Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε!!!!!!!!!!!

Ολα καλα το παιδακι μου ειναι μια χαρα.Τα σπυρακια φαινονται να υποχωρουν....

Απο εβδομαδα μπαινουμ στα κρεατα....Δεν μου ειπε ομως τι μερος να ψωνιζω.....Εσεις τι παιρνετε?

ΚΑτα τα αλλα ολα καλα.Εβαλε μονο 180 γραμμ.και ψηλωσε 2ποντους.....

Μπράβο Ζωούλα!!!

τέλεια τα νέα σας!!!

ε για το βάρος δεν πιστεύω να αγχώνεσαι!!!

Ψήλωσε κι άλλο ο άντρακλας σου??????

πόσο έφτασε????

μοσχάρι δεν ξέρω τι μέρος....πάντως σιγουρα κάτι χωρίς λίπος και πολλές ίνες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζωή ελιά και ποντίκι να ψωνίσεις και όχι κόκκαλο!!!να το βράζεις αρκετά και στο ίδιο ζουμί να προσθέτεις τα λαχανικά για να νοστιμεύουν!!το περισσότερο πρεπει να ειναι το κρεας και μια γευση από τα λαχανικά!!:):)

O40a.jpgO40ap3.png

EΕυχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες σας....

Σοφακι απο που το πηρες το μπιμπερο?ΘΑ το δοκιμασω και εγω...

Ατοπικη δερματιτιδα εχει που φευγει ομως σιγα σιγα....ΜΑλλον θα την γλυτωσουμε να μην λεω και πολλα....

Ελενιτσα ηθελα να σου απαντησω απο το μεσημερι αλλα τωρα βρηκα χρονο!!!!

ΚΑταρχην Γειαααααααααααα!!!!!Χαθηκες!!!Τρεχεις με τα μικρα ε?Τι να κανεις....

Οσο για το μικροτερο γιο σου μην σε ακουω να λες βλακειες...Το καθε παιδι εχει τον δικο του τροπο αναπτυξης....Αυτος μπορει να κανει κατι καλυτερα που δδεν το εκανα τα αλλα παιδια σου....Εμενα παντως δεν μπουσουλαει και ετσι οπως τον βλεπω δεν το κοβω και συντομα να γινεται...Δεν πειραζει ομως αυτος οπως και το παιδακι σου εχει τον τροπο του να τα κανει ολα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ελενίτσα περαστικά!!!!Να προσέχετε!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!!

Κορίτσια έχω τρομερό άγχος!και στεναχωρήθηκα!!Το μωράκι της φίλης μου που σας έλεγα δεν έχει παλλινδρόμηση τελικά!Και ο κοινός μας γιατρός της έδινε φάρμακο για σοβαρή μορφή παλινδρόμιση χωρίς να δέχεται να κάνει υπέρηχο!!Και το μωρουλίνι τσάμπα ταλαιπωριότανε τόσους μήνες!Προφανώς ή έχει αλλεργία στο αγελαδινό ή δεν της αρέσει το γάλα!Εμένα δε μου χει κάνει τίποτα είναι διευθυντής στο παίδων είναι πολύ γλυκός και προσιτός αλλά τώρα με αυτή του την γκάφα έχω αγχωθεί!!Βέβαια αν ο μπεμπάκος χτύπα ξύλο αρρώσταινε σίγουρα θα έπαιρνα μια δεύτερη γνώμη αλλά τώρα δε ξέρω τι να κάνω!Αυτός έρχεται και σπίτι και γλυτώνω τις μετακινήσεις και τις πιθανές μολύνσεις!Τί να κάνω;Τί λέτε;

ΜΑριανθη μου για τον γιατρο δεν ξερω τι να σου πω...Το θεμα ειναι εσυ πως νιωθεις γι αυτον και ασε τους αλλους...Αν πιστευεις οτι απο εδω και περα οτι και να σου πει θα το εξεταζεις εκατο φορες και δεν θα τον εμπιστευεσαι τοτε καλυτερα αλλαξε....

