Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και καλησπερα και απο μενα...εχουμε απιστευτη γκρινια, τα εχουμε κανει 5 φορες απο το πρωι και εχουμε λιγο αυξημενη θερμοκρασια 37,2 - 37,3. Τι να πω...Δοντια;;;;; Τι λετε ποι εμπειρες σε αυτον τον τομεα;;; Και απο σαλια, απειρα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλα ακομα να φανει?Το πρωτο μεγαλωνει ομως κανονικα ε?Τι να σου πω..Εμεις σε αυτα τοσο δεν δυσκολευτηκαμε...Τα πανω απο οτι βλεπω εχουν ζορι....

Αχ και εγω πρωι πρωι Μακ αυτα τραβουσα....Ασε μετα ξυπνησε για τα καλα και αντε να ξανακοιμηθει...Τωρα κουτουλαει απο την νυστα.....

το πρωτο ναι μεγαλωνει καλα νομίζω. το δευτερο αφαντο! θα δειξει.... και εμενα κοιμηθηκε το πρωι από 10,30 μεχρι 12 και, και τωρα κοιματα από τις 3 (με ντεπον :cry:)!

ΞΑναεχουμε ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανηκε και το επανω....

Αννουλα σημερα ειχαμε και εμεις απιστευτα σαλια γκρινια πολυ υπνο μιξες και χεσαμε τουλαχιστον 5 φορες....Οποτε θα σου ελεγα τσεκαρε τα ουλα της....Μπορει να εσκασε κιολας....

Αννουλα και εμενα η γιατρος μου ειπε μιση ωρα μετα το γευμα...Αλλα και παλι τιποτα...Εχω αλλαξει μπιμπερο πηρα με αρκουδες με σχεδια διαφορα αλλα αρνειτε πεισματικα....Προσπαθησα σημερα με κουταλι αλλα πνιγεται!!!!!!!!

Δεν λεεινα το καταπιει αυτο το νερο..........

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Τί κάνετε κοριτσάκια μου;;μαζευτήκαμε και εμεις στο μοναχό και έρημο σπτάκι μας!!Πήγαμε στη γιαγιά μας!ωραία περάσαμε!Το παιδί μου έχει γίνει πολύ ζωηρό!!Τώρα λιώνει στον ύπνο και μετά δε θα κοιμάται με τίποτα!!Εφαγε αρκετό φαγητό αλλά την κρέμα δεν την ήθελε!Του έδωσα γάλα!Εκανε και μια ψιλοδιάρροια!Τί να πω;Δόντια δε φαίνονται πουθενά!Ελπίζω να μην τον πείραξε το κοτόπουλο!!Το μπεμπάκι μου!!Εσεις είσαστε καλά;;;Μας έχουν ζαλίσει με αυτή τη τζούλια πια!!!Αφήστε που η βενζίνη έφτασε στα ύψη!!!Την είδα και 1.480 στο Λαγονήσι!Ελεος!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπέρα μανούλες! Μπήκα να ευχαριστήσω τη Ζωή για την απάντηση που μου έδωσε στο καφέ μας το πρωί! Το ξεκίνησα τελικά το χάπι! Ελπίζω όλα να πάνε καλά...! Για το νερό που είδα ότι προβληματίζεσαι, έχω να σου πω να μην ανησυχείς! Εσύ θα προσπαθείς κάθε φορά κι ακόμα κι αν βρέχει μόνο το στόμα του είναι καλό γιατί θα συνηθίσει. Πολλά μωρά αργούν να το δεχτούν. Φτάνουν και 10 μηνών για να πιουν. Κι ο δικός μου δεν το πίνει ιδιαίτερα... Εγώ δοκιμάζω διάφορα...τελευταία παίρνω ένα καλαμάκι, βυθίζω τη σπαστή πλευρά σε ένα ποτήρι με νερό, και κλείνω με το δάχτυλο την άλλη τρύπα. Έτσι εγκλωβίζεται νερό στη σπαστή πλευρά. Του το βάζω στο στόμα, αυτός το μασουλάει και αφήνω το δάχτυλο από την άλλη πλευρά ώστε να πέσει το νερό στο στόμα του. Πίνει κάμποσο με αυτό τον τρόπο. Του το κάνω για να το συνηθίσει. Κι έτσι ελπίζω σιγα-σιγά να το πίνει κι από το μπιμπερό. Πρόσεξε αν το κάνεις, να αρχίσεις με λίγο νερό κι όχι βαθιά στο στόμα, μην του έρθει απότομο και τρομάξει και δεν το θέλει μετά... Μια-δυο θα πιει λίγο. Πάντως αν πίνει το γάλα του κι αφού φρούτα και λαχανικά περιέχουν νερό, δε χρειάζεται να ανησυχείς για τπτ! ;)

