Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μη με παρεξηγείτε που αγχώνομαι...έχω δει την ατοπική δερματίτιδα να εξελίσσεται άσχημα γιαυτό και είμαι έτσι...

Φιλιά! πάμε βόλτα σε λίγο!

Βρε Σοφακι και γιατι πρεπει να εξελιχθει σε χειροτερη μορφη?

Που ειναι η αισιοδοξη Σοφια που ηξερα βρε????

Ελπιζω η κορουλα σου να ειναι καλυτερα!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν είχα και εγω τον αντρούλη μου θα πηγαινα και εγω καμία βολτούλα αλλά όλες μου οι φίλες είναι πιασμένες χαχα!!!καλά να περάσετε!!

Αχ ΜΑριανθη μου ο αντρουλης σου θα γυρισει σε μια εποχη που θα ψοφησετε σστις βολτες!!!!!ΚΑθολου μην ανησυχεις!!!!!!!!!:tongue::tongue:

μακαρι ζωούλα γιατι τα σαβκυρ δεν παλεύονται!!!!!!!

Εδω εισαι Μαριανθη?Τι εγινε βρε με την μπουμπου της φιλη σου?

Τελικα τα κοριτσια ειναι λιγο δυσκολα στο φαι τους ή μου φαινεται?

Κρατανε απο τωρα σιλουετα νομιζω..........:rolleyes::rolleyes:

Πού να ήμουν δηλαδή;;;χαχα!εχω λιώβσει στον καναπέ!!Δεν εχει τιποτα παθολογικό η μικρή απλά δεν τρώει πολύ!!!μπορεί να είναι κληρονομικό!!εγω δεν εχω παιδί!τον ταρζαν εχω!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :|...

Νυσταζω...ο μικρος ειχε θεμα με την κοιλια του παλι το βραδυ, δεν μπορουσε να κανει κακα του (παρα την διαρροια) και ξυπναγε με κλαματα σχεδον ανα 1 ωρα μεχρις τις 4,30 που τα εκανε επιτελους (νερουλά πάλι)! εχω να φτιαξω και λιγο τοο σπιτι σημερα, που ειναι εντελως αχουρι. ελπίζω να κοιμηθω το μεσημερι. εσεις πως ξημερωθηκατε φιλεναδες;:)

Καλημερα

Μπηκα να πω τον πονο μου κοριτσια..

Κατ αρχην, Σοφακι περαστικα στη Βαλερια..

Σημερα τα ξημερωματα στις 4 και κκατι, ξυπνησε ο μικρουλης μου, κ λεεω θα πειναει παλι! Τον ταιζω, τον βαζω κατω παλι, αλλα καπως μου ρθε κ τον ξανασηκωσα κ ζεματαγε το παιδι!

Βαζω θερμομετρο κ ειχε 38 πυρετο το μαναρακι μου!

Δεν ειχα ντεπον κ εστειλα το Θοδωρη κ πηρε απ το κεντρο υγειας.. Εκει μας ειπαν να παιρνουμε τη θερμοκρασια απ το κολακι του κ να αφαιρουμε 4 μοναδες.. Του βαζα κομπρεσουλες στα μπουτακια κ το κεφαλι του, του δωσα κ λιγο ντεπον, κ καπως επεσε. Το πρωι στις 8.30 παλι ανεβασε 38.6! Ξανα τα ιδια.. Τωρα κοιματε το μωρο μου, επεσε καπως, 37,5.. Αντε να δουμε!

Πρωτη φορα μου αρρωσταινει, κ πραγματικα αγχωθηκα κ στεναχωρηθηκα..

Αυτα εμεις.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και περαστικά στ άρρωστα μπεμπάκια!!!Και εγω του έδωσα ντεπόν χτες γιατί είχε ανεβάσει δέκατα μετά το εμβόλιο και ήταν πάρα πολύ ανήσυχος!!Και σήμερα το ίδιο!Ενω είναι ώρα του να κοιμηθεί δεν κοιμάται με τίποτα και ΄γκρινιάζει!!Του μαγειρεύω κοτοπουλάκι με ρυζάκι και λαχανικά!!!για να δούμε θα το φάμε;;Μαριάνθη που γριπιάστηκε;;;;;

Περαστικά στα όμορφα αγοράκια σας!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Σημερα δεν μπηκα καθολου και πολυ μου λειψατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα τρεχω με τον μικρο....Δεν γινεται να τον αφησω πουθενα μονο του πια!!!!!