Αν ομως δεν σου εδειξε κακα σημαδια και ολα μεχρι τωρα πανε καλα τοτε να μεινεις σε αυτον...Προφανως ειχε τους λογους του που δεν εξετασε για παλινδρομηση....Εγω παντα ψαχνω να βρω λογικη πισω απο καθε κινηση που κανει ο καθενας και παντα δινω ευκαιριιες...Και ας ειμαι καμενη απο γιατρο..........

Ζωούλα μήπως μπορείς να μου πεις τί εξετάσεις κάνατε για να πείτε οτι ο Τεο έχει αλλεργία στο αγελαδινό;Για να συγκρίνουμε με αυτές που θα πουν στη φίλη μου!

Κοριτσάκια τί κάνετε;;;Πώς περνάτε;;;Εγω μόλις κοίμησα το θηρίο μου και αράζω για λίγο!!!

Μιλάμε πάει πάνω κάτω το σαλόνι και δε σταματάει ο άτιμος!Οταν δε θέλει κάτι μου κλείνει πεισματικά το στόμα, μουγγρίζει και κοπανάει τα πόδια στο πάτωμα!!Πρέπει να μπει πρόγραμμα γιατί αλλιώς θα υποφέρω!!!Αγριμάκι σαν τον πατέρα του!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

να'μαι και εγω στο γραφειο για δουλεια αλλα όρεξη πουθενα!

Ζωούλα τι ήταν αυτό που μου εγραψες στ facebook?

πάλι χτυπησε 2 ποντακια ο Τεό αλλά από βάρος φρέναρε ε; καλύτερα, πάει να κομψυνει! χα χα χα, τα χοντρουλακια μας!

εμας ο παιδιατρος δεν ηρθε σημερα γιατι ειχε να παει σε μια κηδεια (μακρια από εμας) και ετσι το εμβολιο πηρε αναβολή για αυριο. στο μεταξυ εγω ξεραθηκα καμια ωρα το μεσημερι και αησα τον μικρο με τον πατερα του για να ερθω γραφειο. αχ ας κοιμηθει σημερα το μικρακι μου και για μενα και για αυτον!

Και εγω πάντα προσπαθώ να βρω λογική γιατί δε μου αρέσει να κατηγορώ καθότι ζυγός το ζώδιο!!Αυτός ο γιατρός είναι και γαστρεροντολόγος οπότε τον υπέρηχο τον απέφυγε γιατί προφανώς θεώρησε οτι είναι καθαρά παλληνδρόμηση αλλά να που έκανε λάθος!!Της έδινε το λαπραζόλ που διάβασα οτι είναι για βαριάς μορφής παλληνδρόμιση!!Η μαμά της μπεμπούλας μικρή δεν το έπινε καθόλου οπότε λίγο η κληρονομικότητα, λίγο η βλακεία του γιατρού λίγο η μανούλα που πίεζε και δεν την άφηνε να πεινάσει από φόβο οτι θα μείνει νηστική και μόλις εβρισκε ευκαιρία έχωνε το μπιμπερό έφτασε το μπεμπάκι να ταλαιπωρείται!!Τί να πώ είναι όμως πολύς καιρός αυτή η κατάσταση και ούτε ο γιατρός ούτε η μαμα έδιναν λύση!Για τον μπέμπη αλλά και για μένα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω δεύτερη γνώμη σε κάτι σοβαρό!Ετσι και αλλιώς!

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι εγω του δίνω το φριζομελ κομφορτ σε συνδυασμο με φριζομελ απλό χωρίς να του έχω κάνει υπέρηχο!το επέλεξα γιατί έβγαζε γουλιές πολλές μέσα στο τρίωρο και δεν έπινε όλο του το γάλα!Με αυτό το πίνει χωρίς να δυσανασχετεί!Ομως ο νέος γιατρός της είπε οτι κάνει κακό αν δεν έχει διαγνωσμένη παλληνδρόμιση!Και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί ο δικός μου γιατρός δεν έχει πρόβλημα όποιο γάλα και να δώσω!

