Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παραμυθένια πώς το καταφερες αυτό?Με το γνωστο βιβλίο?Αν και μου αρεσει να τον κοιμιζω........

Καλημέρα Μαριάνθη!

δεν το κατάφερα εγώ!!! μόνη της η μπέμπα το αποφάσισε!!!

και μένα μου άρεσει να την κοιμίζω αλλά εμένα ήθελε περπάτημα πέρα δώθε, κούνημα και στη διαπασών να παίζουν τα Λάχανα και χάχανα για να κοιμηθεί!

οπότε πολύ με βόλεψε που κοιμάται στην κούνια της μόνη της με το μομπιλε!

θελω τις φωτος με τα κοτσιδια ΤΩΡΑ!

θα τη βάλω για ύπνο και θα σου στείλω!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ!!!Θα μπω κι εγώ στο κλαμπ με τη ζωή και τη Μαρία..χάλια ψυχολογία αλλά ας μην σας ζαλίζω..Μαριανθούλα μου περαστικά..Σοφάκι μου μπράβο για τη μπεμπούλα που κοιμάται μοναχούλα! Την τετάρτη φεύγουμε για Αθήνα και θα καθίσουμε αρκετά και θα τρέξουμε λίγο σε γιατρούς για τον άντρα μου,οπότε θα ξαναχαθω..Στις 17/04 Βαφτίζουμε την ευφροσύνη μας..η μπεμπουλίτσα μας θα έχει πια όνομα..αχ...μεγαλώνουμε..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

η διαθεση μου χειροτερεψε κατα πολύ....

αυτοκτόνησε ενας συμμαθητης μου και πρωην γείτονάς μου. μαζί μεγαλώσαμε σαν παιδια... δεν αντεχω να παω στην κηδεια....:(

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

εγώ κλείνω, εγώ ανοιγω.... πού φτασαμε κυριες μου !!!

δεν ηθελα να κανω ποδαρικό γιατι ειμαι χάλια. με κόλλησε η Ζωή εχθές και σήμερα εχω μια ψυχολογια σκ@τ@....ελπίζω όλες οι υπόλοιπες να είστε πολύ πολύ καλύτερα και εσύ Ζωή να αναρρωσες πλήρως πια...

θα σας ποσταρω έναν ηλιαράκο μεγάλο και ζεστό, όπως ειναι και ο σημερινος και εξαφανίζομαι γιατι εκπεμπω αρνητικότατα vibes ...

570874bmby32tvlh.gif

Mακ Παρε τον μικρο και γρηγορα βολτα!!!!!!!

Εγω σημερα το εριξα στο shopping therapy!!!!!Ξεσηκωσα ολα τα mothercare!!!!!

Πηρα και δυο παιχνιδακια στον μικρο που εφαγαν ενα φτυσιμοοοοοοοοοΜΑ ενα φτυσιμο!!!!!Σαν να μην υπαρχουν ειναι!!!χαχαχαχα

Απο ψυχολογια εγω με τα ψωνια ψιλοεστρωσα!!!!

Το βραδυ τελικα θα βγουμε σημερα αλλα τωρα πια δεν μου κανει και πολυ κεφι....Οχι οτι θα με χαλασει δηλαδη!!!!

ΚΑλα αυτο το τραγουδι το ακουσα περυσι το καλοκαιρι οταν ημουν ξαπλα.Μιλαμε τρομερο τραγουδι αν και ελληνικο και πιιστευω οτι τα παιδια εχοουν ταλεντο!!!!!

λοιπόν το παραθετω και για όσες δεν μπορουν να το ακουσουν βρειτε μόνο το ρεφρεν....:tongue:

ΚΑλα δεν το ακουσα ακομα αλλα σε κανενα μισαωρο που θα πρεπει να ξυπνησω τον Κοσμα θα τον ξυπνησω με αυτο!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κάναμε μια μεγάλη πρόοδο που για άλλες μπορεί να φαινόταν αυτονόητο αλλά για μένα τώρα έγινε!

η μπέμπα επιτέλους κοιμάται μόνη της χωρίς κουνήματα,τραγούδια,κλπ! τη βάζω στην κούνια της και σε κανένα 5λεπτο κοιμάται! επιτέλους!!!

Πες μου οτι κοιμαται χωρις πιπιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω τις φωτος με τα κοτσιδια ΤΩΡΑ!

1144906jikjx8jm6i.gif

ΚΑι εγω και εγω και εγω.....

κΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ!!!Θα μπω κι εγώ στο κλαμπ με τη ζωή και τη Μαρία..χάλια ψυχολογία αλλά ας μην σας ζαλίζω..Μαριανθούλα μου περαστικά..Σοφάκι μου μπράβο για τη μπεμπούλα που κοιμάται μοναχούλα! Την τετάρτη φεύγουμε για Αθήνα και θα καθίσουμε αρκετά και θα τρέξουμε λίγο σε γιατρούς για τον άντρα μου,οπότε θα ξαναχαθω..Στις 17/04 Βαφτίζουμε την ευφροσύνη μας..η μπεμπουλίτσα μας θα έχει πια όνομα..αχ...μεγαλώνουμε..

Γιωτουλα μου γιατι ετσι?Αντε θα πατε Αθηνα στην μανουλα σου μπας και φτιαξει η διαθεση σου λιγο....ΝΑ πατε και στους γιατρους μηπως και βγαλετε καμια ακρη....

