Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειααααααααα

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα περαστικα.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη παντως.. Παλι δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα.. Πνιγετε στον υπνο του ο μικρος απ το βηχα.. Πηρα αφυγραντηρα κ τον ειχα χτες ολη νυχτα κ δουλευε. Νομιζω οτι κανει δουλεια. Καθολου κοτσανα δεν ειπες Μαρακι, Βοηθαει, γι αυτο τον πηρα..

Τα χω παρει κ με το Θοδωρη, ο οποιος ειναι στον κοσμο του, με λεει υπερβολικη κ ηταν κ αρνητικος με τον υγραντηρα.. Πραγματικα θα τον δειρω κοριτσια! Εχτες το βραδυ του κοβοταν η ανασα του μικρου απ το πνιξιμο κ τον κολοβηχα, κ επειδη τρομαξα πολυ κανα δυο φορες, τον σκουντηξα, ετσι για συμπαρασταση.. κ αυτος τιποτα! Κ με λεει κ υπερβολικη.. 6 το πρωι κοιμηθηκα για κανα 2ωρο..

Μιλαμε θελω ΠΟΛΥ να τον δειρω!!! Ειναι αρνητικος σε οτι κ να του προτεινω για το μικρο.. ΚΛεινει τ αυτια κ το μυαλο κ δεν ακουει κουβεντα!!!

ΜΑριανθουλα και εμενα αν του προτεινω κατι για τον μικρο ολο αντιδραση ειναι...

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να δουνε αυτα που μια μανα βλεπει....

Αν τον αφηνες ομως μονοο του με τον μικρο να δει την κατασταση θα τα ειχε παιξει πιο πολυ απο εσενα!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειααααααααα

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα περαστικα.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη παντως.. Παλι δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα.. Πνιγετε στον υπνο του ο μικρος απ το βηχα.. Πηρα αφυγραντηρα κ τον ειχα χτες ολη νυχτα κ δουλευε. Νομιζω οτι κανει δουλεια. Καθολου κοτσανα δεν ειπες Μαρακι, Βοηθαει, γι αυτο τον πηρα..

Τα χω παρει κ με το Θοδωρη, ο οποιος ειναι στον κοσμο του, με λεει υπερβολικη κ ηταν κ αρνητικος με τον υγραντηρα.. Πραγματικα θα τον δειρω κοριτσια! Εχτες το βραδυ του κοβοταν η ανασα του μικρου απ το πνιξιμο κ τον κολοβηχα, κ επειδη τρομαξα πολυ κανα δυο φορες, τον σκουντηξα, ετσι για συμπαρασταση.. κ αυτος τιποτα! Κ με λεει κ υπερβολικη.. 6 το πρωι κοιμηθηκα για κανα 2ωρο..

Μιλαμε θελω ΠΟΛΥ να τον δειρω!!! Ειναι αρνητικος σε οτι κ να του προτεινω για το μικρο.. ΚΛεινει τ αυτια κ το μυαλο κ δεν ακουει κουβεντα!!!

αφού εχεις παρει φορα και θελεις να δειρεις περνα και απο εδω γιατι θελω να ριξεις κανα δυο μπατσες σε εναν "γνωστό μου"

892170b945j0xsy7.gif :mad:

xaxaxaxa!!!!!

Αχ βρε Μακ...

ΕΓω σου ειπα που καποια στιγμη στις αρχες που ηταν ο μικρος κατι ημερων

αποφασισα να βγαλω τα φρυδια μου μετα απο παρα πολυ καιρο που ειχαν γινει θαμνος μπας και δειξω λιγο πιο ωραια και γυρισε ο Κοσμας απο την δουλεια και τι μου λεει...

"Γιατι εχεις μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια σου?Εισαι κουρασμενη?"

:P:p:p:p:p

ωραιος και ο Κοσμας!!!!! όλοι του κλαμπ ειναι μου φαινεται ...:?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

εγώ κλείνω, εγώ ανοιγω.... πού φτασαμε κυριες μου !!!

δεν ηθελα να κανω ποδαρικό γιατι ειμαι χάλια. με κόλλησε η Ζωή εχθές και σήμερα εχω μια ψυχολογια σκ@τ@....ελπίζω όλες οι υπόλοιπες να είστε πολύ πολύ καλύτερα και εσύ Ζωή να αναρρωσες πλήρως πια...

