Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σορρυ ταιζα μπαινει μεσα η κοιλια!!το ξερω οτι ειναι πολλά αλλά αξιζει και δε θα αντεχα να ειχα προκοιλι με τα κοντομανικα το καλοκαιρι!!!θαχω που θα χω τεραστια περιφερεια τουλαχιστον να μην εχω κοιλια!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαλλον εμενα εννοεις, ε φιλεναδα???? Σ ευχαριστω πολυ!!!

Ααχ μισοχρονισε κ μενα το μαναρακι μου, κι ουτε μια αγκαλιτσα δεν μπορω να τον παρω ρε γμτ!!! Ειμουν αρρωστη Δευ-Τρι-Τετ κ ειμαι ολη μερα με τη μασκα!!!

Επειδη ομως μπηκα μισο απ το μαγαζι να σας δω, κ την κοπαναω,

σε καμμια ωρα θα μπω απ το σπιτι!

Φιλια, τα λεμε σε καμμια ωρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ηρθα σπιτι, κ συνεπης για πρωτη φορα, μπηκα κ στην ωρα μου!!!

Ταισα μικρουλη ανθρωπακο, εβαλα φαι στο φουρνο, μπηκα να τα πουμε μια κ λειπει κ ο Θοδ ακομα σε δουλεια, κ λειπετε ολες!!!!?????

Μπουουουουχουχουχουχοχυοχυουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Γεια σααααας!

Μαριανθη μου να χαιρεσαι τον μικρουλη ανθρωπακο σου!Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!

Μαριανθη(gemab) δεν του δινω κρεμα βανιλια για να μην συνηθιζει στην ζαχαρη.Και ο γιατρος μου ειπε να μην του δωσω κατι αλλο.

Σοφια ευχαριστω.Θα το δοκιμασω και με ζεστο νερακι.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπερα σας...Δεν σας εχω διαβασει, εχω χασει πολλα...Θα πω μονο χρονια πολλα στα μωρακια που εκλεισαν μηνα!!!!!!! Μαριανθη που εισαι εσυ καλε;;;; Τωρα κοιμηθηκε εμενα η μπεμπα, εφαγε και στακωσε. Γενικα λιγη γκρινια παραπανω αυτες τις ημερες και λιγο αυξημενη θερμοκρασια εχουμε απο την κανονικη, ισως κανενα δοντακι ετοιμαζεται...Ευτυχως εφαγα και γω και τα εχω αφησει ολα μες στη μεση γιατι αν αρχισω να μαζευω θα ξυπνησει εντωμεταξυ και παλι δε θα μπω. Χθες καναμε την προτελευταια ενεση μας, αλλα εκλαιγε πολυ το μωρακι μου που πιαστηκε η καρδια μου. Ειναι πολυ το κωλοφαρμακο και μεχρι να μπει ολο στο μπουτακι της αφηστε...Ειχα ενα πονοκεφαλο μετα ολη μερα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα!!!!!!τι κανουμε???ειδα φως και μπηκα!

μαριανθη αν ακολουθεις τη διαιτα θα χασεις!θα το δεις!εγω συνεχιζω και αδυνατιζω!

επισης αυτο που λες ειναι αυτο?

http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=796

παραμυθενια μου θελω να ξερω ποσο τρωει γιατι μου ειπε ο γιατρος πρωτα μηλο μετα αχλαδι κλπ....οποτε πρεπει να φαει 7 κουταλιτσες μηλο 3 μερες για να της δωσω το αχλαδι....γι αυτο τα μετραω...σημερα εφαγε 25 γραμ.αυριο μπορει να της βαλω κ αχλαδι....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ευχαριστω ζωούλα!!αυριο μπαινουμε στους 6 μήνες!!!!:D:D:D

Eιμαστε πολλες και μπερδευομαστε...ΜΑριανθη μου εννουσα την Μαριανθη απο ΠΑρο...

Αυριο εσυ θα εχεις μια ακομα καλυτερη ευχη.....:P:p:p

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Ειμαι χαλια....Οχι δεν αρρωστησα εγω αλλα ο Κοσμας....Οποτε αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχω τον μικρο ολη την ημερα εγω...

Νυσταζωωωωωωω

858987jntvqohv4e.gif

κοιτα να κοιμηθείς σήμερα γιατί δεν θα αντεξεις! πω πω ειναι δραμα να τον εχεις αποκλειστικα εσυ τον μπέμπη. είναι μεγάλη βοήθεια και ο πατέρας ειδικα όταν ειναι πρόθυμος να βοηθήσει!

Μαριάνθη (όχι εκ πάρου) πως την παλεύεις τόσο καιρό μονη σου;:confused:

Λοιπον εχω να καταθεσω οτι καναμε να φαμε το ρυζαλευρο 1,5 ωρα και αυτο οχι ολο.

Αχ,τι θα κανω μ'αυτο το παιδι?

μια χαρα ειναι το παιδί σου βρε! απλά είναι ολιγόφαγο! όταν θα του ανοιξεις η ορεξη θα μας ρωτας τι να κάνεις για τον σταματήσεις!!!!!!:mrgreen:

μαριανθούλα:

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifs.gifi.gifx.gifempty.gifm.gifo.gifn.gift.gifh.gifs.gifempty.gifb.gifo.gify.gif

να τον χαίρεσαι τον μπεμπούκο και εσυ

305560bbh1s5585h.gif

Καλησπερα σας...Δεν σας εχω διαβασει, εχω χασει πολλα...Θα πω μονο χρονια πολλα στα μωρακια που εκλεισαν μηνα!!!!!!! Μαριανθη που εισαι εσυ καλε;;;; Τωρα κοιμηθηκε εμενα η μπεμπα, εφαγε και στακωσε. Γενικα λιγη γκρινια παραπανω αυτες τις ημερες και λιγο αυξημενη θερμοκρασια εχουμε απο την κανονικη, ισως κανενα δοντακι ετοιμαζεται...Ευτυχως εφαγα και γω και τα εχω αφησει ολα μες στη μεση γιατι αν αρχισω να μαζευω θα ξυπνησει εντωμεταξυ και παλι δε θα μπω. Χθες καναμε την προτελευταια ενεση μας, αλλα εκλαιγε πολυ το μωρακι μου που πιαστηκε η καρδια μου. Ειναι πολυ το κωλοφαρμακο και μεχρι να μπει ολο στο μπουτακι της αφηστε...Ειχα ενα πονοκεφαλο μετα ολη μερα.

αχ βρε Αννούλα πότε ειναι πια αυτή η τελευταια ενεση; αντε να τελειωνετε, βασανιστήριο σου εχει γίνει :?

Καταρχην να πω οτι εχεις βαλει τελεια φωτο στο avatar...Ειναι μια φατσα μονο για φιλια!!!!!!!!!!!

ΜΑρακι για το χεσιμο τι να πω...Η εμεπιρια σηκωνει ψηλα τα χερια!!!!!:P:p:p

το δευτερο δοντι βγηκε?ή ακομα περιμενετε να φανει?

ζωή μου εγω ειμαι εδω διότι ο συζυγος μόλις σηκώθηκε από τον λαπτοπ να παει για τσιγαρα!

ευχαριστω για τα κοπλιμεντα που αφορουν τον υιο! α ναι και 2ο δοντι δεν εχω δει ακόμα! ξεθεωθηκες σημερα ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...