Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες!!!

Γυρισαμε!!!!!!!!!!!

Ολα καλα το παιδακι μου ειναι μια χαρα.Τα σπυρακια φαινονται να υποχωρουν....

Απο εβδομαδα μπαινουμ στα κρεατα....Δεν μου ειπε ομως τι μερος να ψωνιζω.....Εσεις τι παιρνετε?

ΚΑτα τα αλλα ολα καλα.Εβαλε μονο 180 γραμμ.και ψηλωσε 2ποντους.....

Μπραβο βρε Ζωιτσα , μια χαρα αντε να ηρεμησεις λιγο. Οσο για κρεας εμεις ξεκιναμε την παρασκευη φαγακι και ο παιδιατρος μου ειπε κοντραφιλετο(το οποιο δεν το δινουν οι κρεωποληδες γιατι το εχουν για μπριζολες) ή ποντικι

Καλημερα κι απο μενα!!!

χτες δεν μπηκα καθολου!!!! Ειχα πλακωθει να τελειωσω την παραγγελια, αλλα δεν τα καταφερα!

Η ειρωνια ειναι οτι ενω εχω λιγη δουλιτσα, τα χρηματα που θα παρω δεν φτανουν ουτε για ζητω! Θα τα καταθεσω την ιδια στιγμη που θα τα παρω στους προμηθευτες! Εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα... Μερικοι προμιθευτες τωρα στελνουν με προεμβασμα! Ουτε καν αντικαταβολη!! Τελοσπαντων, αιντε να δουμε...

Ποιος εχει καινουριο δοντακι? Ο γιος της Ζωης? Κ εσεις Λιτσακι ετοιμαζεστε για 1ο??? Αρχισαμε ε?? Εμεις ακομα δεν! Αλλα ολο κ μασουλιεται, κ τριβετε..

Λοιπον, αν δε μπω πιο βραδυ, αυριο το μεσσημερακι μαλλον θα τα πουμε!

Σας φιλω, μαμαδες κ μπεμπακια..

Και τα 2 μαζι βγαινουν εμας Μαριανθουλα !!!!!!!!!!!!!

Γεια σας . Τι έγινε με τα δοντάκια βγήκαν ?

Μαράκι έσκασε το 2ο ?

Αννούλα ετοιμάσου θα σας εμφανιστεί κ το δικό σας

Ζωή κ 3ο ? Μπράβο σας .

Λιτσακι μεγεια κ σε εσάς τα δοντάκια.

Ευχαριστουμε Κατερινα μου

[quote name='zoi_m;22

Λιτσακι πως παει ο Ομηρος.?Γιατι τον τσακισε ετσι ρε συ η γριπη?Ας παει να κανει καμια εξεταση μποει να χρειαζεται καμια αντιβιωση γιαα να περασει....Βεβαια μαλλον ειναι εξανλτημενος γι αυτο και δεν μπορει να του περασει...Χρειαζεται και ξεκουραση η γριπη ε?

Μαμακιας μωρε δεν ειναι το αγορακι σου.Νιωθει απλα ασφαλεια με σενα...Και μην ξεχνας οτι τα αγορακια στην αρχη παντα προσκολλουνται στην μαμα τους...Μετα δεν θελουν να την ξερουν....Βλεπω και τον δικο μου που πηγαινει σε αλλη αγκαλια και μεσα στα ματια με κοιταει για να τον παρω πισω....Οταν θα πας στην δουλεια ισως να ειναι λιγο δυσκολα.Μπορει να σου κρατησει και λιγο μουτρα αλλα θα συνηθισει μωρε η φατσουλα....

Δεν εχει συνελθει ακομα Ζωιτσα μου ασε' date=' παιρνει και αντιβιωση εδω και 1 εβδομαδα ο γιατρος ειπε να την πιει ολη .Αυριο θα παει για εξετασεις να δουμε τι στο καλο θα γινει .Ο οργανισμος του ειναι πλεον πολυ αδυναμος και με την δουλεια ακομα χειροτερα

...για να δουμε

μπραβο Λιτσακι μου μεγεια σας!!!!! αντε σε καμια εβδομαδα θα δεις και το δευτερο (ή βγηκαν και τα 2 μαζί;;;):

!

Και τα 2 σκασανε Μαρακι

Καλημέρα!!!!Τί κάνετε;Με γεια σας τα δοντάκια!!!και εμεις εχουμε γκρίνια παρα πολύ και χτυπάει τα πόδια του οταν κάτι δεν του αρέσει!Διάβασα βεβαια σε κατι άρθρα οτι από τους εξι μήνες θα πρέπει να περιορίζουμε τα θέλω του και να κόβουμε τα χατήρια τα παράλογα!!!!γιατί μαθαίνουν και καταλαβαίνουν!!!οπότε οταν κλαίει από τσαντίλα τον κοιτάω με αυστηρό ύφος και ως δια μαγείας σταματά!!ειμαι σκληρή αλλά είναι για το καλό του και το καλό μας!!!:rolleyes:

