Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχω φωτο που χαιρεταει!!!!!!!!!

Μπες msn να σου τη δειξω.....

Εντω μεταξυ Γιωτα βαζω την φωτο της κορουλας σου οταν ειναι γκρινιαρης και γελαει!!!!!!!!!!!!!Μιλαμε αλλο πραγμα...

Σοφιααααααα που εισαι?Ο μικρος κανει τα γλυκα ματια και σε αλλες......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαι πάλι, μόλις φάγαμε κ ξανακοιμήθηκε η καρδούλα μου .

Ζωή για το κρέας αρχικά έβαζα 50γρ περίπου (ζυγισμένο ωμό) τώρα του βάζω από 80-100γρ περίπου.

Είπατε μαμά ? Μπράβο βρε Τεο, μόνο ο δικός μου λέει γιαγιά.. γιατί ? πότε θα πει μαμά ? :confused: Καλά θα είναι αποθέωση με τις χαιρετούρες , βαλε καμιά φωτο

Μαριανθη κρέμες του δίνω κ εγώ , βανίλια κ μπισκοτοκρεμα που κ που , νόμιζα φρουτοκρεμα σκόνη βρε γιαυτο ρώτησα

Καλά αυτά που κάνει η φίλη σου δεν είναι κ πολύ νορμάλ. Πριν κάνα δίμηνο τον είχα βγάλει έξω με κ έκανε αρκετό κρύο θα έλεγα, ντυμένο καλά κ με βλέπει μια γνωστή , καλά κάνεις μου λέει της αδερφης μου ο γιος 7 χρονών τώρα αρρωσταίνει με το παραμικρό γιατί όταν ήταν μωρό δεν τον έβγαζαν ποτέ με κρύο έξω..

Όλα με μέτρο μη γίνουμε κ παρανοϊκές :tongue:

XwAPp3.png

εδώ είμαι κι εγώ!αλλά για λίγο. σε λίγο έρχεται ο μεγάλος άντρας του σπιτιού και θα βάλω να φάμε.

Μιλάμε πέθανα στα γέλια με τους σχολιασμούς σας για τον γιο της Μακ!!!!!

Ζωή μου δεν είναι τρέλα όταν χαιρετάει;κι εγώ λιώνω όταν το κάνει, ένα με το πάτωμα γίνομαι.και θέλω να τον ζουλήξω και να τον μουρλάνω στα φιλιά και στις γλύκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω φώτο και απ' τον Τεό και από σας Κατερινάκι στις κούνιες.αλήθεια βρε Κατερίνα είπες πώς θα βαφτίσετε το λιονταράκι σου; γιατί η μνήμη μου όλο και μικραίνει.

Hello, πως είστε ?

Περαστικά Μαριανθη μου στο ανθρωπάκι σου. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δες κ τη θετική πλευρά ότι παίρνει αντισώματα ναι μεν ταλαιπωρείται αλλά δυστυχώς όλα πρέπει να τα περάσουν. :(

Εμείς γυρίσαμε από βόλτα κ τώρα κοιμάται, τον έκανα κ κούνια, θα βάλω φωτος αργότερα . :cool:

Μααααααααααακ, τι άντρας είναι αυτός ? Φτου σου αγορίνα μου… Καλά έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές ραγισμένες καρδιές (- ελάτε κ. Μαρία πείτε του να με πάρει τηλέφωνο , τόσες μέρες τον ψάχνω…. ) :mrgreen:

θελουμε φωτος.... θελουμε φωτος ΤΩΡΑ! για να δω και τον δικο σου τον αντρακλα γιατι τοση ωρα για τον δικο μου λετε!

Κατερινακι! Εδω εισαι??

Το ξερω πως ετσι ειναι οπως τα λες... Πρεπει να τα περασουν ολα, κ δεν ειμαι ουτε θελω να γινω απ αυτες που θα βαλω το παιδι μου στη γυαλα.. Το αντιθετο μαλιστα, αλλα να μωρε, στεναχωριεμαι που βλεπω βασιλεμενα τα ματακια του... Κ που δεν γκρινιαζει σχεδον καθολου!

