Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ζωή μου εγω ειμαι εδω διότι ο συζυγος μόλις σηκώθηκε από τον λαπτοπ να παει για τσιγαρα!

ευχαριστω για τα κοπλιμεντα που αφορουν τον υιο! α ναι και 2ο δοντι δεν εχω δει ακόμα! ξεθεωθηκες σημερα ε;

Αστα να πανε..Εντω μεταξυ σημερα ηταν απεργια και υπολογιζα στον Κοσμα να τον κρατησει λιγο να ξεκουραστω...Τελικα κουραστηκα σστο διπλασιο...Εμενα πηγε ο συζυγος να κοιμηθει καθοτιι αρρωστος....

Οσο για το δωματιο καλα τα λες..Αλλα ρε συ στο τσακ ειμαι να βαλω ραντσο να κοιμηθω στο δωματιο του....

Αρχισα και εγω το καπνισμα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστα να πανε..Εντω μεταξυ σημερα ηταν απεργια και υπολογιζα στον Κοσμα να τον κρατησει λιγο να ξεκουραστω...Τελικα κουραστηκα σστο διπλασιο...Εμενα πηγε ο συζυγος να κοιμηθει καθοτιι αρρωστος....

Οσο για το δωματιο καλα τα λες..Αλλα ρε συ στο τσακ ειμαι να βαλω ραντσο να κοιμηθω στο δωματιο του....

Αρχισα και εγω το καπνισμα....

μην το κανεις (το ράντσο εννοώ γιατι για το τσιγαρο δεν σε προλαβα):tongue:!

είναι εξαντλητικό να έχει το παιδί μόνο ενας. εδω βλέπω που και εμενα με βοηθάει ο Αρης πολύ και μου τον κραταει και πάλι δεν προλαβαινω να κανω πραγματα! το σπίτι θα γίνει αχούρι σε λίγο πχ!:?

μην το κανεις (το ράντσο εννοώ γιατι για το τσιγαρο δεν σε προλαβα):tongue:!

είναι εξαντλητικό να έχει το παιδί μόνο ενας. εδω βλέπω που και εμενα με βοηθάει ο Αρης πολύ και μου τον κραταει και πάλι δεν προλαβαινω να κανω πραγματα! το σπίτι θα γίνει αχούρι σε λίγο πχ!:?

καλα για το σπιτι δεν το συζηταμε...Κανω οτι δεν το βλεπω...Οταν ειναι σπιτι ο Κοσμας κανω τα βασικα μονο...Αφου βλεπω καμια φορα τις ντουλαπες ας πουμε και λεω θα βρουμε κανενα κατοικιδιο εκει μεσα καμια ωρα.....

Καλησπέρα καλησπέρα!!!Τώρα τελείωσα!!Τί κάνετε;Εμεις ζωηρεύουμε και όταν βλέπουμε τον παππού μας κάνουμε πππππππππ!!!χαχα!

Μαριάνθη χρόνια πολλά και από μένα λοιπόν για τον γιόκα σου!Να τον χαίρεσαι!!Να γίνει σουπερ γκομενάκι στα σοκάκια της Πάρου γιατί στην Αθήνα θα βολτάρει ο δικός μου!!χιχι!!

Sunny αυτός είναι ο κορσές!!Εμένα πάντως μου έκανε διαφορά και τον φοράω όλη μέρα τον βγάζω όταν κοιμάμαι, αλλά και να τον φορούσα δε θα ήταν ενοχλητικό!Επίσης δεν διαγράφει πολύ αλλά και πάλι αδιαφορώ γιατί κάνω τη δουλειά μου!

Επίσης έχω να σας πω πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!αλλά θα γυρίσει μάλλον το καλοκαίρι!!

