Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα...

Σας πετυχα μαζεμενες ε?

Ειμαι στεναχωρημενη παλι.. Ο μικρουλης ανθρωπακος εχει γαιδουροβηχα! Μιλαμε ο καημενος μου ολο το βραδυ στον υπνο του εβηχε πολυ κ συνεχεια.. Εγω εννοειτε πως δεν εχω κοιμηθει, (να ναι καλα ο Λουμιδης) κ τι να του κανω ρε γμτ! Σπρευ μου πε ο γιατρος.. Τελοσπαντων,

Τωρα που σας πετυχα τουλαχιστον θα ανεβω λιγο....

ελα ρεεεεεε... πω πω το καημενουλι! ταλαιπωρία σκετη. παρε σπρευ αφου στο ειπε ο γιατρός. μήπως κανει να βραζεις και καμια κατσαρολα με νερακι να αναπνεει τους υδρατμούς (ειπα βλακεια τωρα;;;;) ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα...

Σας πετυχα μαζεμενες ε?

Ειμαι στεναχωρημενη παλι.. Ο μικρουλης ανθρωπακος εχει γαιδουροβηχα! Μιλαμε ο καημενος μου ολο το βραδυ στον υπνο του εβηχε πολυ κ συνεχεια.. Εγω εννοειτε πως δεν εχω κοιμηθει, (να ναι καλα ο Λουμιδης) κ τι να του κανω ρε γμτ! Σπρευ μου πε ο γιατρος.. Τελοσπαντων,

Τωρα που σας πετυχα τουλαχιστον θα ανεβω λιγο....

ΜΑριανθουλα στο τελειωμα ειναι η ιωση...Λιγακι υπομονη ακομα...Ξερω ειναι δυσκολο να τον βλεπεις ετσι αλλα θα περασει μωρε και αυτο!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Περαστικά στο μικρό ανθρωπάκι μαριανθούλα!!!!!Πώς την πάτησε έτσι!!!Η κατσαρόλα με τους υδρατμούς είναι καλή ιδέα!!!Α!!!Και φυσικά μην δώσεις στο παιδί έτοιμη φρουτόκρεμα!!!Κανονικά φρούτα να του δώσεις και αν δεν τα τρώει ανακατεψέ τα με λίγη κρέμα βανίλια!!!!Γνώμη μου πάντα αλλά γιατί να φάει φρουτόκρεμα εμπορίου;;δεν έχει νοήμα!!!

Φίλησε τον τον μπεμπάκο!!!!!!!!

Μακμαράκι μου καλές πετυχημένες ανταύγες!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

φορμα να μην τα κανεις γιατι θα τα καταστρεψεις με τα φαρμακα. επίσης μην τα βαψεις κοκκινα γιατι αυτο το χρωμα ειναι πολύ δύσκολο να το ξεφορτωθείς, "ξερναει" συνεχεια! αν τα εκανες ..... μμμμμμ... κατσε να δω τη φωτο σου ξανα να σου πω..... σοκολατί;;; μελί;;; κατι γλυκό; ενα ζεστο καστανό ας πούμε;:rolleyes:

Μωρε θελω να κανω ριζικη αλλαγη οπως καταλαβες απο το χχρωμα που διαλεξα...

Για την φορμα το σκεφτομαι και εγω...Δεν θα ηθελα να τα καταστρεψω...

ΘΑ τα εβαφα ενα μαυρο μπλε αλλα με μεγαλωνει οπως λενε και με τους κυκλους κατω απο τα ματια την κουραση και τα κιλα δεν λεει να δειχνω και μεγαλυτερη....

Το μελι πως ειναι?Θα ανοιξει πολυ δηλαδη μετα το μαλλι μου?Γιατι εχω πολυ μαυρο φρυδι και δεν λεει να ανοιγω το χρωμα των μαλλιων μου.....

Καλημέραααα!!!!

τι κάνετε????

Χάθηκα λίγο γιατί είχε έρθει ο παππούς να μας δει και δεν είχαμε και ίντερνετ λόγω βλάβης!

Μαριανθούλα περαστικά στο μικρούλη ανθρωπάκο σου!!!

Τα νέα μας:

η δερματίτιδα ευτυχώς υποχωρεί, η Βαλέρια είναι πλέον 7700 και 71 εκατοστά και απο Παρασκευή ξεκινάμε πατάτα-καρότο!

Σήμερα πήγαμε και της πήραν αίμα...πολύ άσχημη εμπειρία...της πήραν κααι απο τα 2 χεράκια και μέχρι αν βρουν φλέβα στριφογύρναγαν τη βελόνα μέσα στο χεράκι της...:(:(:(

βρε τι λέτε για το γαμπρούλη μου!!! εκτός απο κούκλος με τα γυαλάκια του είναι και λογοδοσμένος!!!!!!!!!!