θα σας ποσταρω έναν ηλιαράκο μεγάλο και ζεστό, όπως ειναι και ο σημερινος και εξαφανίζομαι γιατι εκπεμπω αρνητικότατα vibes ...

570874bmby32tvlh.gif

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν....και αν η μπέμπα δεν ξυπνούσε στις 2, στις 4:30 και στις 6 για μαμ και κουβέντα, όλα θα ήταν τέλεια!!!

Ζωή και συμπεθέρα ποιός σας μάτιασε και σας έριξε την ψυχολογία?????

έλα να ανεβαίνουμε παρακαλώ πολύ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ένα τελευταίο και πάω να φάω πρωινό:

http://www.youtube.com/watch?v=ymnc4ap4MGc

τέλειο τραγούδι...μπορεί να μην κάνει για eurovision αλλά είναι καταπληκτικό...

και ας μπει καμια επιτέλους γιατί αλλιώς θα φέρω όλο το youtube στο καφέ μας!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα Σοφάκι μου!

η νυφη μου τι κανει;

ευχαριστουμε πολύ για τα τραγούδια αλλά το μόνο τραγουδι που με κανει να σκαω στα γελια τον τελευταιο καιρό ειναι του Κιάμου... "σφύριξα και ΕΛΗΞΕΣ" χα χα χα δεν υπάρχει αυτός ο στίχος.... πώς τα σκεφτονται βρε κορίτσια αυτά;;;; λοιπόν το παραθετω και για όσες δεν μπορουν να το ακουσουν βρειτε μόνο το ρεφρεν....:tongue:

καλημέρα Σοφάκι μου!

η νυφη μου τι κανει;

ευχαριστουμε πολύ για τα τραγούδια αλλά το μόνο τραγουδι που με κανει να σκαω στα γελια τον τελευταιο καιρό ειναι του Κιάμου... "σφύριξα και ΕΛΗΞΕΣ" χα χα χα δεν υπάρχει αυτός ο στίχος.... πώς τα σκεφτονται βρε κορίτσια αυτά;;;; λοιπόν το παραθετω και για όσες δεν μπορουν να το ακουσουν βρειτε μόνο το ρεφρεν....:tongue:

χαχαχαχα!!!! τραγικό τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στίχος με νόημα λέμεεεεεεεε!!!!

η νυφούλα σου μια χαρά είναι!!! μεγαλώνει, ζωηρεύει και ομορφαίνει!!! κουκουβαου!!!

με ανησυχεί το γεγονός οτι δε λέει μαμά ούτε μπαμπά ούτε γιαγιά....αλλά λέει συνέχεια ντα-ντα!!! θα μας ρίξει πολύ ξύλο μεγαλώνοντας μου φαίνεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!! τραγικό τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στίχος με νόημα λέμεεεεεεεε!!!!

η νυφούλα σου μια χαρά είναι!!! μεγαλώνει, ζωηρεύει και ομορφαίνει!!! κουκουβαου!!!

με ανησυχεί το γεγονός οτι δε λέει μαμά ούτε μπαμπά ούτε γιαγιά....αλλά λέει συνέχεια ντα-ντα!!! θα μας ρίξει πολύ ξύλο μεγαλώνοντας μου φαίνεται!!!

Θα τις φας και εσυ τις ξυλιες σου σίγουρα! τουλαχιστον η δικια σου το λεει και το εννοεί! ο δικός μου που το παίζει αθώα περιστερα;;;;;; τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι που λένε και στο χωριό μου!!!!

καλέ μια χαρά αστέρι είναι ο γαμπρούλης μου!!!

η νύφη μας βγήκε λίγο του αντάρτικου αλλά θα τη στρώσει ο γιος σου!!!

ή ο πεθερός της ως στρατιωτικός βεβαίως βεβαίως!!!

Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κάναμε μια μεγάλη πρόοδο που για άλλες μπορεί να φαινόταν αυτονόητο αλλά για μένα τώρα έγινε!

η μπέμπα επιτέλους κοιμάται μόνη της χωρίς κουνήματα,τραγούδια,κλπ! τη βάζω στην κούνια της και σε κανένα 5λεπτο κοιμάται! επιτέλους!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...