Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!Μαριάνθη το καθισμα τις περεγκο εχω αλλά τα ποδαράκια του σχεδον κοπανανε στο καθισμα και γι αυτό απορώ!!!!:confused::confused:

ΜΑριανθη εμενα λυγιζει και τα ποδαρακια του για να χωρεσει..Αλλα δεν πειραζει.Ειναι πιο ασφαλες να τα εχεις να κοιτανε πισω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ta πιανω αλλα φευγει.....:confused::confused:

Εσενα δηλαδη γυρναει μπρουμυτα ηρεμα?

Γιατι εμενα ξεσηκωνει την πολυκατοικια στον υπνο του μεχρι να γυρισει...

Ασε που πολλες φορες αντι να γυρισει τον βρισκω οριζοντια σφηνωμενο στα καγκελα....

Α κοριτσάκι εμένα τώρα πια πολύ σπάνια έως καθόλου δε γυρίζει μπρούμυτα όταν κοιμάται. Μόνο ανάσκελα κ στο πλάι γυρίζει (βάζει κ τα πόδια πάνω στη πάντα – πως βολεύεται απορώ) :rolleyes:

XwAPp3.png

Γεια!

Τι μου κάνετε;

Μου λείψατε!χθες δεν μπήκα καθόλου και σήμερα κομμωτήριο και βόλτες. πριν λίγο γυρίσαμε. Πολύ ωραία μέρα σήμερα αλλά κάτι άκουσα ότι από αύριο πάλι μας τα χαλάει!

Μαριάνθη, Κατερινάκι περαστικά σας!Ζωή περαστικά και στον αντρούλη σου

Γιώτα να σας ζήσει η μπεμπούλα!Γερή και τυχερή να είναι στη ζωή της!

Μαριάνθη ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!!!!!Sorry που δε σας βάζω glitter αλλά έχω και το φαγητό στη φωτιά και βιάζομαι.

Ta πιανω αλλα φευγει.....:confused::confused:

Εσενα δηλαδη γυρναει μπρουμυτα ηρεμα?

Γιατι εμενα ξεσηκωνει την πολυκατοικια στον υπνο του μεχρι να γυρισει...

Ασε που πολλες φορες αντι να γυρισει τον βρισκω οριζοντια σφηνωμενο στα καγκελα....

Αυτό το οριζόντιο το ΄χω δει άπειρες φορές τα πρωινά.καλά τα πόδια έτσι όπως είναι σφηνωμένα δεν τους ζορίζουν;δεν έχει γκρινιάξει ποτε!

Θέλω τσιγάροοοοοοοοοοοο!

Ζωή τελείωσες με το θηλασμό;

Εγώ του δίνω πλέον μέρα παρά μέρα για να κοπεί κι έτσι τσιγάρο ακόμα γιοκ! Τα μαλλιά όμως τα έβαψα κανονικά σήμερα.

Διαφημίσεις

Μαριάνθη μου να χαιρεσαι το παιδακι σου και περαστικα!263395ydd38xa4ry.gif

περαστικα και σε όλες τις άρρωστες μανούλες!

περαστικ'α και σε μενα που δεν την παλευω άλλο με την γκρινια του μικρού από τα δόντια :(

Πού είσαστε καλέ;;;Διαπίστωσα οτι το μπεμπάκι μου από τις 20 φεβρουαρίου έχει πάρει μόνο 260 γρ!!Είναι που ξεκίνησε τη στερεά τροφή, αλλά τρώει δεν μπορώ να πω!!Αποκλείεται να φτάσουμε το μισό κιλό μέχρι το άλλο σάββατο που θαρθει ο γιατρός!!Τί να του δώσω πια να παχύνει λιγουλάκι;;;Από τότε που γεννήθηκε έχει πάρει μόνο 3500 περίπου κιλά και λιγότερο μπορώ να πω!!:( Τί να του κάνω;;Αυτό το γάλα ποτέ δε το τερματίζει!!Τώρα που το συνειδητοποίησα αγχώθηκα!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μαριάνθη μου μόλις μπηκα και φευγω πάλι γιατι ο συζυγος θελει το λαπτοπ. λοιπόν άποψή μου είναι ότι πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σχετικά με το τι πρεπει να φαει για να παρει βαρος. θύμισέ μου, ρυζαλευρο τρωει; ειναι πολύ θρεπτικο από οτι ξερω!

Τρώμε κρέμα βανίλια μοσχάρι κοτόπουλο λαχανικά και πίνουμε γάλα 3 γεύματα των 170 με 100 ανάλογα την όρεξή του!!τί να σας πώ!!Πάντως δεν κάθεται σε χλωρό κλαρί!!Καληνύχτα σας!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!!!!!!!!

