Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα , καλή εβδομάδα , πως είστε ?

Εμείς καλά , το λιονταράκι μου έμαθε να μας γελά ψεύτικα , βρε τον ηθοποιό !

Εκτός του ότι βήχει κ ψεύτικα κ με κοροϊδεύει. Έβηχα εγώ το έκανε κ αυτός , τώρα εξελιχτήκαμε κ κάνει κ ψεύτικο γέλιο !

Περαστικά βρε Σοφακι , μη το αφήσεις να εξελίχθη πήγαινε σε κανα γιατρό. Ελπίζω ότι το κοριτσάκι σου θα τη ξεπεράσει γρήγορα τη δερματίτιδα.

Περαστικά κ σε εσάς Μαριανθη μου, πως είναι το ανθρωπάκι σου σήμερα ?

Ζωή τι παιδί είναι αυτό στο φβ ? Τρελάθηκα λέμε με τα ντραμς , πως κάθετε , πως κραταει τις μπακετες (έτσι δε λέγονται ?) Εσύ πως είσαι σου πέρασε το κρύωμα ?

Παρεμπιπτόντως εγώ μέρα παρά μέρα καμιά φορά κ ανά 2-3 μέρες ανάλογα το πώς κ πόσο τα κάνει, του βάζω μια μικρή φέτα ακτινίδιο κ ευτυχώς μια χαρά ούτε αλλεργία ούτε τίποτα μέχρι ώρας κ τον βοηθά πολύ. Επίσης αν δε θες ακόμη να βάλεις ακτινίδιο πρόσθεσε έξτρα λαδάκι στο φαγητό του ( κ αυτό το κάνω , μου το είχε πει η παιδίατρος όταν την είχα ρωτήσει γιατί κ εμείς σφιγγόμασταν πολύ κ κοκκίνιζε το πωπουδακι του )

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Καλά άσχετο....πήγα και πήρα λαστέξ για να μου μαζέψει την κοιλιά! πολύ γέλιο! ελπίζω να κάνει δουλειά πάντως!!! αν και η κυρία στο μαγαζί που το πήρα μου είπε οτι 20 μέρες απ'όταν γέννησα έπρεπε να το έχω πάρει...

ε της λέω, τόσο καιρό ήλπιζα οτι θα μαζευτεί απο μόνη της η κοιλιά! χαχαχαχα!!!

ποια κοιλιά μας δουλευεις;;;;;;267850mhlqnwtcuh.jpg :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

περιμενουμε να μας πεις τα νεα από τον παιδιατρο γιατι με ενδιαφερει η πολύτιμη υγεία της Βαλεριάς μας και άσε τις χαζομαρες περι κοιλιάς! καλα εκεινη η πωλήτρια δεν σε ειδε; τι σου την πούλησε;;;;

κατερινακι καλημερα!!!!!!

ΚΑλησπερα!!!!!!!!!Τι κανετε?

Εμεις αρκετα καλα θα ελεγα....

Χθες βεβαια επεσα ψοφια για υπνο και δεν ξυπνησα καθολου να τσεκαρω τον μικρο...Ετσι ξυπνησα 6 η ωρα και τον βρηκα καθετα στο κρεβατι και φυσικα....Ξεσκεπαστο!!!!!!!Ευτυχως εχουμε ζεστη στο σπιτι γιατι αλλιως σημερα θα ηταν.....

Σοφακι μου τι γινεται με τα σπυρακια?Δεν καλυτερεψε καθολου?Εμας μας ξαναεβγαλε καποια στιγμη αλλα με αυτη την κρεμα μεσα σε μια μερα εξαφανιζονται!!!!

Λοιπον σημερα εκανα και το μπαλκονι γι αυτο δεν μπηκα απο το πρωι!!!!Που σαν προτυπο νοικοκυρας που ειμαι ειχα να το κανω απο το καλοκαιρι!!!!Και επειδη το καλοκαιρι ημουνα ξαπλωμενη ...Δεν το ειχα κανει ποτε!!!!!!!!!!!!:P:p

Αχ και εγω πηρα κορσε αλλα ποτε δεν καταλαβα πως θα μαζεψει αυτο τοο πραγμμα την κοιλια σου οποτε το παρατησα!!!!!!!!!!!!!

Κατερινα θα δοκιμασω να βαλω λαδακι σημερα..,Αντε να δουμε!!!!

Ξυπνησε παλι...Ουτε ενα λεπτο δεν προλαβαινω να κατσω πια!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια!!!!!!!Πώς είστε κοριτσάκια και μπεμπάκια;Εμείς πολύ καλά.Σάββατο έξω, χθες έξω, σήμερα έξω, μια χαρά!!!!!!!

Μαριάνθη μου περαστικά στον ανθρωπάκο σου. Από τι ανέβασε τελικά πυρετό;εμβόλιο ή κρυώσε το πουλάκι σου;

Σοφία η Βαλέρια πώς είναι; εύχομαι να την περάσει γρήγορα τη δερματίτιδα. και φυσικά περαστικά και σ' εσένα με τοκρυωματάκι.

