Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ!δεν τα καταφερα!ελπίζω η Μαρια να το καταφέρει!!Θέλω τη γνώμη σας ειλικρινα..οχι ψέμματα..εμένα μου αρέσει σαν μενταγιόν αλλά δεν μου κάνει για βάφτιση..αλλά αν δεν σας αρέσει καν σαν μενταγιόν να μου το πείτε!Πάντως Ζωή η νονά μας είναι του στυλ σου..ροκαμπιλάκι..να φανταστείς παντρεύτηκε με αθλητικό παπούτσι!!και ο άντρας της την ίδια τρέλλα κουβαλάει!

Ε τοτε εγω θα το λατρεψω το μενταγιον!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον....

Εγω δεν καταλαβα που ειναι ο σταυρος σε αυτο....

Μου αρεσε το εσωτερικο σχεδιο....

Αλλα γενικα να πω την αληθεια Γιωτακι....Δεν μου αρεσε...Μου θυμισε Βικτωριανη εποχη τα μενταγιον που φορουσαν τοτε....

ΠΑντως δεν νομιζω να εχουν προβλημα οι παπαδες...Σταυρος ειναι...Δεν ξερω κιολας...Το σιγουρο ειναι οτι μπορει να το κρατησει και να το περναει απο γενια σε γενια....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

επίσης και το εσωτερικο σχεδιο ειναι ενα αγγελακι και κατι αλλο που ειναι και σαν λουλουδι και σαν σταυρος! το βρισκω πολύ ιδιαιτερο. εγω θα το χρησιμοποιουσα αλλα για το φοβο θα επαιρνα μαζι μου και εναν δικο μου σταυρο να τον κρεμασω μαζί με αυτον αν μου δημιουργουσαν προβλημα στην εκκλησια ;)

α και Γιωτακι: δεν μπηκα σε ΚΑΝΕΝΑΝ κοπο! οκ;;;;

Καλησπέρα γειτονισσες!

Τι κάνετε?

Ελπιζω να ειστε όλες καλά και τα μπεμπονια ακομη καλυτερα!!!

Μακ,καλάαααα τι παιδι ειναι αυτο καλε????????????

Παναγιά μου θα τρελαθω!!!Φοράει και γυαλί και ποζάρει!!!!!!!!

Οσο για το δόντι που ρωτησες..εμφυτευμα θα βάλω σε 4 μηνες και μεχρι τοτε ειμαι στην τσιτα γιατι εχω ενα προσωρινο,το οποιο αν διαβασες.. προχθες ξυπνησα κ ειχε φυγει απο τη θέση του..και ετρεχα πανικοβλητη να μου το κολλήσει...να σημειώσω οτι προκεται για το μπροστινο-φατσα κάρτα που λεμε- δοντάκι!Μια ομορφιά ειμαι η φαφούτα.

Μαριάνθη εσεις είχατε τέτοια???

Γιωτουλα, να πω κ γω τη γνωμη μου ε? η καρακατίνα δεν αντεχω!!!!

Μου κάνει για ενα κοσμημα που έχει περασει απο γενιά σε γενιά..

Ειναι πολυ ιδιαιτερο & ξεχωριστό κομμάτι...αν σου αρεσει και πιστυεις οτι ταιριάζει στη μικρή και οτι θα μπορεί να το φοράει και αργότερα..γιατι οχι?

Το θεμα μου ειναι οτι δε μου πολυφέρνει σε σταυρό βασικά..αν μπορουσε να το "σταυροποιήσει" λίγο περισσότερο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γειτονισσες!

Τι κάνετε?

Ελπιζω να ειστε όλες καλά και τα μπεμπονια ακομη καλυτερα!!!

Μακ,καλάαααα τι παιδι ειναι αυτο καλε????????????

Παναγιά μου θα τρελαθω!!!Φοράει και γυαλί και ποζάρει!!!!!!!!

Οσο για το δόντι που ρωτησες..εμφυτευμα θα βάλω σε 4 μηνες και μεχρι τοτε ειμαι στην τσιτα γιατι εχω ενα προσωρινο,το οποιο αν διαβασες.. προχθες ξυπνησα κ ειχε φυγει απο τη θέση του..και ετρεχα πανικοβλητη να μου το κολλήσει...να σημειώσω οτι προκεται για το μπροστινο-φατσα κάρτα που λεμε- δοντάκι!Μια ομορφιά ειμαι η φαφούτα.

Μαριάνθη εσεις είχατε τέτοια???

Γιωτουλα, να πω κ γω τη γνωμη μου ε? η καρακατίνα δεν αντεχω!!!!

Μου κάνει για ενα κοσμημα που έχει περασει απο γενιά σε γενιά..

