Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε απο την γιατρο!!!!

ΤΕλικα ειναι δερματιτιδα...

Ευτυχως δεν ειναι αλλεργια...Μας εδωσε μια φυτικη κρεμα να δουμε πως θα παει για να αποφυγουμε τις κορτιζονουχες!!!!

ΚΑπου μαλλον ακουμπησε...Τι να πω..Το σελτεδακι του?Δεν ξερω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας . Τι έγινε με τα δοντάκια βγήκαν ?

Μαράκι έσκασε το 2ο ?

Αννούλα ετοιμάσου θα σας εμφανιστεί κ το δικό σας

Ζωή κ 3ο ? Μπράβο σας .

Λιτσακι μεγεια κ σε εσάς τα δοντάκια.

Αχ βρε Ζωή τι έπαθε το παιδάκι σου (καλά δεν είναι κάτι τραγικό απλά κ μόνο η ταλαιπωρία της φαγούρας κ η δική σου αγωνία μέχρι να μάθετε τι έχει φτάνει) Ποια κρέμα σας έδωσε ? Πάντως αν θες ρώτησε τον κ για την Hydrovit Base D-Panthenol , εγώ αυτή του βάζω από νεογέννητο (μας είχε γεμίσει σπυράκια , από τι, δεν ξέρουμε , σας εσάς ) κ η γιατρός μου σύστησε αυτή είναι πολύ καλή, χωρίς άρωμα κ απορροφάτε πολύ γρήγορα ( τη penaten που του είχα αγοράσει τη βάζω εγώ :rolleyes:)

XwAPp3.png

Περαστικά ζωή!!!ευαισθητούλης είναι!!να τον προσεχετε!!ειναι κανεις απο σας ετσι αλλεργικος και ευαισθητος;ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!

εμεις εχουμε απιστευτη γκρινια σημερα!!!ο,τι θελει θελει!!!!ολο τσιριζει!!!

βαρεθηκα σπιτι μονη ολη μερα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Αχ βρε Ζωή τι έπαθε το παιδάκι σου (καλά δεν είναι κάτι τραγικό απλά κ μόνο η ταλαιπωρία της φαγούρας κ η δική σου αγωνία μέχρι να μάθετε τι έχει φτάνει) Ποια κρέμα σας έδωσε ? Πάντως αν θες ρώτησε τον κ για την Hydrovit Base D-Panthenol , εγώ αυτή του βάζω από νεογέννητο (μας είχε γεμίσει σπυράκια , από τι, δεν ξέρουμε , σας εσάς ) κ η γιατρός μου σύστησε αυτή είναι πολύ καλή, χωρίς άρωμα κ απορροφάτε πολύ γρήγορα ( τη penaten που του είχα αγοράσει τη βάζω εγώ :rolleyes:)

Αχ ΚΑτερινακι Τραβηξα μεγαλη φρικη ειδικα χθες που ηθελε να ξυθει και δεν τον αφηναμε και εκλειγε το καημενο....

Σημερα παντως εναι καλυτερα τα πραγματα...Φοβαμαι οτι ηταν το σελτεδακι πο το ειαμε σε ενα συρταρι στην ντουλαπα...Εμεις του βαζουμε μια της a-derma τωρα θα δουμε πως θα παει..

Περαστικά ζωή!!!ευαισθητούλης είναι!!να τον προσεχετε!!ειναι κανεις απο σας ετσι αλλεργικος και ευαισθητος;ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!

εμεις εχουμε απιστευτη γκρινια σημερα!!!ο,τι θελει θελει!!!!ολο τσιριζει!!!

βαρεθηκα σπιτι μονη ολη μερα!!!

Γενικα ΜΑριανθη μου εχει πολυ ευαισθητο δερματακι...Ειδικα τωρα με τα σαλια τα μαγουλακια του ειναι εντελως σκασμενα...Ελπιζω εγαλωνοντας να στρωσει....

Τι τραβας και εσυ μονη σου ολη την ημερα ε?

Εδω εγω που εχω και τον Κοσμα και καμια φορα τρελλαινομαι....

Υπομονη που θα παει θα γυρισει το μεγαλο σου αγορι.....