Αυτα... Ο μικρος σου καλα? Ευχαριστηθηκε βολτα ε?? Κ εμεις μολις συνελθουμε θα αρχισουμε παλι.. Μπηκε η ανοιξη βρε κοριτσια!

Α! Ασχετο.. Μου στειλε η μιλουπα φρουτοκρεμα δειγμα.. Μολις την εφαγα. ΧΑΛΙΑΑΑΑΑ... Τελειως ανοστη κ δεν ειχε καθολου γευση φρουτου.. Μου φαινετε η γιωτης θα παρω, η νουνου... Ακομα βεβαια δεν μου χει δωσει καμμια, απ τον αλλο μηνα, αλλα τις τρωμε εμεις..

καλε μην του δωσεις ετοιμη φρουτοκρεμα. πλησιαζει καλοκαιρι και θα εχουμε ενα σωρο φρουτακια! εγω να σου πω (και ευτυχως ειναι της ιδιας αποψης και ο παιδιατρος), δεν θα του δωσω καθολου κρεμα. αυτα τα εργοστασιακα δεν μου αρεσουν....

Ναι ναι !!! Κ θα τις περναει απο ανακριση... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ε ρε Μαρακι, η καινουρια πεθερα του μεγκα θα γινεις! "Η πεθερα δικηγορος:twisted:"

:lol::lol::lol:

ΗΑμαλιαδαια Δικηγορος πεθερα!! ειναι να μην σου τυχει :mrgreen:

Καλημερα κοριτσια!!!

Σημερα ειμαστε απο της 7 η ωρα στο ποδι....

Παει εντωμεταξυ ο μικρος να μαθει να μπουσουλαει και κινει μονο τα ποδια του και τα χερια του ειναι ακινητα οποτε ολο πεφτει με τα μουτρα κατω!!!!!

Δεν μπορω να τον αφησω στιγμη μονο του....

Ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει...Ποσα γραμμαρια κρεας πρεπει να τρωει την ημερα?

Αχ και εμεις σημερα ειπαμε μαμα...Καταλαθος βεβαια αλλα το ειπαμε!!!!!!

Εχει μαθει να χαιρεταει κιολας αλλα νομιζω εχει μπερδευτει και πιστευει οτι οταν χαιρομαστε χαιρεταμε...Οποτε ολη την ωρα χαιρεταει...Παιχνιδια βιβλια ολα τα χαιρεταει.....

ΚΑι αμα του κανεις και εσυ γεια σου κολλαει....:tongue::tongue:

Αυτααααααααααα

ν

νομιζω το κρεατακι πρεπει να ειναι ισα με την μπουνιτσα του!

καλα θεος ο Τεο! και μιλαει και χαιρεταει και σε λιγο θα τρεχει κιόλας!!!!!!

χαχαχαχα

Απο τωρα θα σφαζονται στα ποδια του τα κοριτσακια ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκ

Ετοιμασου.........

Ασε που θα τον παιρνουν τηλ και θα λεει..."Ωχ παλι αυτη η Ελενη αφου της ειπα δεν γουσταρω.....ΜΑμα πες οτι δεν ειμαι εδω!!!!!!!"

μωρε να ειναι ετσι καλα θα ειναι! μην παιρνει τηλεφωνο ο Βαγγελης και μου τον ζηταει κλαιγοντας γιατι δεν θα μπορει να καταλαβει τον λόγο που ΧΩΡΙΣΑΝΕ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Τι εγινε κοριτσια?Το κλεισαμμε το καταστημα?

499882n5rerx1o85.jpg

Παλι μια μια πρεπει να σας μαζευω?

ΚΑλημεραααααααα!Εμες κλασικα απο της 7 στο ποδι...Αλλα δεν πειραζει αρκει που δεν ξυπναει το βραδυ....

Τι κανετε κοριτσακια?Πως ειστε σημερα?

