Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Μαράκι στείλτε και σ' εμάς κανένα σκ....που έχουμε να δούμε απ' το Σάββατο το πρωί!!!Και μη μας ξαναπείς γκρινιάρες που δεν μας τα κάνουν τα μωρά μας!!!!Κι ο δικός μου σαν τον Νικόλα τα έκανε και ξαφνικά άλλαξε.Είναι να μην απορώ και να ανησυχώ;

Ελευθερίτσα Καλλιθέα ε;Ωραία Φλεβάρη που θα κατέβω θα βρεθούμε.Στον αδερφό μου θα μείνουμε Καλλιθέα.Και φυσικά θα κανονίσουμε όλες μαζί.Θα είναι ευκαιρία να σας γνωρίσω.

Ελευθερίτσα Καλλιθέα ε;Ωραία Φλεβάρη που θα κατέβω θα βρεθούμε.Στον αδερφό μου θα μείνουμε Καλλιθέα.Και φυσικά θα κανονίσουμε όλες μαζί.Θα είναι ευκαιρία να σας γνωρίσω.

ααα πολύ ωραία... θα κάτσετε πολλές μέρες?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και γλυκά μπεμπακια –Καλό Μήνα !!! Τατιάνα μπράβο στη μπουμπούκα, όλα καλά. Γιώτα πια Κουλιανού ? Τη Ζιζελ θα βάλει κάτω η δικιά σου !!! Αννούλα αύριο έχουμε εμείς το επαναληπτικό του Hexa και για πρώτη φορά φοβάμαι τις παρενέργειες (πυρετό) Θα δούμε. Να τη βάζεις μπρούμυτα όταν έχει καλή διάθεση και έχε μαζί σου και ένα παιχνιδάκι να της δείχνεις ώστε να ενδιαφερθεί , βάζε το στο οπτικό της πεδίο να το βλέπει στο πλάι και εσύ να το γυρνάς σιγά σιγά ώστε να ενδιαφερθεί και να αρχίσει να το ψάχνει. Νομίζω είναι καλή άσκηση εγώ του το έκανα αλλά ρώτα και τον παιδίατρο σου αν είναι οκ αυτό.

Μακ να σου ζήσει !!! Μαρία ο δικός σου είναι ο κακουλιξ και όχι ο μπεμπουλιξ !!! Σχετικά με την κατάθλιψη συμφωνώ με Ελευθερία «φάση είναι θα περάσει – τα καλύτερα έρχονται» Ζούμε και θα ζήσουμε τόσο μοναδικές στιγμές , τα μωράκια μας είναι πλέον η δύναμη μας , τον κοιτάζω και νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα ΠΑΝΤΑ !!! ;)

XwAPp3.png

Πότε; Να κανονίσουμε να βρεθούμε...

Βρε μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό να μειώνονται οι κενώσεις όσο μεγαλώνουν...και συ μου δίνεις ελπίδες :)

τι πότε ? Φεβρουάριο το είπε..... μήπως έχεσε και την οθόνη το παιδί και δεν βλέπεις???

(I love u... και καλά για να μη με βρίσεις...:P)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και γλυκά μπεμπακια –Καλό Μήνα !!! Τατιάνα μπράβο στη μπουμπούκα, όλα καλά. Γιώτα πια Κουλιανού ? Τη Ζιζελ θα βάλει κάτω η δικιά σου !!! Αννούλα αύριο έχουμε εμείς το επαναληπτικό του Hexa και για πρώτη φορά φοβάμαι τις παρενέργειες (πυρετό) Θα δούμε. Να τη βάζεις μπρούμυτα όταν έχει καλή διάθεση και έχε μαζί σου και ένα παιχνιδάκι να της δείχνεις ώστε να ενδιαφερθεί , βάζε το στο οπτικό της πεδίο να το βλέπει στο πλάι και εσύ να το γυρνάς σιγά σιγά ώστε να ενδιαφερθεί και να αρχίσει να το ψάχνει. Νομίζω είναι καλή άσκηση εγώ του το έκανα αλλά ρώτα και τον παιδίατρο σου αν είναι οκ αυτό.

Μακ να σου ζήσει !!! Μαρία ο δικός σου είναι ο κακουλιξ και όχι ο μπεμπουλιξ !!! Σχετικά με την κατάθλιψη συμφωνώ με Ελευθερία «φάση είναι θα περάσει – τα καλύτερα έρχονται» Ζούμε και θα ζήσουμε τόσο μοναδικές στιγμές , τα μωράκια μας είναι πλέον η δύναμη μας , τον κοιτάζω και νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα ΠΑΝΤΑ !!! ;)

Μπράβο βρε... έτσι αισιοδοξία!... απλά κάποιες φορές όλες πέφτουμε λίγο... οπότε καλό είναι η μια να σηκώνει την άλλη ... (και εγώ που είμαι η πιο βαριά θα σας ριξω όλες κάτω... :tongue:)

τι πότε ? Φεβρουάριο το είπε..... μήπως έχεσε και την οθόνη το παιδί και δεν βλέπεις???

(I love u... και καλά για να μη με βρίσεις...:P)

Δεν το είδα ρε! Ήρθε και ο Γιώργος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...