καλές αντάυγειες συμπεθερούλα-bimbo!!!!

Το σάιτ για τους φακούς είναι το www.masterlens.com .

αχ δε θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ακυρη η εξοδος!!!!!!!!!!:(:(:(

Τελικα ο Κοσμας δουλευει βραδυ σημερα και το ξεχασε....

Αυριο δεν γινεται εχει προβα....

Μεθαυριο δεν το βλεπω γιαι μαλλον Σαββατο θα παιξει live...οποτε μαλλον Σαββατο θα βγουμε που βεβαια αυτος θα παιζει και εγω θα καθομαι στο μπαρ μονη μου να πινω μπυρες.....:(:(:(

Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη......

Βρε ΜΑκμετα τις ανταυγειες δεν βγαζεις καμια φωτο να δουμε ποσο Θεα εγινες μπας και μου φτιαξει λιγο η διαθεση....

ΚΑ φυσικα περιμενω την φωτο της κατερινας ετσι???????????

Τα νέα μας:

η δερματίτιδα ευτυχώς υποχωρεί, η Βαλέρια είναι πλέον 7700 και 71 εκατοστά και απο Παρασκευή ξεκινάμε πατάτα-καρότο!

Σήμερα πήγαμε και της πήραν αίμα...πολύ άσχημη εμπειρία...της πήραν κααι απο τα 2 χεράκια και μέχρι αν βρουν φλέβα στριφογύρναγαν τη βελόνα μέσα στο χεράκι της...:(:(:(

.

Ειδες που φευγει η δερματιτιδα?Τελικα βρηκατε τι εφταιξε?

Με την κρεμα που ειπα εφυγε?

Η τζαμπα την προτεινα?

Γιατι της πηραν αιμα Σοφακι?

Διαφημίσεις

Ειδες που φευγει η δερματιτιδα?Τελικα βρηκατε τι εφταιξε?

Με την κρεμα που ειπα εφυγε?

Η τζαμπα την προτεινα?

Γιατι της πηραν αιμα Σοφακι?

Ναι Ζωίτσα με την κρέμα που μου είπες έφυγαν σύν ένα λαδάκι ενυδατικό για μέσα στο μπανάκι της!

Της πήραν αίμα για να κάνουμε rast για αλλεργίες...θα τσεκάρουμε αν έχει αλλεργία σε σιτηρά, γάλα, αυγό(κρόκος+ασπράδι). Και μια και της πήραν το αιματάκι θα ελέγξουμε και το σίδηρο μας. Τρίτη θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Δεν ξέρουμε τι φταίει για τη δερματίτιδα...μάλλον δεν είναι κάτι συγκεκριμένο...απ'οτι κατάλαβα έτυχε και σε εμάς όπως και σε εσάς και σε άλλους!

Κρίμα για την έξοδο σας...κανονίστε το για Κυριακή βρε!

εμείς δεν ξέρω πότε θα βγούμε μόνοι μας...μάλλον ποτέ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι Ζωίτσα με την κρέμα που μου είπες έφυγαν σύν ένα λαδάκι ενυδατικό για μέσα στο μπανάκι της!

Της πήραν αίμα για να κάνουμε rast για αλλεργίες...θα τσεκάρουμε αν έχει αλλεργία σε σιτηρά, γάλα, αυγό(κρόκος+ασπράδι). Και μια και της πήραν το αιματάκι θα ελέγξουμε και το σίδηρο μας. Τρίτη θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Δεν ξέρουμε τι φταίει για τη δερματίτιδα...μάλλον δεν είναι κάτι συγκεκριμένο...απ'οτι κατάλαβα έτυχε και σε εμάς όπως και σε εσάς και σε άλλους!

Κρίμα για την έξοδο σας...κανονίστε το για Κυριακή βρε!

εμείς δεν ξέρω πότε θα βγούμε μόνοι μας...μάλλον ποτέ!!!

Πες μου οτι το λαδακι ειναι της bioclin!!!!Την ιδια θεραπεια καναμε βρε?

χαχαχα

Κυριακη επισης δεν γινεται να βγουμε γιατι δευτερα δουλευει μωρε....ΚΑι το θεμα ειναι την επομενηνα μην σερνομαστε....

Πες μου οτι το λαδακι ειναι της bioclin!!!!Την ιδια θεραπεια καναμε βρε?