Λιτσακι πως παει ο Ομηρος.?Γιατι τον τσακισε ετσι ρε συ η γριπη?Ας παει να κανει καμια εξεταση μποει να χρειαζεται καμια αντιβιωση γιαα να περασει....Βεβαια μαλλον ειναι εξανλτημενος γι αυτο και δεν μπορει να του περασει...Χρειαζεται και ξεκουραση η γριπη ε?

Μαμακιας μωρε δεν ειναι το αγορακι σου.Νιωθει απλα ασφαλεια με σενα...Και μην ξεχνας οτι τα αγορακια στην αρχη παντα προσκολλουνται στην μαμα τους...Μετα δεν θελουν να την ξερουν....Βλεπω και τον δικο μου που πηγαινει σε αλλη αγκαλια και μεσα στα ματια με κοιταει για να τον παρω πισω....Οταν θα πας στην δουλεια ισως να ειναι λιγο δυσκολα.Μπορει να σου κρατησει και λιγο μουτρα αλλα θα συνηθισει μωρε η φατσουλα....

Διαφημίσεις

Zωούλα περαστικα μωρε στον Τεο, ταλαιπωρηθηκε και αυτος και εσεις αγχωθηκατε αλλα ελπίζω η κρεμουλα να εχει ηδη δρασει και να ηρεμησε :|! εγω δεν μπαινω ΣΚ γιατι ο Αρης εχει το λαπτοπ αγκαλια! και τωρα βγηκε για τσιγαρο που γραφω!

σημερα βολταραμε (βρε Μαριανθουλα γιατι δεν πηρες τον μικρο εστω για μια καροτσαδα μονοι σας;) και ηταν πολύ καλα. πηγαμε για φαγητο φαγαμε και το γλυκο μας ηπιαμε και καφεδακι και ο μικρος ουτε που ακουστηκε. χαρηκε και αυτος σιγουρα γιατι μονο κραυγουλες ευχαριστησης εβγαζε :D. κοιμηθηκε και μια ωριτσα στο εστιατοριο. μακαρι να ειναι τοσο ησυχος και στο μελλον. στο σπιτι , επειδη μαλλον βαριεται, περισσοτερο γκρινιαζει!

ΞΑναεχουμε ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανηκε και το επανω....

Ειστε πολυυυυυυ μπροστα εσεις παιδί μου :):):):):)

Καλημερα μαμαδες!!!!!!

Και ναι ξεμυτισαν και τα δικα μας δοντιααααα!Εβαλα σημερα τοπρωι το χερι και κατι γρατσουναει.Βεβαια ειχαμ εμια αυξημενη γκρινια αυτες τις μερες αλλα χαλαλι!!

Παλι εχω καιρο να μπω ..παω να διαβασω τιποτα και επανερχομαι

μπραβο Λιτσακι μου μεγεια σας!!!!! αντε σε καμια εβδομαδα θα δεις και το δευτερο (ή βγηκαν και τα 2 μαζί;;;):rolleyes:

ΕΕΕΕΕ!μύγδαλα!!Είναι κανείς εδώ;;;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:p:p

Γυρισαμε απο την γιατρο!!!!

ΤΕλικα ειναι δερματιτιδα...

Ευτυχως δεν ειναι αλλεργια...Μας εδωσε μια φυτικη κρεμα να δουμε πως θα παει για να αποφυγουμε τις κορτιζονουχες!!!!

ΚΑπου μαλλον ακουμπησε...Τι να πω..Το σελτεδακι του?Δεν ξερω....

ειναι ευαισθητος ο Τεο. σε ποιον εμοιασε; ευτυχως να λες που δεν ειναι αλλεργια, εγω τις φοβαμαι τις αλλεργιες σε οτιδηποτε. και σε περιοριζουν και ειναι και επικινδυνες καποιες φορες :?

παρεπιμπτόντως εχουμε και εμεις δευτερο δοντακι!!!!!:mrgreen: ισως γι αυτο το βραδυ ξυπνησαμε στη 1 στις 3.45 στις 4.15 στις 5. 20 και τελικα στις 7. τις 2 φορες ημασταν και χεσμενοι φυσικα!:?.. σήμερα εχουμε και εμβολιο και όλα καλα! τελος παντων....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπόν, παω γραφειο θα τα πουμε από εκει!

Kαλημερα!!!!

