Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οκ Ζωιτσα, κ γω πρεπει να πηγαινω μαλλον, ο Θοδ ολο με μουρμουραει.... Σφυρα μου αυριο να τα πουμε, ηθελα να σε ρωτησω κ ολας! Ο γιος ειναι για πολυ δαγκωμα ετσι???!!!!???

Μακ κ σενα η καινουρια φωτο τελεια!

Αντε καληνυχτα σ ολες...

Ωρα καλη που λενε στο χωριο μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν διάβασα τίποτα! Μπήκα μόνο να σας πω ότι γεννήσαμε!!!!!!!!!!! Η νύφη μου έκανε μια μπεμπούλα 3560γρ στις 3 τα ξημερώματα!!! Μακάρι να ήμουν κοντά στον αδερφούλη μου και στη νυφούλα μου..μου έρχεται να κλάψω..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Γιώτα να σας ζήσει!!!Πάντα γερό και εις άλλα με υγεία!!

Το θηριάκι μου γίνεται 6 μηνών σήμερα!!!Μεγάλωσε ο άτιμος!!!Δεν εχω κοιμηθεί 6 μήνες τώρα αλλά τον λατρεύω!Μουχει αλλάξει τη ζωή!!!

Απίστευτη αίσθηση!!

Ακόμα φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου!!!:mad:

Τί κάνετε;πολλά πολλά φιλάκια!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημερααα !!! Τι κάνετε ? Εκτός από λαιμό , σήμερα έχω κ λίγο τη μύτη βουλωμένη , σιγά σιγά με πιάνει … Αχ Μαράκι μου πόσο εύχομαι να μη με πιάσει βήχας γιατί συνήθως ο δικός μου είναι γαϊδουρόβηχας να φανταστείς πέρσι έγκυος 3 βράδια τα έβγαλα στο καναπέ να κοιμάμαι όρθια κ κανένα φάρμακο-μαντζούνι να μη μου κάνει τπτ. Αυτό μόνο, μη με πιάσει βήχας . Εσύ πως είσαι ?

Αστα να πανε..Εντω μεταξυ σημερα ηταν απεργια και υπολογιζα στον Κοσμα να τον κρατησει λιγο να ξεκουραστω...Τελικα κουραστηκα σστο διπλασιο...Εμενα πηγε ο συζυγος να κοιμηθει καθοτιι αρρωστος....

Οσο για το δωματιο καλα τα λες..Αλλα ρε συ στο τσακ ειμαι να βαλω ραντσο να κοιμηθω στο δωματιο του....

Αρχισα και εγω το καπνισμα....

Ζωή περαστικά στο σύζυγο . Πως ήταν η 2η νύχτα στο δωμάτιο του ?

Να πω ότι μπήκα κ εγώ στο club των τσιμινιέρων (τόσοι μήνες αποχής , χαμένοι )

12-8-00 γνωριστήκαμε και 16-9-00 έφυγε για Αγγλία!!Πήγα και τον είδα φυσικά και ήερθε χριστούγεννα και καλοκαίρι, μετά έφυγε πάλι για μεταπτυχιακό πάλι τα ίδια ταξιδάκια,μετά γύρισε πήγε στρατό και έφυγε πάλι για 4 μήνες με καράβι ινδίες και κίνα, και μετά αρραβωνιαστήκαμε και μείναμε μαζί για 6 μήνες και μετά έφυγε για κίνα,πήγα, ήρθε να παντρευτούμε, έφυγε,ήρθε κάναμε παιδί, έφυγε,ήρθε γέννησα,έφυγε, ήρθε τσέκαρε, έφυγε!!χαχα!!Τρελλή σχέση όλα τα χω κάνει μόνη μου αλλά ξέρω οτι μ'αγαπάει και όλα τα κάνει για μας!!Και τον περιμένω να ζήσουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτει!!Για να δούμε!!

Μαριανθη , φοβερή η περιγραφή σου, αλλά οι τελευταίες προτάσεις είναι οι καλλίτερες, στο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου κ να σου ζήσει το μικρούλι σου!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά έχουμε κολλήσει μεταξύ μας!!Ευτυχώς που δε κόλλησαν τα μπεμπάκια μας!!Εγω φτερνίζομαι και πονάω!!Τρέχει και η μύτη μου!!Περαστικά σε όλες!

Επρεπε να στείλω μαιλ στη μενεγακη την ιστορία μου να κερδίσω και τίποτα!!Τζάμπα τόση ταλαιπωρία!!χιχι!!Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!:):)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημερα κοριτσια!

Καταρχας να ευχιθω χρονια πολλα στο Βασιλακη! Συνονοματη να τον χαιρεσαι

κ να στε παντα καλα κ ευτιχισμενοι!! Κ ευχομαι κ συντομα να ειναι κι ο μπαμπας σας μαζι, κ να ειστε μια αγαπημενη οικογενεια!

Γιωτουλα να σας ζησει η ανιψια! Πολυ ομορφα τα νεα σας..! Πρωι πρωι κ γεννητουρια! Συγχαρητηρια λοιπον.. Στο μεταξυ ζηλευω λιγο, παλι θα εχετε νεογεννητο στο σπιτι (με την καλη εννοια ε?):tongue: Κ μαλιστα εσυ δεν θα ξενυχτας! Μονο θα χαιρεσαι!!! Παντως θα εισαι μια πολυ καλη παρεα στη νυφη σου, αφου το εχεις πολυ προσφατο!! Αχ τι καλα!!!

Αλλο θεμα.. Σπιτι ειμαι ακομα, ειναι η μανα μου στο μαγαζι, ο μικρουλης μου εφαγε στις 9 κ ξεραθηκε στον υπνο.. Δε μου παει καρδια να τον ξεξυπνησω ρε γμτ! Μολις ξυπνησει, τον παιρνω κ την κοπαναω!