Διαφημίσεις

Nεκταρια ελπιζω να σε βοηθησα.Λιγο ξεκουραση θελει μωρε και μετα θα εισαι ενταξει...

Ευχαριστω και εγω..Αυριο θα το δοκιμασω το κολπο με το καλαμακι....

Τι επαθα ρε κοριτσια σημερα στο μπανιο δεν λεγεται...Καταρχην να πω οτι το αγορακι μου την 6η φορα που εχεσε σημερα ζοριστηκε παρα πολυ...Τον ειχα αγκαλια και τον εκανα βολτες μεχρι να τα κανει...Πολυ ζοριστηκε...Αλλα το βραδυ που τον ξεντυσαμε για μπανιο αρχισε στα καλα καθουμενα να ξυνετε στο στηθος..Μιλαμε πολυ ξυσιμο.Ενω δεν φαινοταν να εχει κατι ξυνοτανε μεχρι που το κοκκινησε ολο το στερνο και εβγαλε σπυρακια!!!!!!!!!!!!

Μετα του κρατουσα τα χερια και εκλαιγε γιατι ηθελε να ξυθει...Καατατρομαξα..

επερνα τηλ και την παιδιατρο αλλα δεν απαντουσε.ΤΕλοσπαντων τον καναμε μπανιο τον ντυσαμε γηργορα για να μην ξυνεται και ειδαμε οτι εβγαλε σπυρακια και στην πλατη....Τα επαιξα....

Τον ταισα και τωρα κοιμαται.Ειδαμε ομως οτι τα σπυρακια υποχωρησαν!!!!!!!!

Τι ηταν τωρα αυτο?

Την παιδιατρο δεν την βρηκα....Ελπιζω να εχουμε ενα ησυχο βραδυ....

ΚΑλημερα...ΤΑ σπυρακια επιμενουν...ΚΑι αυτος θελει να ξυθει...Το μονο διαφορετικο που εκανα χθες στο φαγητο του ειναι οτ του αφησα μιση φλουδα απο το κολοκυθι....

Λετε να τον πειραξε αυτο?Τοσο καιρο τρωει κολοκυθι δεν ειχε κανενα συμπτωμα....Σημμερα δεν θα του βαλωω καθολου..

Μαριανθη μου ντυμενος ηταν και οταν τον ξεντυσαμε αρχισε να ξυνεται....Δεν ειναι ενα σπυρακι ειναι παρα πολλα στο στηθος και στην πλατη...

Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ...

Αυριο παμε στον γιατρο να δουμε τι θα μας πει....

καλημέρα!

Ζωούλα μεγεια το δόντι! να γιατι εκλαιγε το παιδακι τη νύχτα ειδες; ετοιμαζε το δοντακι του. τωρα αυτό με τα σπυρακια τι να ειναι; αμαν και ο γιτρος πια. αν τον βρεις ρωτα μηπως του βαλεις φενιστιλ. και κατα τη γνωμη του κανε του μπανακια με χλιαρό νερακι, ισως να βαλεις και λιγο ταλκ για την φαγουρα. τι να πω και εγω θα στεναχωριομουν στη θεση σου, οχι γιατι ειναι κατι σοβαρο αλλα γιατι υποφερει μωρε. βασανιστηριο ειναι η φαγουρα :?