Αντε Δευτερα σημερα μαζευτειτε να πουμε καμια κουβεντα πια!!!!

Τι κανετε?Εμεις ολα καλα αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ξυπνησε 5 παρα για να χεσει και μετα του εδωσα γαλα και κοιμηθηκε αλλα εμενα δεν με επιανε με τιποτα ο υπνος!!!!!!

Σημερα εχουμε και εμεις γιατρο!!!!!!!!!!!!!

Αντε ΜΑκ επιτελους βγηκε και το δευτερο να ηρεμισετε λιγο!!!!Τελικα θελει 2 εβδομαδες ε?

Αντε και καλες μασες!!!!!!

Χθες σκεφτομουν ρε παιδια η συμπεθερα μου Σοφια τι εγινε?Ανοιξε ο καιρος και πηρε τους δρομους????

ΚΑνενα νεο απο την αλληΣοφια εχουμε?

Που εχουν παει ολες!!!!!!

ΚΑι η ελενιτσα που ειναι??????????

Kαλημερα!!!!

Αντε Δευτερα σημερα μαζευτειτε να πουμε καμια κουβεντα πια!!!!

Τι κανετε?Εμεις ολα καλα αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ξυπνησε 5 παρα για να χεσει και μετα του εδωσα γαλα και κοιμηθηκε αλλα εμενα δεν με επιανε με τιποτα ο υπνος!!!!!!

Σημερα εχουμε και εμεις γιατρο!!!!!!!!!!!!!

Αντε ΜΑκ επιτελους βγηκε και το δευτερο να ηρεμισετε λιγο!!!!Τελικα θελει 2 εβδομαδες ε?

Αντε και καλες μασες!!!!!!

Χθες σκεφτομουν ρε παιδια η συμπεθερα μου Σοφια τι εγινε?Ανοιξε ο καιρος και πηρε τους δρομους????

ΚΑνενα νεο απο την αλληΣοφια εχουμε?

Που εχουν παει ολες!!!!!!

ΚΑι η ελενιτσα που ειναι??????????

ωχ ωχ εμβολιακι και εσεις; από θεσσαλονίκη εως αμαλιαδα θα ξεσηκωθουν όλοι από τις φωνές!!!!:)

αχ μωρε και εμενα εχει αποσυντονιστει με τα παλιοδοντα ο μικρος! εγραψα ποσες φορες ξυπνησα . πανω που ειχε στρωσει μια χαρα και μου κοιμοταν σερι από 10.30-7.30, αει στο καλο! Ζωή και εγω στις 6 παρα αφού τον ταισα ετρωγα μολτο κρουασαν στο κρεβατι! πεινουσα λεμε :mrgreen:

την συμπεθερα σου και εγω την σκεφτομουν! μαλλον θα σουλατσαρει!

ααα τα δοντια μας με μια εβδομαδα διαφορα βγηκαν. το ενα 5 μηνων και 7 ημερων και το αλλο 5 μηνων και 14 ημερων!

Καλημέρα , τι κάνετε ?

Εγώ τελικά όσο πάω χειροτερεύω , ποναει το στήθος μου , έχω βουλωμένη μύτη , εύχομαι να είναι ένα απλό κρύωμα κ όχι ίωση κ κολλήσω κ το μικρό. Και δεν μπορώ κ τη μάσκα (καλά που δεν έγινα χειρούργος , θα είχα πρόβλημα)

Κ εμάς με μια εβδομάδα διαφορά βγήκε το 2ο δοντάκι Μαράκι.

Ζωή αν βάζεις μαλακτικό προδερμ στα ρούχα του όταν τα πλένεις κοψτο για λίγο καιρό να δεις (η παιδίατρος μου είχε πει μετά το χρόνο να του βάζω κ έτσι τα πλένω μόνο με το υγρό προδρεμ)

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!Τί κάνετε;Με γεια σας τα δοντάκια!!!και εμεις εχουμε γκρίνια παρα πολύ και χτυπάει τα πόδια του οταν κάτι δεν του αρέσει!Διάβασα βεβαια σε κατι άρθρα οτι από τους εξι μήνες θα πρέπει να περιορίζουμε τα θέλω του και να κόβουμε τα χατήρια τα παράλογα!!!!γιατί μαθαίνουν και καταλαβαίνουν!!!οπότε οταν κλαίει από τσαντίλα τον κοιτάω με αυστηρό ύφος και ως δια μαγείας σταματά!!ειμαι σκληρή αλλά είναι για το καλό του και το καλό μας!!!:rolleyes:

O40a.jpgO40ap3.png

Kαλημερα!! Τι μου κανετε?

