Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφήστε που πήγα στο Ζαρα και ενω φορούσα 40 νούμερο ούτε το 44 δε μου κάνει!!χιχι!!

Ο μπεμπάκος σήμερα έφαγε μοσχάρι,κολοκυθάκι,κρεμμυδάκι,καρότο και πατάτα και μπρόκολο!!Το έφαγε όλο αδιαμαρτύρητα τόσο που απόρησα!!

Το κοτόπουλο δεν το λατρεύει!!Περιμένω να δω τί θα κάνει με τα φρούτα και φυσικά με τα μακαρόνια!!

Δοντάκι δεν έχουμε βγάλει!!΄βλέπω πρώτα να περπατάμε και μετά να τα βγάζουμε!!Εγω περπάτησα 9 μηνών!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑαααααααα τελικα μχανημα ηταν δεν το καταλαβα.....:confused::confused::confused:

Εγω το shopping therapy το κανω μεσω ιντερνετ.....

Tα εχω τσακισει ολα....

τι εχεις παρει (εκτος από τις werhmacht);ζηλευω (πρασινο εμοτικον από τη ζηλεια)!

Κι όμως Ζωή ήταν μακροχρόνιες σχέσεις , οι κοπέλες είχαν επαναπαυτεί και δεν φρόντιζαν να αδυνατίσουν, αλλά αντιθέτως έτρωγαν και έπιναν τρελλά!Ο ένας δε μου έλεγε οτι πλέον δε ξέρει τί δώρα να τις παίρνει στις γιορτές γιατί της είχε πάρει 300 τσάντες και άλλα τόσα παπούτσια!!Δεν είχαν επαφές και όση αγάπη και να υπάρχει κάπου δυσκολεύει το πράγμα!! Εχουν χωρίσει σας λέω 5 φίλες μου τον τελευταίο καιρό μετά από μακροχρόνιες σχέσεις!!

Εγω λέω οτι χρειάζομαι ανανέωση γιατί ο καλός μου είχε πάθει ένα σοκ όταν μετά από τα χριστούγεννα στη Ρώμη που έμεινα έγκυος με είδε τον αύγουστο στον 8ο με μια τεράστια κοιλιά, με σκούρα μαλλιά που τα σιχαίνεται και μετά με τα πατσοκοίλια, το στήθος έξω όλη μέρα και μετά φέτος τα χριστούγεννα που πάλι εμφανισιακά δεν ήμουν στα καλύτερα μου!Και επειδή όπως λέει και αυτός δε με γνώρισε έτσι,θέλω να φτιαχτώ και να γίνω και πάλι επιθυμητή για να τον ικανοποιήσω και για να νιώθω και εγω καλύτερα με τον εαυτό μου!!!Δέκα χρόναι είναι αυτά!Σκεφτείτε οτι θα γυρίσει σπίτι μετά από τρια χρόνια εργένικης ζωής και θα βρεθεί παντρέμένος με παιδί και τρελλή πίεση από τη δουλέιά του!!Ας είμαι εγω λοιπόν μια όαση χαχα!

Μαριανθη μου δεν εχεις καθολου αδικο. πρεπει καπως να τον "δελεασεις" μετα την πλήρη ελευθερια την οποία τώρα βιώνει γιατι και αυτος , όσο να πεις, ενα σοκ θα το παθει μολις επιστρεψει!

ΜΑριανθη μου οπως νιωθεις...

ΚΑλα εσεις 10 χρονια μαζι ζητημα να βρεθηκατε τα 3??????????????

χαχαχαχα

Καλη σχεση ομως...Αντεχει στο χρονο ε?;)

Εγω μια μερα να λειψει ο ΚΟσμας νιωθω οτι εχασα το κοσμο απο τα ποδια μου....

ερωτευμενακι!369220a3hjk9pcg9.gif

Αφήστε που πήγα στο Ζαρα και ενω φορούσα 40 νούμερο ούτε το 44 δε μου κάνει!!χιχι!!

Ο μπεμπάκος σήμερα έφαγε μοσχάρι,κολοκυθάκι,κρεμμυδάκι,καρότο και πατάτα και μπρόκολο!!Το έφαγε όλο αδιαμαρτύρητα τόσο που απόρησα!!

Το κοτόπουλο δεν το λατρεύει!!Περιμένω να δω τί θα κάνει με τα φρούτα και φυσικά με τα μακαρόνια!!

Δοντάκι δεν έχουμε βγάλει!!΄βλέπω πρώτα να περπατάμε και μετά να τα βγάζουμε!!Εγω περπάτησα 9 μηνών!

Εγω σημερα του εβαλα πολυ πολυ λιγο προκολο και το μωρο μου εβγαζε γουλιες συνεχεια.....

Δεν του επεσε του δικου σου βαρυ?

Μαλλον βεβααι δεν εβγαζε γουλιες απο την αρχη ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια παω να την κανω, επεστρεψε και ο συζυγος οποτε...σας φιλώ γλυκά!

καληνύχτα! Ζωή ύπνο σημερα οκ;;;;;:tongue:

Καληνυχτα Μακμαρακι...Εχεις δικιο πρεπει να πγαινω σιγα σιγα.....