Λοιπον εμεις λεμε σημερα να βγουμε για πρωτη φορα μονη μας!!!!!!!!Το εχω τοσο αναγκη!!!!Εννοειτε οτι θα τον μπανιαρουμε και θα τον κοιμισουμε και μετα θα φυγουμε....ΘΑ τον προσεχουν τα πεθερικα μου.ΚΑι φυσικα θα παμε καπου κοντα γιατι σιγα μην απομακρυνθω.....:tongue::tongue:

Οποτε σημερα εχω να βγαλω φρυδι να καθαριστω γενικα και να βαφω!!!!!!!!Μετα απο ενα χρονο και κατι επιτελους θα ξαναβαφω!!!!ΛΑτερνα θα γινω να βγαλω το αχτι μου....:P:p

Κλαιει ...Φευγω...

Αντε ρε μπειτε να πουμε και καμια κουβεντα πιααααα

καλημέρα!!!!!!!!!!ειμαι πολύ στεναχωρημένη!!εδω και 2 μέρες δεν πίνει το γάλα του παρά μόνο το βράδυ στον ύπνο του!το φαγητό το τσακίζει φρούτο μπααααα και κρέμα με το ζόρι!Τί θα τον κάνω που πάει να μου κόψει το γάλα;Αναγκάζομαι το βράδυ που ξυπνάει να του δίνω γάλα!Δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθώ συνεχόμενα!!!!!!!

Ζωή τέλεια!!"Να βγείτε!!Εγω χτες πήγα εω κοντά με έναν φίλο μας αλλά έκλαιγε τόσο όταν εφυγα που δεν πέρασα καλά!!!Εχω πάθει εξάρτηση!!!

Είναι και εσας αγριμάκια;;;;);)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα όλη μέρα!

Μαριάνθη μου μη στενοχωριέσαι, θα το πιει το γαλατάκι του, ίσως φάση να περνάει. κι αν πάλι όχι, μήπως να του αλλάξεις γάλα μπας κι αυτό δεν του αρέσει άλλο;

Ζωή μου καλά να περάσετε σήμερα!Να στολιστείς, να βαφτείς και να ξεσκάσετε.το έχεις άναγκη, όπως και όλες μας φυσικά. εμείς τον έχουμε αφήσει μεσημεράκια Κυριακής(όταν έκανε κρύο)και πηγαίναμε για καφε.η αλήθεια είναι ότι για βράδυ έχω ακόμα ανασφάλεια, αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσω.

Και φυσικά να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή τώρα που μπήκε η άνοιξη, αν και σήμερα μάλλον με φθινόπωρο μοιάζει.......

Μα γιατί έμεινε έτσι έρημο το καφέ μας;

Σοφία όταν μπεις ενημέρωσέ με λίγο για το site με τους φακούς επαφής που είπες ότι παίρνεις. Λέω να παραγγείλω κι εγώ.

Μακ, Κατερίνα, Μαριάνθη, Γιώτα, Λίτσα, Άννα, Τατιάνα πού είστε;;;;;;;

Σοφάκι τι σιτε ειναι αυτό για φακούς;;για πες μου και εμενα;;

Βασικά εχω ανάγκη να έχει καλό καιρο και να τον πάρω μαζί μου!!Βέβαια έχουμε να πάμε κάπου βόλτα εδώ και 3 βδομάδες μόνο εδω στη γειτονιά έχει βγει, οπότε δε ξέρω τί μου επιφυλάσσει γιατί έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του από τότε!!!

Κοριτσάρες που είσαστε;;;;

Ναι να συναντηθούμε κάποια στιγμή!!Αν είναι μέσα στις γιορτές κανένα πρόβλημα όποια ώρα και ναναι αλλά για μετά δυστυχώς μπορώ μόνο πρωί και δευτέρα απόγευμα και σκ εννοείται!!!Θα χαρώ πολυ να σας γνωρίσω από κοντά!!

Σε λίγο θα φάμε φρουτόκρεμα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Τι εγινε κοριτσια?Το κλεισαμμε το καταστημα?

499882n5rerx1o85.jpg

Παλι μια μια πρεπει να σας μαζευω?

ΚΑλημεραααααααα!Εμες κλασικα απο της 7 στο ποδι...Αλλα δεν πειραζει αρκει που δεν ξυπναει το βραδυ....

Τι κανετε κοριτσακια?Πως ειστε σημερα?

