Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιωτουλα κανε δεξι κλικ στη φωτο στο μειλ σου και κανε αποθηκευση εικονας...Αποθηκευσε την καπου στον υπολογιστη και μετα ανεβασε την εδω!!!!

Εχω μια περιεργεια να δω τι ειναι!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατ'αρχην Γιωτούλα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και ευχομαι από εδω και στο εξής να πάψει το αυτοανοσο να τον ταλαιπωρεί! νομίζω ήρθε η ώρα για την ύφεση! όλα να σας πανε καλά και να είναι χιλιόχρονος και υγιής :).

τωρα για να βαλεις την φωτο: πηγαινε στο μαιλ, ανοιξε την εικόνα, κάνε δεξι κλικ και αποθηκευσε την στις "εικονες" σου. μετα ελα στο παρεντς, επελεξε την "απαντηση" (όχι την "γρήγορη απάντηση") επέλεξε τον συνδετήρα (δίπλα από την φατσουλα που χαμογελά) και κάνε upload από τον υπολογιστή σου. δηλαδή πάτα το "αναζήτηση" βρες την φωτο από τις εικόνες σου και πάτα "ανέβασμα". μόλις την φορτώσει πάτα το βελάκι (επάνω δεξιά που γράφει attachment key") και εισαι ετοιμη.

ρώτα πάλι για τυχον αποριες ;)

Ζωήηηηηη γερό ποτήρι και εσυ ε;;;;;;

τσακισες και τον γύρο σου. εχετε και ωραιες πίτες στη Θεσσαλονίκη ρε γμτ αλλά πολύυυυυ μεγαλες ειναι ;):P

Γιωτουλα κανε δεξι κλικ στη φωτο στο μειλ σου και κανε αποθηκευση εικονας...Αποθηκευσε την καπου στον υπολογιστη και μετα ανεβασε την εδω!!!!

Εχω μια περιεργεια να δω τι ειναι!!!!!

μπα; επανεμφανίστηκες;;;;;:tongue:

Διαφημίσεις

Ζωήηηηηη γερό ποτήρι και εσυ ε;;;;;;

τσακισες και τον γύρο σου. εχετε και ωραιες πίτες στη Θεσσαλονίκη ρε γμτ αλλά πολύυυυυ μεγαλες ειναι ;):P

ΚΑλα εχω ξεσυνηθισει εντελως να πινω!!!!

ΚΑι εγω εππειδη τις βρισκω μεγαλες τις πιτες τρωω μεριδα γιατι αλλιως.....

Αχ χθες εβαλα το τραγουδι του Κιαμου να ξυπνησει ο Κοσμας και σηκωνετε και μου λεει :"ΚΑλα το σφυριξα και εληξες ακους?"

ντοινγκ!!!!!

Που το ξερει αυτο το τραγουδι?

Λες να ειναι κρυφοσκυλας??

Αχ βρε ξεχασα και το πιο σημαντικο απο ολα!!!!!

Γιωτουλα.....

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifb.gifi.gifr.gift.gifh.gifd.gifa.gify.gifempty.gif

ΝΑ χαιρεσαι τον αντρα σου να ειστε τοσο αγαπημενοι παντα οσο ειστε τωρα και συντομα να τρεχει πισω απο την μπουμπου σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κι εγώ!δεν τα καταφερα!ελπίζω η Μαρια να το καταφέρει!!Θέλω τη γνώμη σας ειλικρινα..οχι ψέμματα..εμένα μου αρέσει σαν μενταγιόν αλλά δεν μου κάνει για βάφτιση..αλλά αν δεν σας αρέσει καν σαν μενταγιόν να μου το πείτε!Πάντως Ζωή η νονά μας είναι του στυλ σου..ροκαμπιλάκι..να φανταστείς παντρεύτηκε με αθλητικό παπούτσι!!και ο άντρας της την ίδια τρέλλα κουβαλάει!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...