Αχ κοριτσια ....καταλαβαινουν τα παντα...2 μερες τωρα με τα δοντια γκρινια , γκρινια και συνεχεια αγκαλια ...παλι καλα που εχω τον μαρσιπο γιατι δεν ξερω πως θα την παλευα ...τα χερια μου....εχει κοιμηθει 2 μισαωρα και 1 1/2 ωρα το απογευμα αφου δεν φαγαμε κρεμα γιατι ξυπνησε αργα ...για να δουμε ποσο θ ακρατησει αυτο....Εσεις που το εχετε περασει κορες ποσε ςμερες κραταει??????Θα αντεξουν τα νευρα η θα αρχισω κι εγω παλι το καπνισμα??? Μεχρι στιγμης βραχος αλλα αν συνεχισιε ετσι ο μπεμπης,,,

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι μου κανετε κουκλιτσες?τα γλυκα μωρακια σας?βλεπω τα μωρακια βγαλανε δοντακια.......μπραβο σας!!!!εμεις τιποτα ακομα......ειμαστε αρρωστα με βροχιολιτιδα.....ελαφρας μορφης ευτυχως και με μια γκρινια (!!!) προφανως απο καποιο δοντακι που προσπαθει να σκασει....!!!!σημερα ξαναηρθα για δουλεια....και ταυτοχρονως τρεχω και για την δικη μας βαφτιση αλλα και για το βαφτιστιρι που θα κανουμε σε ενα μηνα......

Περαστικα σας Ελενιτσα μου

Σταματησα Βουλιτσα εχω καμια 2 εβδομαδες νομιζω....Ετσι σταματησα και εγω σταδιακα....Τωρα τι να σου πω εγω εχω λιγο γαλα αλλα εχει μικρυνει το στηθος μου πια και δεν φουσκωνει ποτε....Για χαπι το φοβαμαι ρε συ...Τωρα βεβαια δεν ξερω...Αν θες ρωτα γιατι να παρεις το χαπι να μου πεις και εμενα μηπως πρεπει να το παρω....

Να μην παρετε τιποτα σιγα σιγα θα σταματησει μονο του .εγω το εχω σταματησει εδω και ποσο καιρο βεβαια αν το πιεσω το στηθος βγαζει λιγο ακομα. Εννοειετε οτι το στηθος εχει μικρυνει αλλα χαπι δεν πηρα και δεν ηθελα να παρω με τιποτα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

αννα εμενα μου απαγορεψε να δινω κοκαλο λογω των τρελλων αγελάδων!!Μου το εγραψε κιολας!!Μακρυα από κοκκαλο!!!

Το κοτσι το μοσχαρισιο δεν εχει κοκαλο. Ειναι απο τα πιο μαλακα και θρεπτικα μερη του μοσχαριου.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Ζωίτσα πολύ ευχάριστα τα νέα σας έτσι; αποφάσισαν να κάνουν δίαιτα τα καμάρια μας!!!!!!!!!άντε και τα σπυράκια μέχρι αύριο να εξαφανιστούν.

Κοτόπουλο κι εγώ στήθος χωρίς πέτσα δίνω αλλά για το μοσχάρι δεν ξέρω. Είναι ο ξάδερφός μου κρεοπώλης και όταν του είπα ότι θέλω για το μικρό μου είπε άστο πάνω μου.

Ζωή τελικά σταμάτησες με το θήλασμό; εγώ του δίνω πλέον μέρα παρά μέρα και σιγά σιγά θα το αραιώνω περισσότερο. δε θέλω να πάρω χάπι αλλά θυμάμαι που μου είχε πει ο γιατρός όταν σταματήσω το θηλασμό είτε έχω γάλα είτε όχι να του πω να μου γράψει το χάπι και έχω δίλημμα. είναι και μαστολόγος γι' αυτό το σκέφτομαι.

Αννούλα που χάθηκες κοριτσάκι; Τι κάνει η μπουμπού;

Βουλιτσα τι κανεις κοπελα μου;;; Εγω εδω τριγυρναω αλλα ολη μερα μονη με τη μικρη δεν προλαβαινω και πολλα...Σας διαβαζω ομως ανελλιπως...Η μπεμπα καλα αλλα πολυ γκρινια ρε γμτ αυτες τις μερες...Δοντι παντως ακομα να φανει!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Λιτσααααααααα!!!!!!!!!!!!Εγ μπηκα να σου απαντησω και φευγω...Μαλλον κρυωσα και παω να την πεσω νωρις νωρις...

Μηοως ρε συ ο Ομηρος δεν προσεχει και εκει που παει να γινει καλα κρυωνει και ξανα απο την αρχη?Γιατι αν κρυωσεις μλις παει να φυγει η αρρωστεια μετα τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα!!!!Τι να πω περαστικα του να ειναι και ευχομαι να μην βρειτε τιποτα στις εξετασεις...ΝΑ φυγει με αυτην την αντιβιωση....