Μπηκα πριν αρχισω τη δουλεια! Χαχα! Κ ετσι θα πουμε 2 κουβεντες! Εχω να τελειωσω τη ρημαδα την παραγγελια απο την Παρασκευη, αλλα σημερα αφησα το μικρο σπιτι κ ηρθε εκει η μανα μου, οποτε σε 2 ωριτσες θα την εχω ξεπεταξει, κ θα μου μεινει κ χρονος να τα πουμε..

Ζωητσα μου, λυπαμαι για την ταλαιπωρια σας.. Μωρε μπορει να ετυχε, κ να μην εχει γενικα ευαισθησια.. Τωρα που ειναι μικρουλης ακομα κ ειναι ολα καινουρια, ε, θα τα χει αυτα, αργοτερα ομως θα ειναι πιο ανθεκτικος! Δε μπορει...!

Μαρακι τι εγινε? Κι αλλο δοντακι? Αντε να βγαινουν ενα ενα..! Με γεια! Κανα δικαστηριακι σημερα? Χαχα σε πειραζω...!

Κατερινα κ Μαριανθη σας καλημεριζω! Σας πετυχα κ μεσα ε? Κατερινα μου, αναγκαστικα μασκα! Κ εγω δεν την μπορω καθολου, αλλα τι να κανουμε! Υπομονη κ θα περασει..! Εμενα κρατησε 3 μερουλες μονο κ το παιδι δεν κολλησε, ευτηχως! Κυρ-Δευτ ειμουν με δεκατα, Τριτη σηκωσα ενα 38αρι κ μετα τελος! Τεταρτη εκατσα μεσα γιατι αισθανομουν ακομα χαλια, αλλα μετα ενιωθα τελειως καλα.. Παντως την μασκα την φορουσα μεχρι την Πεμπτη, για το μικρο...

Λοιπον, τι αλλα? Εδω το τσουζει λιγο το κρυακι!! Αλλα ειναι ωραια κ λιγο χειμωνιατικος καιρος!

Τι αλλα? Πειτε νεα σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημέρα μαριάνθη μου καλημέρα στην όμορφη Πάρο!!Και εδω έχει κρύο αλλά θα μου άρεσε να χει πιο πολύ ζέστη να τον βγάζω άφοβα βόλτα!!Μπουσουλάει και πάει πάνω κάτω σε όλο το σαλόνι!!Πρέπει να πάρω προστατευτικά για να μην χτυπήσει!!!Δόντι πότε θα βγάλουμε εμείς;;;;:):):)

O40a.jpgO40ap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι μου κανετε κουκλιτσες?τα γλυκα μωρακια σας?βλεπω τα μωρακια βγαλανε δοντακια.......μπραβο σας!!!!εμεις τιποτα ακομα......ειμαστε αρρωστα με βροχιολιτιδα.....ελαφρας μορφης ευτυχως και με μια γκρινια (!!!) προφανως απο καποιο δοντακι που προσπαθει να σκασει....!!!!σημερα ξαναηρθα για δουλεια....και ταυτοχρονως τρεχω και για την δικη μας βαφτιση αλλα και για το βαφτιστιρι που θα κανουμε σε ενα μηνα......

Καλημέρα , τι κάνετε ?

Εγώ τελικά όσο πάω χειροτερεύω , ποναει το στήθος μου , έχω βουλωμένη μύτη , εύχομαι να είναι ένα απλό κρύωμα κ όχι ίωση κ κολλήσω κ το μικρό. Και δεν μπορώ κ τη μάσκα (καλά που δεν έγινα χειρούργος , θα είχα πρόβλημα)

Κ εμάς με μια εβδομάδα διαφορά βγήκε το 2ο δοντάκι Μαράκι.

