Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κοριτσια η μικρή της φίλης μου έχασε 100γρ ενω αρχισε να ψιλοτρωει!!!μα τι ναχει αυτο το παιδι;;;;;την παει στο μητερα για εξετασεις!

πωπω...περαστικά να είναι στο κοριτσάκι μωρέ...

όντως μήπως έχει καμία ουρολοίμωξη???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια, πως είστε ? Εγώ πάω καλλίτερα , αλλά ο βήχας επιμένει ώρες ώρες . Εσείς τελειώσατε με το κρύωμα ?

Γιωτουλα υπομονή βρε κοριτσάκι , τι άλλο να πούμε, εύχομαι να συνελθει γρήγορα

Ζωή ηλεκτρονικός ? Μπράβο βρε , πιάνουν τα χεράκια σου

Μακ το παιδάκι σου είπε καθαρότατα συλλαβή, «μαμά» άσχετο αν δεν καταλαβαίνει ότι έτσι λένε εσένα :D… εμένα η πρώτη συλλαβή ήταν «γιαγιά»:rolleyes: κ επίσης άρχισε να λέει «ντανταντα» αλλά με πολύ ένταση κ φαίνονται τα δοντάκια, τα ουλα , έχω λιώσει λέμε

Και εμένα έτσι κάνει παλαμάκια , κάποια στιγμή θα συντονιστούν τα δυο χεράκια

Μαριανθη εύχομαι να μη έχει τίποτα το μικρακι της φίλης σου

κατερινιω και εγω εχω ακομα βηχα και προβλεπω να συνεχισω να εχω για καποιες μερες ακομα. δεν φευγει ευκολα ειδικα αν καπνιζεις :|

Πήρα τηλ την παιδίατρο και μάλλον έχει ατοπική δερματίτιδα η μικρή...:(

ουφ....αγχώθηκα πάλι!

Συμπεθέρα και παλαμάκια ο γαμπρούλης μου?????? τέλειααα!!!

εμένα πονάνε τα χέρια μου! η νύφη σου 'οταν δεν καμαρώνει καθιστή στο πάρκο της, απαιτεί να της κρατάω τα χεράκια για να στέκεται όρθια! και συνήθως το απαιτεί όλη τη μέρα!

ελα βρε μην αγχωνεσαι και της Ζωούλας εχει!

Της κάνανε καρδιογράφημα της πήρανε αίμα και αν δεν έχει ουρολοίμωξη τότε έχει παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός οτι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της έχασε 10 κιλά μετά από την εξέταση ζαχάρου η οποία είχε βγει μια της τιμή ανεβασμένη!Ο γιατρός μας κοινός και αυτός την είχε βάλει σε λιτή διαιτα (είναι και λίγο ευτραφούλα)!Τί να σας πώ!!όλα στραβά της πήγαν της φιλενάδας μου αλλά δεν έχει πάψει και να γκρινίαζει από την πρώτη μέρα που έμεινε έγκυος!!Ελπίζω όοοοοολα να πάνε τέλεια!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μακμαράκι μου συγχαρητήρια στον μπεμπάκο σου!!! Σίγουρα θα μιλήσει γρήγορα!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

Σοφάκι μου περαστικά στη μπουμπού!!ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη δερματίτιδα και να περάσει πολύ-πολύ γρήγορα!!

Ζωίτσα λες να βρεθούμε και συγγενείς εδώ στη Μύκονο;;; Να σου πω την αλήθεια δεν θέλω άλλα ιδιαίτερα!έχω κρατήσει λίγα και έδιωξα πολλά γιατί θέλω να χαρώ τη μπουμπού μου!!του χρόνου βλέπουμε!Μαριανθούλα ναι!η μύκονος έχει ιδιωτικό σχολείο!το λένε εκπαιδευτηρια συγχρονη παιδεία κι έχει και ιστοσελίδα να τη δεις!http://www.sychronipaideia.gr/

Είναι πολύ καλό σχολείο με τέλειες εγκαταστάσεις!

