Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα... παρε και εσυ μια δοση Μαρκους και πορευσου Νταβελη (ετσι ειμαι και εγω σαν τον Νταβελη τωρα) :)

Αγαπουλα το παιδακι σου ειναι γερο και σεις το ιδιο...αυτο να σκεφτεσαι και η καταθλιψη δεν εχει χωρο ουτε στο μυαλο σου ουτε στο σπιτι σου :D

και οχι δεν ειναι σαν εσενα οι καταθλιπτικοι χαρα μου :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...μήπως, λέω μήπως.... είμαι ο καραγκίοζης της παρέας και όταν λείπω σας πιάνει κάτι???? εαν ναι τότε ελάτε απο εδώ να σας κάνω τον καραγκιόζη απο κοντά....!!! ΣΑΣ Απαγορεύω να πάθετε κατάθλιψη!!!

Ελάτε βρε κοριτσάκια φάση είναι και θα περάσει γρήγορα... τα καλύτερα έρχονται!!!

ναι που εισαι να ερθω; :D

και ναι παω να ξεσκατισω ΠΑΛΙ! και θα πάθεις εσύ κατάθλιψη οεο;;;;

κοιμούνται τα δικά σας σήμερα ή ο δικός μου είναι ο σουπερ τεμπέλης;;;

μ'αρέσει που μετά το βραδυνό ύπνο νόμιζα θα κάνουμε πάρτυ σήμερα!!!

ναι που εισαι να ερθω; :D

τώρα σπίτι.. τον πήγα βόλτα γιατί κάτι τον έχει πιάσει σήμερα και θέλει συνέχεια αγκαλιά .... στην βόλτα ησύχασε λίγο... τώρα πάλι τα ίδια....

Πες μου πότε θα έρθεις να πάρω γλυκά ..... ε τι έτσι θα την βγάλουμε?:tongue:

Μην ακούω για καταθλίψεις!!!!!είμαστε μια ωραία παρέα!!!!κι ότι χρειαστούμε έχουμε η μία την άλλη, έτσι δεν είναι ρε κορίτσια;όλες τα ίδια περνάμε και η μία καταλαβαίνουμε την άλλη.Να σκέφτεσαι Μαράκι πώς όταν σου χτυπάει η κυρία την πόρτα θα φωνάζεις εμάς και θα κρατάμε κι εμείς αντίσταση,έτσι;

Αννούλα το σηκώνει το κεφάλι του όταν τον έχω μπρούμυτα και περισσότερο του αρέσει όταν τον έχω έτσι πάνω στα πόδια μου.Εκεί να δεις σήκωμα!!!Αλλά μου έλεγε η παιδίατρος να τον βάζω συχνά μπρούμυτα για να μάθει να το σηκώνει.Εντάξει κι εσείς δε θ' αργήσετε απλά επέμενε λιγο κι ας γκρινιάζει.Γυμνάζεται ο αυχένας, η πλάτη, τα χεράκια.

Διαφημίσεις

τώρα σπίτι.. τον πήγα βόλτα γιατί κάτι τον έχει πιάσει σήμερα και θέλει συνέχεια αγκαλιά .... στην βόλτα ησύχασε λίγο... τώρα πάλι τα ίδια....

Πες μου πότε θα έρθεις να πάρω γλυκά ..... ε τι έτσι θα την βγάλουμε?:tongue:

Καλά θα φέρω εγώ...κατά που πέφτεις εσύ είπαμε; :)

Να σκέφτεσαι Μαράκι πώς όταν σου χτυπάει η κυρία την πόρτα θα φωνάζεις εμάς και θα κρατάμε κι εμείς αντίσταση,έτσι;

Μπράβο ρε κοριτσάρα.... είναι η πιο ωραία πρόταση που έχω διαβάσει στο parents!!!

Μαρία και όλες μας έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!!! (όταν βέβαια σκέφτεστε εμένα προσθέστε μαλλια πορτοκαλί, κόκκινη στρογγυλή μύτη κοινώς τη φάτσα ενός κλόουν.... για να μην ξεχνιόμαστε...:P)

γεια σας!

αχ τι διαβάζω???

Καταθλιψεις και κουραφέξαλα!

Εμένα όποτε πάει να πέσει η ψυχολογία μου, ρίχνω μια ματιά στην κοράκλα μου και σβήνονται όλα!!

Επιτέλους τελείωσα τη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μη μου φέρουν άλλη όμως γιατί τώρα πρέπει να ασχοληθώ και με τη δουλειά του άντρα μου! θα λανσάρω νέα ειδικότητα: τοπογράφος-βοηθός λογιστή!!!