Αννούλα δόντι μου μυριζεται. υπομονη και εσυ με "τις κενωσεις"! εμεις εχουμε ακομα θεμα, σα νεογεννητο βρε κοριτσια. καθε φορα που θα τον αλλαξω ειναι χεσμενος. του αλλαζω πανα και σε 10 λεπτα παλι . βαρεθηκα :|

αφηστε που εχει αποσυντονιστει το ρολοι του. ξαναξυπναει στις 5 γαι να φαει αντι για τις 7,30. τι να κανουμε, ελπιζω να μην κρατησει πολυ μονο...

Καλημερα μαμαδες!!!!!!

Και ναι ξεμυτισαν και τα δικα μας δοντιααααα!Εβαλα σημερα τοπρωι το χερι και κατι γρατσουναει.Βεβαια ειχαμ εμια αυξημενη γκρινια αυτες τις μερες αλλα χαλαλι!!

Παλι εχω καιρο να μπω ..παω να διαβασω τιποτα και επανερχομαι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Αλλα το βραδυ που τον ξεντυσαμε για μπανιο αρχισε στα καλα καθουμενα να ξυνετε στο στηθος..Μιλαμε πολυ ξυσιμο.Ενω δεν φαινοταν να εχει κατι ξυνοτανε μεχρι που το κοκκινησε ολο το στερνο και εβγαλε σπυρακια!!!!!!!!!!!!

Μετα του κρατουσα τα χερια και εκλαιγε γιατι ηθελε να ξυθει...Καατατρομαξα..

επερνα τηλ και την παιδιατρο αλλα δεν απαντουσε.ΤΕλοσπαντων τον καναμε μπανιο τον ντυσαμε γηργορα για να μην ξυνεται και ειδαμε οτι εβγαλε σπυρακια και στην πλατη....Τα επαιξα....

Τον ταισα και τωρα κοιμαται.Ειδαμε ομως οτι τα σπυρακια υποχωρησαν!!!!!!!!

Τι ηταν τωρα αυτο?

Την παιδιατρο δεν την βρηκα....Ελπιζω να εχουμε ενα ησυχο βραδυ....

Ζωιτσα μου περαστικα σας!!! Του εβαλες καμια ενυδατικη κρεμουλα μετα το μπανιο μηπως και χαλαρωσουν? ΤοΝ Γιατρο δεν τον ξαναπηρες?¨Εγω θα ειχα παρει 100 φορες

ΞΑναεχουμε ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανηκε και το επανω....

Αννουλα σημερα ειχαμε και εμεις απιστευτα σαλια γκρινια πολυ υπνο μιξες και χεσαμε τουλαχιστον 5 φορες....Οποτε θα σου ελεγα τσεκαρε τα ουλα της....Μπορει να εσκασε κιολας....

Αννουλα και εμενα η γιατρος μου ειπε μιση ωρα μετα το γευμα...Αλλα και παλι τιποτα...Εχω αλλαξει μπιμπερο πηρα με αρκουδες με σχεδια διαφορα αλλα αρνειτε πεισματικα....Προσπαθησα σημερα με κουταλι αλλα πνιγεται!!!!!!!!

Δεν λεεινα το καταπιει αυτο το νερο..........

Μεγεια το νεο σας δοντι!!!!! Α ρε Τεο !!!

Δεν διάβασα τίποτα! Μπήκα μόνο να σας πω ότι γεννήσαμε!!!!!!!!!!! Η νύφη μου έκανε μια μπεμπούλα 3560γρ στις 3 τα ξημερώματα!!! Μακάρι να ήμουν κοντά στον αδερφούλη μου και στη νυφούλα μου..μου έρχεται να κλάψω..

Γιωτουλα να χαιρεσαι την ανηψουλα σου κοριτσακι !!! Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη στη ζωη της !!

Ζωή περαστικά στο σύζυγο . Πως ήταν η 2η νύχτα στο δωμάτιο του ?