Μακ μου νομίζω ετοιμάζεστε και γι΄άλλο δόντι γι'΄αυτό και ο άστατος ύπνος, σε αντίθεση μ' εμάς που κοιμόμαστε 10-8 σερί αλλά δόντια...........πουθενάααααααααα. Κι΄εγώ ξεσκέπαστο τον έβρισκα τον τελευταίο καιρό, ευτυχώς το σπίτι ζεστό και δεν κρύωσε, εγώ όμως σηκωνόμουν γιατί είχα το νου μου να τον σκεπάζω.τελικά 3 μέρες τώρα του φοράμε τον υπνόσακο που είναι σχετικά ελαφρύς και κοιμάται κι αυτός καλύτερα, κι εμείς φυσικά.

Διαφημίσεις

καλως την παστρικοθοδώρα!:tongue:

και εμενα χθες με επιασε η προκοπή και ξεβρωμιστηκαμε!!!!:)

494403jwlj4n1k11.gif

πω πω όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να πλύνω κουρτίνες, χαλιά, να καθαρίσω ντουλάπια κουζίνας ενόψει αλλαγής επόχής......τρελαίνομαι.

δε μαζευόμαστε όλες μαζί στο σπίτι καθεμιάς να τελειώνουμε και πιο γρήγορα;

Μολις γυρισαμε απο την βολτα!!!ΤΑ νεα μας....Πιστηκε η μεση μου!!!!!!!!!!!

Ποναω οταν τον σηκωνω αγκαλια!!!!!!!Αυτο μου ελειπε τωρα!!!!!

Κατερινα απο την αρρωστια μου δεν εμεινε τιποτα πια...Σαν να μην αρρωστησα ποτε.....:P

Μακ ο μικρος καθεται κανονικα μονος του και τον τελευταιο καιρο μαλιστα απο μπρουμυτα σηκωνεται και καθεται....Με το μπουσουλημα μονο εχουμε ενα προβλημα που αντι να μπουσουλαει σερνεται σαν λοκατζης......:rolleyes::rolleyes:

Βασικα 5 μηνων μας ειχε πει η παιιδιατρος να τον βαζουμε στο παρκο με πολλα μαξιλαρια να καθεται σε γωνια 45 μοιρων...Ε το καναμε αυτο και σε καμια εβδομαδα αρχισε να καθεται μονος του...

Εγω ομως ρε Μακ εχω κανει μονο το μπαλκονι το σπιτι ειναι.....Δηλαδη αν ερθετε επισκεψη θα με κακοχαρακτηρησετε για να καταλαβεις!!!!!!:tongue::tongue:

Σοφια τι εγινε πηγατε στο γιατρο?Αντε περιμενουμε νεα σας!!!!!

Α και ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον μικρο ντραμερ....Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν σταματα να την χαζευω αυτη την φωτογραφια!!!!!!;)

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε;;;Ελπίζω να σταματήσω να εύχομαι σύντομα περαστικά και να μην αρρωστήσει ξανά κανένα μπεμπάκι!!!Τί ωραία μέρα σήμερα!!Ελπίζω και το Πάσχα να έχει τέτοιες μέρες να τον πάω καμία βόλτα τον αντρούλη μου!!

Σήμερα φάγαμε για πρώτη φορά αχλάδι!!!Μας άρεσε!!Εχει γκρίνια και αφαγία!!Αλλά δεν πονάει!Χτες βράδυ κάναμε 2 ώρες να κοιμηθούμε!Εκει που κοιμόταν και τον έβαζα στην κούνια τσουπ κούναγε χέρια ,πόδια!!Δύο ώρες!!!!χαμός!!Σήμερα έχασε ένα γεύμα!!Του πήρα γλυκοπατάτα και πράσο!Θα του βάλω και αρακαά και φασολάκια!!!Γιαμ γιαμ!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα!!!!!σήμερα ο γιος μου με ξύπνησε με το πιο ωραίο τρόπο!!εκατσε στα καγκελα της κούνιας του εχωσε τη μουρίτσα του και με κοίταζε που κοιμόμουν στρωματσάδα και μου φώναζε!!!!

Τί κάνετε?Πού βρίσκεστε κορίτσια!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαριάνθη μου, καλημερα φιλενάδες!

όντως ο καλυτερος τρόπος να ξυπνάς και να ξεκινας την μερα σου, οι φωνουλες του γιου σου! που να ξεκινησουν να περπατανε κιόλας! θα ερχονται και θα μας τραβανε τα σεντόνια! χα χα ή θα κανουν αυτο: 2330932vv2jnxjltw.gif :D:D:D

Μακμαράκι μου αμα αρχίσει να περπατάει το παιδί μου την κάτσαμε!!Οχι τα σεντόνια θα μου τραβάει πάνω μου θα χοροπηδάει !!!προσπαθώ να τον συμμαζέψω από τώρα αλλά από την πρώτη μέρα που έμαθα οτι είμαιέγκυος και μη σου πω και πιο πριν ήξερα οτι θα κάνω αγόρι ζωηρό πολύ ατίθασο αλλά πολύ καλό παιδί!!Και να που βγαίνει πραγματικότητα!!Να σου πω κιολας δε θα τον ήθελα και αλλιώς!!Ναμαι καλά να τον κυνηγάω!!

O40a.jpgO40ap3.png

και εγω πίστευα ότι θα κάνω αγοράκι ζωηρούλι αλλά πολύ καλόψυχο και νομίζω ότι όντως ετσι ειναι το σπλαχνάκι μου (κου κου βαου!!!!)

ναι Μαριανθη μου καλα να εισαι να κυνηγας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...