

Επίσης Μαράκι μου καλό θα ήταν να του έχεις ένα εντυπωσιακό παιχνιδάκι που θα του το παρουσιάζεις μόνο την ώρα του φαγητου!εγώ δεν το έχω κάνει αλλά λένε ότι πιάνει!και ποτέ μα ποτέ μην τον πιέζεις να φάει παραπάνω σε σημείο που να κλαίει..γιατί τότε θα σιχαθεί τη διαδικασία του φαγητού ,θα πεισμώσει και δεν θα τρώει..μέχρι τον 1ο χρόνο το γάλα είναι η βασική τροφή τους..επομένως από τα άλλα σιγά-σιγά..λιγο-λίγο και να δεις που σε κανένα μήνα θα κοντεύει να φάει κι εσένα!!!

kwtpmaqz0.png

Αγγελικούλα μου κανονικά ο νονός κάνει δώρο μετά τη βάφτιση..εμάς μας πήρε η νονά λαμπαδίτσα κι ένα φουστανάκι αλλά κανονικά δεν κάνει..αφού τα βαφτίσουν τους παίρνουν λαμπαδίτσα1απλά εγώ αναρωτιόμουν τι δώρο να κάνς στη νονά για τη βάφτιση..τι ποσό να διαθέσω..

kwtpmaqz0.png

Μαράκι μου μην αγχώνεσαι!εγώ ήμου σίγουρη ότι θα την φάει όλη γιατί μας κοίταζε που τρώγαμε και ορμούσε να φάει!πήγα κι εγώ με αυτοπεποίθηση η καημένη και αυτή τα έφτυνε όλα έξω και δεν κλαψούριζε΄ΕΚΛΑΙΓΕ!!! υπομονή θέλει!!!

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!

Δεν περιμενα να πετυχω καμμια σας!

Λοιπον, κατ αρχην χαιρετιζω τη γειτονισσα!!! Αγγελικη εγω το γλιτωσα κ δεν ειχα τετοια, ομως παρολα αυτα, τα 2 μπροστινα μου ειναι κατα το ημιση ψευτικα.. Πρεπει οποσδηποτε να παω τα τα κοιταξω κι εγω καποια στιγμη, γιατι πολυ τα εχω αμελησει.. Τελοσπαντων!

Μαρακι γιατι εβαλες μονο αχλαδι? Εγω εβαλα κ μηλο κ μπανανα απ την 1η φορα.. Η αληθεια ειναι ομως οτι δεν τα πολυθελει.. Ενω στην αρχη ετρωγε τι ωραια, τωρα σφραγιζει το στομα του κ δεν το ανοιγει με τιποτα!!! Χορταρικα κρεμα, πανω απο 5 κουταλιες δεν εχει φαει.. Τις τελευταιες μερες αρνειται να το φαει... Μπουκια λεμε!

Τι θα κανω δεν ξερω... Κ υποτιθετε αυριο ξεκιναμε κρεας!! Λεμε τωρα..

Γιωτα, ωραιο το κοσμημα. Εγω θα το επερνα κ αν μου λεγε τιποτα κουλο κανας παπας.. Θα του λεγα καμμοια ιστορια οτι ειναι οικογενειακο κειμηλιο που το χαν ταμα στον Αγιο Ταδε-τρεχα γυρευε κ θα το δεχονταν μια χαρα! Αν σ αρεσει, καν'το! Σιγα! Οσο για το να μοιασει πιο πολυ σε σταυρο, ας φτιαξουν εναν, κ ας το δεσουν επανω, η κατι τετοιο...

Σκεψου οτι παλια, που ο κοσμος ηταν φτωχος (ενω τωρα ειμαστε πλουσιοι, τελοσπαντων) δεν ειχαν ουτε σταυρους!!!!! Αλλα στην τελικη τους ρωτας κι ολας!

Κοριτσια μην παρεξηγηθω παλι με τους παπαδες?!?!?!:rolleyes:;)

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

επίσης ο γιατρός μου είπε ότι σε λίγο που θα βγουν τα γλυκά φρούτα, βερίκοκα,φραουλίτσες, κερασάκια να της βάζω και θα της αρέσει πολύ!και μετά με τα καρπουζοπέπονα,θα τρώει πολύ περισσότερο!!! Βέβαι αν θέλεις μπορείς να κάνεις αυτό που λέει η αγγελικούλα με τη μπισκοτόκρεμα ή να προσθέτεις μπισκοτάκι που κάνανε και οι παλιές!

kwtpmaqz0.png

ΑΑΑ Δε σας ειπα!! Το πρωι που ξεχορταριαζε ο Θοδωρης το χωραφι εξω, μου φωναζει μια, βγαινω εξω κ τι να δω?!? ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

Καλα ειναι απιστευτο!!!! Το χω βαλει σε μια κλουβα τωρα αλλα εχει φοβιθει κ δεν κουνιετε! Πιασαμε το Λαγο του Πασχα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...