Το θεμα λοιπον.. Σημερα το πρωι εδειχνε στην ετ3 για τα παιδικα καθισματα αυτ/του κ οτι οι Ελληνες γονεις δεν τα χρησιμοποιουν κ εχουν τα παιδακια, απο βρεφη εως μεγαλυτερα, αμολυτα μες το αμαξι! Κ ειναι περα για περα αληθεια αυτο! Προχτες κατεβαινα Παροικια, κ ειδα ενα αλλο αμαξι οπου ο οδηγος ειχε το κοριτσακι του (πανω απο 2 χρονων δεν ηταν) στα ποδια του!!!! Εκατσα κ το παρακολουθησα!

Μα καλα? Ποσο Μαμακες ειμαστε ρε παιδια?!?!?! Δεν καταλαβαινω πως μπορουν κ το κανουν αυτο!

Εμενα μια φιλη εδω εχει το παιδι της 2 μηνων τυλιγμενο μες την κουβερτα, στο καθισμα του συνοδηγου! Κ κανει μια διαδρομη 4χλμ, παιρνει τη μανα της κ της το κραταει μες τ αμαξι! Στηνν καλυτερη το βαζει στο αμαξι με το ρηλαξ! Κ μου λεγε κ μενα να το κανω!!!!!! ΑΥτα! Μη σας τρελλανω κι ολας πρωι πρωι!!

Ευχαριστώ μαριάνθη μου!!Και φυσικά μην διανοηθείς να το πάρεις με το ρηλαξ στο αμάξι!!Ελεος!Οσο και αν γκρινιάζουν πρέπει να κάθονται στα καθισματάκια για το καλό τους!!Μετά το χρόνο θα τα γυρίσουμε μπροστά!Βέβαια έχω μια απορία για το πως θα χωράνε μέχρι τον σεπτέμβρη αλλά τελοσπάντων!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μα τι να γκρινιαξουν? Οταν εχουν μαθει απο μωρα-μωρα οτι οταν μπαινουν στ αμαξι καθονται εκει, δεν νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα!! Τελοσπαντων!

Ποιο καθισμα εχεις κ αναρωτιεσαι αν κανει???

Διαφημίσεις

Ζωή περαστικά στο σύζυγο . Πως ήταν η 2η νύχτα στο δωμάτιο του ?

Να πω ότι μπήκα κ εγώ στο club των τσιμινιέρων (τόσοι μήνες αποχής , χαμένοι )

ΚΑταρχην Κατερινα welcome to the club

170124h4nl9gtsa6.gif

ΚΑλα ηταν η νυχτα μας...Αν και αυτην την φορα γκρινιαξε πιο πολλες φορες...Και ετρεχα πιο πολλες φορες...αλλλα γενικα ειναι καλα.ΝΑ ξεπερασω το γεγονος οτι μου λειπει μονο...Εσεις στο δωματιο του τον εχετε?

Εγω βασικα αγχωνομαι να πω την αληθεια γιατι στον υπνο του φερνει τουμπες και κουκουλωνεται με την κουβερτα μεχρι και το κεφαλι....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑταρχην Κατερινα welcome to the club

170124h4nl9gtsa6.gif

ΚΑλα ηταν η νυχτα μας...Αν και αυτην την φορα γκρινιαξε πιο πολλες φορες...Και ετρεχα πιο πολλες φορες...αλλλα γενικα ειναι καλα.ΝΑ ξεπερασω το γεγονος οτι μου λειπει μονο...Εσεις στο δωματιο του τον εχετε?

Εγω βασικα αγχωνομαι να πω την αληθεια γιατι στον υπνο του φερνει τουμπες και κουκουλωνεται με την κουβερτα μεχρι και το κεφαλι....

Μπορεί να κρύωσα επειδή βγαίνω έξω για τσιγάρο (από τα ζεστά στο κρύο.. σα κεραμιδόγατα κόβω βόλτες στο μπαλκόνι )

Εμείς τον έχουμε βάλει πολύ νωρίς στο δωμάτιο του (σχεδόν από 2 μηνών) άσχετο βέβαια που κάποια βράδια από δική μου ανασφάλεια κ μόνο κοιμόμουν στο καναπέ που έχουμε στο δωμάτιο του. Κάποια στιγμή όμως το πήρα απόφαση κ τώρα ο καθένας στη κρεβατοκάμαρα του.

Τα σκεπάσματα του γιατί δε τα πιάνεις στα κάγκελα της κούνιας ? εγώ αν κ δε κουκουλώνεται το κάνω κ έτσι δεν μπορεί να τα τραβήξει

XwAPp3.png

ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!Μαριάνθη το καθισμα τις περεγκο εχω αλλά τα ποδαράκια του σχεδον κοπανανε στο καθισμα και γι αυτό απορώ!!!!:confused::confused:

μολις ηρθαν για σερβις του πληντυρίου 30 ευρω πρωι πρωι!!:mad::mad:

O40a.jpgO40ap3.png

Τα σκεπάσματα του γιατί δε τα πιάνεις στα κάγκελα της κούνιας ? εγώ αν κ δε κουκουλώνεται το κάνω κ έτσι δεν μπορεί να τα τραβήξει

Ta πιανω αλλα φευγει.....:confused::confused:

Εσενα δηλαδη γυρναει μπρουμυτα ηρεμα?

Γιατι εμενα ξεσηκωνει την πολυκατοικια στον υπνο του μεχρι να γυρισει...

Ασε που πολλες φορες αντι να γυρισει τον βρισκω οριζοντια σφηνωμενο στα καγκελα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...