Λιτσακι για τα δοντια θα σε τρομαξω αλλα παιρνει αρκετο καιρο η γκρινια.....Δεν θυμαμαι ακριβως...Εσας βεβαια βγαινουν και τα δυο μαζι οποτε μπορει και να την γλυτωσεις.....

Ετσι Λιτσααααααααααααα κρατα γερα!!!!!Αντεχεις!!!!!!!!!!Μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

2165758smmyttrnpw.gif

Ελπιζω να σε εμψυχωσα ε?:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Στο κρεας δηλαδη τελικα τι ψαχνουμε ρε κοριτσια?Να μην εχει λιπος?¨η δεν μας ενδιαφερει αυτο απλα πρεπει να ειοναι θρεπτικο...........Μπερδευτηκα παλι...Ειμαι κακι τοσο κουρασμενη......Αντε να βγαλω ακρη ξανα!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

καλημερούδια όμορφες μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τί κάνετε;;;;εμεις παμε πανω κατω και σκούζουμε!!!!τελικά της φίλης μου ο νεος παιδίατρος της έδωσε υποαλλεργικό γάλα αλλά το μπεμπάκι δεν το ήπιε και έτσι της είπε να δώσει το s26gold που είναι θρεπτικό γάλα!ουσιαστικά όμως ούτε τώρα έδωσαν λύση!ελπίζω να φάει το μπεμπάκι!!!τι τραβάμε!!

σημερα του φοράω για τελευταία φορά κάτι ρουχαλάκια γιατί του είναι μικρά!!!συγκινούμαι!!!:):)

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Τελικά κοριτσάκια πήγα γιατρό εχθες, δεν είναι κάτι σοβαρό ούτε καν κολλητικό, απλή λοίμωξη του άνω αναπνευστικού , μου έγραψε όμως αντιβίωση .

Σοφακι ευχαριστώ για τα περαστικά.

Ελενίτσα περαστικά στο μικρούλι σου κ για αυτό που λες σχετικά με το μπουσουλισμα όπως έγραψε η Ζωή κ όπως μου είπε η παιδίατρος που τη ρώτησα δεν είναι απαραίτητο στάδιο στην ανάπτυξη ενός παιδιού , μπορεί να σηκωθεί κ να περπατήσει κατευθείαν.

Ζωίτσα εμείς παίρνουμε ελιά κ για ποντίκι έχω ακούσει κ το κότσι που λέει η Άννα , απλά μέχρι στιγμής επειδή τρώει άνετα αυτό το μέρος του μοσχαριού δε θέλω να του κάνω πειράματα.

Λιτσακι εμάς μέχρι να σκάσουν μύτη κ να τα νιώθω με το χέρι μου τα δοντάκια είχαμε περίπου 2 εβδομάδες τρελή γκρίνια non stop. Δε θέλω ούτε καν να σκεφτώ τι έχω να τραβήξω κ εγώ αλλά κ το αστεράκι μου όταν είναι να βγουν τα πάνω

XwAPp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Κατερίνα περαστικούλια!

Εμείς τρώμε "τρανς" από μοσχάρι. Είναι τόσο μαλακό που κόβεται ωμό ακόμα και με το χέρι! Μου το σύστησε ο κρεοπώλης ως καλύτερο κι από το ποντίκι, δοκιμάστε το! Είστε όλες καλά; Φιλιά πολλά! Πάω να δώσω φρουτόκρεμα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Kαλημερα!!!!!!!!!

Πως ειστε ολες?

Σοφιααααααα???????Πως εισαι?Χαθηκες παλι!!!!!

Τι μερος του ζωου ειναι αυτο το τρανς?Πρωτη φορα το ακουω....

Κατερινα Περαστικα ..

Βρε ΜΑριανθη μηπως της μικρης απλα δεν της αρεσει η γευση και δεν πινει γαλα?Μπορει να εχει εκλεπτυσμενο ουρανισκο η μικρη.........

γεια!!!!!remember me?τι μου κανετε????

μαριανθη πως παει η διαιτα???εγω εχω φτασει τα - 4,2!!!!εχω εντυπωσιαστει γιατι φευγει το λιπος απο την κοιλια!!!

κατερινακι περαστικα!!!

εγω πηρα χαπι και το εκοψα το γαλα αλλα εσεις νομιζω μπορειτε να το κοψετε μονες σας!!!

αννουλα,λιτσακι,σοφακι νουμερο 1 και 2 τι κανετε?ζωιτσα?μακμαρακι?γιωτουλα?ελεννιτσα??βουλακι?

ξεχναω καμια?αααα ναι την μαριανθουλα μου την γλυκεια!!!τι κανει η αγαπημενη μας παρος??να ειδατε τι παθαινω?μπηκα να σας γραψω μια κουβεντα και αρχισε τη μουρμουρα!ηθελα να σας πω οτι τρωμε τα φρουτακια μας μια χαρα και την φαριν λακτε επισης!θα σας πω και το προγραμμα που μου ειχε δωσει μηπως καμια θελει να το χρησιμοποιησει....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...