Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία θα σε καταραστώ να σου χέζεται μέσα στην νύχτα εντάξει;;;; :tongue:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p και εμένα χεζεται συνέχεια!!! αλλάζω ~8 πάνες/ημέρα απο 10 πριν ένα μήνα.. απλά το βραδυ γίνεται κάτι μαγικό και δεν χέζεται τόσοοοο πολύ και ΔΕΝ ξυπνάει... ή το πολύ να ξυπνήσει μια φορά.... ΕΑΝ όμως ξυπνήσει σήμερα το βραδυ ξέρεις ποια θα φταίει ε? Ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και τώρα κοιμήθηκε...λερωμένος...αχ αχ αχ!

ρε Μαρία ντροπή.... το παιδί χεστηκε και εσύ δεν το αλλάζεις??? τι μάνα εισαι εσυ ε? :P

(πλάκα κάνω... κατα αυτό τον τρόπο με πειράζει ο αντρας μου όταν με πιάνουν οι υστερίες μου..... )

μάνα που λυπάται να τον ξυπνήσει...αν δεν ξυπνήσεις μόνος του σε 10' θα τον αρπάξω και θα πάω...

τα ίδια μου λέει και ο δικός μου :)

ρε Μαρία αστον θα ξαναχέσει μόλις τον αλλάξεις!!!!!:P ΑΧΑΧΑΧΑ (δεν αντέχω απο τα γέλια με έχει πιάσει η κοιλιά μου....)

μήπως ν' ανοίξεις να δεις το inbox σου στο FB????

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

βουλα ευτυχως ξεμπερδεψες με τον οαεδ!αντε να μπουν τα λεφτα δεκεμβρη ευχομαι.

αννα ισως το κανει αργοτερα μην αγχωνεσαι!βαζε τον εσυ μπρουμυτα και καποια στιγμη θα το κανει!

μακμαρακι θα συμφωνησω με την ελευθερια τα καλυτερα ειναι μπροστα μας!κοιτα να απολαμβανεις καθε στιγμη με τον μικρο κ δε θ αφησεις χωρο για καταθλιψη!και να ξερεις ολα οσα νιωθεις ανθρωπινα ειναι κ ολες οι νεες μανουλες αλλες λιγοτερο κ αλλες περισσοτερο τα εχουν νιωσει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

η δικια μου φαινεται να επανερχεται ειχε να κανει κακακια απο χθες τα εκανε πριν αλλα πολυυυυ πραμα...την εκανα μπανιο κ σε λιγο εχουμε παλι ταισμα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

η δικια μου φαινεται να επανερχεται ειχε να κανει κακακια απο χθες τα εκανε πριν αλλα πολυυυυ πραμα...την εκανα μπανιο κ σε λιγο εχουμε παλι ταισμα.

Μπράβο Σοφάκι... εαν θες βοήθεια φώναξε τη Μαρία κάνει την αλλαγή σε 1"

Μπράβο Σοφάκι... εαν θες βοήθεια φώναξε τη Μαρία κάνει την αλλαγή σε 1"

χαχαχαχαχα λες?δε το ειχα σκεφτει!:Pμαρακι δεν ερχεσαι μια βολτα απο εδω?:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...