Ρε κορίτσια..εμένα η μπέμπα δεν κάνει τίποτα..όλη μέρα της τραγουδάω και της μιλάω και αυτή μόνο φωνούλες βγάζει (αυτές που έβγαζε όταν ήταν 2 μηνών),ούτε στέκεται στον πισινούλη της , ούτε τρώει, ούτε τίποτα..φοβόμουν μην έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δείχνει να καταλαβαίνει πολλά..αλλά είναι πολύ αργή στην ανάπτυξη της..το μόνο της κατόρθωμα (που το κάνει από 3 μήνων)είναι να γυρίσει ανασκελα μπρούμυτα και τουμπαλιν..και είμαστε μόνο 6 κιλά..τι να πω..ο γιατρός βέβαια λέει ότι είναι μια χαρα αλλά ξέρω εγώ;;

Όσο για τον αντρούλη μου πραγματικά θεωρώ ότι του αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου..έχει το πρόβλημά του αλλά αυτός είναι το στήριγμά μας σε όλα..δεν μιλάει και δεν παραπονιέται ποτέ και τρέχει όλη μέρα για εμάς..ο θεός να τον έχει γερό..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ζωίτσα λες να βρεθούμε και συγγενείς εδώ στη Μύκονο;;;

Λεςςςςςςςς!!!!

ΝΑ σου πω την αληθεια αυτοι αποΑθηνα ειναι απλα πηγαν Μυυκονο για δουλεια...Εργολαβος γαρ...

Ρε κορίτσια..εμένα η μπέμπα δεν κάνει τίποτα..όλη μέρα της τραγουδάω και της μιλάω και αυτή μόνο φωνούλες βγάζει (αυτές που έβγαζε όταν ήταν 2 μηνών),ούτε στέκεται στον πισινούλη της , ούτε τρώει, ούτε τίποτα..φοβόμουν μην έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δείχνει να καταλαβαίνει πολλά..αλλά είναι πολύ αργή στην ανάπτυξη της..το μόνο της κατόρθωμα (που το κάνει από 3 μήνων)είναι να γυρίσει ανασκελα μπρούμυτα και τουμπαλιν..και είμαστε μόνο 6 κιλά..τι να πω..ο γιατρός βέβαια λέει ότι είναι μια χαρα αλλά ξέρω εγώ;;

.

Γιωτουλα μην στεναχωριεσαι καθολου...Και εμενα δεν κανει πολλα πραγματα...Μονο καθεται και στριφογυρναει κλασσικα αλλα απο ομιλια....Τσιριζει αντε αν του ξεφυγει κανενα μαμ και αυτο καταλαθος....:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!

μακμαρακι καλε το παιδι μιλαει!!!τι λες τωρα????δηλαδη εσυ περιμενες οτι θα σε κοιταξει κ θα σου πει "γεια σου μαμα"?....αυτο μαμ μαμ μαμα δειχνει οτι μιλαει!!!

ζωιτσα πως εισαι κοπελα μου?καλυτερα?

αχ για πειτε μου κατι.....οταν πηγαμε απο το νουμερο 1 στο νουμερο 2 γαλα η μικρη παρουσιασε δυσκοιλιοτητα....δηλαδη πολυυυυυυ σκληρα κακα που εβγαιναν με δυσκολια...ο παιδιατρος λοιπον μου ειπε να της βαζω χαμομηλι στο γαλα.δηλαδη αντι για νερο χαμομηλι σε 2 γευματα.πρωι κ βραδυ.εντωμεταξυ ξεκινησαμε φρουτακια παραλληλα.λοιπον εδω κ 10 μερες που το κανουμε αυτο ειδα βελτιωση αλλα τα κακα της ειναι σαν πλαστελινη οπως ειπε κ η σοφια....δηλαδη ετσι πρεπει να ειναι τωρα που τρωει φρουτα κ κρεμα?γιατι εγω περιμενα οτι θα ειναι οπως παλια δηλαδη ψιλονερουλα...κ πηρα παλι τον παιδιατρο χτες κ καλα μηπως να της αλλαξω το γαλα...εκεινος μου ειπε οτι προτιμα να ξεκινησουμε σε καμια βδομαδα λαχανικα οποτε κ θα στρωσει...λετε η χαζη να τον πηρα αδικα κ να του λεω του ανθρωπου οτι εχουμε δυσκοιλιοτητα ενω δεν εχουμε????τα φωτα σας!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

να σημειωσω οτι το γαλα της δεν ειναι γαλα που κανει δυσκοιλιοτητα κ ουτε ο παιδιατρος ουτε εγω ειμαι υπερ του να αλλαζουμε τα γαλατα ετσι για πλακα....βαδιζουμε συντηρητικα κ βλεπουμε...κ να σας πω σε καλο μας βγηκε...οταν ειχε την παλινδρομηση η αννουλα το ξερει εγω ειχα αγχος κ ελεγα να αλλαξω γαλα...ο παιδιατρος με καθησυχασε κ οντως εστρωσε χωρις καμια αλλαγη...