Ζωή αν βάζεις μαλακτικό προδερμ στα ρούχα του όταν τα πλένεις κοψτο για λίγο καιρό να δεις (η παιδίατρος μου είχε πει μετά το χρόνο να του βάζω κ έτσι τα πλένω μόνο με το υγρό προδρεμ)

Κατερινιώ ούτε να το συζητας! μάσκα οπωσδηποτε! εγω καταλαβα οτι αρρωστησα Δευτερα και φοραγα μασκα μεχρι και το Σαββατο από το φοβο μου! φαντασου με τα δοντια να ειχε ο μικρος και πονολαιμο και βήχα και καταρροή... μπρρ ούτε να το σκεφτομαι! κατα τα αλλα βαλε μπολικο βιξ μπρος πισω (πλατη στηθος εννοω :mrgreen:) και αν εχεις καποιον ζητα να σου παρουν βεντουζες! η πλατη μου ακομα εχει σημαδια από τα ποτηρια!

Καλημέρα!!!!Τί κάνετε;Με γεια σας τα δοντάκια!!!και εμεις εχουμε γκρίνια παρα πολύ και χτυπάει τα πόδια του οταν κάτι δεν του αρέσει!Διάβασα βεβαια σε κατι άρθρα οτι από τους εξι μήνες θα πρέπει να περιορίζουμε τα θέλω του και να κόβουμε τα χατήρια τα παράλογα!!!!γιατί μαθαίνουν και καταλαβαίνουν!!!οπότε οταν κλαίει από τσαντίλα τον κοιτάω με αυστηρό ύφος και ως δια μαγείας σταματά!!ειμαι σκληρή αλλά είναι για το καλό του και το καλό μας!!!:rolleyes:

ελα ρε σκληρη μανα!!!!!!!!:tongue:

Kαλημερα!! Τι μου κανετε?

Μπηκα πριν αρχισω τη δουλεια! Χαχα! Κ ετσι θα πουμε 2 κουβεντες! Εχω να τελειωσω τη ρημαδα την παραγγελια απο την Παρασκευη, αλλα σημερα αφησα το μικρο σπιτι κ ηρθε εκει η μανα μου, οποτε σε 2 ωριτσες θα την εχω ξεπεταξει, κ θα μου μεινει κ χρονος να τα πουμε..

Ζωητσα μου, λυπαμαι για την ταλαιπωρια σας.. Μωρε μπορει να ετυχε, κ να μην εχει γενικα ευαισθησια.. Τωρα που ειναι μικρουλης ακομα κ ειναι ολα καινουρια, ε, θα τα χει αυτα, αργοτερα ομως θα ειναι πιο ανθεκτικος! Δε μπορει...!

Μαρακι τι εγινε? Κι αλλο δοντακι? Αντε να βγαινουν ενα ενα..! Με γεια! Κανα δικαστηριακι σημερα? Χαχα σε πειραζω...!

Κατερινα κ Μαριανθη σας καλημεριζω! Σας πετυχα κ μεσα ε? Κατερινα μου, αναγκαστικα μασκα! Κ εγω δεν την μπορω καθολου, αλλα τι να κανουμε! Υπομονη κ θα περασει..! Εμενα κρατησε 3 μερουλες μονο κ το παιδι δεν κολλησε, ευτηχως! Κυρ-Δευτ ειμουν με δεκατα, Τριτη σηκωσα ενα 38αρι κ μετα τελος! Τεταρτη εκατσα μεσα γιατι αισθανομουν ακομα χαλια, αλλα μετα ενιωθα τελειως καλα.. Παντως την μασκα την φορουσα μεχρι την Πεμπτη, για το μικρο...

Λοιπον, τι αλλα? Εδω το τσουζει λιγο το κρυακι!! Αλλα ειναι ωραια κ λιγο χειμωνιατικος καιρος!

Τι αλλα? Πειτε νεα σας!

Μαριαααανθηηηηηη! και εδω κρυο τρελο! με ποναναε τα αυτια μου από το κρυο που φαγαμε στην χθεσινη βόλτα! ο ηλιος σημερ λαμπει αλλα το κρυο-κρυο!

το κινητο το ειχα ξεχασει στη μανα μου 2 μερες και το πηρα σημερα το πρωι.δεν προλαβα να απαντησω στο μηνυμα σου γιατι εχω μπλεξει και εγω με δουλιτσα :|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...