Μαράκι διαβάζω σοκολατόπιτες, εσπρέσο ντικαφ....

εγώ φοβάμαι να φαω σοκολάτα κ να πιω καφέ γα μην πειράξουν τη μπουμπου, αλλά απ'οτι βλέπω μάλλον άδικα ε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΑΑΑ μόλις τον άλλαξα, τον έπλυνα, τον έκανα άνθρωπο, τον έφερα πάλι δίπλα μου και τώρα πάλι κάνει κακά! Εγώ φταίω που τον αλλάζω αμέσως!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

ΑΑΑ μόλις τον άλλαξα, τον έπλυνα, τον έκανα άνθρωπο, τον έφερα πάλι δίπλα μου και τώρα πάλι κάνει κακά! Εγώ φταίω που τον αλλάζω αμέσως!!!

Απιστευτο!!!! Μην τον αλλαζεις παιδι μου, αστο εκει να ολοκληρωσει τον ανθρωπο...Καλα στο κανει, γιατι τον καβεις;;; Εσενα θα σου αρεσε;;; Χιχιχι

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μην ακούω για καταθλίψεις!!!!!είμαστε μια ωραία παρέα!!!!κι ότι χρειαστούμε έχουμε η μία την άλλη, έτσι δεν είναι ρε κορίτσια;όλες τα ίδια περνάμε και η μία καταλαβαίνουμε την άλλη.Να σκέφτεσαι Μαράκι πώς όταν σου χτυπάει η κυρία την πόρτα θα φωνάζεις εμάς και θα κρατάμε κι εμείς αντίσταση,έτσι;

Αννούλα το σηκώνει το κεφάλι του όταν τον έχω μπρούμυτα και περισσότερο του αρέσει όταν τον έχω έτσι πάνω στα πόδια μου.Εκεί να δεις σήκωμα!!!Αλλά μου έλεγε η παιδίατρος να τον βάζω συχνά μπρούμυτα για να μάθει να το σηκώνει.Εντάξει κι εσείς δε θ' αργήσετε απλά επέμενε λιγο κι ας γκρινιάζει.Γυμνάζεται ο αυχένας, η πλάτη, τα χεράκια.

Συμφωνω οτι εχουμε η μια την αλλη...Δεν πτοουμαστε εμεις!!!!!!!!! Αχ και μας μας ειπε να αρχισουμε να τη βαζουμε μπρουμυτα να εξασκηθει, αλλα σε θελει το σκ....παιδο, κλαιει, αλλα επιμενω. Να δουμε!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

γεια σας!

αχ τι διαβάζω???

Καταθλιψεις και κουραφέξαλα!

Εμένα όποτε πάει να πέσει η ψυχολογία μου, ρίχνω μια ματιά στην κοράκλα μου και σβήνονται όλα!!

Επιτέλους τελείωσα τη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μη μου φέρουν άλλη όμως γιατί τώρα πρέπει να ασχοληθώ και με τη δουλειά του άντρα μου! θα λανσάρω νέα ειδικότητα: τοπογράφος-βοηθός λογιστή!!!

Μαράκι διαβάζω σοκολατόπιτες, εσπρέσο ντικαφ....

εγώ φοβάμαι να φαω σοκολάτα κ να πιω καφέ γα μην πειράξουν τη μπουμπου, αλλά απ'οτι βλέπω μάλλον άδικα ε???

εγώ δοκίμασα και δεν τον πειράζουν...ισα ίσα κοιμάται με τις ώρες...

αλλά το κάθε μωρό είναι διαφορετικό. πιες ένα καφέ αμέσως μετά από ένα θηλασμό έτσι ώστε μέχρι τον επόμενο να έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό σου και παρακολούθα αν η μικρή γίνει πιο νευρική κλπ.

Από σοκολάτα τρώω μόνο κουβερτούρα στα γλυκά που φτιάχνω...

Απιστευτο!!!! Μην τον αλλαζεις παιδι μου, αστο εκει να ολοκληρωσει τον ανθρωπο...Καλα στο κανει, γιατι τον καβεις;;; Εσενα θα σου αρεσε;;; Χιχιχι

Κοίτα χέστηκε μια, περιμένω 10 λεπτά γιατί μόλις είχε φάει να μην του γυρίσει και το γάλα, και μετά τον αλλάζω...

ερχόμαστε σαλόνι, τον ξαπλώνω, παίζουμε κάνα 5λεπτο, αρχίζει να γλαρώνει...ε και μετά από 2-3 λεπτά αρχίζει και αμολάει πάλι!

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ????

Ελευθερία θα σε καταραστώ να σου χέζεται μέσα στην νύχτα εντάξει;;;; :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...