O40a.jpgO40ap3.png

Γυρισαμε!!!!!!!!!!!

Ολα καλα το παιδακι μου ειναι μια χαρα.Τα σπυρακια φαινονται να υποχωρουν....

Απο εβδομαδα μπαινουμ στα κρεατα....Δεν μου ειπε ομως τι μερος να ψωνιζω.....Εσεις τι παιρνετε?

ΚΑτα τα αλλα ολα καλα.Εβαλε μονο 180 γραμμ.και ψηλωσε 2ποντους.....

Γεια σου Ζωιτσα...Αντε να φυγουν ολα τα σπυρακια σας!!!!Εγω παιρνω στηθος κοτοπουλο χωρις πετσα και κοκκαλο και κοτσι μοσχαρισιο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ζωούλα μήπως μπορείς να μου πεις τί εξετάσεις κάνατε για να πείτε οτι ο Τεο έχει αλλεργία στο αγελαδινό;Για να συγκρίνουμε με αυτές που θα πουν στη φίλη μου!

Κοριτσάκια τί κάνετε;;;Πώς περνάτε;;;Εγω μόλις κοίμησα το θηρίο μου και αράζω για λίγο!!!

Μιλάμε πάει πάνω κάτω το σαλόνι και δε σταματάει ο άτιμος!Οταν δε θέλει κάτι μου κλείνει πεισματικά το στόμα, μουγγρίζει και κοπανάει τα πόδια στο πάτωμα!!Πρέπει να μπει πρόγραμμα γιατί αλλιώς θα υποφέρω!!!Αγριμάκι σαν τον πατέρα του!!

Mαριανθη μου εξετασεις δεν καναμε...Ειδαμε απλα οτι οταν επινε γαλα κοκκινιζε γυρω απο το στομα και μετα απο λιγη ωρα εφευγε..Αυτο με τον καιρο οσο πηγαινε γινοταν πιο εντονο...Οταν αλλαξαμε γαλα και πηραμε το υποαλλεργικο και οχι αντιαλλεργικο (ειναι πιο ηπιο...Ειναι για οσα μωρακια εχουν στην οικογενεια μελος με αλλεργια στο αγελαδινο) δεν ξανακοκκινησε....

Αχ ΜΑριανθη ετσι ειναι τα μωρακι...Μολις μαθουν να μπουσουλανε την καναε...Δεν προκειτε να κατσουν ποτε ξανα κατω!!!!!!

ΚΑλα σημερα η παιδιατρος μου ειπε οτι τα τελευταια 20 χρονια τα περισσοτερα μωρα παυουν πια να μπουσουλανε και αρχιζουν να περπετανε κατευθειαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απιστευτο??????????

να'μαι και εγω στο γραφειο για δουλεια αλλα όρεξη πουθενα!

Ζωούλα τι ήταν αυτό που μου εγραψες στ facebook?

πάλι χτυπησε 2 ποντακια ο Τεό αλλά από βάρος φρέναρε ε; καλύτερα, πάει να κομψυνει! χα χα χα, τα χοντρουλακια μας!

εμας ο παιδιατρος δεν ηρθε σημερα γιατι ειχε να παει σε μια κηδεια (μακρια από εμας) και ετσι το εμβολιο πηρε αναβολή για αυριο. στο μεταξυ εγω ξεραθηκα καμια ωρα το μεσημερι και αησα τον μικρο με τον πατερα του για να ερθω γραφειο. αχ ας κοιμηθει σημερα το μικρακι μου και για μενα και για αυτον!