Λοιπον εμεις λεμε σημερα να βγουμε για πρωτη φορα μονη μας!!!!!!!!Το εχω τοσο αναγκη!!!!Εννοειτε οτι θα τον μπανιαρουμε και θα τον κοιμισουμε και μετα θα φυγουμε....ΘΑ τον προσεχουν τα πεθερικα μου.ΚΑι φυσικα θα παμε καπου κοντα γιατι σιγα μην απομακρυνθω.....:tongue::tongue:

Οποτε σημερα εχω να βγαλω φρυδι να καθαριστω γενικα και να βαφω!!!!!!!!Μετα απο ενα χρονο και κατι επιτελους θα ξαναβαφω!!!!ΛΑτερνα θα γινω να βγαλω το αχτι μου....:P:p

Κλαιει ...Φευγω...

Αντε ρε μπειτε να πουμε και καμια κουβεντα πιααααα

ντυσου, βαψου, στολίσου και χαλαρωσε! ο μικρος δεν θα καταλαβει τίποτα σε αντιθεση με εσενα που θα γεμισεις μπαταριες και επιτελους θα νοιωσεις ότι δεν εισαι μόνο μάνα!!!! μήπως να εβγαζες και μια φωτο πριν την εξοδο να σε θαυμασουμε θεα μου;;;;;;:tongue:

καλημέρα!!!!!!!!!!ειμαι πολύ στεναχωρημένη!!εδω και 2 μέρες δεν πίνει το γάλα του παρά μόνο το βράδυ στον ύπνο του!το φαγητό το τσακίζει φρούτο μπααααα και κρέμα με το ζόρι!Τί θα τον κάνω που πάει να μου κόψει το γάλα;Αναγκάζομαι το βράδυ που ξυπνάει να του δίνω γάλα!Δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθώ συνεχόμενα!!!!!!!

Ζωή τέλεια!!"Να βγείτε!!Εγω χτες πήγα εω κοντά με έναν φίλο μας αλλά έκλαιγε τόσο όταν εφυγα που δεν πέρασα καλά!!!Εχω πάθει εξάρτηση!!!

Είναι και εσας αγριμάκια;;;;);)

Μαριανθη μου οντως φαση ειναι αυτη με το γαλα! πριν κατι μερες ενας συναδελφός μου μου έλεγε ότι η κορουλα του που ειναι σχεδον 3 ετων περασε παρομοια φαση και δεν ηθελε το γαλα με ΤΙΠΟΤΑ ! αναγκαστικα λοιπόν της το εβαζαν μεσα στις κρεμες για να μην το κοψει τελειως! τωρα όμως επανηλθε και το πίνει μια χαρα. δεν ρωτας τον παιδιατρο μηπως υπαρχει κανενα κολπάκι να του κανεις (ίσως λίγο ΗΕΜΟ μεσα;;;; :D χα χα χα ) ;

Καλημέρα όλη μέρα!

Μαριάνθη μου μη στενοχωριέσαι, θα το πιει το γαλατάκι του, ίσως φάση να περνάει. κι αν πάλι όχι, μήπως να του αλλάξεις γάλα μπας κι αυτό δεν του αρέσει άλλο;

Ζωή μου καλά να περάσετε σήμερα!Να στολιστείς, να βαφτείς και να ξεσκάσετε.το έχεις άναγκη, όπως και όλες μας φυσικά. εμείς τον έχουμε αφήσει μεσημεράκια Κυριακής(όταν έκανε κρύο)και πηγαίναμε για καφε.η αλήθεια είναι ότι για βράδυ έχω ακόμα ανασφάλεια, αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσω.

Και φυσικά να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή τώρα που μπήκε η άνοιξη, αν και σήμερα μάλλον με φθινόπωρο μοιάζει.......

Μα γιατί έμεινε έτσι έρημο το καφέ μας;

Σοφία όταν μπεις ενημέρωσέ με λίγο για το site με τους φακούς επαφής που είπες ότι παίρνεις. Λέω να παραγγείλω κι εγώ.