Στο παρκο που το εχουμε και στο επανω επιπεδο πιανεται και σηκωνεται.....Στο πατωμα τον βαζω και παει να βγει απο τον χωρο που του εχω φτιαξει!!!!!Οχι δεν μπουσουλαει.....Ερπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω ειλικρινα που να τον αφησω μονο του...Εχουμε και αυτη την δυσκοιλια..Αλλο πραγμαεχω κατατρομαξει!!!!!!!!

Χθες ζοριστηκε τοσο που εκανε εμετο!!!!!ΚΑι μαλιστα εβγαλε γαλα απο την μυτη!!!!!!!!!Πολυ στεναχωρεθηκα....Σημερα τον ταισα μονο αχλαδι και στα λαχανικα του εβαλα μονο κολοκυθι και φασολακια!!!!

Σκεφτομαι σοβαρα μηπως να δοκιμασουμε να φαμε κανενα ακτινιδιο!!!!Υποφερει η χαρα μου.....:(:(:(:(

ΜΑριανθη μου....Δεν σου απαντησα στο μηνυμα επειδη τρεχω!!!!Ελπιζω να ειστε πια καλα...Εγω νομιζω απο το εμβολιο ανεβασε πυρετο....

Μακ ελπιζω πραγματικα να κοιμηθετε σημερα ησυχα!!!!!

Εμεις χθες ξυπνησαμε στις 6 για χεσιμο και δεν ξανακοιμηθηκε!!!!!!!!!!!!!Χαλια

ΤΕλοσπαντων Καληνυχτα σεε ολες τις μαμαδες και τα μωρακια!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανούλες και μπεμπάκια!

τι κανετε; εγω καλα σε γενικες γραμμες αν και τα βραδυα μου δεν ειναι πια οπως παλια! ο μικρος κανει κακα του γυρω στις 3 και μετα για καμια ωρα εχει εκνευρισμό, κλαψουριζει δεν κοιμαται και εγω φυλαω καραουλι μες τα αγρια χαραματα! πανω που ειχε στρωσει το παιδακι μου, φτου ξανα μανα! τελος παντων, οψομεθα! τωρα αλλαζουμε και το γαλα και απο οτι παρατηρησα εχθες μειωθηκαν λίγο οι κενωσεις μας (μόλις 5 (!!!!) ήταν :)).

κατα τα άλλα το σαββατο πήγαμε Πάτρα στα jumbo, ψωνισαμε πραγματακια, παιχνιδακια, σαλιαρες, κουταλακι σιλικονης, εκπαιδευτικο ποτηρακι κλπ αλλα δεν βρηκα μπολακια φυλαξης φαγητου! δεν πειραζει θα του παρω γυαλινα γιατι με τα πλαστικα εχω ενα θεματακι!

εχθες εφτιαχνα το σπιτι, το απογευμα ειχα επισκεψεις και ετσι δεν μπορεσα να μπω. από ότι ειδα παντως νεκρα ήταν, απουσιαζατε όλες!

Ζωούλα ο μικρός σου στεκεται;;;; εμενα ούτε μπρουμυτα δεν γυρναει ακόμα!:)

λοιπόν σας αφηνω γιατι εχω δουλίτσα αλλά θα μπαίνω να παρακολουθώ! φιλακια πολλά!

Καλημέρα!!!

τι κάνετε κοριτσάκια?????

μαμάδες και μπεμπάκια όλοι καλά????

εμείς ακόμα χάλια είμαστε με τη δερματίτιδα....και μαζί με αυτό η μπέμπα απέκτησε και κακές συνήθεις....ύπνος στις 10 και μετά ξύπνημα για φαί 1-4-7...λέτε να περνάει κανένα αλμα ανάπτυξης ή δε θα ξανακοιμηθώ 5ωρο σερί για καιρό ακόμα???????

Ζωή εγώ τελικα σε όλα ένα βήμα πριν απο σας είμαι! ατοπική ο Τεό....ατοπική μετά απο λίγο και η Βαλέρια!

κρυωμένη εσύ? μάντεψε!!! κρυωμένη κι εγώ απο χθες...

Βρε Σοφακι και γιατι πρεπει να εξελιχθει σε χειροτερη μορφη?