Επειδή λοιπόν κυκλοφορεί και το dvd της Τζούλιας και επειδή το καλοκαίρι τίποτα δεν κρύβεται και θέλω να ανανεώσω τη σχέση μου και τον εαυτό μου και να μην αισθάνομαι μειονεκτικά απέναντι σε όλα τα πιπίνια στις παραλίες και επειδή έχω φρικάρει και με τους χωρισμούς που γίνονται δίπλα μου ( 2 έγιναν γιατί οι γυναίκες ήταν χοντρές και δεν αδυνάτιζαν με τίποτα!!και ήταν και πολλά χρόνια)επίσης χωρίζει και η κολλητή και κουμπάρα μου μετά από 12 χρόνια σχέσης και 2 γάμου! πήρα κάποιες αποφάσεις!Γράφτηκα στο γυμναστήριο και άρχισα το vacu power ένα μηχάνημα σαν διάδρομο που ασκεί υποπίεση και βοηθάει σε συνδυασμό με διατροφή στο αδυνάτισμα!Είναι ακριβούτσικο αλλά επειδή με ξέρω οτι σε κανονικό γυμναστήριο δε θα πάω τ'αποφάσισα αν και άφραγκη να το κάνω !!!Ελπίζω να δω αποτέλεσμα και να μπώ στα ρούχα μου!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μαριάνθη μου εισαι αξιέπαινη για όλα και κυρίως για το γυμναστήριο (πλάκα κανω :tongue:)!!!!!

καλά ο δικός σου ειναι πολύ μπροστα λέμε, μπουσουλαει κανει ππππππ στον παππου! τον εχεις κανει ξεφτερι!

καλα τι εννοείς ότι "μάλλον" θα επιστρεψει ο συζυξ το καλοκαιρι;;;:confused:

Διαφημίσεις

καλα για το σπιτι δεν το συζηταμε...Κανω οτι δεν το βλεπω...Οταν ειναι σπιτι ο Κοσμας κανω τα βασικα μονο...Αφου βλεπω καμια φορα τις ντουλαπες ας πουμε και λεω θα βρουμε κανενα κατοικιδιο εκει μεσα καμια ωρα.....

αστα 1636447blcnz9r1nx.gif

Επίσης έχω να σας πω πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!αλλά θα γυρίσει μάλλον το καλοκαίρι!!!!!

Αχ Μαριανθη Ειναι να μην σουλειπει.....Εχεις παθει κανονικη στερηση...

Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι θες να ανανεωσεις τη σχεση σου...Με τετοια αποσταση δεν παραμενει ανανεωμενη???????????

Επειδή λοιπόν κυκλοφορεί και το dvd της Τζούλιας και επειδή το καλοκαίρι τίποτα δεν κρύβεται και θέλω να ανανεώσω τη σχέση μου και τον εαυτό μου και να μην αισθάνομαι μειονεκτικά απέναντι σε όλα τα πιπίνια στις παραλίες και επειδή έχω φρικάρει και με τους χωρισμούς που γίνονται δίπλα μου ( 2 έγιναν γιατί οι γυναίκες ήταν χοντρές και δεν αδυνάτιζαν με τίποτα!!και ήταν και πολλά χρόνια)επίσης χωρίζει και η κολλητή και κουμπάρα μου μετά από 12 χρόνια σχέσης και 2 γάμου!

Αυτο ΜΑριανθη μου δεν θελω να το πιστεψω....Και θα κανω οτι δεν το διαβασα.Ντρεπομαι να ακουω αιτιες χωρισμου την εμφανιση του αλλου...

Βεβαια εσυ καλα κανεις που αρχισες γυμναστηριο.Αλλα να το κανεις για εσενα οχι για τους αλλους....

Αχ!!Τί να κάνω έχω ρίξει όλη την προσοχή μου στο μικρό μου αντράκι για να ξεχνίεμαι και για να σκλαβώσει τον μπαμπά του όταν τον δει να μην ξαναφύγει!!Λογικά θα έρθει αρχές καλοκαιριού εκτος και αν του προκύψει καμιά δουλειά τελευταία στιγμή!!Το οποίο απ΄τη μια θαναι καλό αλλά απ'την άλλη πολύ κακό για μένα!Δε θ'αντέξω άλλο καλοκαίρι μόνη και χωρίς θάλασσα, φραπέ,τσιγαράκι και τρελλό .... ΄χιχι!!:-D:-D

Μακμαράκι είσαι καλύτερα;Εγω έτσι και έτσι!Πνίγομαι και είμαι μπουκωμένη!!