Εμεις θα περιμενουμε νεα σου!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αυτοκτόνησε ενας συμμαθητης μου και πρωην γείτονάς μου. μαζί μεγαλώσαμε σαν παιδια... δεν αντεχω να παω στην κηδεια....:(

Αχ βρε Μακ τι λες τωρα!!!!!Τι να πω κριμα απλα κριμα....Αυτα τα αδιεξοδα που φτανει καμια φορα ο κοσμος με σοκαρουν!!!!!

Σοφάκι μου μπράβο για τη μπεμπούλα που κοιμάται μοναχούλα! Την τετάρτη φεύγουμε για Αθήνα και θα καθίσουμε αρκετά και θα τρέξουμε λίγο σε γιατρούς για τον άντρα μου,οπότε θα ξαναχαθω..Στις 17/04 Βαφτίζουμε την ευφροσύνη μας..η μπεμπουλίτσα μας θα έχει πια όνομα..αχ...μεγαλώνουμε..

Γιωτούλα όλα να πάνε καλά με τον άντρα σου και με το καλό το ονοματάκι της μικρούλας σου!!!! αχ ναι μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!!

πωπω....τι να πω...τραγικό να φτάνει ο άνθρωπος σε τέτοιο σημείο....

Mακ Παρε τον μικρο και γρηγορα βολτα!!!!!!!

Εγω σημερα το εριξα στο shopping therapy!!!!!Ξεσηκωσα ολα τα mothercare!!!!!

Πηρα και δυο παιχνιδακια στον μικρο που εφαγαν ενα φτυσιμοοοοοοοοοΜΑ ενα φτυσιμο!!!!!Σαν να μην υπαρχουν ειναι!!!χαχαχαχα

Απο ψυχολογια εγω με τα ψωνια ψιλοεστρωσα!!!!

Το βραδυ τελικα θα βγουμε σημερα αλλα τωρα πια δεν μου κανει και πολυ κεφι....Οχι οτι θα με χαλασει δηλαδη!!!!

Πες μου οτι κοιμαται χωρις πιπιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

είδες τι καλό κάνει το shopping therapy??????? κοστίζει κάτι παραπάνω βέβαια αλλά αφού φτιάχνει η διάθεση, χαλάλι!!!

εγώ βαριέμαι να πηγαίνω στα μαγαζιά αλλά ψωνίζω απο ίντερνετ και μια χαρά είμαι!! τώρα ετοιμάζω παραγγελία για πυτζαμούλες δικές μου και εσώρουχα!

με πιπίλα κοιμάται η μικρούλα μου αλλά όταν καλοκοιμηθεί τη βγάζει! ευτυχώς γιατί αυτό μου έλειπε....να πρέπει κάθε τρεις και λίγο να της βάζω και πιπίλα!!! δε μου φτάνει που ξυπνάει 3 φορές το βράδυ για μαμ!!!

ούτε νεογέννητη έτσι! όταν 40ισε έτρωγε στις 11 και μετά ξανά στις 5 το πρωί....και τώρα τρώει κάθε 3 ώρες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!

πως ειστε κοριτσια;

ο μπεμπης μου εχθες εσπασε ρεκορ! από τις 20,30 μεχρι τις 7,00 το πρωι. εφαγε και τωρα ξανακοιμαται! ωραια μερα εδω και σημερα, μπορει να τον παω καμια βολτιτσα :)

αντε μπειτε για μια καλημερα, γραψτε και τα νεα σας και εξαφανιστειτε πάλι!

φιλακια πολλά!

Kαλημερα!!!!!

Ετοιμαζομαστε να παμε να αγορασουμε ενα παρκο με μεγαλες τρυπες για τον μικρο....

Χθες περασα ωραια αν και πηγαμε εδω κοντα...ΝΑ εχω και το νου μου μη συμβει τιποτα....:rolleyes::rolleyes:

Μονο που εχω ξεσυνιθισει τελειως και με δυο μπυρες που ηπια ακομα δεν μορω να συνελθω!!!!!

2061795cyxkyqp916.gif

Ασε που εκανα το λαθος μετα να φαω γυρο!!!!!Και ακομα τον χωνευω!!!!!!

καλημέρα!!! Ο αντρούλης μου χθες έκλεισε τα 32!!!Δεν έκανα γιορτή,απλά πήραμε μια τουρτίτσα και ήρθαν οι γονεις και ο αδερφός του.Βρε παιδιά έχω στεναχωρεθεί πολύ..η νονά της μπέμπας είναι μια εξαιρετική κοπέλα που την αγαπάμε πολύ.Πήγε λοιπόν να φτιάξει το σταυρό της μπέμπας σε έναν χαράκτη που φ΄τιάχνει κοσμήματα σε πολλούς επώνυμους και μη..έφτιαξε έναν με όνυχα και χρυσό..μου τον έστειλε σε φώτο και έπαθα σοκ..είναι ένα πανέμορφο κόσμημα αλλά δεν είναι βαφτιστικός σταυρός..δν ξέρω αν θα το δεχτούν καν στην εκκλησία..σας παραθέτω τη φώτο να μου πείτε τη γνώμη σας:

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...