Να πω ότι μπήκα κ εγώ στο club των τσιμινιέρων (τόσοι μήνες αποχής , χαμένοι )

Ζωιτσα περαστικα σασς !!! Εμενα Ο Ομηρος απο τοτε που μας κολλησε ο μπεμπης ακομα τραβιεται 3η εβδομαδα και δεν φτανει αυτο σηκωνει και κατι 38αρια πυρετο απο το πουθενα , του λεω ναπαει νακανει καμια εξεταση και ουτε που ακουει, εχει αρχεισει εδω και 1 εβδομαδα και ...αποτελεσμα τιποτα..ερχεται κομματια απο την δουλεια!

ΚΑταρχην Κατερινα welcome to the club

..

Κοριτσια εγω κρατιεμαι μεχρι στιγμης μου εχει ερθει η ορεξη κανα 2 φορες αλλα δεν εκανα για να δουμε

Ο γιος μου θελει μονο την αγκαλια μου τιποτα αλλο και ακνεναν αλλο να δω τι θα κανω!!!Ειναι και ο πατερασ του ετσι και δεν μπορει να τον κραταει και ιδιαιτερα και εχει γινει μαμακιας!!!Ετσι τον φωναζει ο πατερας του

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα κι απο μενα!!!

χτες δεν μπηκα καθολου!!!! Ειχα πλακωθει να τελειωσω την παραγγελια, αλλα δεν τα καταφερα!

Η ειρωνια ειναι οτι ενω εχω λιγη δουλιτσα, τα χρηματα που θα παρω δεν φτανουν ουτε για ζητω! Θα τα καταθεσω την ιδια στιγμη που θα τα παρω στους προμηθευτες! Εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα... Μερικοι προμιθευτες τωρα στελνουν με προεμβασμα! Ουτε καν αντικαταβολη!! Τελοσπαντων, αιντε να δουμε...

Ποιος εχει καινουριο δοντακι? Ο γιος της Ζωης? Κ εσεις Λιτσακι ετοιμαζεστε για 1ο??? Αρχισαμε ε?? Εμεις ακομα δεν! Αλλα ολο κ μασουλιεται, κ τριβετε..

Λοιπον, αν δε μπω πιο βραδυ, αυριο το μεσσημερακι μαλλον θα τα πουμε!

Σας φιλω, μαμαδες κ μπεμπακια..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

ΑΑΑΑΧ!!! Παραλιγο να το ξεχασω!!

ΖΩΙΤΣΑ μου, περαστικα σας με τα σπυρακια.. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα το ανυσηχιτικο κ να μην ταλαιπωρηθει ο μικρουλης σου!

Αντε φιλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Αχ ρε παιδια..Αυτα οσο πανε και εξαπλωνονται!!!!

Σε λιγο θα τον παμε στον γιατρο....

Εχω αγχωθει παρα πολυ...Και δεν τον ταιζω τιποτα περιεργο!!!!!

Σημερα φαγαμε σκετο αχλαδι!!!!!!!!!!!!!!!!

Περαστικά Ζωούλα!!!Μαλλον κατι τον πείραξε!!Εμεις μόλις φάγαμε μοσχαρακι για το οποίο τρελλαινόμαστε!!Παλι καλά!Τρελλαινόμαστε και για κάτι!!!Και εμεις εχουμε πολύ γκρίνια!!αλλά πουθενα δοντάκια!!Στεναχωρήθηκα και με μια φίλη μου που η μπέμπα της μαλλον εχει παλινδρόμηση αλλά ο κοινός μας γιατρός της χορήγησε αγωγή χωρίς να θέλει να κάνει τον υπέρηχο πρώτα!!Και τώρα που η κατάσταση δε φτίαχνει και η μικρή κλαίει κάθε φορά που αρχίζει να πίνει γάλα της είπε οτι αν δε φτίαξει από δευτέρα να κάνει εισαγωγή για να δούν τι έχει!Βέβαια η φίλη μου δεν έκανε την αγωγή επισταμένα και γενικά την πίεζε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο γιατρός μας δεν ήθελε τον υπέρηχο!!!Φυσικά η φίλη μου δεν της κάνει με τίποτα εισαγωγή!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...