αααα κ κανει 4 φορες τη μερα κακα απλα ειναι σαν πλαστελινη!

αχ για πειτε μου κατι.....οταν πηγαμε απο το νουμερο 1 στο νουμερο 2 γαλα η μικρη παρουσιασε δυσκοιλιοτητα....δηλαδη πολυυυυυυ σκληρα κακα που εβγαιναν με δυσκολια...ο παιδιατρος λοιπον μου ειπε να της βαζω χαμομηλι στο γαλα.δηλαδη αντι για νερο χαμομηλι σε 2 γευματα.πρωι κ βραδυ.εντωμεταξυ ξεκινησαμε φρουτακια παραλληλα.λοιπον εδω κ 10 μερες που το κανουμε αυτο ειδα βελτιωση αλλα τα κακα της ειναι σαν πλαστελινη οπως ειπε κ η σοφια....δηλαδη ετσι πρεπει να ειναι τωρα που τρωει φρουτα κ κρεμα?γιατι εγω περιμενα οτι θα ειναι οπως παλια δηλαδη ψιλονερουλα...κ πηρα παλι τον παιδιατρο χτες κ καλα μηπως να της αλλαξω το γαλα...εκεινος μου ειπε οτι προτιμα να ξεκινησουμε σε καμια βδομαδα λαχανικα οποτε κ θα στρωσει...λετε η χαζη να τον πηρα αδικα κ να του λεω του ανθρωπου οτι εχουμε δυσκοιλιοτητα ενω δεν εχουμε????τα φωτα σας!!!

Τατιανακι καλυτερευω!!!!!!!!Επιτελους!!!!!!!

Λοιπον το παιδι σου ειναι μια χαρα!!!!!!!!

Αν αρχισατε τις τροφες ετσι θα ειναι τα κακα σας απο εδω και περα!!ΠΑνε οι εποχες που ηταν νερουλα και μοσχοβολουσαν!!!!!!!!

Λοιπον εγω του κανω το εξης...Αν δω οτι μια μερα τα βγαζει σκληρα του δινω να φαει μονο αχλαδι...Και στα λααχανικα του του βαζω περισσοτερο κολοκυθι απο πατατα ή καροτο....

ΚΑι αμα τα δω εντελως σκουρα δηλαδη οτι ζοριζεται πολυ του δινω ενδοιαμεσα στο γευμα χαμομηλι...ΚΑι στρωνει...Δηλαδη τα κανει σαν πλαστελινη...Αυτο ειναι το φυσιολογικο πια!!!!!!!!!!

Πήρα τηλ την παιδίατρο και μάλλον έχει ατοπική δερματίτιδα η μικρή...:(

ουφ....αγχώθηκα πάλι!

Βρε και εμεις ατοπικη δερματιτιδα εχουμε!!!!!!!!Δεν ειναι τιποτα!!!!!

Επιμενω ρωτα για την exomega της a-derma.... κανει θαυματα!!!!!!!!

αχ παναγιτσα μου!!!!καλα την ψιλιαστικα!ας ειναι καλα η σοφια που ειπε για τα πλαστελινοκακα!αλλιως θα νομιζα οτι εχει δυσκοιλιοτητα!!!απο φρουτα της βαζω 1/4 μηλο 2 αχλαδια 1/4 μπανανα κ 1/2 πορτοκαλι....μου ειπε ο γιατρος να της βαζω περισσοτερο αχλαδι κ πορτοκαλι κ λιγοτερο μπανανα κ μηλο...οτι μου ειπες κ εσυ ζωη....

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου γεια σας!!!!