Μακ, Κατερίνα, Μαριάνθη, Γιώτα, Λίτσα, Άννα, Τατιάνα πού είστε;;;;;;;

Βουλίτσααααααα παρούσα! εχθες ξελαρυγκιαστηκα να σε φωναζω αλλά πουθενα! :P

παρεπιμπτοντως μην με ψαχνετε γιατι σε καμια ωριτσα παω και εγω να κανω ανταυγειες και ως εκ τουτου θα λειψω επί 3ωρον!!!!! χα χα

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

Βουλιτσα εγω βραδυ μπορω καλυτερα να βγω γιατι θα κοιμαται και το πιο πιθανο ειναι α μην παρει τιποτα χαμπαρι....:tongue:

ΒΕβαιως να βρεθουμε αλλα μαλλον μετα τις γιορτες να ηρεμισει και η Ευμορφια που πιθανοτατα τρεχει και δεν φτανει τωρα!!!!

Η οποια που χαθηκε?Εχει καμια σας νεα της?

παρεπιμπτοντως μην με ψαχνετε γιατι σε καμια ωριτσα παω και εγω να κανω ανταυγειες και ως εκ τουτου θα λειψω επί 3ωρον!!!!! χα χα

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

2619749d40pmlqf5j.gif

χαχαχα Μακ αντε καλες ανταυγες βρε!!!!!

Αχ και εγω θελω να κανω μα αλλαγη στο μαλλι μου αλλα ειμαι μεταξυ του να τα κανω φορμα για να σπασουν επιτελους ή να τα αφησω οπως ειναι και να τα πατησω ενα κοκκινο χρωμα....

Δεν εχω αποφασισει ακομα...

1317735vta160jsqv.gif

Ζω'η σκέψου το καλά για το κόκκινο!!!Εμένα μου τη βάρεσε μια μέρα πριν γεννήσω και πήγα και τα έκανα κόκκινα!!!¨οσες μέρες ήμουν στο ιασώ ξέβαφε το μαλλί μου στο μαξιλάρι και γω νόμιζα οτι κάτι γίνεται!!!Φυσικά του άντρα μου δε του άρεσε καθόλου και ετσι μέσα στους επόμενους 2 μήνες έγινα ξανθία και ομολογουμένως είμαι πολύ καλύτερη και δεν τα ξαναλλάζω!!Αρκετά τα ταλαιπώρησα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημερα...

Σας πετυχα μαζεμενες ε?

Ειμαι στεναχωρημενη παλι.. Ο μικρουλης ανθρωπακος εχει γαιδουροβηχα! Μιλαμε ο καημενος μου ολο το βραδυ στον υπνο του εβηχε πολυ κ συνεχεια.. Εγω εννοειτε πως δεν εχω κοιμηθει, (να ναι καλα ο Λουμιδης) κ τι να του κανω ρε γμτ! Σπρευ μου πε ο γιατρος.. Τελοσπαντων,

Τωρα που σας πετυχα τουλαχιστον θα ανεβω λιγο....

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Βουλιτσα εγω βραδυ μπορω καλυτερα να βγω γιατι θα κοιμαται και το πιο πιθανο ειναι α μην παρει τιποτα χαμπαρι....:tongue:

ΒΕβαιως να βρεθουμε αλλα μαλλον μετα τις γιορτες να ηρεμισει και η Ευμορφια που πιθανοτατα τρεχει και δεν φτανει τωρα!!!!

Η οποια που χαθηκε?Εχει καμια σας νεα της?

2619749d40pmlqf5j.gif

χαχαχα Μακ αντε καλες ανταυγες βρε!!!!!

Αχ και εγω θελω να κανω μα αλλαγη στο μαλλι μου αλλα ειμαι μεταξυ του να τα κανω φορμα για να σπασουν επιτελους ή να τα αφησω οπως ειναι και να τα πατησω ενα κοκκινο χρωμα....

Δεν εχω αποφασισει ακομα...

1317735vta160jsqv.gif

φορμα να μην τα κανεις γιατι θα τα καταστρεψεις με τα φαρμακα. επίσης μην τα βαψεις κοκκινα γιατι αυτο το χρωμα ειναι πολύ δύσκολο να το ξεφορτωθείς, "ξερναει" συνεχεια! αν τα εκανες ..... μμμμμμ... κατσε να δω τη φωτο σου ξανα να σου πω..... σοκολατί;;; μελί;;; κατι γλυκό; ενα ζεστο καστανό ας πούμε;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...