Αντε ναρθει η άνοιξη!Θέλω να ψωνίσω τόοοοσα πολλά αλλά κρατιέμαι πολύ!!Και το μηχάνημα ήταν υπέρβαση για μένα που έχω ψωνίσει φέτος μόνο ένα ζευγάρι μπότες από τον ιντερνετ!!!Κάνω τρελλή οικονομία γιατί μ'έχει πίάσει τρελλό άγχος οτι θα μείνω στον δρόμο!!

O40a.jpgO40ap3.png

Αχ Μαριανθη Ειναι να μην σουλειπει.....Εχεις παθει κανονικη στερηση...

Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι θες να ανανεωσεις τη σχεση σου...Με τετοια αποσταση δεν παραμενει ανανεωμενη???????????

Αυτο ΜΑριανθη μου δεν θελω να το πιστεψω....Και θα κανω οτι δεν το διαβασα.Ντρεπομαι να ακουω αιτιες χωρισμου την εμφανιση του αλλου...

Βεβαια εσυ καλα κανεις που αρχισες γυμναστηριο.Αλλα να το κανεις για εσενα οχι για τους αλλους....

συμφωνω η αγελαδα!369142lpbls7io2x.gif

Αχ!!Τί να κάνω έχω ρίξει όλη την προσοχή μου στο μικρό μου αντράκι για να ξεχνίεμαι και για να σκλαβώσει τον μπαμπά του όταν τον δει να μην ξαναφύγει!!Λογικά θα έρθει αρχές καλοκαιριού εκτος και αν του προκύψει καμιά δουλειά τελευταία στιγμή!!Το οποίο απ΄τη μια θαναι καλό αλλά απ'την άλλη πολύ κακό για μένα!Δε θ'αντέξω άλλο καλοκαίρι μόνη και χωρίς θάλασσα, φραπέ,τσιγαράκι και τρελλό .... ΄χιχι!!:-D:-D

Αντε ναρθει η άνοιξη!Θέλω να ψωνίσω τόοοοσα πολλά αλλά κρατιέμαι πολύ!!Και το μηχάνημα ήταν υπέρβαση για μένα που έχω ψωνίσει φέτος μόνο ένα ζευγάρι μπότες από τον ιντερνετ!!!Κάνω τρελλή οικονομία γιατί μ'έχει πίάσει τρελλό άγχος οτι θα μείνω στον δρόμο!!

χα χα πολύ αγχος εχεις! εγω δεν ψωνιζω ΤΙΠΟΤΑ! με τα ίδια θα περασω δεν με νοιαζει! αντε κανενα φουστανακι για την βαφτιση (αν και εφοσον) και για το γαμο του κουνιαδου τον οκτώβρη! ΑΥΤΑ!

Διαφημίσεις

Κι όμως Ζωή ήταν μακροχρόνιες σχέσεις , οι κοπέλες είχαν επαναπαυτεί και δεν φρόντιζαν να αδυνατίσουν, αλλά αντιθέτως έτρωγαν και έπιναν τρελλά!Ο ένας δε μου έλεγε οτι πλέον δε ξέρει τί δώρα να τις παίρνει στις γιορτές γιατί της είχε πάρει 300 τσάντες και άλλα τόσα παπούτσια!!Δεν είχαν επαφές και όση αγάπη και να υπάρχει κάπου δυσκολεύει το πράγμα!! Εχουν χωρίσει σας λέω 5 φίλες μου τον τελευταίο καιρό μετά από μακροχρόνιες σχέσεις!!