Γιωτα μου, διαβασα για τις περιπετειες σας! Τι να πω κοπελα μου... Κουραγιο! Ειδα προσφατα ενα ντοκιμαντερ για τα αυτοανοσα, μεχρι προσφατα δεν γνωριζα σχετικα.. Πραγματικα εμεινα αφωνη! Κουραγιο κ μπραβο σας ομως, που το παλευετε! Να στε παντα δυνατοι κι αγαπημενοι ευχομαι...

Χαιρετω κ τις υπολοιπες κοπελες! Βουλιτσα κ Κατερινα, Τη Σοφια μας, με το καλο κοριτσαρα η γαμοβαφτιση..! Εγω ακομα δεν εχω κανει Τ Ι Π Ο Τ Α!!!! Απ το Πασχα κ μετα θα δω..

Τατιανακι, κ εμενα πλαστελινη χεζει! μη σκας, θα στρωσει, οπως ηδη σου ειπαν τα κοριτσια!

Μαααακ! Που εισαι? Μιλησε βρε το παιδι! Καλα, κοιτα να παρεις τιποτα πανες σε μεγαλο μεγεθος να σ αλλαζουν κ σενα τωρα!

Ζωη, εισαι καλυτερα ε?

Ωχ! Ξυπνησε.. Επανερχομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κοριτσαρες μου γεια σας!!!!

Γιωτα μου, διαβασα για τις περιπετειες σας! Τι να πω κοπελα μου... Κουραγιο! Ειδα προσφατα ενα ντοκιμαντερ για τα αυτοανοσα, μεχρι προσφατα δεν γνωριζα σχετικα.. Πραγματικα εμεινα αφωνη! Κουραγιο κ μπραβο σας ομως, που το παλευετε! Να στε παντα δυνατοι κι αγαπημενοι ευχομαι...

Χαιρετω κ τις υπολοιπες κοπελες! Βουλιτσα κ Κατερινα, Τη Σοφια μας, με το καλο κοριτσαρα η γαμοβαφτιση..! Εγω ακομα δεν εχω κανει Τ Ι Π Ο Τ Α!!!! Απ το Πασχα κ μετα θα δω..

Τατιανακι, κ εμενα πλαστελινη χεζει! μη σκας, θα στρωσει, οπως ηδη σου ειπαν τα κοριτσια!

Μαααακ! Που εισαι? Μιλησε βρε το παιδι! Καλα, κοιτα να παρεις τιποτα πανες σε μεγαλο μεγεθος να σ αλλαζουν κ σενα τωρα!

Ζωη, εισαι καλυτερα ε?

Ωχ! Ξυπνησε.. Επανερχομαι!

ΜΑΡΙΑΝΘΟΥΛΑ ετοιμη ημουν να στειλω μηνυμα! μου ελειψες βρε! η δουλίτσα καλα; μακαρι να πηγαινουν ολα δεξια!

μην τρελαθουμε, δε νομιζω οτι μιλαει το παιδι μου ακομα! μπορει να μιλησει γρηγορα αλλα ως εκει!:) οπως και να'χει τις πανες τις χρειαζομαι και εγω!!!!!

Καλησπέρα.μπηκα στα κλεφτά γιατί τον ετοιμάζω σε λίγο για μπανάκι.

Γιωτούλα περαστικά σας κοριτσάκι μου και συγχαρητήρια στον αντρούλη σου για το κουράγιο και την υπομονή του.

Τατιάνα έτσι θα είναι τα κακάκια σας τώρα και φυσικά έχουν αλλάξει και χρώμα έτσι;μην αγχώνεσαι. με κάθε αλλαγή τροφής υπάρχει αλλαγή κι εκεί. αλλά από μυρωδιά......άστα να πάνε.

Μαράκι μου το παιδί σου λέει μαμά;;;;;;;;;;εμένα πάλι εδώ και 4-5 μέρες λέει μπα μπα μπα μπα!!!!!!!!!άλλος τον ταίζει, άλλος τον αλλάζει και ορίστε........τ' ακούσαμε κι αυτό.Η μαμά μου λέει ότι και το επόμενο αγόρι θα είναι αφού είπε μπαμπά!!!!!!!(κλαψ).άσχετο αν είναι απλές συλλαβές και δεν απευθύνεται στο μπαμπά του, αλλά τι να της πεις της χαζογιαγιάς!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...