χαχαχα

Κυριακη επισης δεν γινεται να βγουμε γιατι δευτερα δουλευει μωρε....ΚΑι το θεμα ειναι την επομενηνα μην σερνομαστε....

α όχι!!! το λαδάκι είναι της Avene!

ε θα το κανονίσετε σύντομα μωρέ....μη σε παίρνει απο κάτω!

σκέψου και μένα που σε καναδυο χρόνια θα ξαναβγούμε μόνοι μας (μάλλον!)!

καλά μιλάμε οτι το λαστέξ που πήρα κάνει δουλειά! σε τόσο λίγες μέρες και είδα διαφορά! ευτυχώς!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Παραμυθένια τί του κάνανε του μωρού καλέ!!Δώστης ένα φιλάκι στα χεράκια και από εμας!!!Ζωή κρίμα είμαι σίγουρη οτι θα το κανονίσετε καλύτερα άλλη φορά!!Σήμερα θα απολαύσεις τον μπεμπάκο σου!!

Φάγαμε την φρουτόκρεμα σήμερα σας το πα;Του έβαλα αχλάδι,μήλο και μπανάνα μια κουταλιά βανίλια και λίγο νεράκι έγινε κρεμούλα και το φαγε κουτσά στραβά!!!Για να δούμε!!!

Φεύγω για δουλίτσα!!Φιλάκια!!

O40a.jpgO40ap3.png

Γεια σας ! Πως είστε ? Εμείς καλά , είχα μαγείρεμα , πλυντήρια αλλά καταφέραμε κ βγήκαμε για μικρή βόλτα.

Θέλω φώτο και απ' τον Τεό και από σας Κατερινάκι στις κούνιες.αλήθεια βρε Κατερίνα είπες πώς θα βαφτίσετε το λιονταράκι σου; γιατί η μνήμη μου όλο και μικραίνει.

Βουλιτσα το όνομα εννοείς ? Αν ναι, το έχω πει βρε , Νίκο θα τον βγάλουμε. Ή αλλιώς ο Νικόλας ο ψαράς ! :mrgreen:

μωρε να ειναι ετσι καλα θα ειναι! μην παιρνει τηλεφωνο ο Βαγγελης και μου τον ζηταει κλαιγοντας γιατι δεν θα μπορει να καταλαβει τον λόγο που ΧΩΡΙΣΑΝΕ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαχαχα είσαι τρελή. Η τρελή Αμαλιαδαια δικηγόρος πεθερά !!!:tongue:

καλημέρα!!!!!!!!!!ειμαι πολύ στεναχωρημένη!!εδω και 2 μέρες δεν πίνει το γάλα του παρά μόνο το βράδυ στον ύπνο του!το φαγητό το τσακίζει φρούτο μπααααα και κρέμα με το ζόρι!Τί θα τον κάνω που πάει να μου κόψει το γάλα;Αναγκάζομαι το βράδυ που ξυπνάει να του δίνω γάλα!Δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθώ συνεχόμενα!!!!!!!

)

Μαριανθη κ εμείς έχουμε θέμα με το γάλα τελευταία αλλά τρώει πολύ όλα τα υπόλοιπα , φρούτα κ γεύμα ειδικά, τα τσακίζει , οπότε όταν του δίνω μπισκοτοκρεμα 1-2 φορές τη εβδομάδα τη φτιάχνω με γάλα. Στουμπώνει το παιδί κ δε πίνει πολύ, λογικό, θα το συζητήσω όμως κ με τη παιδίατρο να δω τι θα μου πει.

Α ρε Ζωιτσα ήθελες να βαφτείς , να γίνεις κ λατέρνα :tongue:. Βρε βάψου , ντύσου πάρε κ το Τεο αγκαλιά και βγάζε φωτος (ή μάλλον τράβα βίντεο εσύ θεά ο Τεο θα χαιρεταει τα πλήθη, σουπερ ) ,κ μη σκας από ότι βλέπω καμιά μας δεν έχει βγει μέχρι στιγμής (ή κάνω λάθος ? :confused: ) θα έρθει κ εμάς η ώρα να ξεσκάσουμε λιγάκι με τα μεγάλα αντράκια μας (ελπίζω σύντομα ) ;)

Μαριανθουλα εκ Πάρου , υπομονή κοριτσάκι θα περάσει σύντομα !

Σοφία μια χαρά η Βαλερια, μπράβο σας κ εις ανωτέρα ! Πόνεσε το καημενακι με τα τσιμπήματα , δως της πολλά φιλάκια να το ξεχάσει ! Είδες κ με τη δερματίτιδα μια χαρά υποχωρεί.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...