Ειναι πολυ ιδιαιτερο & ξεχωριστό κομμάτι...αν σου αρεσει και πιστυεις οτι ταιριάζει στη μικρή και οτι θα μπορεί να το φοράει και αργότερα..γιατι οχι?

Το θεμα μου ειναι οτι δε μου πολυφέρνει σε σταυρό βασικά..αν μπορουσε να το "σταυροποιήσει" λίγο περισσότερο?

ευχαριστω φιλεναδα για τα καλα σου λογια σχετικα με το παλληκαρι μου :P!

πω πω ταλαιπωρια με το δοντι! μαχαθηκε και αυτο να ειναι λιγακι πιο πισω :confused:

Κορίτσάκια καλκμέρα!!!!Τι κάνετε;;;;Βολτάρετε ε????Μπράβο!! ευχαριστώ για τη γνώμη σας βρε κοριτσια..κι εγώ αυτό το πρόβλημα είχα..μου φαίνεταο όμορφο αλλά όχι για βαφτιστικός σταυρός..τα πλαινα ήταν πιο μεγάλα,αλλά όταν πήγε να χύσει το χρυσό απ΄΄εξω του έσπασε ο όνυχας από τη θερμοκρασία γι αυτό μικρύναν τα πλαινά..πάντως το συζήτησα με τη νονά μας,και μου είπε ότι επαιδή θέλει πολύ να της το πάρει αυτό το κομμάτι για να το έχει ,θα της το πάρει και θα της πάρει κι ένα μικρό χρυσό σταυρουδάκι μην τυχόν και δεν το δεχτεί ο παπάς..Επομένως λύθηκε το πρόβλημα!!!!Βρε κορίτσια τι ποσό περίπου θα διαθέσετε για τους νονούς των παιδιών σας;;προβληματιζόμαστε ρε γαμωτο..

Αγγελικούλα μουυυυυυυ!!!!Καταρχήν δεν κουτσομπολεύεις!γι αυτό το έβγαλα σε κοινή θέα,για να το σχολιάσουμε!!! Και δεύτερον:Τι έπαθες βρε;;;;;Εσύ από ότι θυμάμαι στο σχολείο είχες καταπληκτική οδοντοστοιχία!το έσπασες?Επειδή με την Αγγελική ήμασταν συμμαθήτριες σας το λέω;Ήταν ΘΕΑ κι από ότι βλέπω εξακολουθεί να είναι!!!ήταν από τα κορίτσια που όλα τα αγοράκια τρέχουν από πίσω της!!! Αλλά η Αγγελική βράχος πάντα!!!

Αααα!!!ξέχασα να σας πω!Χθες κατεβάσαμε πιο κάτω το στρώμα της κούνιας γιατί η μικρή σηκωνόταν και μας έβλεπε από πάνω!!!Επίσης κάναμε κι εμείς το πρώτο μας κατόρθωμα!!!Χαιρετάμε!!!όταν της λέω κάνε γεια σου,γεια σου, χαιρετάει με το δεξί χεράκι κανονικότατα!!!δεν λέει βέβαια λεξούλες αλλά είναι κι αυτό μια αρχή!!

Αυτάαααααα!!!!Καλές βόλτες κορίτσια μου!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

ευχαριστω φιλεναδα για τα καλα σου λογια σχετικα με το παλληκαρι μου :P!

πω πω ταλαιπωρια με το δοντι! μαχαθηκε και αυτο να ειναι λιγακι πιο πισω :confused:

Τι ευχαριστείς καλε? αφου το μωρο εξελίσσεται σε τρελό γκομενάκι λεμε!!!!:D:D:D

Αγγελικούλα μουυυυυυυ!!!!Καταρχήν δεν κουτσομπολεύεις!Εσύ από ότι θυμάμαι στο σχολείο είχες καταπληκτική οδοντοστοιχία!το έσπασες?Ήταν ΘΕΑ κι από ότι βλέπω εξακολουθεί να είναι!!!ήταν από τα κορίτσια που όλα τα αγοράκια τρέχουν από πίσω της!!! Αλλά η Αγγελική βράχος πάντα!!!

Γιωτάκι μου, με κοροϊδευεις μωρη???!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ου να μου χαθείς!!!!!!!

Εγω παντως στον κουμπάρο&νονο μαλλον δε θα πάρω τιποτα..

Αφου ουτε αυτος θα πάρει στο μωρο..

Καλά δε θα κάνω?:tongue:

Καλημερα!

η πρωτη αποπειρα να φαμε αχλαδι στεφθηκε με απόλυτη αποτυχία :(.

πεταχτηκανε τα ματια του εξω από την αναγούλα! του ερχοταν εμετος, και κλαψουριζε λεγοντας μαμ μαμ μαμ... παρακαλουσε για γαλα το σπλαχνακι μου. τωρα τι κανουμε;;;;;;;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...