ΜΑρακι τιποτα μου στειλανε μια μ@#$ για ποιος βλεπει το προφιλ μου και τετοια και νομιζω ανερτησε κατι στον τοιχο σου....Γι αυτο σου ειπα μην δινεις σημασια.....

Αντε να κοιμηθει ο μικρος σου να παρασυρει και τον δικο μου γιατι ή κουρασμενη ειμαι ή παω να αρρωστησω.....

Διαφημίσεις

αννα εμενα μου απαγορεψε να δινω κοκαλο λογω των τρελλων αγελάδων!!Μου το εγραψε κιολας!!Μακρυα από κοκκαλο!!!

Και η Αννα χωρις κοκαλο ειπε...Απλα μαλλον δεν το διατυπωσε καλα....

Ζωίτσα πολύ ευχάριστα τα νέα σας έτσι; αποφάσισαν να κάνουν δίαιτα τα καμάρια μας!!!!!!!!!άντε και τα σπυράκια μέχρι αύριο να εξαφανιστούν.

Κοτόπουλο κι εγώ στήθος χωρίς πέτσα δίνω αλλά για το μοσχάρι δεν ξέρω. Είναι ο ξάδερφός μου κρεοπώλης και όταν του είπα ότι θέλω για το μικρό μου είπε άστο πάνω μου.

Ζωή τελικά σταμάτησες με το θήλασμό; εγώ του δίνω πλέον μέρα παρά μέρα και σιγά σιγά θα το αραιώνω περισσότερο. δε θέλω να πάρω χάπι αλλά θυμάμαι που μου είχε πει ο γιατρός όταν σταματήσω το θηλασμό είτε έχω γάλα είτε όχι να του πω να μου γράψει το χάπι και έχω δίλημμα. είναι και μαστολόγος γι' αυτό το σκέφτομαι.

Αννούλα που χάθηκες κοριτσάκι; Τι κάνει η μπουμπού;

Εννοώ μοσχαρίσιο κόκκαλο οτι απαγορεύεται οχι το κοτόπουλο!!!Μου είπε ελιά ή ποντίκι μοσχαρίσιο!!Είμαστε οκ με το γάλα το αντιαναγωγικό ρώτησε και η συνυφάδα μου την δική της γιατρό!

O40a.jpgO40ap3.png

Ζωίτσα πολύ ευχάριστα τα νέα σας έτσι; αποφάσισαν να κάνουν δίαιτα τα καμάρια μας!!!!!!!!!άντε και τα σπυράκια μέχρι αύριο να εξαφανιστούν.

Κοτόπουλο κι εγώ στήθος χωρίς πέτσα δίνω αλλά για το μοσχάρι δεν ξέρω. Είναι ο ξάδερφός μου κρεοπώλης και όταν του είπα ότι θέλω για το μικρό μου είπε άστο πάνω μου.

Ζωή τελικά σταμάτησες με το θήλασμό; εγώ του δίνω πλέον μέρα παρά μέρα και σιγά σιγά θα το αραιώνω περισσότερο. δε θέλω να πάρω χάπι αλλά θυμάμαι που μου είχε πει ο γιατρός όταν σταματήσω το θηλασμό είτε έχω γάλα είτε όχι να του πω να μου γράψει το χάπι και έχω δίλημμα. είναι και μαστολόγος γι' αυτό το σκέφτομαι.

Αννούλα που χάθηκες κοριτσάκι; Τι κάνει η μπουμπού;

Σταματησα Βουλιτσα εχω καμια 2 εβδομαδες νομιζω....Ετσι σταματησα και εγω σταδιακα....Τωρα τι να σου πω εγω εχω λιγο γαλα αλλα εχει μικρυνει το στηθος μου πια και δεν φουσκωνει ποτε....Για χαπι το φοβαμαι ρε συ...Τωρα βεβαια δεν ξερω...Αν θες ρωτα γιατι να παρεις το χαπι να μου πεις και εμενα μηπως πρεπει να το παρω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...