12-8-00 γνωριστήκαμε και 16-9-00 έφυγε για Αγγλία!!Πήγα και τον είδα φυσικά και ήερθε χριστούγεννα και καλοκαίρι, μετά έφυγε πάλι για μεταπτυχιακό πάλι τα ίδια ταξιδάκια,μετά γύρισε πήγε στρατό και έφυγε πάλι για 4 μήνες με καράβι ινδίες και κίνα, και μετά αρραβωνιαστήκαμε και μείναμε μαζί για 6 μήνες και μετά έφυγε για κίνα,πήγα, ήρθε να παντρευτούμε, έφυγε,ήρθε κάναμε παιδί, έφυγε,ήρθε γέννησα,έφυγε, ήρθε τσέκαρε, έφυγε!!χαχα!!Τρελλή σχέση όλα τα χω κάνει μόνη μου αλλά ξέρω οτι μ'αγαπάει και όλα τα κάνει για μας!!Και τον περιμένω να ζήσουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτει!!Για να δούμε!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μακμαράκι καληνύχτα!!Ζωή δεν έχει βγάλει γουλιές με το φαγητό!Μάλλον του αρέσουν οι γεύσεις!Του βάζω και λεμονάκι!Απλά έβαλα αρκετή πατάτα γιατί τα λαχανικά ήταν πολλά για να ισορροπήσει η γεύση!Ακόμα έχει αλλεργία στο γάλα;κρέμες του δίνεις;

O40a.jpgO40ap3.png

Κοριτσια μου τι κανετε? Τι εγινε? το καναμε αfter το μαγαζι? Να βαλω μπυριτσα???

Ολη μερα προσπαθουσα να μπω, αλλα ειχε γκρινια ο μικρουλης κ τον ειχα αγκαλια κ με τη μασκα στη μουρη συνεχεια, πολυ μου την εδωσε!! Θα τη φορεσω κ αυριο κ τελος!! Ευτηχως το μαναρακι μου τη σκαπουλαρισε!

Μακ εσενα ο μικρος? Εσυ πως εισαι σημερα? Σ ευχαριστω κ για την καρτα! Πολυ γ*ματη!!!

Επισης πολλα φιλακια στη νυφουλα μου να στειλω.. Συμπεθερα μου κουρακιο! Αλλο ενα εμβολιο δεν σας εμεινε? ΑΝ θυμαμαι καλα ειχες πει Απριλη???

Μαριανθουλα κουραγιο κ θα γυρισει ο αντρουλης σου, κ θα σε βρει κ μια χαρα!!! Μην ανησυχεις! Οσον αφορα γιατι χωριζουν τα ζευγαρια μετα απο 10 χρονια σχεσης κ μολις παντρευτουν, κ με τα κιλα κ τα διαφορα, εχω ολοκληρη θεωρια .. αλλα δεν θελω να το πιασω το θεμα.. Α! επισης αν εννοεις το μηχανιμα το vibrator θα σε συμβουλευα να μην το κανεις, γιατι κανει ζημια.. Αν εννοεις καποιο αλλο χωρις δονηση, παω πασο! Παντως κ μενα μ εχει πιασει το πως ειμουν κ πως εγινα... Τελοσπαντων!

Ζωηηη, κ εγω δεν μπορω χωρις το Θοδωρη.. Στο χω ξαναπει, εχω κολλημα μαζι του δυστηχως.. Τελοσπαντων!

Αλλα νεα.. Πειτε γιατι το ετερον υμιση εχει αρχισει να μουρμουραει, κ με βλεπω να μου κανετε παρεα εσεις ολο το βραδυ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Τρελλή σχέση όλα τα χω κάνει μόνη μου αλλά ξέρω οτι μ'αγαπάει και όλα τα κάνει για μας!!Και τον περιμένω να ζήσουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτει!!Για να δούμε!!

Ωραια ακουγεται...ΝΑ ειστε παντα ευτυχισμενοι Μαιανθημ ου...ΚΑι μπραβο στο κουραγιο σου....Αλλα απο οτι βλεπω αξιξει τον κοπο

Αντε να ερθει να ζησετε επιτελους μαζι........

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ φυγατε μωρεεεεεεεεεεεε

Ζωη μονο εσενα βλεπω μεσα! Κλαψ! Κ φευγεις κ συ ε? Κλαψ κλαψ!!!!

Τελοσπαντων, αυριο εχω πολυ δουλεια στο μαγαζι, κ θα σας δω το απογευμα μαλλον... Ζωη, περαστικα στον Κοσμα ε?!

Αντε, φιλια κ απο μενα σ ολες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μακμαράκι καληνύχτα!!Ζωή δεν έχει βγάλει γουλιές με το φαγητό!Μάλλον του αρέσουν οι γεύσεις!Του βάζω και λεμονάκι!Απλά έβαλα αρκετή πατάτα γιατί τα λαχανικά ήταν πολλά για να ισορροπήσει η γεύση!Ακόμα έχει αλλεργία στο γάλα;κρέμες του δίνεις;

ΓΑλα πινουμε υποαλλεργικο ακομα.Την δευτερα παμε στον γιατρο να δουμε τι θα μας πει..Κρεμες δεν τρωμε..Ειμαστε υπερβολικα αναπτυγμενοι..(χοντροι)και κανουμε υγιεινη διατροφη....Φρουτα και λαχανικα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...