Εγω λέω οτι χρειάζομαι ανανέωση γιατί ο καλός μου είχε πάθει ένα σοκ όταν μετά από τα χριστούγεννα στη Ρώμη που έμεινα έγκυος με είδε τον αύγουστο στον 8ο με μια τεράστια κοιλιά, με σκούρα μαλλιά που τα σιχαίνεται και μετά με τα πατσοκοίλια, το στήθος έξω όλη μέρα και μετά φέτος τα χριστούγεννα που πάλι εμφανισιακά δεν ήμουν στα καλύτερα μου!Και επειδή όπως λέει και αυτός δε με γνώρισε έτσι,θέλω να φτιαχτώ και να γίνω και πάλι επιθυμητή για να τον ικανοποιήσω και για να νιώθω και εγω καλύτερα με τον εαυτό μου!!!Δέκα χρόναι είναι αυτά!Σκεφτείτε οτι θα γυρίσει σπίτι μετά από τρια χρόνια εργένικης ζωής και θα βρεθεί παντρέμένος με παιδί και τρελλή πίεση από τη δουλέιά του!!Ας είμαι εγω λοιπόν μια όαση χαχα!

O40a.jpgO40ap3.png

ΑΑαααααααα τελικα μχανημα ηταν δεν το καταλαβα.....:confused::confused::confused:

Εγω το shopping therapy το κανω μεσω ιντερνετ.....

Tα εχω τσακισει ολα....

Μακμαράκι εγω την έχω πατήσει ως εξής το 2008 έκανα οικονομίες για το σπίτι και τον γάμο και μετά πήγαμε κίνα και έτσι δεν ψώνισα τίποτα!Πέρισυ ήμουν έγκυος και έτσι τα ρούχα του καλοκαιριού 2007 όπως καταλαβαίνετε δεν μου κάνουν εντελώς καθόλου!!!!Αρα είναι υποχρεωτικό να ψωνίσω!!Και έχω να ψωνίσω για ένα γάμο και για τη βάφτιση!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Κι όμως Ζωή ήταν μακροχρόνιες σχέσεις , οι κοπέλες είχαν επαναπαυτεί και δεν φρόντιζαν να αδυνατίσουν, αλλά αντιθέτως έτρωγαν και έπιναν τρελλά!Ο ένας δε μου έλεγε οτι πλέον δε ξέρει τί δώρα να τις παίρνει στις γιορτές γιατί της είχε πάρει 300 τσάντες και άλλα τόσα παπούτσια!!Δεν είχαν επαφές και όση αγάπη και να υπάρχει κάπου δυσκολεύει το πράγμα!! Εχουν χωρίσει σας λέω 5 φίλες μου τον τελευταίο καιρό μετά από μακροχρόνιες σχέσεις!!

Εγω λέω οτι χρειάζομαι ανανέωση γιατί ο καλός μου είχε πάθει ένα σοκ όταν μετά από τα χριστούγεννα στη Ρώμη που έμεινα έγκυος με είδε τον αύγουστο στον 8ο με μια τεράστια κοιλιά, με σκούρα μαλλιά που τα σιχαίνεται και μετά με τα πατσοκοίλια, το στήθος έξω όλη μέρα και μετά φέτος τα χριστούγεννα που πάλι εμφανισιακά δεν ήμουν στα καλύτερα μου!Και επειδή όπως λέει και αυτός δε με γνώρισε έτσι,θέλω να φτιαχτώ και να γίνω και πάλι επιθυμητή για να τον ικανοποιήσω και για να νιώθω και εγω καλύτερα με τον εαυτό μου!!!Δέκα χρόναι είναι αυτά!Σκεφτείτε οτι θα γυρίσει σπίτι μετά από τρια χρόνια εργένικης ζωής και θα βρεθεί παντρέμένος με παιδί και τρελλή πίεση από τη δουλέιά του!!Ας είμαι εγω λοιπόν μια όαση χαχα!

ΜΑριανθη μου οπως νιωθεις...

ΚΑλα εσεις 10 χρονια μαζι ζητημα να βρεθηκατε τα 3??????????????

χαχαχαχα

Καλη σχεση ομως...Αντεχει στο χρονο ε?;)

Εγω μια μερα να λειψει ο ΚΟσμας νιωθω οτι εχασα το κοσμο απο τα ποδια μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...