Σαββατο σημερα δεν περιμενω να πετυχω και κανεναν....

Εμεις εδω καλα χθες δεν μπηκα σχεδον καθολου αφου εχω τον μικρο κατ'απολειστικοτητα...

Μια ερωτηση να κανω στις εμπειρες μανουλες..

Ο μικρος αρνειτε πεισματικα να πιει νερο!!!!Πρεπει νααρχισω μηπως να του δινω χαμομηλι?

Να δοκιμασω να του δινω νερο με το κουταλι?Δεν ξερω τι να κανω...ΝΑ τον αφησω ετσι?

καλημέρα Ζωούλα!

για το νερό δεν ρωτάς και τις αυγουστομανούλες που σαν πιο παλιές γνωρίζουν καλύτερα; είναι και πολύ πιο ενεργες από εμάς στο φορουμ αρα όλο και κάποια θα πετυχεις να σου πει αν και Σάββατο!

εγω σερνομαι πάλι γιατι ο μικρός τωρα με τα δόντια έχει αποδιοργανωθεί. ξύπνησε 5 παρά γιατι τα είχε κάνει και προφανως τον ενοχλούσε αυτό. τον άλλαξα και μετα είχε όρεξη για κουβέντα. τον κρατούσα αγκαλια και ολα οκ, τον εβαζα στην κούνια χαμός (μεχρι τις 6 παρα όλα αυτα) κάποια στιγμή του εδωσα γάλα και κοιμηθηκε από τις 6 μεχρι τις οκτωμιση. εγω στο μεταξυ κομματια :(... παλιοδοντα αγκρρρρρρρρρρρ.....:mad:

καλημέρα Ζωούλα!

για το νερό δεν ρωτάς και τις αυγουστομανούλες που σαν πιο παλιές γνωρίζουν καλύτερα; είναι και πολύ πιο ενεργες από εμάς στο φορουμ αρα όλο και κάποια θα πετυχεις να σου πει αν και Σάββατο!

εγω σερνομαι πάλι γιατι ο μικρός τωρα με τα δόντια έχει αποδιοργανωθεί. ξύπνησε 5 παρά γιατι τα είχε κάνει και προφανως τον ενοχλούσε αυτό. τον άλλαξα και μετα είχε όρεξη για κουβέντα. τον κρατούσα αγκαλια και ολα οκ, τον εβαζα στην κούνια χαμός (μεχρι τις 6 παρα όλα αυτα) κάποια στιγμή του εδωσα γάλα και κοιμηθηκε από τις 6 μεχρι τις οκτωμιση. εγω στο μεταξυ κομματια :(... παλιοδοντα αγκρρρρρρρρρρρ.....:mad:

Kαλα ακομα να φανει?Το πρωτο μεγαλωνει ομως κανονικα ε?Τι να σου πω..Εμεις σε αυτα τοσο δεν δυσκολευτηκαμε...Τα πανω απο οτι βλεπω εχουν ζορι....

Αχ και εγω πρωι πρωι Μακ αυτα τραβουσα....Ασε μετα ξυπνησε για τα καλα και αντε να ξανακοιμηθει...Τωρα κουτουλαει απο την νυστα.....

Καλημεραααα!!!!!!!!!!

Σαββατο σημερα δεν περιμενω να πετυχω και κανεναν....

Εμεις εδω καλα χθες δεν μπηκα σχεδον καθολου αφου εχω τον μικρο κατ'απολειστικοτητα...

Μια ερωτηση να κανω στις εμπειρες μανουλες..

Ο μικρος αρνειτε πεισματικα να πιει νερο!!!!Πρεπει νααρχισω μηπως να του δινω χαμομηλι?

Να δοκιμασω να του δινω νερο με το κουταλι?Δεν ξερω τι να κανω...ΝΑ τον αφησω ετσι?

Γεια σου Ζωη. Και μενα στην αρχη δεν επινε με τιποτα το νερο. Εκανε ακομα και πως ανακατευοταν. Αρχισα να το δινω με το κουταλι και σιγα σιγα το συνηθισε. Τωρα ακομα βεβαια με το κουταλι το πινουμε και καμια φορα με το μπιμπερο. Αρχισαμε με 1-2 κουταλιες στο γευμα και τωρα πινουμε πανω απο 10-15. Καλο παντως θα ειναι να του το δινεις κανενα μισαωρο μετα το γευμα γιατι ειναι πολυ φουσκωμενα(τουλαχιστον η δικια μου που τρωει αρκετα) μετα το φαγητο και δε θελουν αμεσως.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...