Που ειναι η αισιοδοξη Σοφια που ηξερα βρε????

Ελπιζω η κορουλα σου να ειναι καλυτερα!!!!!

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά έχει και η ανιψιά μου ατοπική και αναγκάστηκαν να βάλουν κορτιζονούχες κρέμες γιατί ήταν ένα βήμα πριν πάθει σταφυλόκοκο....τα εκζεματα είχαν γίνει πληγές με πύον....

τελοσπάντων....ελπίζω να τη γλιτώσουμε πιο ανώδυνα εμείς..

έχουμε παιδίατρο σήμερα, να δούμε τι θα μας πει!

Καλημερα

Μπηκα να πω τον πονο μου κοριτσια..

Κατ αρχην, Σοφακι περαστικα στη Βαλερια..

Σημερα τα ξημερωματα στις 4 και κκατι, ξυπνησε ο μικρουλης μου, κ λεεω θα πειναει παλι! Τον ταιζω, τον βαζω κατω παλι, αλλα καπως μου ρθε κ τον ξανασηκωσα κ ζεματαγε το παιδι!

Βαζω θερμομετρο κ ειχε 38 πυρετο το μαναρακι μου!

Δεν ειχα ντεπον κ εστειλα το Θοδωρη κ πηρε απ το κεντρο υγειας.. Εκει μας ειπαν να παιρνουμε τη θερμοκρασια απ το κολακι του κ να αφαιρουμε 4 μοναδες.. Του βαζα κομπρεσουλες στα μπουτακια κ το κεφαλι του, του δωσα κ λιγο ντεπον, κ καπως επεσε. Το πρωι στις 8.30 παλι ανεβασε 38.6! Ξανα τα ιδια.. Τωρα κοιματε το μωρο μου, επεσε καπως, 37,5.. Αντε να δουμε!

Πρωτη φορα μου αρρωσταινει, κ πραγματικα αγχωθηκα κ στεναχωρηθηκα..

Αυτα εμεις.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

περαστικούλια Μαριάνθη μου στον ανθρωπάκο σου!!!

κάνατε κανένα εμβόλιο ή κρύωσε το αγοράκι σου???

ελπίζω να είναι τελείως καλά πλέον!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Σημερα δεν μπηκα καθολου και πολυ μου λειψατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα τρεχω με τον μικρο....Δεν γινεται να τον αφησω πουθενα μονο του πια!!!!!

Στο παρκο που το εχουμε και στο επανω επιπεδο πιανεται και σηκωνεται.....Στο πατωμα τον βαζω και παει να βγει απο τον χωρο που του εχω φτιαξει!!!!!Οχι δεν μπουσουλαει.....Ερπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω ειλικρινα που να τον αφησω μονο του...Εχουμε και αυτη την δυσκοιλια..Αλλο πραγμαεχω κατατρομαξει!!!!!!!!

Χθες ζοριστηκε τοσο που εκανε εμετο!!!!!ΚΑι μαλιστα εβγαλε γαλα απο την μυτη!!!!!!!!!Πολυ στεναχωρεθηκα....Σημερα τον ταισα μονο αχλαδι και στα λαχανικα του εβαλα μονο κολοκυθι και φασολακια!!!!

Σκεφτομαι σοβαρα μηπως να δοκιμασουμε να φαμε κανενα ακτινιδιο!!!!Υποφερει η χαρα μου.....:(:(:(:(

έτσι είναι Ζωούλα τώρα!!! αρχίζει το τρέξιμο!!!!

για την δυσκοιλιότητα γιατί δε δοκιμάζεις να του βάζεις λίγο χαμομήλι μέσα στο γαλατάκι του???

Συμπεθερούλα μου τι έχει ο γαμπρούλης μου? ετοιμάζει και κανένα άλλο δοντάκι????

Καλά άσχετο....πήγα και πήρα λαστέξ για να μου μαζέψει την κοιλιά! πολύ γέλιο! ελπίζω να κάνει δουλειά πάντως!!! αν και η κυρία στο μαγαζί που το πήρα μου είπε οτι 20 μέρες απ'όταν γέννησα έπρεπε να το έχω πάρει...

ε της λέω, τόσο καιρό ήλπιζα οτι θα μαζευτεί απο μόνη της η κοιλιά! χαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...